Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ NAVIGON ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ 4GB ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΚΩΣΕΙ,ΑΠΟ 4 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΟΛΑΕΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SANDISK.ΤΟ FORMAT ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FAT32.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ 6 ΜΕ 10sec ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε συνέχεια θα ήθελα αν ξέρει κάποιος γιατί στο iGO8 όταν του βάζω κάποια

διεύθυνση να με πάει μου βγάζει όταν πάει να ξεκινήσει με GPS on μου βγάζει το μήνυμα :

"Το σημείο αφετηρίας ή προορισμού δεν είναι προσπελάσιμα με όχημα. Αλλάξτε σημείο αφετηρίας ή προορισμού.-"

'Εχω προσπαθήσει μέσω ρυθμίσεων τα πάντα αλλά τίποτα δεν έχω καταφέρει.

Ευχαριστώ πάντα...

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το destinator. Πιθανώς έχει να κάνει με εκδόσεις pna και pda. Εμένα δούλεψε με έκδοση pna destinator 7

θελω και εγω τα φωτα σας παιδια γιατι αρχιζω και νευριαζω,Αγορασα το 2100 απο το Saturn .Το ανοιξα κανονικα χωρις να μου δειχνει κανενα χαρτη γιατι παρολο που το κουτι εγραφε χαρτης ελλαδας η SD ειχε μεσα χαρτη IBERIA.Το πηγαινω πισω και τελικα ολη η παρτιδα με τα 2100 ειχε καρτα IBERIA Μου βρισκει τελικα ο υπαλληλος μια καρτα με τον Ελληνικο Χαρτη Q3 .Εγω τωρα παω να αναβαθμησω το χαρτη σε Q4 Greece και στο update μου βγαζει τον Q4 της IBERIA μονο.Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?Σας ρωταω γιατι αντικατεστησα μονο το χαρτη q3 me to q4 greece αλλα μου βγαζει στα σημεια ενδιαφεροντος μπουκαλια και τσαμπια απο σταφυλλια :lol:Να το παω πισω καλλιτερα και να τους χεσω ακομα μια φορα?

EDIT : το εφτιαξα τελικα!!!

I'm not driving fast...just flying slow

θελω και εγω τα φωτα σας παιδια γιατι αρχιζω και νευριαζω,Αγορασα το 2100 απο το Saturn .Το ανοιξα κανονικα χωρις να μου δειχνει κανενα χαρτη γιατι παρολο που το κουτι εγραφε χαρτης ελλαδας η SD ειχε μεσα χαρτη IBERIA.Το πηγαινω πισω και τελικα ολη η παρτιδα με τα 2100 ειχε καρτα IBERIA Μου βρισκει τελικα ο υπαλληλος μια καρτα με τον Ελληνικο Χαρτη Q3 .Εγω τωρα παω να αναβαθμησω το χαρτη σε Q4 Greece και στο update μου βγαζει τον Q4 της IBERIA μονο.Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?Σας ρωταω γιατι αντικατεστησα μονο το χαρτη q3 me to q4 greece αλλα μου βγαζει στα σημεια ενδιαφεροντος μπουκαλια και τσαμπια απο σταφυλλια :lol:Να το παω πισω καλλιτερα και να τους χεσω ακομα μια φορα?

Αν το κουτί γράφει απ'εξω χάρτης Ελλαδος και έχει και 2 αυτοκόλητα (ενα πορτοκαλι και ένα χρυσαφι) της NORTEC τότε παρε τους τηλέφωνο στο 801-5000-888 και να είσαι σίγουρος οτι θα βρεις την άκρη.

EDIT : το εφτιαξα τελικα!!!

AYTO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ FLASH MEMORY ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΒΕRΙΑ ΤΟ LOCATION .ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.

Tελικα να σας πω τι εκανα μπας και συμβει σε κανενα αλλο,εκανα ξανα register την συσκευη με τον καινουργιο χαρτη ελλαδας,με καινουργιο mail- κωδικο,ανοιξα το navigon fresh εβαλα τα καινουργια στοιχεια save και μετα πηγα να κατεβασω τους χαρτες και μου εβγαλε update τον Q4 greece κανονικα

Tελικα να σας πω τι εκανα μπας και συμβει σε κανενα αλλο,εκανα ξανα register την συσκευη με τον καινουργιο χαρτη ελλαδας,με καινουργιο mail- κωδικο,ανοιξα το navigon fresh εβαλα τα καινουργια στοιχεια save και μετα πηγα να κατεβασω τους χαρτες και μου εβγαλε update τον Q4 greece κανονικα

Πολύ καλό. Πως το διορθωσες απο το iberia?

Στο Q4 πάει στον Q1_2009 δεν παει .......

Καλορίζικο φίλε και εγώ προχθές το πηρα.

Πολύ καλό. Πως το διορθωσες απο το iberia?

Στο Q4 πάει στον Q1_2009 δεν παει .......

Καλορίζικο φίλε και εγώ προχθές το πηρα.

απλως η συσκευη ηταν registred με το χαρτη iberia q3 και οχι με τον greece γι αυτο και τα update μου τα εβγαζε στο iberia q4,τωρα που το ξαναδηλωσα στο site με το greece q3 μου εβγαλε update greece q4, τωρα το Q1_2009 δεν ξερω εαν εχει βγει αλλα δεν το εχω πια τσαμπα θελει πληρωμη αλλα...;)

απλως η συσκευη ηταν registred με το χαρτη iberia q3 και οχι με τον greece γι αυτο και τα update μου τα εβγαζε στο iberia q4,τωρα που το ξαναδηλωσα στο site με το greece q3 μου εβγαλε update greece q4, τωρα το Q1_2009 δεν ξερω εαν εχει βγει αλλα δεν το εχω πια τσαμπα θελει πληρωμη αλλα...;)

Δεν το κατάλαβα αυτό ! Η κάρτα δεν γράφει επάνω Greece ? Αν ήταν registred σαν iberia ήταν χρησιμοποιημένο ?? Q1_2009 έχει βγει .... και δυστυχώς στο 2100 θέλει πληρωμη αλλά..........

Δεν το κατάλαβα αυτό ! Η κάρτα δεν γράφει επάνω Greece ? Αν ήταν registred σαν iberia ήταν χρησιμοποιημένο ?? Q1_2009 έχει βγει .... και δυστυχώς στο 2100 θέλει πληρωμη αλλά..........

Η κατα γραφει ΤΩΡΑ Greece οταν εκανα registred εγραφε Iberia ειχαν βαλει λαθος καρτα απο την εταιρια.Το Q1 2009 τον εβαλες?

Ξερει κανεις πως ακριβως μπορουμε να περασουμε τον Q1_2009 στο 2100max και να δουλεψει κανονικα γιατι δεν μου ανοιγει με τιποτα,αντικατεστησα και το φακελο maps kαι το φακελο poi αλλα δεν ανοιγει:confused::dizzy:

Ξερει κανεις πως ακριβως μπορουμε να περασουμε τον Q1_2009 στο 2100max και να δουλεψει κανονικα γιατι δεν μου ανοιγει με τιποτα,αντικατεστησα και το φακελο maps kαι το φακελο poi αλλα δεν ανοιγει:confused::dizzy:

Ούτε και σε σένα ανοίγει?

Ακου το κουφό που μου συμβαίνει.....

Η κάρτα είχε χάρτη Q3_Greece.... έκανα update με το Navigon fresh σε Q4_Greece και έκανε και firmware update σε 7.0.12.

Μέχρις εδώ όλα καλά !! Όταν ανοίγω το μηχάνημα με τον Q3 δουλεύει κανονικά ......όταν επιλέξω χάρτη Q4 βγάζει μπλε οθόνη .

Στην κάρτα οι χάρτες εμφανίζοντε ως :

Q3_Greece_2008.map και Q4_Greece_2008.map

στην επιλογή χάρτη στο μηχάνημα εμφανίζοντε σαν : Europe Q3 2008 και EU Q4 2008

Από εδώ και πέρα αρχίζει η παράνοια... δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα !!!!!Ασε που στην τηλ.υποστήριξη ψάνεις να βρεις κάποιον να μιλάει Ελληνικά.

Ούτε και σε σένα ανοίγει?

Ακου το κουφό που μου συμβαίνει.....

Η κάρτα είχε χάρτη Q3_Greece.... έκανα update με το Navigon fresh σε Q4_Greece και έκανε και firmware update σε 7.0.12.

Μέχρις εδώ όλα καλά !! Όταν ανοίγω το μηχάνημα με τον Q3 δουλεύει κανονικά ......όταν επιλέξω χάρτη Q4 βγάζει μπλε οθόνη .

Στην κάρτα οι χάρτες εμφανίζοντε ως :

Q3_Greece_2008.map και Q4_Greece_2008.map

στην επιλογή χάρτη στο μηχάνημα εμφανίζοντε σαν : Europe Q3 2008 και EU Q4 2008

Από εδώ και πέρα αρχίζει η παράνοια... δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα !!!!!Ασε που στην τηλ.υποστήριξη ψάνεις να βρεις κάποιον να μιλάει Ελληνικά.

Εγω εχω προβλημα με το Q1_2009 το Q4_2008 μου παιζει κανονικα,κανε του ενα restore παλι(ελπιζω να εχεις κανει back-up) μεσο του Navigon Fresh και ξανακατεβασε τον Q4 κανονικα πρεπει να σου εμφανιζει μονο τον Q4 ως χαρτη

Εγω εχω προβλημα με το Q1_2009 το Q4_2008 μου παιζει κανονικα,κανε του ενα restore παλι(ελπιζω να εχεις κανει back-up) μεσο του Navigon Fresh και ξανακατεβασε τον Q4 κανονικα πρεπει να σου εμφανιζει μονο τον Q4 ως χαρτη

Δεν κάνω backup με το navigon fresh γιατί το βλαμένο το nod βλέπει τα αρχεία σαν trojan και τα σβύνει. Ευτυχώς που ειχα κανει την κάρτα copy και το εσωσα!!!!Τωρα τους έπιασα στο τηλέφωνο και μου είπαν γιατί έκανε το προβλημα. Είχα κατεβάσει το navigon fresh με τον mozila και ανοιγε με mozila ..... και δεν έκανε update στον Q3 αλλά έγραφε και τον Q4 διαφορετικά .

Θέλει internet explorer (αμαν πιά) το έκανα πάλι και ειναι ΟΚ τώρα.Για το Q1_2009 θάθελα και εγώ να μάθω πως γίνετε update !!!!!!Όπως και πως περνάνε οι ευρωπαικοι. Αν μάθεις ή μαθω κάτι PM !!!!

Πρέπει να αλλάζετε και το MapDrawer... Όπως δηλαδή είναι MapDrawer_Q3_2008, κάντε και το αντίστοιχο MapDrawer_Q1_2009... Και γενικά όλα τα καινούρια αρχεία, δεν αρκεί να μετονομάσετε μόνο τα αρχεία .map για να παίζουν.

Πρέπει να αλλάζετε και το MapDrawer... Όπως δηλαδή είναι MapDrawer_Q3_2008, κάντε και το αντίστοιχο MapDrawer_Q1_2009... Και γενικά όλα τα καινούρια αρχεία, δεν αρκεί να μετονομάσετε μόνο τα αρχεία .map για να παίζουν.

Για να σε ρωτησω κατι Minovg εχω κατεβασει την Q1 ολο το πακετο οχι μονο τον χαρτη και εσβησα τα αρχεια στο φακελο map και τα αντικατεστησα με τα καινουργια της Q1 οπως και τον φακελο poi τι αλλο χρειαζεται να κανω?Το mapDrawer το εβαλα μεσα αφου εβαλα ολο το φακελο map αλλα τιποτα

Για να σε ρωτησω κατι Minovg εχω κατεβασει την Q1 ολο το πακετο οχι μονο τον χαρτη και εσβησα τα αρχεια στο φακελο map και τα αντικατεστησα με τα καινουργια της Q1 οπως και τον φακελο poi τι αλλο χρειαζεται να κανω?Το mapDrawer το εβαλα μεσα αφου εβαλα ολο το φακελο map αλλα τιποτα

Λεπτομέρειες και εγώ δεν γνωρίζω, πάντως το θέμα είναι ότι όποια αρχεία κατεβάσατε από Q1_2009 θα έπρεπε πριν τα περάσετε στο φάκελο να τα έχετε μετονομάσει με αυτή την κατάληξη. Θα έχετε έτσι τη δυνατότητα να επιλέγετε μεταξύ Q4_2009 (ή Q3 αν είχατε μέσα) και Q1. Όχι τόσο για την επιλογή, όσο για το να μη μπερδευτούν τα αρχεία μεταξύ τους.

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες για το πώς είναι η διαρρύθμιση των φακέλων μου στο δικό μου 1200.

Φάκελος map

http://img3.imageshack.us/img3/618/113200930236.jpg

Φάκελος POI

http://img13.imageshack.us/img13/1483/113200930327b.jpg

Φάκελος Landmarks

http://img24.imageshack.us/img24/1830/113200930307.jpg

Ελπίζω να βοήθησα. :O

Λεπτομέρειες και εγώ δεν γνωρίζω, πάντως το θέμα είναι ότι όποια αρχεία κατεβάσατε από Q1_2009 θα έπρεπε πριν τα περάσετε στο φάκελο να τα έχετε μετονομάσει με αυτή την κατάληξη. Θα έχετε έτσι τη δυνατότητα να επιλέγετε μεταξύ Q4_2009 (ή Q3 αν είχατε μέσα) και Q1. Όχι τόσο για την επιλογή, όσο για το να μη μπερδευτούν τα αρχεία μεταξύ τους.

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες για το πώς είναι η διαρρύθμιση των φακέλων μου στο δικό μου 1200.

Φάκελος map

http://img3.imageshack.us/img3/618/113200930236.jpg

Φάκελος POI

http://img13.imageshack.us/img13/1483/113200930327b.jpg

Φάκελος Landmarks

http://img24.imageshack.us/img24/1830/113200930307.jpg

Ελπίζω να βοήθησα. :O

μηπως θα ηταν ευκολο φιλε μου να ανεβασεις το φακελλο σου ολοκληρο σε τορεντ ή ραπιντ?θα βοηθουσες αρκετο κοσμο!!!!ευχαριστω!

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

μηπως θα ηταν ευκολο φιλε μου να ανεβασεις το φακελλο σου ολοκληρο σε τορεντ ή ραπιντ?θα βοηθουσες αρκετο κοσμο!!!!ευχαριστω!

οκ παιδιά, θα το βρείτε στο δεέλληνες.κομ αργά το βράδυ (θα δώσω λινκ). Ξεκινάω το upload, είναι 1,90giga για όλη την Ευρώπη.

οκ παιδιά, θα το βρείτε στο δεέλληνες.κομ αργά το βράδυ (θα δώσω λινκ). Ξεκινάω το upload, είναι 1,90giga για όλη την Ευρώπη.

εισαι απαιχτος φιλε μου!!!!!περιμενουμε το λινκ!!:thanks:

υγ:παιζει σε 2100μαξ???

iphone classic 1.1.2 otb

iphone 3G 2.1

iphone 3GS 16GB white

iphone 4 16gb black:ninja:

εισαι απαιχτος φιλε μου!!!!!περιμενουμε το λινκ!!:thanks:

υγ:παιζει σε 2100μαξ???

Nαι παίζει. Αν έχεις την έκδοση 7.3ΧΧ του λογισμικού τότε είσαι οκ. ;)

Nαι παίζει. Αν έχεις την έκδοση 7.3ΧΧ του λογισμικού τότε είσαι οκ. ;)

Για την 7.0.12 υπάρχει φως ???

Για την 7.0.12 υπάρχει φως ???

Πρέπει να παίζουν και σε αυτή την έκδοση, αλλά νομίζω ότι είναι δωρεάν η αναβάθμιση λογισμικού μέσα από το navigon fresh.