RAVER Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Εγώ φίλε το είδα από κοντά και το παρήγειλλα αμέσως. Είναι φοβερό και από ότι έχω ακούσει δεν παρουσιάζει προβλήματα γενικά. Τι προβληματα να παρουσιασει :blink: 1 μηνα εχει που κυκλοφορει το κινητο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NND Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 παιδια ξέρει κανείς αν το w595 υποστηρίζει κάρτα μνήμης micro m2 στα 16gb? ή το μέγιστο που μπορεί είναι 8gb; thx.. /από ότι διαβάζω φαίνεται να είναι οκ με τα 16gb.. αλλά πείτε και σεις να είμαστε σίγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NND Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 το μαύρο/κόκκινο ή το μαυρο/κίτρινο μοντέλο που μπορώ να το βρω; στα διαφορα καταστηματα που κοίταξα μόνο το γκρι, μπλε και το ασπρο εχουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 το μαύρο/κόκκινο ή το μαυρο/κίτρινο μοντέλο που μπορώ να το βρω; στα διαφορα καταστηματα που κοίταξα μόνο το γκρι, μπλε και το ασπρο εχουν :( Το άσπρο που το βρήκες;για με ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NND Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Το άσπρο που το βρήκες;για με ενδιαφέρει στο πλαισιο που πηρα τηλεφωνο μου είπαν οτι το εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 στο πλαισιο που πηρα τηλεφωνο μου είπαν οτι το εχουν έγινε ευχαριστώ γιατί στο site λέει ότι αναμένεται,θα πάρω τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 γεια σας φιλοι μου.....!!!! σκεφτομαι και γω να το αγορασω το τηλεφωνακι. ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο Nokia 6600 slide , αλλα με βλεπω μαλλον για το Sony. θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις , αν μπορουμε να φορτισουμε το κινητο απο την Usb μιας και εχω φορτιστη αυτοκινητου με usb ...... μπας και γλυτωσουμε την αγορα ενος νεου φορτιστη αυτοκινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 γεια σας φιλοι μου.....!!!! σκεφτομαι και γω να το αγορασω το τηλεφωνακι. ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο Nokia 6600 slide , αλλα με βλεπω μαλλον για το Sony. θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις , αν μπορουμε να φορτισουμε το κινητο απο την Usb μιας και εχω φορτιστη αυτοκινητου με usb ...... μπας και γλυτωσουμε την αγορα ενος νεου φορτιστη αυτοκινητου Γίνεται, ως προεπιλογή. Από το "κρυφό" μενού βέβαια μπορείς να το απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Γίνεται, ως προεπιλογή. Από το "κρυφό" μενού βέβαια μπορείς να το απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις. Ευχαριστω πολυ Δασκαλε..... αλλα το "κρυφο μενου" ...... δεν το ξερω ..... ειμαι καιρο μακρυα απο τα sony ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ευχαριστω πολυ Δασκαλε..... αλλα το "κρυφο μενου" ...... δεν το ξερω ..... ειμαι καιρο μακρυα απο τα sony ..... Κρυφό μενού: ->*<-<-*<-* όπου -> αντιστοιχεί σε κίνηση δεξιά ή αριστερά του κεντρικού πολυπλήκτρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Σήμερα είχα την πρώτη επαφή με το W595 ενός φίλου όπου ήθελε να του μεταφέρω τα τηλέφωνα από ένα άλλο SE. Θα έλεγα ότι είναι πολύ στιβαρό και όμορφο σχεδιασμένο. Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν: 1) Το πολύπληκτρο το οποίο είναι σφηκτό και τρίζει ελαφρός. Τα υπόλοιπα πλήκτρα μια χαρά. 2) Το καπάκι της μπαταρίας. Ενώ είναι στιβαρότατο κλειστό, κατά το άνοιγμα νόμιζα οτι θα μου σπάσει. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο τρόπο κλεισίματος. Το κακό είναι οτι η MS κάρτα είναι μέσα και για κάποιον που θα τις αλλάζει συνέχεια ή θα αλλάζει την SIM, φοβάμαι να το πω αλλά θα του μήνει στο χέρι πολύ σύντομα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδια χαιρετε μια ερωτηση... Επειδη δεν υπαρχει σε ασπρο κοκκινο πουθενα και το θελω (αν υπαρχει καπου πειτε μου) σκεφτομαι να παραγγειλω απο ebay απο κινα. Δεν εχω καποιο προβλημα το εμπιστευομαι. Τα θεματα ειναι: 1) Θα μπορω να του βαλω ελληνικα? 2) Με την εγγυηση τι γινεται? thx!! Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Σήμερα είχα την πρώτη επαφή με το W595 ενός φίλου όπου ήθελε να του μεταφέρω τα τηλέφωνα από ένα άλλο SE. Θα έλεγα ότι είναι πολύ στιβαρό και όμορφο σχεδιασμένο. Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν: 1) Το πολύπληκτρο το οποίο είναι σφηκτό και τρίζει ελαφρός. Τα υπόλοιπα πλήκτρα μια χαρά. 2) Το καπάκι της μπαταρίας. Ενώ είναι στιβαρότατο κλειστό, κατά το άνοιγμα νόμιζα οτι θα μου σπάσει. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο τρόπο κλεισίματος. Το κακό είναι οτι η MS κάρτα είναι μέσα και για κάποιον που θα τις αλλάζει συνέχεια ή θα αλλάζει την SIM, φοβάμαι να το πω αλλά θα του μήνει στο χέρι πολύ σύντομα. Θα συμφωνησω.Ετυχε χθες απο περιεργεια και μονο να μπω σε καταστημα να το δω.Πραγματικα περιμενα ενα καλυτερο πληκτρολογιο απο το w580 και καλυτερο μηχανικο slide.Αλλα με απογοητευσε το κινητο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NND Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 γνωρίζει κανείς σε ποιό κατάστημα μπορώ να δω το κινιτό από κοντά εν λειτουργεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 γνωρίζει κανείς σε ποιό κατάστημα μπορώ να δω το κινιτό από κοντά εν λειτουργεία; Σε καταστημα germanos θα το δεις σιγουρα.εγω εκει το περιεξεργαστηκα για πρωτη φορα,χωρις βεβαια ενθουσιασμο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NND Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Σε καταστημα germanos θα το δεις σιγουρα.εγω εκει το περιεξεργαστηκα για πρωτη φορα,χωρις βεβαια ενθουσιασμο.:cool: thanks :) αυριο προι προι στον γερμανο λοιπον... /Btw, ψεματα λεει, αμερικανος ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Review & Photos: Mobile-Review.com http://img369.imageshack.us/img369/4750/pic04hr9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 k 1 erwthsh....t w595 einai 3G k exei video klhsh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 k 1 erwthsh....t w595 einai 3G k exei video klhsh? To W595 δεν ειναι 3g! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 To W595 δεν ειναι 3g! Ποιος είπε κάτι τέτοιο ??? Σύμφωνα με τις πληρογορίες μου είναι Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 3G έχει βίντεο-κλήση δεν έχει :) Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Ποιος είπε κάτι τέτοιο ??? Σύμφωνα με τις πληρογορίες μου είναι Λαθος πληροφοριες εχεις :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Συγνώμη αλλά αν δεν είναι 3G τι την θέλει την δευτερη κάμερα μπροστά έ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δεν είναι κάμερα,είναι ευσθητήρας φωτός :) Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Και 3G είναι και βιντεοκλήση έχει. Μόνο που χρησιμοποιεί την κύρια κάμερα, αφού όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε η μπροστινή "τρύπα" είναι αισθητήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts