Jump to content

Sony Ericsson W595


varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά ΜΗΝ το παίζετε βασιλικότεροι του βασιλέως χωρίς να γνωρίζετε το background της ιστορίας.

Το κινητό το αγόρασε από εμένα που το είχα με ΣΑΦΗ ενδειξη στα μεταχειρισμένα και όχι στα καινούργια,με την σημείωση βέβαια πως το κινητό είναι καινούργιο ,αλλα δίνεται 45 (!!!! μεγάλο ποσό για το συγκεκριμενο κινητό)ευρω φτηνότερα γιατί είχαν τσαλακωθεί τα κουτιά του ,επειδή το κινητό είχε παει παραγγελία στην ΚΩ σε μια βλαμένη ,που έπειξε προφανώς με το σύστημα online παραγγελιών αζήτητο.Η κούριερ λοιπόν μετα απο 10 μέρες παραμονής στο νησί το γύρισε πίσω,αλλα το είχαν ταλαιπωρήσει πολύ.Το κουτί αν και δεν είχαν ανοιξει οι ταινίες ασφαλείας ,ειχε κατατσαλακωθεί.Φυσικά εγώ επειδή την φήμη μου στους πελάτες ,δεν την διακινδυνευω ,αποφάσισα να μπω μεσα και το κατεβασα 45 ευρώ,το εβγαλα από τα καινούργια,και το εβαλα στα μεταχειρισμένα(192 ευρώ είχε τότε το καινούργιο).Μετα απο μια εβδομάδα μου το παραγγέλνει ο Μιχάλης και του το έστειλα.Ο μιχάλης το έδωσε το κινητό δώρο στην κοπέλα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ από την παραλαβή του ,και μου στελνει μειλ και μου λεει ,ρε φίλε ξερεις αυτο και αυτό.Του είπα στειλτο σε μενα ΦΙΛΟΤΙΜΑ ,ενω μπορούσα ΧΑΛΑΡΑ να τον παραπέμψω στην κοντινότερη αντιπροσωπεία της Sonyericsson,ΧΡΕΩΘΗΚΑ τα μεταφορικά και το πήρα.Βλέπω ότι το κινητό εχει σοβαρα κολλήματα.Σε σημείο που να μην φορτίζει.Του κάνω την μεγάλη αναβάθμιση ,και το χρησιμοποιώ μια μέρα με την κάρτα μου όπου και δουλευε ΑΨΟΓΑ.Κι αυτό για να μην τον καθυστερήσω μιας κι έχω πλήρη υποστήριξη σε λογισμικά..Του το στελνω πίσω ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΗ με την Acs courier,συνολικά μεταφορικά 14 ευρω,λόγω της καλυτερης τιμής που εχω.Σήμερα με παίρνει τηλέφωνο ενω ειμαι Νοσοκομειο και περιμένω να χειρουργηθεί ο πατερας μου και του λεω οκ,εγω το δοκίμασα,ειχα μια μερα κι επαιζε μια χαρά,στείλτο πίσω (ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ!!!)να το στειλω αυτη την φορά αντιπροσωπεία.Ουτε να τον αποφύγω πουχα την αγωνία μου τίποτα.Αμεσα στειλτο σε μένα.

Εχω το μαγαζί απο το 1998 γιατί δεν εχω δώσει δικαίωμα σε κανεναν,κι ο ένας μου φερνει τον άλλο.

Κι ερχεται εδω μεσα και ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και σεις χωρίς να γνωρίζετε ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ιστορίες?????????

ΞΕΡΕΤΕ τι σημαινει DOA??Dead on arrival,νεκρό κατα την άφιξη.

Κάνοντας χρήση αυτού του όρου ,ΜΟΝΟ οταν το κινητό ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΝΕΚΡΟ και δεν αναβει.,μπορεί και υποχρεούται κάποιος να το αλλαξει.Αλλα συνηθως όλοι είναι πιο ελαστικοί αφού και οι κατασκευαστες το επιτρέπουν.Κι αυτο ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ 5 εργασιμες μερες από την πώλησή του.(ή 7 συνολικά)

ΕΣΕΙΣ που προστρεξατε να πειτε ΠΑΡΕ ΤΟ ΝΟΜΟ Στα χερια σου,εσυ θα αποφασίσεις κι όχι αυτοί κι αλλα τετοια ΤΣΕΓΚΑΒΑΡΙΚΑ ,ψευτοεπαναστατικά,ΧΩΡΙΣ Να ξερετε,τι λετε τωρα?

Χαρακτηριζεται DOA ένα κινητό όπου α)Το ψωνίζει καποιοs απο online κατάστημα από την στήλη των μεταχειρισμένων 45 ευρω χαμηλοτερα από την ήδη χαμηλότερη τιμη της αγοράς ρτου καινούργιου?(apiastos.gr)Και το οποίο περιγραφεται αναλυτικά ότι έχει κάνει δρομολόγιο σαν αζήτητο?

β)Kρατάει το κινητό ένα μηνα για να το κάνει δώρο,και διαπιστωνει το πρόβλημα με τα από ενα μήνα?

 

Μιχάλη ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ λυπάμαι για την αντιμετώπιση που είχες και γιαυτα που διάβασα.Εγω σε αντιμετώπισα σαν φίλο κι όχι σαν πελάτη,μιας και γνωριζόμαστε απο παλιά,που και τους πελάτες μου τους εχω μην σταξει και μην βρεξει αν διαβάσετε τις κριτικές μου στο skroutz.gr .http://www.skroutz.gr/m/495/Apiastos#shop_reviews

Eσύ πας και γραφεις για <ελλειψη διάθεσης αντικαταστασης,>ότι δεν ελέξαμε ΚΑΝ ότι δουλεύει ενω αυτό ξέρεις ότι δεν συμβαινει,σου ειπα επι μια μερα ειχα την καρτα μου ,και τέλος αποκρυπτεις και το πως το αγόρασες.Δηλαδή κατηγόριες σε δημόσιο φόρουμ,κι όχι σε μένα που όταν με πήρες τηλέφωνο αυτό το δηλητήριο πουβγαλες εδώ δεν το είχες βγάλει.Θα μπορούσες σε μενα να κανεις τα ανυποστατα παράπονα σου κι όχι δημόσια να γράφεις αυτά.Και μάλιστα γνωρίζοντας ότι είμαι σε νοσοκομείο και δεν μπορούσα να αντικρούσω.Ακόμα και το timing δείχνει πολλα.Μιλας για ταλαιπωρία.ΣΟΒΑΡΑ?Που ταλαιπωρηθηκες εσυ?Εγω πλήρωσα τα μεταφορικά 2 φορές,εγω ασχολήθηκα με αυτό,χωρίς να εχω υποχρεωση.Τοστειλες με την κουριερ μεσα στο κουτί που ηρθε και το πήρε και το ξαναπήρες πισω στον χωρο σου,ΧΩΡΙΣ ούτε να κουραστείς,ούτε να πληρώσεις.Κι ενω ηδη σουδωσα ολοκαινουργιο κινητό ,ΠΟΛΥ χαμηλότερα,δεν σε υποχρεωσα να τρεξεις αντιπροσωπέια.Μηπως φταιω ΕΓΩ που βγήκε ελαττωματικό??Είμαι υπευθυνος εγώ ή η αντιπροσωπεία για τις συσκευές?

Τι να πω λυπάμαι.Ευτυχώς εχω μεριμνήσει και έκοψα και κρατησα την απόδειξη λιανικής.

Θα σου στειλω λοιπόν την απόδειξη,κι απο δω και πέρα θα πορευθείς όπως κάθε άνθρωπος που αγοράζει συσκευή .Χωρις καμια ανάμειξή μου.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Κι εδω το λινκ από το οποίο ψώνισε ο Μιχάλης!Δέστε την περιγραφή και σε ποιά κατηγορία του σάιτ το έχω...

http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=26&products_id=435

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

 

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάρκο δεν αναφέρθηκα σε σένα καθόλου. Αναφέρομαι στην εταιρία SE. Ασσφαλώς και δεν φταις εσύ για τίποτα. Όσα έγραψα αναφέρονται στην SE.

 

Και σκοπός μου όταν έγραψα εδώ μέσα, δεν ήταν να σε εκθέσω. Σκοπός μου ήταν να μάθω αν το συγκεκριμένο μοντέλο αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα συχνά.

 

Όποιος ανατρέξει στα προηγούμενα μηνύματά μου εδώ μέσα θα διαπιστώσει ότι αναφέρθηκα ξεκάθαρα στην SE και όχι στο κατάστημα, και ότι με ενδιέφερε να μάθω για το πρόβλημα που παρουσίασε αν είναι σύνηθες ή όχι.

 

Έχεις άδικο να νευριάζεις.

Link to comment
Share on other sites

kinitoneidimonas σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε κάποιος σε εσένα. Από όσα διαβάζω η αντιμετώπισή σου ήταν κάτι παραπάνω από άψογη (τόσο που το επόμενό μου κινητό θα είναι από σένα!!!).

Προφανώς και τα όσα ισχυριστήκαμε αφορούν την εταιρεία κι όχι έναν απλό πωλητή. Μην νιώθεις λοιπόν ότι σε βάλαμε στη γωνία και σε πυροβολούμε!

 

Υ.Γ.: Περαστικά στον πατέρα σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Και να διευκρινήσω ότι η ταλαιπωρία μου έγκειται στο γεγονός των πολλαπλών αποστολών που όντως χρεώνεται ο Μάρκος και όχι εγώ.
Link to comment
Share on other sites

@kinitoneidimonas πριν εγώ μιλήσω για DOA ρώτησα δυο φορες αν το κινητό είναι καινούριο και πότε αγοράστηκε μιας και ξέρω οτι εντός DOA είναι 7 μέρες μετα την αγορά.

Εγώ και ο zxr δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουμε όλο το παρασκήνιο και όταν ο συμφορουμίτης μας είπε οτι είναι μόλις αγορασμένο φανταστήκαμε απο κάποιο κατάσημα.

Ούτε επαναστάτες είμαστε ούτε Τσε Γκεβάρα ΑΛΛΑ ούτε και μάντεις να γνωρίζουμε όλα αυτά που έχουν συμβεί.;)

Ίσα ίσα η συμπεριφορά σου απέναντι στον φίλο ήταν εξαιρετική.

 

Φιλικά πάντα Στέφανος.:)

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ, παιδιά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ γιατί έχουμε ήδη πλατιάσει. Νομίζω ότι οι απαραίτητες εξηγήσεις δόθηκαν από όλες τις πλευρές οπότε, θέλω να πιστεύω, πως το θέμα λήγει.

Για οτιδήποτε άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά μηνύματα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά πήρα το W595 και ενω πέρασα κανονικά μέσα θέματα και εικόνες me drag & drop δεν μπορώ με τιποτα να περάσω μεσα παιχνίδια, με τιποτα ομως.Κατέβασα αρκετα ,όλα java και σιγουρα αυτα που ταιριάζουν. Οπου και αν τα βάζω όμως , σε οποιονδήποτε φάκελο , οταν συνδέω το κινητό με τον Υπολογιστή δεν εμφανιζονται με τιποτα στο κινητο. Τι να κάνω? Βοηθήστε με:cry:......
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά πήρα το W595 και ενω πέρασα κανονικά μέσα θέματα και εικόνες me drag & drop δεν μπορώ με τιποτα να περάσω μεσα παιχνίδια, με τιποτα ομως.Κατέβασα αρκετα ,όλα java και σιγουρα αυτα που ταιριάζουν. Οπου και αν τα βάζω όμως , σε οποιονδήποτε φάκελο , οταν συνδέω το κινητό με τον Υπολογιστή δεν εμφανιζονται με τιποτα στο κινητο. Τι να κάνω? Βοηθήστε με:cry:......

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημά σου.

Εσυ περνάς τα αρχεία jar στο κινητό αλλά δεν τα βρήσκεις ή δεν ξέρεις πως να τα κάνεις να παίξουν.

Αν είναι το πρώτο συνδεσε το κινητό σου σε μνήμη μαζικής αποθήκευσης και κάντα c/p σε ένα φάκελο (εγώ συνήθως τα βάζω στον φάκελο Άλλα). Αν πάλι είναι το δεύτερο βρες το αρχείο jar εκεί που το έχει αποθηκεύσει και τρέξτο ώστε να εγκατασταθεί και μετά θα το βρεις στον φάκελο παιχνίδια ή στο φάκελο εφαρμογές ανάλογα εσύ που θα επιλέξεις να εγκατασταθει.:)

Link to comment
Share on other sites

Κατεβάζω το αρχείο jar στον υπολογιστη, συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη , παταω μαζικη αποθηκευση , ανοιγουν οι φακελοι του κινητου και της καρτας μνημης , βαζω το παιχνιδι σε καποιον φακελο , κλεινω τους φακελους, ξεσυνδεω το κινητο , περιμενω να ανοιξει , πηγαινω να βρω το παιχνιδι και αυτο πουθενα.....προσπαθησα στο φακελο αλλοι αλλα στο κινητο δεν βρισκω τετοιο φακελο , οπως και οπου αλλου και να εβαλα το παιχνιδι. Στο μενου μου εμφανιζει στα πολυμεσα φωτογραφια , μουσικη , βιντεο, παιχνιδια, πηγ.ειδ.web, και ρυθμισεις. Πριν αγορασω αυτο ειχα το κ750ι και σε εκεινο τα εβαζα π.χ. στο φακελο βιντεο και τα εβρισκα για να τα κανω εγκατασταση. Σαυτο το κινητο τιποτα...
Link to comment
Share on other sites

Xμ δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό?

Αν έχεις card reader και αν τάπτορα δοκίαμσε να βγάλεις την κάρτα και να τα περάσεις έτσι.

Όταν απουνδέεις το κινητο κάνεις ασφαλή αφαίρεση?

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω αν ταπτορα , αλλα νομιζω οτι ειναι το ιδιο αφου μου εμφανιζει στον Η/Υ τους φακελους και του τηλεφωνου και της καρτας μνημης. Παντα κανω ασφαλη καταργηση.Τι να πω...
Link to comment
Share on other sites

Προσπαθησα να το ψαξω αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο με αυτο που θα ρωτησω.

Εχω και εγω το W595, μου εμφανιζει διπλα στο σημα ενα μπλε εικονιδιο με το γραμμα Η μεσα, δεν ξερω τι ειναι και δεν βλεπω και στο manual τι ειναι αυτο το πραγμα.

Επισης τι μπορω να κανω για να ΜΗΝ συνδεεται καθε φορα που παταω κατα λαθος το πληκτρο my view; Μπορω να χαλασω τις ρυθμισεις συνδεσεων για να μην συνδεεται και χρεωνομαι χωρις λογο;

Link to comment
Share on other sites

To H δηλώνει την ύπαρξη 3G σήματος (HSDPA για την ακρίβεια). Μπρρείς να το απενεργοπoιήσεις πηγαίνοντας Μενού -> Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Δίκτυα GSM/3G -> Μόνο GSM (λογικά θα είναι το ίδιο για το W595, το είδα από το W705).

 

Για το δεύτερο φτιάξε ένα άλλο προφιλ internet με εσκεμμένα λανθασμένες ρυθμίσεις και όρισε το ως default ώστε να σου βγάζει σφάλμα όταν πατάς κατά λάθος το πλήκτρο κι έτσι να μην συνδέεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Εχω ένα πρόβλημα με το 595, όταν με καλούν δεν τούς ακούω. Το μεγάφωνο λειτουργεί κανονικά. Έκανα αναζήτηση αναβάθμισης μέσω pc suite και με έβγαλε up to date. Επαναφορά εργ.ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο πριν το πάω στον μάστορα?
Link to comment
Share on other sites

Εχω ένα πρόβλημα με το 595, όταν με καλούν δεν τούς ακούω. Το μεγάφωνο λειτουργεί κανονικά. Έκανα αναζήτηση αναβάθμισης μέσω pc suite και με έβγαλε up to date. Επαναφορά εργ.ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο πριν το πάω στον μάστορα?

 

Προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσεις μέσω pc suite το λογισμικό και ας σου λέει

ότι είναι ενημερωμένο με το τελευταίο λογισμικό.

Εμένα κάποια στιγμή με βοήθησε στο να επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό

στο προηγούμενο μου SE W760i

Ίσως σε βοηθήσει.

Racing because all other sports require one ball only!
Link to comment
Share on other sites

Γειά σας. Σε τι διάσταση, τύπο κ ποιότητα να μετατρέψω ταινία για να την δω στο κινητό και να μπορώ να την προχωράς μπρος - πίσω??

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας. Σε τι διάσταση, τύπο κ ποιότητα να μετατρέψω ταινία για να την δω στο κινητό και να μπορώ να την προχωράς μπρος - πίσω??

 

Ευχαριστώ

240x320 ειναι η αναλυση του κινητου.

τωρα θα την μετατρεψεις σε 3gp η mp4.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Εχω δυο ερωτιση

α)Παω Μηνηματα>Οι φιλοι μου?Συνομιλιες (Βαζω τα στυχεια μου..) Μετα παω συνδεση με και διαλεγω PnU.....

Μετα απο την αποθηκευση παταω εισοοδοσ κ μου λεει προβλημα δυκτιου

Επειτα ειδα οτι οτι δεν εχει IP...

Αμα βαλω τα στυχεια του ιντερνετ που εχω θα χρωθω,και θα δουλεευσει?

β)Πως μπορω να ξερω αμα ειναι 36 η΄ 37?????

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Έχω εδώ και ένα χρόνο την συσκευή και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα. Αρχικά, έβγαζα φωτογραφίες και δεν αποθηκεύονταν πουθενα, μετά χάθηκαν οι επαφές μου, μετά τα αρχεία μου, μετά δεν δεχόταν μηνύματα, και μετά χάλασε ο ήχος. Έκανα επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων, αλλά τίποτα. Επειδή είμαι αρχάριος στο κινητό, τι μπορεί να φταίει, και φτιάχνεται από τον υπολογιστή(με κάποια αναβάθμιση, φορματ κλπ) ή πρέπει να το πάω έξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 

EDIT: Κοίταξα παραπάνω ποστ και το έφτιαξα μέσω του PC Suite. Ευχαριστώ όπως και νά 'χει, το φόρουμ σας με γλίτωσε από το κόστος της επισκευής έξω.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα!

Λοιπον εχω ενα προβλημα απο τοτε που πηρα το κινητο και γενικα βλεπω πως δεν ειναι προβλημα καθως ειναι σε ολα τα καινουργια κινητα της S.E

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα τραβηξω μια φωτογραφια η παρω και μια ασχετη φωτογραφια,την κανω Photoshop με τον υπολογιστη και την ξαναπερασω στο κινητο τοτε η εικονα θα φαινεται η μικρογραφια της αλλα οταν την πατας για να την δεις ειναι μαυρη....σου δειχνει δηλαδη ενα μαυρο φοντο....

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο...

Στο W810 πο εχω τις δειχνει μια χαρα...

Αλλα σε ολα τα καινουργια δεν τις δειχνει...

Μεχρι τωρα το εχω δοκιμασει σε w595,w910,k770 και σε ολα τις δειχνει μαυρες...

Ξερει κανεις καμια λυση?

Link to comment
Share on other sites

για σας μολισ τωρα εβαλα γλασ μενθ και χρισιμοπιησα το CDA FILE MAKER ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟς αγγλικα εκανα το φιλε το περασα με το a2 και εκανα update τωρα ειναι ολα οκ αλλα δεν εχει γλωσσα ελληνικα

τι να κανω??? σας παρακαλω βοηθηστεμε

 

το ελησα το προβλημα:):):):):)

ξερει καποιος πως να κανω δικο μου φλασ θεμα???

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
για σας μολισ τωρα εβαλα γλασ μενθ και χρισιμοπιησα το CDA FILE MAKER ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟς αγγλικα εκανα το φιλε το περασα με το a2 και εκανα update τωρα ειναι ολα οκ αλλα δεν εχει γλωσσα ελληνικα

τι να κανω??? σας παρακαλω βοηθηστεμε

 

το ελησα το προβλημα:):):):):)

ξερει καποιος πως να κανω δικο μου φλασ θεμα???

Πρεπει να ξερεις να φτιαχνεις flash. Για αυτο κατεβασε ενα ετοιμο και δες το video για να καταλαβεις πως το περνας

 

Link to comment
Share on other sites

Είχα δει ένα link εδώ στο forum που έλεγε αν ένα code στην προσαρμογή είναι 8psifio δη έχει τον ίδιο τρόπο το κινητό είναι από την wind και λέει

 

PROSAMORGH

1201-0083 R12A

1206-7066

ADRIATIC

 

πως το κάνω "Debrand" το τηλέφωνο για να το βάλω flash theme

Edited by zxr
Αφαίρεση απρεπούς έκφρασης
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson W595

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...