karib Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Τι χρειαζεται να κανω για να εγγραφω στο my account? Περα απο την ηλεκτρονικη εγγραφη, υπαρχει καμια αλλη απαιτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 οχι, μονο αυτο απ'οσο θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Έχω ένα καρτοκινητό Vodafone το οποίο το έχω χρόνια και δεν θυμάμαι αν έιχα γραφτεί στο myaccount. Δοκιμάζω 3 περιπτώσεις, και στο vodafone.gr και στο vodafonecu.gr: 1. Να έχω γραφτεί πολύ παλιά, τότε που το username ήταν υποχρεωτικά ο αριθμος του κινητου μας, και πατάω υπενθύμιση κωδικού και μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης. 2. Να έχω γραφτεί αργότερα, οπότε το μοτίβο που ακολουθώ για όλους μου τους αριθμούς είναι να βάζω VF69...κλπ τον αριθμό του κινητού μου, και πάλι εδώ μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης. 3. Πάω να κάνω εγγραφή και μου λέει ότι ο αριθμός είναι ήδη εγγεγραμμένος! Δίνω ελάχιστη πιθανότητα να έχω δώσει άλλη μορφή username, είμαι σίγουρη ότι αν είχα ποτέ γραφτεί θα είχα ένα από αυτά τα 2 username που αναφέρω. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι τίποτα σχετικά με το θέμα, και έτσι δεν μπορώ να ξέρω και τι ακριβώς όνομα και στοιχεία (ελληνικά, αγγλικά, ποιο μέιλ) είχα δώσει σε πιθανή εγγραφή μου στο παρελθόν ώστε να μου θυμίσει τον κωδικό χρήστη. Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη μόνη μου ή πρέπει να καλέσω την Εξυπηρέτηση Πελατών; Edited March 10, 2014 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κάλεσε στο 13830 ή πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να σου διαγράψουν το MyAccount για να μπορέσεις να κάνεις έγγραφη από την αρχή. Συνήθως, μέσα σε 1-2 μέρες είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έχω ένα καρτοκινητό Vodafone το οποίο το έχω χρόνια και δεν θυμάμαι αν έιχα γραφτεί στο myaccount. Δοκιμάζω 3 περιπτώσεις, και στο vodafone.gr και στο vodafonecu.gr: 1. Να έχω γραφτεί πολύ παλιά, τότε που το username ήταν υποχρεωτικά ο αριθμος του κινητου μας, και πατάω υπενθύμιση κωδικού και μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης. 2. Να έχω γραφτεί αργότερα, οπότε το μοτίβο που ακολουθώ για όλους μου τους αριθμούς είναι να βάζω VF69...κλπ τον αριθμό του κινητού μου, και πάλι εδώ μου λέει ότι δεν υπάρχει ο χρήστης. 3. Πάω να κάνω εγγραφή και μου λέει ότι ο αριθμός είναι ήδη εγγεγραμμένος! Δίνω ελάχιστη πιθανότητα να έχω δώσει άλλη μορφή username, είμαι σίγουρη ότι αν είχα ποτέ γραφτεί θα είχα ένα από αυτά τα 2 username που αναφέρω. Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι τίποτα σχετικά με το θέμα, και έτσι δεν μπορώ να ξέρω και τι ακριβώς όνομα και στοιχεία (ελληνικά, αγγλικά, ποιο μέιλ) είχα δώσει σε πιθανή εγγραφή μου στο παρελθόν ώστε να μου θυμίσει τον κωδικό χρήστη. Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη μόνη μου ή πρέπει να καλέσω την Εξυπηρέτηση Πελατών; https://www.vodafone.gr/portal/client/idm/forgotUsername.action?null Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξερει κανεις, αν εχω συμβολαιο και το μετατρεψω σε καρτοκινητο, πρεπει να ανοιξω νεο λογαριασμο στο my account; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ναι, χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο. Πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει και ο εκκαθαριστικός λογαριασμός για να απενεργοποιηθεί το τωρινό και να σε αφήσει να κάνεις καινούργιο. Εκτός αν πας σε κάποιο κατάστημα και ζητήσεις να στο απενεργοποιήσουν νωρίτερα για να μπορέσεις να το κάνεις απευθείας μόλις γίνει καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 πολυ χρησιμο εργαλειο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts