Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή όλα αυτα που γραφεις σε πολλούς (μεταξυ και αυτών ειμαι και εγω) μπορεινα μην ειναι κατανοητα μήπως σου ειναι εύκολο να κάνεις εναν οδηγό βήμα-βήμα για το upgrade?

1. Κανουμε backup την My Flash Disk στην SdCard με τον File manager .Δηλ copy My Flash Disk στην sd. Αυτο για να γυρισεις αν θελεις παλι στην 7.0.12-13 εκδοση.

2. Βαζεις τα αρχεια αναβαθμησης μεσα στην sdcard και κανεις reset με το κουμπακι απο κατω.Τα υπολοιπα τα αναλαμβανει η εγκατασταση.Πλεον μετα εχεις την νεα ακδοση λογισμικου.

Τωρα επειδη μερικοι τρεχουν και το Garmin μεσα στην My Flash Disk υπηρχαν δυο αρχεια τα VirtComMgr.exe και VirtComMgrTMC.exe .Αυτα τα ξανακανουμε αντιγραφη με τον filemanager μεσα στην My Flash Disk .

ΤΩρα αν πατησεις το κουμπακι στο Navigon για εξοδο αυτο κλεινει την συσκευη σαν να πατας το κουμπακι πανω δεξια. Για να κανει ομως Exit αλλαζουμε την τιμη <ExitBehaviour>1</ExitBehaviour> σε <ExitBehaviour>4</ExitBehaviour> στο αρχειο ApplicationSettings.xml που βρισκεται My Flash Disk\Navigon\Settings\

Ελπιζω να εγινα κατανοητος πιο αναλυτικα δεν μπορω.

ΥΓ. Το Navigon.exe βρισκεται πλεον μεσα My Flash Disk\Navigon\navigon.exe και οχι στην SDCARD οπως πριν.

εκδοση λογισμικου : <software>

<version>7.4.7</version>

<build>806</build>

<brand>NAVIGON_EU</brand>

<platform>4310max_ref</platform>

Edited by DPF

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Κανουμε backup την My Flash Disk στην SdCard με τον File manager .Δηλ copy My Flash Disk στην sd. Αυτο για να γυρισεις αν θελεις παλι στην 7.0.12-13 εκδοση.

2. Βαζεις τα αρχεια αναβαθμησης μεσα στην sdcard και κανεις reset με το κουμπακι απο κατω.Τα υπολοιπα τα αναλαμβανει η εγκατασταση.Πλεον μετα εχεις την νεα ακδοση λογισμικου.

Τωρα επειδη μερικοι τρεχουν και το Garmin μεσα στην My Flash Disk υπηρχαν δυο αρχεια τα VirtComMgr.exe και VirtComMgrTMC.exe .Αυτα τα ξανακανουμε αντιγραφη με τον filemanager μεσα στην My Flash Disk .

ΤΩρα αν πατησεις το κουμπακι στο Navigon για εξοδο αυτο κλεινει την συσκευη σαν να πατας το κουμπακι πανω δεξια. Για να κανει ομως Exit αλλαζουμε την τιμη <ExitBehaviour>1</ExitBehaviour> σε <ExitBehaviour>4</ExitBehaviour> στο αρχειο ApplicationSettings.xml που βρισκεται My Flash Disk\Navigon\Settings\

Ελπιζω να εγινα κατανοητος πιο αναλυτικα δεν μπορω.

ΥΓ. Το Navigon.exe βρισκεται πλεον μεσα My Flash Disk\Navigon\navigon.exe και οχι στην SDCARD οπως πριν.

εκδοση λογισμικου : <software>

<version>7.4.7</version>

<build>806</build>

<brand>NAVIGON_EU</brand>

<platform>4310max_ref</platform>

Κανουμε backup την My Flash Disk στην SdCard με τον File manager .Δηλ copy My Flash Disk στην sd

Αυτό φίλε μου δεν μπορω να το καταλάβω......

Ποιός ειναι ο file manager? Σε ποιά sd το κανουμε backup .... ??

Σε αυτή που έχει το αρχικο 7.012-13?

Και σε τελική ανάλυση ποιό θα ειναι το οφέλιμο στη χρήση? Μήπως θα κάνει γρηγορότερο επαναυπολογισμο διαδρομής? Μήπως θα έχει καλύτερο και γρηγορότερο εντοπισμό δορυφόρου και θέσης στο ξεκίνημα ?

Αν δεν κάνω λάθος το 4310 έχει 2gb flash ....

Να με συγχωρείς που στα ρωτώ ολα αυτά αλλα δεν εχω και πολλές γνώσεις επανω στα gps!!!!

Κανουμε backup την My Flash Disk στην SdCard με τον File manager .Δηλ copy My Flash Disk στην sd

Αυτό φίλε μου δεν μπορω να το καταλάβω......

Ποιός ειναι ο file manager? Σε ποιά sd το κανουμε backup .... ??

Σε αυτή που έχει το αρχικο 7.012-13?

Και σε τελική ανάλυση ποιό θα ειναι το οφέλιμο στη χρήση? Μήπως θα κάνει γρηγορότερο επαναυπολογισμο διαδρομής? Μήπως θα έχει καλύτερο και γρηγορότερο εντοπισμό δορυφόρου και θέσης στο ξεκίνημα ?

Αν δεν κάνω λάθος το 4310 έχει 2gb flash ....

Να με συγχωρείς που στα ρωτώ ολα αυτά αλλα δεν εχω και πολλές γνώσεις επανω στα gps!!!!

Το 4310 έχει 2 GB Flash / 64 MB RAM ενώ το 2210 έχει μόνο 64 MB RAM, άρα μόνο την εντολή navigon.exe θα έχει στη RAM και όχι το πρόγραμμα. Αυτό θα βρίσκεται στην κάρτα, γιατί απλά δεν χωράει στη RAM. Τώρα όσο αφορά το backup της flash στη κάρτα σου ενοεί να αντιγράψεις τα αρχεία της flash στην κάρτα που έχεις στο μαξάκι σου. Για τις επιδόσεις μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις αν αξίζει ο κόπος. Καλού κακού κάνε πρώτα μια αντιγραφή της flash, στον υπολογιστή σου μην τυχόν και το μετανιώσεις

Edited by dade

Το 4310 έχει 2 GB Flash / 64 MB RAM ενώ το 2210 έχει μόνο 64 MB RAM, άρα μόνο την εντολή navigon.exe θα έχει στη RAM και όχι το πρόγραμμα. Αυτό θα βρίσκεται στην κάρτα, γιατί απλά δεν χωράει στη RAM. Τώρα όσο αφορά το backup της flash στη κάρτα σου ενοεί να αντιγράψεις τα αρχεία της flash στην κάρτα που έχεις στο μαξάκι σου. Για τις επιδόσεις μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις αν αξίζει ο κόπος. Καλού κακού κάνε πρώτα μια αντιγραφή της flash, στον υπολογιστή σου μην τυχόν και το μετανιώσεις

+1000:up:

Σωστος χαρτες και poi ειναι μεσα στην sdcard οπως πριν.

Ειναι γρηγορο και κλειδωνει και δορυφορους γρηγορα.

Η Navigon το εβγαλε για αναβαθμηση του 2100-2110max νομιζω και 2150 και το δινει και καμποσα ευροπουλα .Αυτη ξερει ποση μνημη εχει το 2100max

Οποιος εχει αμφιβολιες ας παει εδω να ενημερωθει

http://www.navigon.com/portal/int/shop/addons/produkt.html?produktFamilieId=15676&produktId=8705352

Γείτονα.... για πες μου πως αντιγράφω τη flash στον υπολογιστή ή σε κάρτα ????

Αφου δεν μπορω να την δω .

Αυτο ρωτάω τοσες φορες και μου λένε με τον file manager ......ποιος ειναι και που ειναι αυτος δεν λεει κανεις !!!!!!!!!!!

Αυτο ρωτάω τοσες φορες και μου λένε με τον file manager ......ποιος ειναι και που ειναι αυτος δεν λεει κανεις !!!!!!!!!!!

Aπ'οτι φαινεται δεν το εχεις σπασει με καποιο εργαλειο για να τρεχει και αλλα προγραμματα .Πηγαινε εδω στο 1240 post εχει H Eleniko ανεβασει κατι που μεσα εχει και file manager τον Total Commander.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941299#post2941299

Edited by DPF

που θα βρώ το q1/2010 κ τα απαραίτητα αρχεία nfs?

ευχαριστώ

κ συγχαρητήρια για τη βοηθεια που δίνεται

Σύνδεσε το μαξ με ένα καλώδιο USB με τον υπολογιστή. Θα σου βγάλει μήνυμα βρέθηκε νέα συσκευή κ.λ.π. και θα σου βγάλει ένα πινακάκι με επιλογές. Θ α διαλέξεις να το ανοίξεις και θα πρέπει να δεις τη φλας, τα αρχεία της και ότι δεις τα αντιγράφεις (αντιγραφή-επικόληση) στον υπολογιστή. Παρομοίως πρέπει να δεις και τα περιεχόμενα της κάρτας σου. Τα αρχεία που αντέγραψες στον υπολογιστή τα αντιγράφεις στην κάρτα σου. Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα καρντ ρήντερ για να διαβάσεις την κάρτα σου και να αντιγράφεις αρχεία σ' αυτή.

Edited by dade

Σύνδεσε το μαξ με ένα καλώδιο USB με τον υπολογιστή. Θα σου βγάλει μήνυμα βρέθηκε νέα συσκευή κ.λ.π. και θα σου βγάλει ένα πινακάκι με επιλογές. Θ α διαλέξεις να το ανοίξεις και θα πρέπει να δεις τη φλας, τα αρχεία της και ότι δεις τα αντιγράφεις (αντιγραφή-επικόληση) στον υπολογιστή. Παρομοίως πρέπει να δεις και τα περιεχόμενα της κάρτας σου. Τα αρχεία που αντέγραψες στον υπολογιστή τα αντιγράφεις στην κάρτα σου. Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα καρντ ρήντερ για να διαβάσεις την κάρτα σου και να αντιγράφεις αρχεία σ' αυτή.

Λαθος στα Navigon στον υπολογιστη βλεπεις μονο την sd card και την Flash δεν την βλεπεις. Στα miomoov ναι βλεπεις και τις δυο.

Λαθος στα Navigon στον υπολογιστη βλεπεις μονο την sd card και την Flash δεν την βλεπεις. Στα miomoov ναι βλεπεις και τις δυο.
\

Ούτε Με το activesync δεν βλέπεις τη φλασ? Δεν εχω το 2100 και δεν είμαι σίγουρος

\

Ούτε Με το activesync δεν βλέπεις τη φλασ? Δεν εχω το 2100 και δεν είμαι σίγουρος

Δεν μπορεις να δεις την flash οπως τα γράφεις γείτονα!!!!! Μονο την sd βλεπει ο υπολογιστής.

Δεν μπορεις να δεις την flash οπως τα γράφεις γείτονα!!!!! Μονο την sd βλεπει ο υπολογιστής.

Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα πριν συνδέσεις το μαξ με τον υπολογιστή. Έχεις εγκαταστήσει το microsoft activesync? Αν δεν σου δουλέψουν αυτά, τότε θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το μαξ και να αντιγράψεις τη φλας μέσω προγραμματος ξεκλειδώματος

Δεν χρειαζονται πολλα πραγματα. Αντικατεστησε (προσωρινα) τη διαδρομη απο ενα προγραμμα και βαλε αυτο: windows\explorer.exe

Προσοχη οχι storage card\windows\explorer.exe

Κανε resset. Πατωντας το συγκεκριμενο πληκτρο θα ανοιγει o file explorer των windows.

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως έχει κανείς τα αρχεία VirtComMgr.exe και VirtComMgrTMC.exe ?

Καλημερα

Μπορεις να τα παρεις απο εδω

Καλημέρα και από μένα. Την βοήθεια σας χρειάζομαι .Έχω το NAVIGON 2100 max με χάρτες q4 2008. Θέλω να περάσω τους χάρτες q1 2010. Θα βρεθεί καλός φίλος να με βοηθήσει με το Terain-EU.nfs??? Έστω με ΠΜ. Παιδιά ζητάω πολλά .Όπως και να έχει εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! efkkost

:blink:

Καλημέρα και από μένα. Την βοήθεια σας χρειάζομαι .Έχω το NAVIGON 2100 max με χάρτες q4 2008. Θέλω να περάσω τους χάρτες q1 2010. Θα βρεθεί καλός φίλος να με βοηθήσει με το Terain-EU.nfs??? Έστω με ΠΜ. Παιδιά ζητάω πολλά .Όπως και να έχει εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! efkkost

:blink:

Τι ακριβώς ψάχνεις?

Εδώ διάφορα μενού για το MAXάκι μας . Χωρίς λογισμικά .

Buttons Menou

http://img190.imageshack.us/img190/7075/backgroundflg.th.png

Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το TomTom εικονίδιο με αλλο?

Θέλω να βάλω το ginius....

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Καλησπερα σε ολους.:)

θα μπορουσατε να μου πειτε με PM που θα κατεβασω λογισμικό του 3300.

Πήρε γνωστός το 2100 ΜΑΧ σε προσφορά 89ευρώ και διαβαζοντας όλα τα παραπάνω,άνοιξε η όρεξη....

Edited by Starenios

Βαλε αυτα και διορθωσε το skin.ini βαζοντας εκει που σου δειχνω στο δειγμα την διευθυνση του Ginius (ερωτα εχεις μαζι του; :lol: ) Edited by nikos_211

Βαλε αυτα και διορθωσε το skin.ini βαζοντας εκει που σου δειχνω στο δειγμα την διευθυνση του Ginius (ερωτα εχεις μαζι του; :lol: )

Νίκο καλημέρα, ακριβώς έρωτα δεν έχω αλλά ειναι ενα εναλλακτικο . Ετσι και αλλιώς το ΤομΤομ δεν ειναι ελληνικό άρα τι να το κάνω ? Το dest δεν τρέχει με τίποτα στο maxaki . Το εικονίδιο πως θα αλλάξει με αυτο του θειου Τομ?

Συμπέρασμα

1) Navigon

2) iGo

3) Ginius

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Edited by jogatore

Νίκο καλημέρα, ακριβώς έρωτα δεν έχω αλλά ειναι ενα εναλλακτικο . Ετσι και αλλιώς το ΤομΤομ δεν ειναι ελληνικό άρα τι να το κάνω ? Το dest δεν τρέχει με τίποτα στο maxaki . Το εικονίδιο πως θα αλλάξει με αυτο του θειου Τομ?

Συμπέρασμα

1) Navigon

2) iGo

3) Ginius

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Αν δεν έχεις εικονίδιο του ginius θα σου ανεβάσω. Θα το βάλεις μέσα στο φάκελο icons. Θα πας στη διαδρομή του προγράμματος, όπως τη λέει ο Νικος, δηλ στο

ICONXPBUTTON

x=137

y=93

Command=Storage Card\TOMTOM\Mobilenavigator.exe Στο σημείο αυτό όπου ΤΟΜΤΟΜ θα βάλεις το όνομα του φακέλου του ginius, όπως το έχεις ονομάσει και όπου Mobilenavigator.exe θα βάλεις το εκτελέσιμο αρχείο του ginius (π.χ. cardinal.exe) και π'αμε παρακάτω

SiseNormal=100

SisePushed=100

IconNormal=Icons\ginius.ico

IconPushed=Icons\ginius.ico

Εδώ στη θέση ginius.ico θα βάλεις το όνομα του εικονιδίου που βρίσκεται μέσα στο φάκελο Icons.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός γείτονα. Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε

Τέλος να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του φορουμ και καλή Ανάσταση

Αν δεν έχεις εικονίδιο του ginius θα σου ανεβάσω. Θα το βάλεις μέσα στο φάκελο icons. Θα πας στη διαδρομή του προγράμματος, όπως τη λέει ο Νικος, δηλ στο

ICONXPBUTTON

x=137

y=93

Command=Storage Card\TOMTOM\Mobilenavigator.exe Στο σημείο αυτό όπου ΤΟΜΤΟΜ θα βάλεις το όνομα του φακέλου του ginius, όπως το έχεις ονομάσει και όπου Mobilenavigator.exe θα βάλεις το εκτελέσιμο αρχείο του ginius (π.χ. cardinal.exe) και π'αμε παρακάτω

SiseNormal=100

SisePushed=100

IconNormal=Icons\ginius.ico

IconPushed=Icons\ginius.ico

Εδώ στη θέση ginius.ico θα βάλεις το όνομα του εικονιδίου που βρίσκεται μέσα στο φάκελο Icons.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός γείτονα. Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε

Τέλος να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του φορουμ και καλή Ανάσταση

Γείτονα ευχαριστώ , το καταφερα.....

Χρησιμοποίησα τη ζωγραφική και εκανα ενα copy/paste το εικονιδιο που ειχα.

Απ'οτι ειδα μεσα στο φακελο icons δεν εχει τίποτα απο τα προγράμματα.

Καλή Ανάσταση

Edited by jogatore

Γείτονα ευχαριστώ , το καταφερα.....

Χρησιμοποίησα τη ζωγραφική και εκανα ενα copy/paste το εικονιδιο που ειχα.

Απ'οτι ειδα μεσα στο φακελο icons δεν εχει τίποτα απο τα προγράμματα.

Καλή Ανάσταση

Δεν υπαρχουν εικονιδια για τα προγραμματα αλλα ειναι ενσωματωμενα στο background. Γι' αυτο σου αλλαξα το παλιο και τις ονομασιες καποιων αλλων εικονιδιων και λιγο το skin.ini