galanomatis_gr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Kαλησπέρα κι από μένα, Χρησιμοποιώ το Buttons Menu, έλυσα και το πρόβλημα που είχα με το Off κουμπάκι) και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βάλουμε το Λογισμικό από 3300max. Τώρα έχω την έκδοση 7.4.0 και είμαι πολύ ευχαριτημένος. Θα δω κάποια διαφορά, κάτι που θα κάνει την συσκευή να τρέχει καλύτερα, ή να έχει περισσότερες επιλογές? Αν ναι, παρακαλώ πείτε μου και μένα πώς μπορώ να το κάνω. Ευχαριστώ. Καλησπέρα babis. Σειρά μου να βοηθήσω. ναι αξίζει να το βάλεις. τουλαχιστον για μένα. έχει περισσότερες κατηγορίες στους ειδικούε προορισμού και επιτέλους έχει την δυνατότητα 3d και εισαγωγής συντεταγμένων που επειδή οι ΄χαρτες τις navigon δεν είναι πλήρης ακόμα θα σε βοηθήσει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) +Κατάφερα και έβαλα το χάρτη q4.2009 αλλά οι "εμφανιζόμενες κατηγορίες" παραμένουν 26 είναι σωστό αυτό; +Πως μπορεί να γίνει να αποκτήσει κάποιος τo q1.2010 με τα nfs; +Πως μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να εισάγουμε και εμείς και συντεταγμένες για να βρούμε σημεία στο χάρτη; + Και μήπως υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να λειτουργήσει το my routes . Φίλε τα προβλήματα σου θα σου τα λύση το λογισμικό 3300 Oταν η Navigon καταφέρει να καταγράψει όλους τούς μονόδρομος στην Ελλάδα όπως έχει καταφέρει στην Γερμάνια η πλοήγηση θα είναι τέλεια , μέχρι να γίνει αυτό θα ψαχνόμαστε στους δρόμος . Στον τον χάρτη Q1 2010 υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις ,αλλά ..... Υ.Γ φιλε galanomati με πρόλαβες απάντησες πρώτος ,από ότι βλέπω τα πήγες καλά Μπράβο σου Edited February 9, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanomatis_gr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα σας, και πάλι χιλια ευχαριστω στο niko_211 για την βοηθεια του και φυσικά το button menu της eleniko. Σκεφτόμουν να βάλω και το garmin στο 2100max. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι θα πρέπει να κάνω αν θέλω να το βάλω.;;;; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Αν προτιμά κανείς αυτοκινητάκι και όχι βελάκι .Για το λογισμικό 3300.(Seat Altea) εδω Seat Altea εδωChevrolet Colorado Edited February 9, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankall1 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 to 3300 parakalo?? eyxaristo therma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Καλησπέρα σας, και πάλι χιλια ευχαριστω στο niko_211 για την βοηθεια του και φυσικά το button menu της eleniko. Σκεφτόμουν να βάλω και το garmin στο 2100max. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι θα πρέπει να κάνω αν θέλω να το βάλω.;;;; ;) Δεν θα το προτεινα να το βαλεις παρολο που εχει καλους χαρτες. Αν ομως επιμενεις δες εδω to 3300 parakalo?? eyxaristo therma Τι εχουμε πει για τα λογισμικα και τους χαρτες; Edited February 7, 2010 by nikos_211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LUKAS_ELLHNAS Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να επικολλήσω τα παλιά μου favorites στο 3300, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος εκεί. Τι να κάνω? Επίσης αν γίνεται να έχω και εγώ το πακέτο με τους Q1 . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να επικολλήσω τα παλιά μου favorites στο 3300, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος εκεί. Τι να κάνω? Επίσης αν γίνεται να έχω και εγώ το πακέτο με τους Q1 . Ευχαριστώ. Τα αρχεια favorites στο 3300 βρισκονται στη διαδρομη: My Device/MN Settings και οχι μεσα στη storage card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Χαιρετώ την παρέα. Δοκίμασα το Σ/Κ τους νέους χάρτες Q1.2010 και ψιλοαπογοητεύτηκα μιας και περίμενα να μην έχουν χοντρές ελλείψεις. ΟΚ, έχουν την παράκαμψη Αγρινίου αλλά αυτή έχει δωθεί εδώ και 5 μήνες σχεδόν... άργησαν. Επίσης το κομμάτι από Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ, μέχρι την περιοχή ΤΥΡΙΑ δεν το έχει... και το κομμάτι είναι τόσο καιρό σε κυκλοφορία... Έτσι σε πάει από άλλο δρόμο και κάπου μετά την διασταύρωση σε ξαναπετάει ως δια μαγείας στην ΕΓΝΑΤΙΑ... Καλό χρυσό, αλλά απογοητεύτηκα με τέτοιες ελλείψεις στο χάρτη... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Χαιρετώ την παρέα. Δοκίμασα το Σ/Κ τους νέους χάρτες Q1.2010 και ψιλοαπογοητεύτηκα μιας και περίμενα να μην έχουν χοντρές ελλείψεις. ΟΚ, έχουν την παράκαμψη Αγρινίου αλλά αυτή έχει δωθεί εδώ και 5 μήνες σχεδόν... άργησαν. Επίσης το κομμάτι από Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ, μέχρι την περιοχή ΤΥΡΙΑ δεν το έχει... και το κομμάτι είναι τόσο καιρό σε κυκλοφορία... Έτσι σε πάει από άλλο δρόμο και κάπου μετά την διασταύρωση σε ξαναπετάει ως δια μαγείας στην ΕΓΝΑΤΙΑ... Καλό χρυσό, αλλά απογοητεύτηκα με τέτοιες ελλείψεις στο χάρτη... Εδω εχει ελείψεις μέσα στην Αττική .... όπως όλα τα προγράμματα.. και θελεις νά εχει επαρχια πλήρη. Ειπαμε για την Ελλάδα ακομη ειναι πολυ νωρίς για να έχουν κάλυψη ολοι οι κατασκευαστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Χαιρετώ την παρέα. Δοκίμασα το Σ/Κ τους νέους χάρτες Q1.2010 και ψιλοαπογοητεύτηκα μιας και περίμενα να μην έχουν χοντρές ελλείψεις. ΟΚ, έχουν την παράκαμψη Αγρινίου αλλά αυτή έχει δωθεί εδώ και 5 μήνες σχεδόν... άργησαν. Επίσης το κομμάτι από Γιάννενα προς Ηγουμενίτσα μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ, μέχρι την περιοχή ΤΥΡΙΑ δεν το έχει... και το κομμάτι είναι τόσο καιρό σε κυκλοφορία... Έτσι σε πάει από άλλο δρόμο και κάπου μετά την διασταύρωση σε ξαναπετάει ως δια μαγείας στην ΕΓΝΑΤΙΑ... Καλό χρυσό, αλλά απογοητεύτηκα με τέτοιες ελλείψεις στο χάρτη... Νίκο ειναι λογικότατο να έχει αυτές τις ελλείψεις ακόμα! Και βόρεια Ελλαδα με εγνατίες κλπ πάλι παίζει πρόβλημα (σε ολους τους χάρτες βέβαια, οχι μόνο Navteq). Το πόσο γρήγορα ενσωματώνονται οι αλλαγές στο χάρτη δεν το ξέρω, αλλά εφόσον βγαινει κάθε 3μηνο, οι αλλαγές θα πρέπει να στέλνονται πολύ πιο πριν στη Γερμανία γι αυτό και δεν βλέπεις αμέσως στο χάρτη νέους δρόμους που παραδίδονται;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Νίκο ειναι λογικότατο να έχει αυτές τις ελλείψεις ακόμα! Και βόρεια Ελλαδα με εγνατίες κλπ πάλι παίζει πρόβλημα (σε ολους τους χάρτες βέβαια, οχι μόνο Navteq). Το πόσο γρήγορα ενσωματώνονται οι αλλαγές στο χάρτη δεν το ξέρω, αλλά εφόσον βγαινει κάθε 3μηνο, οι αλλαγές θα πρέπει να στέλνονται πολύ πιο πριν στη Γερμανία γι αυτό και δεν βλέπεις αμέσως στο χάρτη νέους δρόμους που παραδίδονται;) Από την στιγμή που δίνει η Navteq τον χάρτη στην Navigon, περνάνε 6 μήνες μέχρι να τον έχουμε εμείς. Ο Q1/2010 δηλαδή που έχουμε τώρα, είναι ο Q3/2009 της NAVTEQ. Μεγάλη καθυστέρηση, αλλά έτσι είναι. Οπότε όταν βλέπετε έναν δρόμο να παραδίδεται στην κυκλοφορία, υπολογίστε τουλάχιστον 2 αναβαθμίσεις μετά θα βρίσκεται στην συσκευή σας. @galanomatis.gr: Ευχαριστώ για την απάντηση, προφανώς προηγουμένως είχες την 7.0.Χ του 2100 σωστά? Γιατί εισαγωγή συντεταγμένω, 3D, κλπ τα έχω και τώρα με την 7.4.0. Οι κατηγορίες στους ειδικούς προορισμούς είναι θέμα poicat.nfs Edited February 8, 2010 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LUKAS_ELLHNAS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Τα αρχεια favorites στο 3300 βρισκονται στη διαδρομη: My Device/MN Settings και οχι μεσα στη storage card Νικόλα μέγιστε σε ευχαριστώ πολύ , είσαι κορυφή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να επικολλήσω τα παλιά μου favorites στο 3300, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος εκεί. Τι να κάνω? Επίσης αν γίνεται να έχω και εγώ το πακέτο με τους Q1 . Ευχαριστώ. μπορείτε να προσδιορίσετε που να αποθηκεύονται τα αρχεία π.χ favorites στον φάκελο NAVIGON\SettingsApplicationSettings\Pathes . το θεωρώ όμως πολύ λογικό τα favorites να αποθηκεύονται στο My Device/ και όχι στην κάρτα διότι αλλάζουμε της κάρτες ….και τα λογισμικά ..... για να μπορεί να γίνει επιλογή panorama view 3d πρέπει να αλλάξεις την τιμή εδώ NAVIGON\Settings\UserSettings.ΧΜL (Προσοχή υπάρχει και UserSettings.old και UserSettings.defauld) </MapUpdateFlag> <JunctionViewActive>1</JunctionViewActive> <ExitViewActive>1</ExitViewActive> <ShowFrameRate>1</ShowFrameRate> <DevModeState>0</DevModeState> <LogSplitInterval>0</LogSplitInterval> <PanoramaView>1</PanoramaView> <OldMapDrawer>0</OldMapDrawer> <AutoSuspend>4</AutoSuspend> <RemoteControl>0</RemoteControl> <VoiceRecognition> Φυσικά πρέπει να προσθέσουμε στον φάκελο NAVIGON\MAP και το αρχείο Terrain_EU Edited February 8, 2010 by eleniKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanomatis_gr Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Από την στιγμή που δίνει η Navteq τον χάρτη στην Navigon, περνάνε 6 μήνες μέχρι να τον έχουμε εμείς. Ο Q1/2010 δηλαδή που έχουμε τώρα, είναι ο Q3/2009 της NAVTEQ. Μεγάλη καθυστέρηση, αλλά έτσι είναι. Οπότε όταν βλέπετε έναν δρόμο να παραδίδεται στην κυκλοφορία, υπολογίστε τουλάχιστον 2 αναβαθμίσεις μετά θα βρίσκεται στην συσκευή σας. @galanomatis.gr: Ευχαριστώ για την απάντηση, προφανώς προηγουμένως είχες την 7.0.Χ του 2100 σωστά? Γιατί εισαγωγή συντεταγμένω, 3D, κλπ τα έχω και τώρα με την 7.4.0. Οι κατηγορίες στους ειδικούς προορισμούς είναι θέμα poicat.nfs Καλησπέρα σε όλους, babis είχα κάνει αναβάθμιση στην 7.5.1 και πάλι δεν έιχα συντεταγμένες...τωρα με το 3300 εχω επιτελους και το myroutew επισης είναι απίθανο. Παιδιά έχω μία αποριά...: συνδέω το usb και προσπαθώ να συνδεθώ με το navigon fresh ομως αυτό είναι αδύνατον. μου λέει ότι δεν βρίσκει τα προσωρινά αρχεία (.1001) επίσης ακούω για φακέλους storage card και διάφορους άλλους, άλλα οταν το ανοίγω από την εξερεύνηση των windows εγω βλέπω μόνο τους φακέλους οτυ button menu του navigon και του garmin (για το οποίο λέει ότι πρέπει να βάλω και να τρέξω κάποια αρχεία έξω από την storage card). Το θέμα είναι δεν μπορώ να εκτλέσω καμία εφαρμογή και δεν μπορώ να βρω αυτόυς τους φακέλους που αναφέρετε..τι πρέπει να κάνω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλησπέρα σε όλους, babis είχα κάνει αναβάθμιση στην 7.5.1 και πάλι δεν έιχα συντεταγμένες...τωρα με το 3300 εχω επιτελους και το myroutew επισης είναι απίθανο. Παιδιά έχω μία αποριά...: συνδέω το usb και προσπαθώ να συνδεθώ με το navigon fresh ομως αυτό είναι αδύνατον. μου λέει ότι δεν βρίσκει τα προσωρινά αρχεία (.1001) επίσης ακούω για φακέλους storage card και διάφορους άλλους, άλλα οταν το ανοίγω από την εξερεύνηση των windows εγω βλέπω μόνο τους φακέλους οτυ button menu του navigon και του garmin (για το οποίο λέει ότι πρέπει να βάλω και να τρέξω κάποια αρχεία έξω από την storage card). Το θέμα είναι δεν μπορώ να εκτλέσω καμία εφαρμογή και δεν μπορώ να βρω αυτόυς τους φακέλους που αναφέρετε..τι πρέπει να κάνω.? Κατ' αρχη δεν ανοιγεις τους φακελους απο τον υπολογιστη σου, παρα μονο για να ριξεις ολα τα αρχεια μεσα στη storage card. Τους φακελους τους ανοιγεις με τον file explorer του 21ΧΧ. Για να δεις ομως κρυφους φακελους οπως τον φακελο windows θα πρεπει να πατησεις το πληκτρο View, στο αναδυομενο μενου θα πατησεις options, στην καρτελα Folder Options που θα ανοιξει αποεπιλεξε τις δυο πρωτες επιλογες, OK και θα βλεπειις ολα τα κρυφα αρχεια και φακελους. Αφου τελειωσεις θα προτεινα να επαναφερεις τις επιλογες στο Folder Options. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanomatis_gr Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Κατ' αρχη δεν ανοιγεις τους φακελους απο τον υπολογιστη σου, παρα μονο για να ριξεις ολα τα αρχεια μεσα στη storage card. Τους φακελους τους ανοιγεις με τον file explorer του 21ΧΧ. Για να δεις ομως κρυφους φακελους οπως τον φακελο windows θα πρεπει να πατησεις το πληκτρο View, στο αναδυομενο μενου θα πατησεις options, στην καρτελα Folder Options που θα ανοιξει αποεπιλεξε τις δυο πρωτες επιλογες, OK και θα βλεπειις ολα τα κρυφα αρχεια και φακελους. Αφου τελειωσεις θα προτεινα να επαναφερεις τις επιλογες στο Folder Options. ευχαριστω νικο αλλα λίγο μπερδεύτηκα...ποιος ειναι ο file exlporer του 21ΧΧ? μεσω navigon fresh? οπως είπα δυστηχως δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα διοτι μου εμφανίζει το σφάλμα που προανέφερα. τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBHS1 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα και απο μενα...Ας μου στειλει καποιος φιλος/φιλη με pm το λογισμικο του 3300 και τον χαρτη Q1 2010...Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ευχαριστω νικο αλλα λίγο μπερδεύτηκα...ποιος ειναι ο file exlporer του 21ΧΧ? μεσω navigon fresh? οπως είπα δυστηχως δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα διοτι μου εμφανίζει το σφάλμα που προανέφερα. τι να κάνω? Οχι φιλε μου. Ανοιγει απο το ιδιο το μηχανακι. Χρειαζεται βεβαια κι ενα μενου ξεκλειδωματος που το υποστηριζει, κατι που απ' οτι φανταζομαι δεν εχεις. Εδω σου ανεβασα ενα μενου του Dade που το εχω λιγο αλλαξει και ισως βελτιωσει στα μετρα μου. Αν το βαλεις (μετα το απαραιτητο soft reset) θα μπορεσεις πατωντας το εικονιδιο του φακελου κατω αριστερα να ανοιξεις τον file manager του 21ΧΧ και να κανεις αυτα που λεμε πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πως μπορώ να βάλω 2 προγράμματα navigon στο ίδιο μηχανάκι και να διαβάζουν διαφορετικούς χάρτες? Όταν βάζω 2 3300 μου διαβάζουν το νεότερο χάρτη και στα 2 Όταν βάζω 3300 και 2100 τότε στο 2100 δεν βλέπει καθόλου χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πως μπορώ να βάλω 2 προγράμματα navigon στο ίδιο μηχανάκι και να διαβάζουν διαφορετικούς χάρτες? Όταν βάζω 2 3300 μου διαβάζουν το νεότερο χάρτη και στα 2 Όταν βάζω 3300 και 2100 τότε στο 2100 δεν βλέπει καθόλου χάρτες. Δοκιμασε σε καθε προγραμμα να αλλαξεις τις ρυθμισεις του αρχειου : ApplicationSettingsPathes, που βρισκεται στο φακελο settings (κρατα backup). Δωσε στο Map path τη διαδρομη του φακελου που βρισκονται οι χαρτες που θες να τραβαει. Στο 3300 καλυτερα να αλλαξεις πιο πανω και τις διαδρομες που αποθηκευονται τα settings δινοντας τον ομονυμο φακελο. Υ.Γ. Αφου εχεις το 3300 τι θες το 2100; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Δοκιμασε σε καθε προγραμμα να αλλαξεις τις ρυθμισεις του αρχειου : ApplicationSettingsPathes, που βρισκεται στο φακελο settings (κρατα backup). Δωσε στο Map path τη διαδρομη του φακελου που βρισκονται οι χαρτες που θες να τραβαει. Στο 3300 καλυτερα να αλλαξεις πιο πανω και τις διαδρομες που αποθηκευονται τα settings δινοντας τον ομονυμο φακελο. Υ.Γ. Αφου εχεις το 3300 τι θες το 2100; :) Σε ευχαριστώ φιλέ μου έκανα το map map1 και όλα είναι τέλεια. Η ανάγκη που με οδήγησε να έχω δυο προγράμματα είναι ότι o τελευταίος χάρτης Τουρκίας είναι Q3 2009 και δεν συνεργάζεται με τους Q1 2010:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σε ευχαριστώ φιλέ μου έκανα το map map1 και όλα είναι τέλεια. Η ανάγκη που με οδήγησε να έχω δυο προγράμματα είναι ότι o τελευταίος χάρτης Τουρκίας είναι Q3 2009 και δεν συνεργάζεται με τους Q1 2010:D:D:D Τοτε αν θες δοκιμασε να βαλεις δυο διαφορετικα 3300. Θα πρεπει ομως να φτιαξεις ολες τις διαδρομες για το καθενα να βαζει τα settings οπως σου ειπα πριν στο δικο του φακελο settings και οχι στη διαδρομη My Device/MN Settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN1924 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πως μπορώ να περάσω στο navigon (με τα αρχεία της Ελένης), στοιχεία για ραντάρ και κάμερες από το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx;; Πρέπει ν'αγοράσω το poiwarner απο το navigating.de;; Πως μπορώ να βρώ ποιο MN (6 ή 7) έχω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkkost Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Χαιρετώ όλους τους φίλους του Forum.. Μπαίνω τακτικά στο Forum, αλλά είναι η πρώτη μου φορά που γράφω. Παιδιά έχω μια απορία. Νομίζω ότι το NAVIGON τώρα είναι το καλύτερο λογισμικό και εσείς ασχολείστε με χειρότερα λογισμικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε να βάλω εγώ στο δικό μου μηχανάκι (Taveler 4303 wince 4.2) το NAVIGON? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts