Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καινουργοι χαρτες απο την Navigon ??!!!!

Navigon 7 Q2-2010 χαρτες ???!!!!!!

Κατ' αρχας χρονια πολλα και καλα σε ολους.

Οι Q2 2010 δεν υπαρχουν ακομη στο επισημο site. Θα περιμενω λιγουλακι μεχρι να ανεβουν εκει.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι Q2 2010 δεν υπαρχουν ακομη στο επισημο site. Θα περιμενω λιγουλακι μεχρι να ανεβουν εκει.

Επισης Χρονια πολλα .

Eιναι απο επισημο site της Νavigon σε αναβαθμηση. Τους εβαλα στο 2100max τελεια......

Edited by DPF

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Νικο κυκλοφόρησε ο Q2 , μόλις τους περασα... και θα δοκιμάσω αργότερα.

Μετά από μια εστω και μικρή δοκιμή που έκανα στην περιοχή μου ΔΕΝ βρήκα ΚΑΜΜΙΑ βελτίωση σε συγκρηση με τους προηγούμενους.

Δεν ξέρω αν εχει βελτιωθει ο χάρτης και που.....

Edited by jogatore

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Νικο κυκλοφόρησε ο Q2 , μόλις τους περασα... και θα δοκιμάσω αργότερα.

Μετά από μια εστω και μικρή δοκιμή που έκανα στην περιοχή μου ΔΕΝ βρήκα ΚΑΜΜΙΑ βελτίωση σε συγκρηση με τους προηγούμενους.

Δεν ξέρω αν εχει βελτιωθει ο χάρτης και που.....

Εγω ακομη δεν εχω βρει στο site τους Q2 2010. Αυτοι που κυκλοφορουν ειναι πιθανον απο καποιο upgrade συσκευης. Πιθανον θα ειναι και οι οριστικοι Q2.

Στις περιοχες μου εχω δει δυο διορθωσεις αλλα και αρκετα ακομη λαθη. Βημα σημειωτον.

Εγω ακομη δεν εχω βρει στο site τους Q2 2010. Αυτοι που κυκλοφορουν ειναι πιθανον απο καποιο upgrade συσκευης. Πιθανον θα ειναι και οι οριστικοι Q2.

Στις περιοχες μου εχω δει δυο διορθωσεις αλλα και αρκετα ακομη λαθη. Βημα σημειωτον.

Δεν ξέρω αν ειναι upgrade.. αλλα μπορει να ειναι και οι οριστικοι.

Θα έλεγα καλυτερα 2 βηματα μπροστα και 1 πισω .... το σημειωτόν ειναι λίγο

Ετσι παει το πράμα.......

Σε ποια περιοχή είσαι και ποιός χάρτης (ή ποιας εταιρίας) καλύπτει σωστά ;

Σε ποια περιοχή είσαι και ποιός χάρτης (ή ποιας εταιρίας) καλύπτει σωστά ;

Κατοικω στον Κορυδαλλο. Σε οποια ομως περιοχη στην Αττικη εχω ψαξει το Dest εχει νομιζω τον πληρεστερο χαρτη. Δεν μιλαω για POIs. Ακομη και στους φιλους jogatore και dade που κατοικουν σε καποια περιεργη ακρη που ουτε ο Χαρδαβελας δεν την εχει ανακαλυψει ακομη, :lol: την σωστη τους διευθυνση την εχει νομιζω μονο το destinator.

Αττική στην χαρτογράφιση καλύπτουν όλες οι εταιρίες πλέον σωστά .Στην επαρχία είναι το θέμα τι κάνουν.

Το προβλημα επίσης είναι στον σχεδιασμο της καθε διαδρομής που αφορά αλγόριθμους λογισμικού και επεξεργαστή σε συνδιασμό.Εκεί γίνονται τα λάθη.

Edited by Starenios

Αττική στην χαρτογράφιση καλύπτουν όλες οι εταιρίες πλέον σωστά .Στην επαρχία είναι το θέμα τι κάνουν.

Το προβλημα επίσης είναι στον σχεδιασμο της καθε διαδρομής που αφορά αλγόριθμους λογισμικού και επεξεργαστή σε συνδιασμό.Εκεί γίνονται τα λάθη.

Ολες οι εταιριες καλυπτουν, σωστα οχι. Δες μονοδρομους και αριθμισεις, χαος.

Ακομη και στο σχεδιασμο διαδρομης, δεν θυμαμαι να μου εχει βγαλει προγραμμα, καλυτερη διαδρομη, απο το κατα τα αλλα αχαρο destinator.

Χριστός Ανέστη παίδες!

Μήπως κάποιος από σας (ακούς Ελένη;)) έχει σήμα της Renault για την οθόνη εκκίνησης του 2110;

Edited by yerotasos
Εγώ χάνω βάρος, αλλά αυτό πάντα με βρίσκει...

Κατοικω στον Κορυδαλλο. Σε οποια ομως περιοχη στην Αττικη εχω ψαξει το Dest εχει νομιζω τον πληρεστερο χαρτη. Δεν μιλαω για POIs. Ακομη και στους φιλους jogatore και dade που κατοικουν σε καποια περιεργη ακρη που ουτε ο Χαρδαβελας δεν την εχει ανακαλυψει ακομη, :lol: την σωστη τους διευθυνση την εχει νομιζω μονο το destinator.

Μόνο η Νικολούλη μας βρήκε φίλε. Πάντως η Navteq είναι χάλια στην περιοχή μας. Άδικο έχω που προτιμώ ντεστιν?

Χρόνια πολλά σε όλους!!! Φίλε Γιώργο. Πήρα το ΠΜ και σε ευχαριστώ. Πολύ καλό με τους χάρτες αλλά επειδή είμαι και λίγο αρχάριος εξήγησέ μου σε παρακαλώ αυτό το udate toy…και Upgrate…. Τι ρόλο παίζουν. Θα είναι καλύτερο. Θα μπορέσω να ξαναγυρίσω πίσω. efkkost

Μόνο η Νικολούλη μας βρήκε φίλε. Πάντως η Navteq είναι χάλια στην περιοχή μας. Άδικο έχω που προτιμώ ντεστιν?

Ποιον χάρτη έχεις,γιατί με εργοστασιακό Navi αυτοκινήτου με χάρτες της Navteq από τέλη 2008 καλύπτεται πλήρες ,έχω φίλο ταξιτζη στην περιοχή.

Για PNA ίσως μια παλαιότερη έκδοση να είναι καλύτερη καθώς κάποιες πάντα έχουν και κάποιο bug καθε χρόνο.

Εδώ Νικο θα προσθέσω οτι το Ginius ειναι εφάμιλο και ισως λιγο καλυτερο απο το dest.......ειδικα εστην περιοχή μου που το εχω ψάξει αρκετα.

Ειναι βέβαια λιγακι εκνευριστικο με τους ήχους απο τις καμερες...τα ορια... και δεν εχω βρει ακομη πως απενεργοποιουνται. Το dest εχει πεθάνει απο πολυ καιρό και δεν το εχει καταλαβει ακομη!!!! :lol::lol::lol:

Αττική στην χαρτογράφιση καλύπτουν όλες οι εταιρίες πλέον σωστά .

Εδω θα διαφωνήσω κάθετα φίλε μου !!! Καμμία δεν έχει σωστή χαρτογράφηση...

Θα σου πω ενα απλο... αν μπορεις να το τσεκαρεις.

Navigon και iGo8 , εχουν χάρτες Navteq.......

αν τους δεις ιδιους πες μου......

Χρόνια πολλά σε όλους!!! Φίλε Γιώργο. Πήρα το ΠΜ και σε ευχαριστώ. Πολύ καλό με τους χάρτες αλλά επειδή είμαι και λίγο αρχάριος εξήγησέ μου σε παρακαλώ αυτό το udate toy…και Upgrate…. Τι ρόλο παίζουν. Θα είναι καλύτερο. Θα μπορέσω να ξαναγυρίσω πίσω. efkkost

Σε τι αναφέρεσε?Αν ρωτάς εμενα !

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Εδω θα διαφωνήσω κάθετα φίλε μου !!! Καμμία δεν έχει σωστή χαρτογράφηση...

Θα σου πω ενα απλο... αν μπορεις να το τσεκαρεις.

Navigon και iGo8 , εχουν χάρτες Navteq....... αν τους δεις ιδιους πες μου......

Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές καθε εταιρία παραγγέλνει χάρτες που θέλει και που θεωρητικά παίζουν καλύτερα στα μηχανήματά τους ή είναι θέμα τι θέλουν να πλασαρουν σε κάθε αγορά.

Πχ η Polnav σε PNA χρησιμοποιει χάρτες Navteq για Aνατολική Ευρώπη και Μ.Ανατολή που είναι καλά ενημερωμένοι αν και ενός 6μηνου και βαλε χρονολογίας.Αντίστοιχοι χάρτες δεν υπάρχουν από την Navteq για άλλες εταιρίες λογισμικού,συσκευών κλπ γιατί απλά δεν υπάρχει παραγγελία ή ζήτιση προφανώς.

Στα αμάξια όπως του γνωστού μου παραπάνω που έχει εργοστασιακό Navi με χάρτες Navteq....αλλη πάλι ιστορία.

Edited by Starenios

Χριστός Ανέστη παίδες!

Μήπως κάποιος από σας (ακούς Ελένη;)) έχει σήμα της Renault για την οθόνη εκκίνησης του 2110;

Για δοκιμασε αυτα τα δυο φιλε μου

1

2

Αν θες κατι διαφορετικο πες μου

Δεν εχεις καθολου αδικο. Κι εγω ειμαι μαζι σου.

Ποιον χάρτη έχεις,γιατί με εργοστασιακό Navi αυτοκινήτου με χάρτες της Navteq από τέλη 2008 καλύπτεται πλήρες ,έχω φίλο ταξιτζη στην περιοχή.

Μαλλον ο φιλος σου δεν εχει ψαξει καλα τους χαρτες. Ακομη και στο site της Navteq να μπεις που εχει οτι πιο καινουριο, αν ψαξεις θα βρεις ενα σωρο λαθη.

Εδώ Νικο θα προσθέσω οτι το Ginius ειναι εφάμιλο και ισως λιγο καλυτερο απο το dest.......ειδικα εστην περιοχή μου που το εχω ψάξει αρκετα.

Ειναι βέβαια λιγακι εκνευριστικο με τους ήχους απο τις καμερες...τα ορια... και δεν εχω βρει ακομη πως απενεργοποιουνται. Το dest εχει πεθάνει απο πολυ καιρό και δεν το εχει καταλαβει ακομη!!!! :lol::lol::lol:

Το Dest υπαρχει κανονικα Γιωργη. Μη ξεχνας οτι εβγαλε το Dest9 και προσφατα χαρτη NGI 2010.

Οι υπολοιποι που βγαζουν χαρτες πρεπει να τρεξουν πολυ τωρα.

καλημέρα σε όλους μόλις χθες έβαλα το λογισμικο του 3300 με χάρτη q4 2009 ο οποιος πάει μια χαρά. Οταν ομως δοκιμασα τους χαρτες q1 2010 kai q2 2010 του βαζα μια διαδρομη κ μου πετουσε αυτο:

Fatal Application Error

Aplication navigon.exe has performed an illegal operation and will be shut down. if the problem persists, contact the program vendor.

Program: navigon.exe

Exception: 0xC0000005

Address: 00281B74

Ξερει κανεις τι φταιει;;;

καλημέρα σε όλους μόλις χθες έβαλα το λογισμικο του 3300 με χάρτη q4 2009 ο οποιος πάει μια χαρά. Οταν ομως δοκιμασα τους χαρτες q1 2010 kai q2 2010 του βαζα μια διαδρομη κ μου πετουσε αυτο:

Fatal Application Error

Aplication navigon.exe has performed an illegal operation and will be shut down. if the problem persists, contact the program vendor.

Πρεπει να βαλεις και αντιστοιχα αρχεια .nfs της εκδοσης του χαρτη .

Η καθε εκδοση εχει τα δικα της .nfs δεν κανουν για αλλη εκδοση Γιαυτο βγαζει το μηνυμα αυτο.

Το Dest υπαρχει κανονικα Γιωργη. Μη ξεχνας οτι εβγαλε το Dest9 και προσφατα χαρτη NGI 2010.

Οι υπολοιποι που βγαζουν χαρτες πρεπει να τρεξουν πολυ τωρα.

Ρε παιδια ακουω συνεχως για Dest8 ,Dest9 και προσφατα χαρτη NGI 2010.

Εγω εβαλα το Dest8 ,Dest9 με τον προηγουμενο χαρτη τρεχει μια χαρα βρισκει δορυφορους αλλα οταν του βαλω προορισμο βγαζει μια πινακιδα πορτοκαλι

Προειδοποιηση

Τα σημεια αφετηριας η προορισμου δεν ειναι

προσπελασιμα με οχημα. Αλλαξτε σημειο

αφετηριας η προορισμου.

Καποιοι ειπαν ας το βγαζει αυτο αστο και κανε διαδρομη και θα κανει τον υπολογισμο αλλα τιποτα δεν εγινε και εχω την απορεια σε εσας στο Navigon 2100max τρεχει ????????????????

Το ιδιο μηνυμα βγαζει και το Dest7 με τον καινουργιο χαρτη NGI 2010 .Στο οποιο δεν εχω προβλημα με τους αλλους χαρτες.

Για δωστε τα φωτα σας στο θεμα αυτο.

ΤΝΧ Γιωργος

Fatal Application Error

Για Q1 χαρτες χρησιμοποιησε αυτα τα .nfs

Για Q2 χαρτες χρησιμοποιησε για φακελο map αυτον και βαλε μεσα μονο τον χαρτη

Ρε παιδια ακουω συνεχως για Dest8 ,Dest9 και προσφατα χαρτη NGI 2010.

Εγω εβαλα το Dest8 ,Dest9 με τον προηγουμενο χαρτη τρεχει μια χαρα βρισκει δορυφορους αλλα οταν του βαλω προορισμο βγαζει μια πινακιδα πορτοκαλι

Προειδοποιηση

Τα σημεια αφετηριας η προορισμου δεν ειναι

προσπελασιμα με οχημα. Αλλαξτε σημειο

αφετηριας η προορισμου.

Καποιοι ειπαν ας το βγαζει αυτο αστο και κανε διαδρομη και θα κανει τον υπολογισμο αλλα τιποτα δεν εγινε και εχω την απορεια σε εσας στο Navigon 2100max τρεχει ????????????????

Το ιδιο μηνυμα βγαζει και το Dest7 με τον καινουργιο χαρτη NGI 2010 .Στο οποιο δεν εχω προβλημα με τους αλλους χαρτες.

ΤΝΧ Γιωργος

Φιλε μου Γιωργο μεχρι τωρα κανεις δεν εχει βρει τι φταιει και τι μπορει να γινει για το συγκεκριμενο προβλημα. Εγω τα Dest8 και Dest9 τα δουλευω σε ενα omnia.

ΤΝΧ Γιωργος

Γιώργο το 7 με τον παλαιο χαρτη του 2008 νομιζω τρεχει κανονικα τουλαχιστον στο δικο μου 2100. Και δεν το χρησιμοποιω καθολου.....

Γιώργο το 7 με τον παλαιο χαρτη του 2008 νομιζω τρεχει κανονικα τουλαχιστον στο δικο μου 2100. Και δεν το χρησιμοποιω καθολου.....

Πραγματικα το Dest7 με τον Q4 2008 παει σφαιρα στο 21ΧΧ