bomber21 Δημοσιεύτηκε July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2008 Αρχικό μήνυμα από bomber21 http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/viewpost.gif εγώ αυτό που θα ήθελα να προστεθεί είναι ένα thanks button. MsK:Δεν είναι άσχημη ιδέα! Σε ποια forums πιστεύεις ότι θα ήταν απαραίτητη μία τέτοια υλοποίηση; Για παράδειγμα, εδώ στο σχολιασμό το θεωρώ λίγο ή πολύ περιττό, όπως και στα Νέα. Αλλά αντίθετα στα My Devices ίσως να ήταν χρήσιμο υπό συγκεκριμένους όρους. Anyway. Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος άλλος με αυτήν την πρόταση ας το εκφράσει. Ακόμη καλύτερα, μπορείς να δημιουργήσεις και ξεχωριστό θέμα αναλύοντας διεξοδικά την πρότασή σου.Θεωρώ ότι το thanks button είναι αρκετά χρήσιμο στα φόρουμ όπου κυρίαρχο ρόλο παίζει η διάθεση για αλληλοβοήθεια και ανταλλαγή πληροφοριών. Πεποίθηση μου είναι ότι πρέπει να ενθαρρύνονται οι χρήστες που κοπιάζουν ώστε να προσφέρουν στην κοινότητα.πχ,έχω δει εξαιρετικούς users στο iPhone section,στο ppc forum,στο Nokia s60 forum (και όχι μόνο) που μοιράζονται τις γνώσεις τους,φτιάχνουν εφαρμογές χρήσιμες για πολλούς,λύνουν προβλήματα κτλ Και αφού στο Διαδύκτιο συνήθως η ανταμοιβή δεν είναι υλική,ας είναι "ηθική"!Το να ακούει αυτός κου κόπιασε και βοήθησε το "ευχαριστώ" τον ενθαρρύνει να συνεχίσει. Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Θα ήταν μία καλή υλοποίηση. Έτσι θα μειόνονταν και τα "ευχαριστήρια" posts, απλά θα πατάμε το "Thanks button" et voila. :) Θα ήταν χρήσιμο σ'όλα τα φόρα που έχουν να κάνουν με ανταλλαγές απόψεων για τις συσκευές, τα δίκτυα, computing, κι έπειτα chat & fun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Όντως το θεωρώ πολύ καλή ιδέα.Σε ορισμένα sub - fora (διαξιφισμοί,δίκτυα κινητής,συσκευές) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 υπάρχει κάποιο νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Όντως το θεωρώ πολύ καλή ιδέα.Σε ορισμένα sub - fora (διαξιφισμοί,δίκτυα κινητής,συσκευές) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήσιμο. +1 και από μένα, πολύ καλή ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Θα συμφωνησω και εγω . Πολυ καλη προταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 θα συμφωνησω και γω με τους παραπανω.ειναι πολυ καλη ιδεα αλλα και παλι δεν νομιζω να μειωθουν τα ευχαριστηρια posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Κι εγω συμφωνω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 +1 κι από μένα. Το έχω δει και σε άλλα forum και νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 και εγω το θεωρω πολυ καλη ιδεα!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 +1 poli kali idea:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 +1 poli kali idea:) τώρα αν υπήρχε το thanks button όλα τα post κάτω απ'το πρώτο θα ήταν ανούσια:lol::p πάντως πολύ καλή ιδέα και μακάρι να υλοποιηθεί!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 τώρα αν υπήρχε το thanks button όλα τα post κάτω απ'το πρώτο θα ήταν ανούσια Eδω , καταθετουμε την αποψη μας . Μαλλον το "ευχαριστω" θα εχει καλυτερες εφαρμογες σε αλλα θεματα ή ποστ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 1 simfono px otan kapoios dinei kapoies plirofories gia na lysei to problhma tou alounou einai kalo alla aptin alli afto to exoun diafora warez forum ta opoioa kryboun ta links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εμεις θα κρυβουμε την απαντηση στο προβλημα! :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σωστός, έχει αποδειχθεί περίτρανα μέσα από το φόρουμ ότι για κάθε λύση υπάρχει ένα πρόβλημα :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Μια πιθανή υλοποίηση θα ήταν ένα κουμπάκι σαν αυτό του offline το οποίο με κάθε πάτημα του θα αυξάνει έναν counter που θα φαίνεται στο προφίλ, στα αριστερά, κάτω από τον αριθμό τον μηνυμάτων. Εννοείται ότι αυτό το κουμπάκι δεν θα μπορεί να το πατήσει κάποιος... ώστε να ευχαριστήσει τον εαυτό του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Μια πιθανή υλοποίηση θα ήταν ένα κουμπάκι σαν αυτό του offline το οποίο με κάθε πάτημα του θα αυξάνει έναν counter που θα φαίνεται στο προφίλ, στα αριστερά, κάτω από τον αριθμό τον μηνυμάτων. Εννοείται ότι αυτό το κουμπάκι δεν θα μπορεί να το πατήσει κάποιος... ώστε να ευχαριστήσει τον εαυτό του. Ναι αλλα θα παταει ο ενας τον αλλο για να τα αυξησουν(ειδικα φιλοι) και αρα δεν εχει νοημα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Εγώ είμαι υπέρ του thanks button.Μια καλή ιδέα για την υλοποίηση του θα ήταν να εμφανίζεται ένα μήνυμα συστήματος κάθε φορά που κάποιος θα το πατάει.Για παράδειγμα όταν κάποιο μέλος με βοηθήσει λ.χ να πατάω το thanks button κάτω από το προφίλ του και να εμφανίζεται σε ένα νέο παράυθρο(κάτι σαν τα προσωπικά μηνύματα) μια κοινή φράση και το μόνο που αλλάζει να είναι το όνομα αυτού που ευχαριστεί.Δηλαδή αυτός που με βοήθησε να πάρει ένα μήνυμα που θα λέει "lulukos says thanks" ή κάτι τέτοιο.Ελπίζω το ποστ να βγάζει νόημα γιατί γράφω με πυρετό:O. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Ναι αλλα θα παταει ο ενας τον αλλο για να τα αυξησουν(ειδικα φιλοι) και αρα δεν εχει νοημα...;) Αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να το αποφύγεις. Τώρα αν κάποιοι τη βρίσκουν με το να λένε thanks χωρίς λόγο και αιτία τότε, τί να πω? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να το αποφύγεις. Τώρα αν κάποιοι τη βρίσκουν με το να λένε thanks χωρίς λόγο και αιτία τότε, τί να πω? Νομίζω ότι στο θέμα του counter διαφωνεί ο chris και μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί του.Θα αρχίσουν κάποιοι να "αλληλοευχαριστιούνται" νομίζωντας έτσι πως μεγάλο thanks counter=μαγκιά,φημή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.Έτσι θα χάσει κάθε νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ναι αλλα θα παταει ο ενας τον αλλο για να τα αυξησουν(ειδικα φιλοι) και αρα δεν εχει νοημα...;) Πως και δεν έχει?Δεν θα το έφτιαχνε κάποιος για να δουν ποιος έχει περισσότερα Thanks,αλλά για να αποφύγουμε μηνύματα του τύπου Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts