Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στιβαρη κατασκευη.ηχος δυνατος και καθαρος καμια σχεση με προηγουμενα μοντελα samsung. οι φωτογραφιες και το βιντεο παρα πολυ καλα. δεν μου εχει κολησει ουτε μια φορα. η οθονη απεχτη.γενικα ολα ειναι τελεια πανω του. ειχα το n95 8gb ειναι σαφως καλυτερο. το μονο μειων ειναι το flash που ειναι λιγο χαμηλο

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στιβαρη κατασκευη.ηχος δυνατος και καθαπος καμια σχεση με προηγουμενα μοντελα samsung. οι φωτογραφιες και το βιντεο παρα πολυ καλα. δεν μου εχει κολησει ουτε μια φορα. η οθονη απεχτη.γενικα ολα ειναι τελοια πανω του. ειχα το n98 8gb ειναι σαφωε καλυτερο. το μονο μειων ειναι το flash που ειναι λιγο χαμηλο

Σε τι ακριβως ειναι καλυτερο φιλε μου απο το Ν95 8GB;

Σε τι ακριβως ειναι καλυτερο φιλε μου απο το Ν95 8GB;

1ον στην οθονη εβαλα και ειδα την ιδια ταινια στο ι8510 και στο ν95g και του ι8510 ηταν ποιο καθαπη και ποιο εντονα τα χρωματα.2ον δεχεται καρτα μνημης.3ονκαλυτερες photo και video. το γπσ κλειδωνει δορυφορους ποιο γρηγορα. στο θεμα του ηχειου ειναι σχεδον τα ιδια.πολυ ωραια themes. divx. dlna.sar 0.4

Μου αρεσει το sar αν ειναι οντως 0,4...

Τωρα, για την ερωτηση σε τι ειναι καλυτερο απο το Ν95 8γιγα, ειναι σαν να μην την ειδα...

Κατ αρχην δεν μπορει να δοθει αξιοπιστη απαντηση αν δεν τεσταριστει η συσκευη...

Αλλα σε αυτη τη φαση, και μονον η αντιπαραθεση των χαρακτηριστικων, φτανει...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μου αρεσει το sar αν ειναι οντως 0,4...

Τωρα, για την ερωτηση σε τι ειναι καλυτερο απο το Ν95 8γιγα, ειναι σαν να μην την ειδα...

Κατ αρχην δεν μπορει να δοθει αξιοπιστη απαντηση αν δεν τεσταριστει η συσκευη...

Αλλα σε αυτη τη φαση, και μονον η αντιπαραθεση των χαρακτηριστικων, φτανει...

φιλε μου τις εχω και τις 2 μπροστα μου γιαυτο και τις τεσταρα γιαυτο και απαντησα.πιστευω για τα δικα μου standarts οτι το innov8 ειναι ανωτερο

φιλε μου τις εχω και τις 2 μπροστα μου γιαυτο και τις τεσταρα γιαυτο και απαντησα.πιστευω για τα δικα μου standarts οτι το innov8 ειναι ανωτερο

Αυτο λεω κι εγω...

Το Innov8 σαφως ανωτερο..

αν το παρεις απο εξωτερικο πχ αγγλια δεν θα εχει ελληνικα?

τα νοκια , ερικσον εχουν πολλες γλωσσες αυτο δεν εχει δηλαδη?

Περιμενουμε απο τους νεους κατοχους να μας πουν νεα για: φωτογραφικη, WiFi, GPS (με Garmin), Internet browsing, και πιθανον αξιολογες εφαρμογες που διαθετει η συσκευη.. ;)

Πολύ καλό φαίνεται!Μπράβο στη sammy που χτυπάει τον ανταγωνισμό τόσο δυνατά.Πάντως 780 ευρώ είναι πολλά για τη samsung που μας έχει συνηθίσει σε χαμηλές σχετικά τιμές.Αν έρθει γύρω στα 650-700 θα είναι μια χαρά.

Καλημερα σε όλους,

Αναφορικά με την τιμή, Θα είναι φθηνότερο από το Ν96

Καλημερα σε όλους,

Αναφορικά με την τιμή, Θα είναι φθηνότερο από το Ν96

το αγορασα χθες απο το πλαισιο 638 ευρω το 8gb

παιδια το πηρα χθες αλλα απο τεχνολογια ειμαι ασχετος. μηπως ξερει καποιος κανενα μαγαζι η ιδιωτη που να μπορει να μου εγκαταστησει το garmin φυσικα επι πληρωμη.ευχαριστω.

παιδια το πηρα χθες αλλα απο τεχνολογια ειμαι ασχετος. μηπως ξερει καποιος κανενα μαγαζι η ιδιωτη που να μπορει να μου εγκαταστησει το garmin φυσικα επι πληρωμη.ευχαριστω.

για πες μας πως σου φαινεται?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

για πες μας πως σου φαινεται?[/quote

πολυ καλο. φωτογραφικη και βιντεο τελεια.η κατασκευη στιβαρη.ειμαι πολυ ευχαριστημενος.δυνατος και καθαρος ηχος μπαταρια καλη απο χθες δεν το εχω αφησει απο τα χερια μου με πολλες photo και video πολλες κλησεις και εχει ακομα 2 γραμμες. το μονο μειον ειναι το flash που ειναι εχει χαμηλο φωτισμο. η οθονη με ζωντανα χρωματα και μεγαλη. τωρα ψαχνω να βαλω χαρτη και δεν ξερω πως

Καλορίζικο σε όσους το πήραν. :)

αν το παρεις απο εξωτερικο πχ αγγλια δεν θα εχει ελληνικα?

τα νοκια , ερικσον εχουν πολλες γλωσσες αυτο δεν εχει δηλαδη?

Κανένα δεν έχει όλες τις γλώσσες προεγκατεστημένες αλλά πακέτο σύμφωνα με την περιοχή που απευθύνονται. Αν δηλαδή πετύχεις συσκευή που προορίζεται για eastern europe, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει και ελληνικά.

Αν το αγοράσεις χωρίς ελληνικά, σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι αυτή την στιγμή, ξέχνα τα ελληνικά. Δεν υπάρχει τρόπος να τα περάσεις. Ούτε στην αντιπροσωπεία αν πας. Σϊγουρα θα βρεθεί, βέβαια, κάποιος τρόπος. :worry:

απο τεχνολογια ειμαι ασχετος. μηπως ξερει καποιος κανενα μαγαζι η ιδιωτη που να μπορει να μου εγκαταστησει το garmin φυσικα επι πληρωμη.ευχαριστω.

Φϊλε αυτό που λες είναι απαράδεκτο. Ποτέ σου μη δεχτείς να πληρώσεις κάποιον να σου κάνει μια τόσο απλή δουλειά όταν, και τα εργαλεία έχεις, και τον τρόπο να την πραγματοποιήσεις μόνος σου, μπορείς να βρεις. Έχω δει πολλούς τύπους να τα παίρνουν χοντρά...

Έχω ετοιμάσει έναν οδηγό για περιπτώσεις σαν και την δικιά σου. Δες εδώ.

Καλορίζικο σε όσους το πήραν. :)

Κανένα δεν έχει όλες τις γλώσσες προεγκατεστημένες αλλά πακέτο σύμφωνα με την περιοχή που απευθύνονται. Αν δηλαδή πετύχεις συσκευή που προορίζεται για eastern europe, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει και ελληνικά.

Αν το αγοράσεις χωρίς ελληνικά, σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι αυτή την στιγμή, ξέχνα τα ελληνικά. Δεν υπάρχει τρόπος να τα περάσεις. Ούτε στην αντιπροσωπεία αν πας. Σϊγουρα θα βρεθεί, βέβαια, κάποιος τρόπος. :worry:

Φϊλε αυτό που λες είναι απαράδεκτο. Ποτέ σου μη δεχτείς να πληρώσεις κάποιον να σου κάνει μια τόσο απλή δουλειά όταν, και τα εργαλεία έχεις, και τον τρόπο να την πραγματοποιήσεις μόνος σου, μπορείς να βρεις. Έχω δει πολλούς τύπους να τα παίρνουν χοντρά...

Έχω ετοιμάσει έναν οδηγό για περιπτώσεις σαν και την δικιά σου. Δες εδώ.

σε ευχαριστω πολυ. θα προσπαθησω και πιστευω να τα καταφερω. να σε καλα

Η ένταση αναπαραγωγής μουσικής από τα ακουστικά είναι ικανοποιητική? Συγκριτικά με N95-N82 πάντα

χθες το εβαλα να φορτισει απο τις 11 το βραδι μεχρι τις 7 το πρωι. το ανοιξα στις 8 και εδειχνε η μπαταρια full. μεχρι τις 2 το μεσημερι ο δεικτης μπαταριας ειχε φτασει στη μια γραμμη χωρις να το εχω λειτουργησει πολυ(10 λεπτα gps,6λεπτα video και 3 λεπτα κληση) μηπως εχει προβλημα? στην πρωτη φορτηση που του ειχα κανει πριν 2 ημερεσ μου κρατησε 1,5 ημερα με συνεχωμενη λειτουργεια video photo κλησεις gps κτλ.

Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς να έχουν περάσει καμιά δεκαριά φορτίσεις-αποφορτίσεις...

Αυτό που αναφέρεις βέβαια, δεν είναι και πολύ φυσιολογικό..

Κάνε την "καρδιά σου πέτρα" και προσποιήσου οτι δεν κατάλαβες... και συνέχισε κανονικά... δώσ' του χρόνο..

(μην αρχίσουμε τα ίδια του ΟΜΝΙΑ)

πριν 10 λεπτα το ανοιξα κ τωρα το του αλαζω τα φωτα :D

Άντε, πες μας τίποτα...

WiFi (καλό σήμα) ;; Internet browsing;; σήμα τηλεφώνου;; Garmin - GPS;;; (φωτογραφική καλή μου φάνηκε απο οτι είδα στο Πλαίσιο) βίντεο;;

Λοιπόν,το πήρα και μπορώ να πω με μία λέξη μόνο αυτό:ΤΕΛΕΙΟ:)....και εξηγούμαι με τις εντυπώσεις μου από την μέχρι τώρα χρήση του.

1) Ποιότητα κατασκευής ΤΕΛΕΙΑ,μηδέν τριγμοί-τζόγος,οτιδήποτε-υλικά κατασκευής απίστευτα άρτια(τ΄αξίζει τα λεφτά του)

2) Ποιότητα/ένταση/απόδοση ηχείων απίστευτη για κινητό(ειδικά για Samsung που στο πρόσφατο παρελθόν με απογοήτευσε...)

2) Κάμερα πολύ καλή με πολύ δυνατό φλας(συγκριση με Ν85,Ν95 8άρι,Ν78,και ότι υπάρχει με μονό/διπλό led που έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον...) να επισημάνω τα πλεονεκτήματα του σε σχέση με τα 60άρια της ΝΟΚΙΑ-ο ήχος λήψης απενεργοποιείται στην λήψη φωτογραφίας,στην λήψη βίντεο(χωρίς φλας-βέβαια γίνεται λήψη και με ενεργό φλας) δεν αναβοσβήνει καμμία λυχνία,άρα ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται ότι βιντεοσκοπείται.

Πολλές ρυθμίσεις και πολύ ομαλό viewfinder.

3) GPS χωρίς εφαρμογή (πχ. Route66) εγκατεστημένη αλλά άμεσα εγκατέστησα το Garmin 5.00.20 που φυσικά πετάει και είναι απόλυτα συμβατό με γρήγορο λοκάρισμα.

Εδώ να σημειώσω πως onboard υπάρχει μια εφαρμογούλα GPS+ που δεν είναι τίποτα άλλο από το γνωστό A-GPS που κατεβάζει από το δίκτυο δεδομένα θέσης με χρήση GPRS και τα διατηρεί για 7 μέρες αποθηκευμένα με αυτόματο κατέβασμα τους πάλι όταν περάσουν αυτές(κατ΄επιλογήν βέβαια-γίνεται και μη αυτόματα)

4) Αυτόματη περιστροφή οθόνης-εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα ΝΟΚΙΑ,ναι μεν περιστρέφεται αυτόματα αλλά όχι βρισκόμενο στο κεντρικό μενού αλλά σε υπομενού και όταν είναι σε μια εφαρμογή μέσα.

Πλήκτρο αφής πολύ ευαίσθητο που ρυθμίζεται σε χαμηλή/υψηλή ευαισθησία και λειτουργεί σε όλα τα υπομενού και όλες τις εφαρμογές(sis,java),βολεύει αλλά θέλει εξοικίωση πρώτα-βέβαια εναλλακτικά απενεργοποιείται κιόλας.

5) Ταχύτητα πλοήγησης στα μενού/υπομενού πολύ γρήγορη-μηδέν κολλήματα κυριολεκτικά,εφέ θεμάτων παρόντα και σε ότι αφορά τις αναβαθμίσεις ναι μεν έχει το γνωστό "Διαχείρηση συσκευής" των fp2 με αναζήτηση ενημέρωσης αλλά το προφίλ διακομιστή κλπ. δεν είναι σεταρισμένο για πρόσβαση στον server της Samsung(πιστεύω σύντομα να γίνει κι΄αυτό)

6) Οθόνη πολύ φωτεινή,δηλαδή στα μισά είναι ήδη πολύ φωτεινή(όσο το Ν78 τέρμα).

7) Wifi πολύ γρήγορο και με γρήγορη ανίχνευση,ο εσωτερικός browser σε συνδυασμό με το πλήκτρο αφής/ποντίκι είναι μια εντελώς νεα εμπειρία για 60άρι.

Αυτά προς το παρόν,παραθέτω και screenshots με εγκατεστημένο το Haze(Iceman DI) θέμα για να δείτε πως γίνονται τα εικονίδια του(default).

http://imageshack.gr/files/rnwg07cso0vlayv76cc6_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/l6gkgbat5o6bvjf06sj5_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/ke5uaiqj05e2ehddoiev_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/af6xsiqidu41dy8ggmio_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/qqlf7ixrc9qnzmddytkg_thumb.jpg

παιδια υπαρχει τροπος να δημιουργησουμε φακελους μεσα στην εκθεση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

2) Κάμερα πολύ καλή με πολύ δυνατό φλας(συγκριση με Ν85,Ν95 8άρι,Ν78,και ότι υπάρχει με μονό/διπλό led που έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον...) να επισημάνω τα πλεονεκτήματα του σε σχέση με τα 60άρια της ΝΟΚΙΑ-ο ήχος λήψης απενεργοποιείται στην λήψη φωτογραφίας,στην λήψη βίντεο(χωρίς φλας-βέβαια γίνεται λήψη και με ενεργό φλας) δεν αναβοσβήνει καμμία λυχνία,άρα ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται ότι βιντεοσκοπείται.

Καταλαβαινεις βεβαια οτι ο μονος λογος που η Νοκια βαζει να αναβει LED οταν τραβας βιντεο ειναι για να αντιλαμβανετε ο αλλος οτι βιντεοσκοπεις λογω προσωπικων δικαιωματων.

4) Αυτόματη περιστροφή οθόνης-εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα ΝΟΚΙΑ,ναι μεν περιστρέφεται αυτόματα αλλά όχι βρισκόμενο στο κεντρικό μενού αλλά σε υπομενού και όταν είναι σε μια εφαρμογή μέσα.

Αργησα,αλλα καταλαβα τι εννοεις.

Εχω δει Samsung με SYMBIAN και εχω μεινει ******* με το ποσο τελεια ειναι,το INNOV8 δεν το εχω δει.

Με ενδιαφερει το τηλ,και δεν θελω να ακουω υπερβολες.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Βρε παιδιά,όσοι το πήρατε,από μέγεθος τι λέει?Μεγαλύτερο από Ν95-2?Σε τσέπη παντελονιού μπαίνει ή χωράει μόνο σε τσαντάκι?

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8