gsa1967 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Aνεβηκε.Ψαξτε για thread με τιτλο " Garmin NO MORE SHORT BATTERY LIFE οκ, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Διάβασε αυτό. Φτιάξε πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Για να βρεις την έκδοση 1.2.0 κάνε αναζήτηση στο ιπμαρτ. Μαλιστα.Ευχαριστω πολυ κ θα το κανω.Μια τελευταια χαζη ερωτηση.Το imei τι ειναι κ που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Μαλιστα.Ευχαριστω πολυ κ θα το κανω.Μια τελευταια χαζη ερωτηση.Το imei τι ειναι κ που το βρισκω? ενας 15ψηφιος αριθμος, στο κουτι του κινητου, και κατω απο την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Η πληκτρολογησε *#06# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Εχει καποια αναμονη να βλεπουμε ποιος μας πηρε η αναπαντητη?Γιατι δεν το εχω βρει μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 παιδια περασα μια ταινια divx με μεγεθος 700mb και αναλυση 320χ240 κ παιζει κανονικοτατα με τον ρεαλ...απλα θελω να βρω ενα ρογραμματακι για να την κανω να παιζει σε όλη την οθονη χωρις να κοβει απο πανω κ απο κατω...εχετε τπτ στο μυαλο σας?? ουτε ενας ωρε αδερφια?? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Aνεβηκε.Ψαξτε για thread με τιτλο " Garmin NO MORE SHORT BATTERY LIFE Καλά να κάνουμε απεγκατάσταση , αλλά αν κάνουμε φορμάτ θα χάσουμε και τους Χάρτες.Καμία πρόταση γι αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ουτε ενας ωρε αδερφια?? :) εμενα παντως οτι ταινια, η κλιπ εχω περασει απο 50ΜΒ-700ΜΒ δεν τα παιζει. λετε να φταιει η αναλυση τους? avi αρχεια ηταν ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 εμενα παντως οτι ταινια, η κλιπ εχω περασει απο 50ΜΒ-700ΜΒ δεν τα παιζει. λετε να φταιει η αναλυση τους? avi αρχεια ηταν ολα. ισως φτεει η αναλυση...εγω την μετετρεψα με convertor σε 320χ240 κ παιζει κανονικοτατα με το ρεαλ χωρις το παραμικρο προβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ισως φτεει η αναλυση...εγω την μετετρεψα με convertor σε 320χ240 κ παιζει κανονικοτατα με το ρεαλ χωρις το παραμικρο προβλημα... θα το δοκιμασω και εγω να δω, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ισως φτεει η αναλυση...εγω την μετετρεψα με convertor σε 320χ240 κ παιζει κανονικοτατα με το ρεαλ χωρις το παραμικρο προβλημα... εγώ lost που πέρασα 350 mb ακατέργαστο :lol: μια χαρά το έδειχνε. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Καλά να κάνουμε απεγκατάσταση , αλλά αν κάνουμε φορμάτ θα χάσουμε και τους Χάρτες.Καμία πρόταση γι αυτό?? Πάρε τους χάρτες και γενικά όαλ τα δεδομένα σου μέσω του καλωδίου, κάνε φορμάτ και ξαναβάλτα στη θέση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 εγώ lost που πέρασα 350 mb ακατέργαστο :lol: μια χαρά το έδειχνε. ειναι πολλοί οι παραγοντες που παιζουν ρολο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ποιος ειναι ο κωδικος ξεκλειδωματος της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ποιος ειναι ο κωδικος ξεκλειδωματος της συσκευης? Ή 6 ή 8 μηδενικά. Αν τον έχεις αλλάξει βέβαια...άγνωστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ειναι 8 μηδενικα τελικα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 εγώ lost που πέρασα 350 mb ακατέργαστο :lol: μια χαρά το έδειχνε. Σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι αναλυση ειχες στο βιντεο.Γιατι περασα κ εγω lost κ δεν επαιζε.Επισης να ρωτησω αν υπαρχει προγραμα για να αυξομειωνω την αναλυση..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Απο ποιοτητα κλήσης πως τα παει το κινητο παιδια?Ακουγεται δυνατα ο συνομιλητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Απο ποιοτητα κλήσης πως τα παει το κινητο παιδια?Ακουγεται δυνατα ο συνομιλητης? εμενα δεν εχει προβλημα ,μια χαρα ακουω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παίδες τι λέει το εργαλείο?Το σκέφτομαι...Λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορώ να διαβάσω τις σελίδες.Μπορεί κάποιος να μου πει τα συν και τα πλην?Η vodafone το έχει και πόσο?...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παίδες τι λέει το εργαλείο?Το σκέφτομαι...Λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορώ να διαβάσω τις σελίδες.Μπορεί κάποιος να μου πει τα συν και τα πλην?Η vodafone το έχει και πόσο?...Ευχαριστώ πολυ καλη φωτογραφικη και βιντεο , μεγαλη οθονη, μετριο φλας. η βοντα νομιζω δεν το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 αφου ειναι πολλοί ας βγουν εδω περα να το πουν...οι περισσοτεροι εχουν προβλημα με την μπαταρια του κινητου...κ σκεψου οτι ακομα δεν η σαμ δεν εχει βγαλει ουτε ενα update...οταν βγαλει με το καλο το κιν θα γινει ακομα καλυτερο... Συμφωνώ!! Το πρόβλημα με την μπαταρία είναι υπαρκτό αν υπάρχει εγκατεστημένο το Garmin. κατέβασα τον task manager και κάθε φορά σβήνω το Αgps και το Tpsauto.Όμως η κατάσταση δεν αλλάζει τόσο πολύ. Από μισό 24ωρο πάει στα 3/4 24ώρου. Μετά τα "φτύνει". Μήπως πρέπει να κλείνω και τον task manager μετά το κλείσιμο των παραπάνω δύο διεργασιών???? Επίσης "αργεί " πολύ!!!! Χρειάζεται απαραιτήτως update και στο λογισμικό του τηλ.και στο λογισμικό του Garmin!! Αν κανείς έχει βρεί αξιοπρεπείς λύσεις..... Ας τις μοιραστεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Να ρωτησω κατι.Εχω ενα θεματακι.Μεσα απο το τηλεφωνο δεν παιζει σταθμους μεσω e-radio.Ξερει καποιος γιατι?Ανοιγει κανονικα αλλα δεν μεταδιδει.Επισης κατι ακομα.Οταν κανω κληση μεσα απο τις επαφες,οταν τελειωνω την κληση παρατηρω απο τον jbak οτι οι επαφες ειναι ανοιχτες κ τισ κλεινω απο εκει.Το ιδιο συνμαινει κ με το μητρωο.Επηρεαζει καθολου την μπαταρια?Πρεπει να τα κλεινω μετα με το jbak?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Επηρεαζει καθολου την μπαταρια?Πρεπει να τα κλεινω μετα με το jbak?thanks Όχι, εφαρμογές όπως οι επαφές, το ημερολόγιο, τα μηνύματα και το μητρώο, δεν καταναλώνουν καθόλου μπαταρία η RΑΜ παρόλο που μπορεί να φαινόται ανοιχτές σε έναν Τask Manager. Η μοναδική διαφορά που θα γίνει αντιληπτή από σένα είναι, όταν θα πας να ξαναμπεις σε κάποια από αυτές, θα ανοίξει πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τον χρόνο που θα χρειαζόταν αν πχ την ανοίγες μετά από επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 kαι εγω ειχα βαλει to garmin χωρις κανενα προβλημα μια χαρα δουλευε exo to innov8 8gd.....zito antalagi meto htc diamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts