LEFTERIS08 Δημοσιεύτηκε July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2008 Μπείτε στο http://www.pythiaonline.com και ζητήστε χρησμό! Δεν έχω ιδέα ποιος απαντάει αλλά έχει τρομερή πλάκα!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Μπείτε στο http://www.pythiaonline.com και ζητήστε χρησμό! Δεν έχω ιδέα ποιος απαντάει αλλά έχει τρομερή πλάκα!!!:lol: Βασικά σε εμένα δεν απαντάει!! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 καλο ακουγεται αλλα τι ρωτατε δλδ?δωστε μια παραδειγματικη ερωτηση με την απαντηση μαζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 ούτε σε εμένα απαντάει! P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Βασικά σε εμένα δεν απαντάει!! Ουτε σε εμένα.15 λεπτά μου έλεγε περιμένετε και τελικά βαρέθηκα και το έκλεισα:p. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 λοιπον ακουστε τι ρωτησε και τι αοαντησε! ερωτηση: θα παρω πτυχιο? απαντηση: δυστυχως για την ακαδιμα'ι'κη κοινοτητα ναι! να χαρω εγω τωρα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTERIS08 Δημ. July 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Παιδιά απαντάει! Τουλάχιστον χθές απαντουσε γρήγορα απλά μάλλον έπεσε πελατεία! Εγώ το είδα απο άλλο forum κ έχει πολλες ενδεικτικές απαντήσεις εκει! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262823 οριστε το link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 λοιπον ακουστε τι ρωτησε και τι αοαντησε! ερωτηση: θα παρω πτυχιο? απαντηση: δυστυχως για την ακαδιμα'ι'κη κοινοτητα ναι! να χαρω εγω τωρα.... Εγώ ρώτησα για το proficiency.Ευτυχώς που δεν είχα υπομονή να περιμένω την απάντηση:lol:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Παιδιά απαντάει! Τουλάχιστον χθές απαντουσε γρήγορα απλά μάλλον έπεσε πελατεία! Εγώ το είδα απο άλλο forum κ έχει πολλες ενδεικτικές απαντήσεις εκει! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262823 οριστε το link Oι καμμένοι οι insomniacs έχουν κάνει 7 σελίδες ποστς κι ακόμα αναρωτιούνται αν είναι άνθρωπος ή bot/αλγόριθμος (που κάνει μπαμ από τις απαντήσεις). :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Εμένα μου είπε ότι θα πεθάνω και σύντομα μάλιστα. Οπότε, σας χαιρετώ από τώρα. :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Εμένα μου είπε ότι θα πεθάνω και σύντομα μάλιστα. Οπότε, σας χαιρετώ από τώρα. :p και μενα αυτο ειπε αλλα και σε εναν φιλο μου απο αλλο πσ :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Olo to idio apantaei.. kai egw rwthsa an 8a parw ptyxio kai mou pe Δυστυχώς για την ακαδημαϊκή κοινότητα ναι. :lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ξαναρώτησα αν θα πάρω το proficiency και μου είπε όχι με την πρώτη:worry:.Τουλάχιστον θα ζήσω για να το ξαναδώσω, όχι σαν κάτι άλλους:lol:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Olo to idio apantaei.. kai egw rwthsa an 8a parw ptyxio kai mou pe Δυστυχώς για την ακαδημαϊκή κοινότητα ναι. :lol::lol: καλα παιδια μεγαλη βλακεια και στην αδελφη μου το ιδιο απαντησε :X:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 rwthsa kai se poia sxolh 8a perasw kai mou leei min elphzeis... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 :ninja:καλα παιδια μεγαλη βλακεια και στην αδελφη μου το ιδιο απαντησε :X:confused: Δλδ εσύ τι περίμενες να έχει ειδική απάντηση για τον καθένα όταν κάνεις ακριβώς την ίδια ερώτηση ή να ξέρει ότι θα συγκρίνεις τις απαντήσεις σε forum για να βρει κάτι άλλο να σου απαντήσει; :wacko: Ρώτησα κι εγώ: Θα μου κάτσει; Η πυθία απάντησε: Κυριολεκτικά μόνο.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ρωτησα αν θα βγαλω πολλα λεφτα και μου ειπε οχι!!:lol::p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Kαι στη 2η ερώτησή μου: Ποιο κινητό να πάρω; Η πυθία απάντησε: Δεν πέρνεις κανένα ακίνητο καλύτερα; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ρώτησα αν θα περάσω αεροναυπηγός και μου απάντησε ''Εγώ δεν θα σε πέρναγα πάντως.":lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Eγω μπηκα και λεει πυθεια offline! Να μη ρωτησω τιποτα?? :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Eγω μπηκα και λεει πυθεια offline! Να μη ρωτησω τιποτα?? :lol: Kαι αν πας το ποντίκι σου πάνω από την εικόνα που έχει λέει "αν αργήσω φάτε" :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Υπαρχει κ το iGod (chat with God) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ρωτάω τι θα γίνω όταν μεγαλώσω??? Και μου λέει σταμάτα να με χασομεράς! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που είναι online? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Kαι αν πας το ποντίκι σου πάνω από την εικόνα που έχει λέει "αν αργήσω φάτε" :p Ναι ναι το ειδα και εγω!!:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts