Jump to content

Vodafone my account

france
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι χρειαζεται να κανω για να εγγραφω στο my account?

Περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη, υπαρχει καμια αλλη απαιτηση;

• Απαντήσεις 182
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 months later...

Έχω ένα καρτοκινητό Vodafone το οποίο το έχω χρόνια και δεν θυμάμαι αν έιχα γραφτεί στο myaccount. Δοκιμάζω 3 περιπτώσεις, και στο vodafone.gr και στο vodafonecu.gr:

1. Να έχω γραφτεί πολύ παλιά, τότε που το username ήταν υποχρεωτικά ο αριθμος του κινητου μας, και πατάω υπενθύμιση κωδικού και μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης.

2. Να έχω γραφτεί αργότερα, οπότε το μοτίβο που ακολουθώ για όλους μου τους αριθμούς είναι να βάζω VF69...κλπ τον αριθμό του κινητού μου, και πάλι εδώ μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης.

3. Πάω να κάνω εγγραφή και μου λέει ότι ο αριθμός είναι ήδη εγγεγραμμένος!

Δίνω ελάχιστη πιθανότητα να έχω δώσει άλλη μορφή username, είμαι σίγουρη ότι αν είχα ποτέ γραφτεί θα είχα ένα από αυτά τα 2 username που αναφέρω. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι τίποτα σχετικά με το θέμα, και έτσι δεν μπορώ να ξέρω και τι ακριβώς όνομα και στοιχεία (ελληνικά, αγγλικά, ποιο μέιλ) είχα δώσει σε πιθανή εγγραφή μου στο παρελθόν ώστε να μου θυμίσει τον κωδικό χρήστη.

Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη μόνη μου ή πρέπει να καλέσω την Εξυπηρέτηση Πελατών;

Edited by tseapis

Κάλεσε στο 13830 ή πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να σου διαγράψουν το MyAccount για να μπορέσεις να κάνεις έγγραφη από την αρχή. Συνήθως, μέσα σε 1-2 μέρες είσαι έτοιμος.

Έχω ένα καρτοκινητό Vodafone το οποίο το έχω χρόνια και δεν θυμάμαι αν έιχα γραφτεί στο myaccount. Δοκιμάζω 3 περιπτώσεις, και στο vodafone.gr και στο vodafonecu.gr:

1. Να έχω γραφτεί πολύ παλιά, τότε που το username ήταν υποχρεωτικά ο αριθμος του κινητου μας, και πατάω υπενθύμιση κωδικού και μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης.

2. Να έχω γραφτεί αργότερα, οπότε το μοτίβο που ακολουθώ για όλους μου τους αριθμούς είναι να βάζω VF69...κλπ τον αριθμό του κινητού μου, και πάλι εδώ μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης.

3. Πάω να κάνω εγγραφή και μου λέει ότι ο αριθμός είναι ήδη εγγεγραμμένος!

Δίνω ελάχιστη πιθανότητα να έχω δώσει άλλη μορφή username, είμαι σίγουρη ότι αν είχα ποτέ γραφτεί θα είχα ένα από αυτά τα 2 username που αναφέρω. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι τίποτα σχετικά με το θέμα, και έτσι δεν μπορώ να ξέρω και τι ακριβώς όνομα και στοιχεία (ελληνικά, αγγλικά, ποιο μέιλ) είχα δώσει σε πιθανή εγγραφή μου στο παρελθόν ώστε να μου θυμίσει τον κωδικό χρήστη.

Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη μόνη μου ή πρέπει να καλέσω την Εξυπηρέτηση Πελατών;

https://www.vodafone.gr/portal/client/idm/forgotUsername.action?null

• 2 months later...
Ξερει κανεις, αν εχω συμβολαιο και το μετατρεψω σε καρτοκινητο, πρεπει να ανοιξω νεο λογαριασμο στο my account;

Ναι, χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο. Πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει και ο εκκαθαριστικός λογαριασμός για να απενεργοποιηθεί το τωρινό και να σε αφήσει να κάνεις καινούργιο.

Εκτός αν πας σε κάποιο κατάστημα και ζητήσεις να στο απενεργοποιήσουν νωρίτερα για να μπορέσεις να το κάνεις απευθείας μόλις γίνει καρτοκινητό.