grmaster Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ΜΟΝΟ ΓΙΑ λογισμικό 7.4.0.787 αντικαταστούμε το MobileNavigator.res στο φάκελο NAVIGON http://rapidshare.com/files/232139804/MobileNavigator.res :!: κάνουμε πρώτα Backup το MobileNavigator.res http://img515.imageshack.us/img515/2195/toy.jpg eleniko κάνε ένα collector account στο rapidshare γιατί αλλιώς μπορούμε να κατεβάζουμε τα αρχεία σου μέχρι 10 φορές. Το collectors είναι free, ουσιαστικά ένα απλό sign up κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri21 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 εγω παντως εβαλα μαι ακατρα 4gb sdhc ADATA στο 2100 μαξ και δεν την αναγνωρισε. Οταν πηρα τηλεφωνο στην navigon μου ειπαν οτι παιρνει μονο απλη καρτα και οτι ειναι δυσκολο να βρω 4αρα απλη. Εχει δοκιμασει κανεις αλλος καποια αλλη μαρκα καρτας; παιζει ρολο η μαρκα ή οχι; eleniko περιμενουμε με ανυπομονησια Kingston 4gb SDHC Class 6 την δουλεύει κανονικότατα. και αν δεν κάνω λάθος σε επικοινωνία κάποιου άλλου συμφορουμίτη με την navigon του είχαν πει ότι δέχεται 4gb SDHC. Άβυσος η ψυχή αυτών που απαντάνε στα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 eleniko κάνε ένα collector account στο rapidshare γιατί αλλιώς μπορούμε να κατεβάζουμε τα αρχεία σου μέχρι 10 φορές. Το collectors είναι free, ουσιαστικά ένα απλό sign up κάνεις. Για σου grmaster ευχαριστώ για την υπόδειξη.Το έψαξα λίγο, τώρα είναι εντάξει. Για να μην έχουμε άλλες ερωτήσεις..... όλα πρέπει να δουλεύουν ρολόι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ρε παιδιά, να ρίξω μια ιδέα; Τι θα λέγατε να κανονίζαμε καμιά συνάντηση να τα λέγαμε και από κοντά; Τουλάχιστον όσοι είμαστε Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 BMW 3Cabrio ΜΟΝΟ ΓΙΑ λογισμικό 7.4.0.787 αντικαταστούμε το MobileNavigator.res στο φάκελο NAVIGON http://img26.imageshack.us/img26/5729/bmw3ercabrio.jpg :!:κάνουμε πρώτα Backup το MobileNavigator.res http://rapidshare.com/files/232470801/MobileNavigator.res Για να μην έχουμε άλλες ερωτήσεις..... όλα πρέπει να δουλεύουν ρολόι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 http://rapidshare.com/files/231511280/ELENI_FINAL.rar :!: Pass: eleniKo :!: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον nikos_211 που έκανε το upload με Premium account . Παιδιά υπάρχει και αυτή η έκδοση MN 7.3.4.577 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778745#post2778745 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ eleniKo Πολυ καλο το λογισμικό 7.4.0.787 τρεχει αριστα στο Navigon 2100max . Tο ωραιο ειναι οτι στον υπολογισμο διαδρομης βγαζει 2 με 3 διαδρομες και διαλεγεις οποια θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου eleniKo. Μια απορία όμως. Γιατί οι εκδόσεις μεγαλύτερες από την 7.3 κάνουν υπερβολική ώρα για τον υπολογισμό διαδρομής ; Σε σχέση με την 7.0.12 είναι η μέρα με τη νύχτα. Συμβαίνει το ίδιο και στα δικά σας 2100 max ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μια απορία όμως. Γιατί οι εκδόσεις μεγαλύτερες από την 7.3 κάνουν υπερβολική ώρα για τον υπολογισμό διαδρομής ; Σε σχέση με την 7.0.12 είναι η μέρα με τη νύχτα. Συμβαίνει το ίδιο και στα δικά σας 2100 max ; Κάνει αρκετή ώρα μέχρι να σου προτείνει τις 3 διαδρομές και γενικά καθυστερεί εμφανώς σε σχέση με το 7.0.12 γιατί το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο βαρύ με τόσα feature που εχουν φορτώσει και μην ξεχνάς οτι κατα βαση ξελίχθηκε για το 7310 που εχει 600 MHz επεξεργαστή και 128 mb ram αντί 400 και 64 που έχουν τα 2100/2110 αντίστοιχα;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Πολύ ωραία δουλειά σχετικά με το navigon!!! @eleniko: RESPECT!!! Η δική μου συνδρομή… Αγοράζοντας το 2100max πήρα μαζί και μια Adata SDHC 4GB η οποία δουλεύει μια χαρούλα!!! Ελπίζω να είμαι σε θέση να «προσφέρω» περισσότερα στην κουβέντα στο μέλλον… Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν μίλαγα για τα MyRoutes ενεργοποιημένα, αυτό ήταν λογικό να το καθυστερεί και για αυτό δεν τα έχω ανοικτά. Αν χρειαστούν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις κατά το δοκούν κατά τη πλοήγηση. Ενώ ήξερα τη διαφορά στη Ram, αλλά δεν γνώριζα ότι είχαν τέτοια μεγάλη διαφορά στη συχνότητα του επεξεργαστή. Πάντως σε σχέση με igo8 και 7.0.12 είναι τόσο αργό, ειδικότερα σε 3D πλοήγηση, σχεδόν σαν να υποφέρει το μηχανάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ρε παιδιά, να ρίξω μια ιδέα; Τι θα λέγατε να κανονίζαμε καμιά συνάντηση να τα λέγαμε και από κοντά; Τουλάχιστον όσοι είμαστε Αθήνα. Συμφωνω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν μίλαγα για τα MyRoutes ενεργοποιημένα, αυτό ήταν λογικό να το καθυστερεί και για αυτό δεν τα έχω ανοικτά. Αν χρειαστούν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις κατά το δοκούν κατά τη πλοήγηση. Ενώ ήξερα τη διαφορά στη Ram, αλλά δεν γνώριζα ότι είχαν τέτοια μεγάλη διαφορά στη συχνότητα του επεξεργαστή. Πάντως σε σχέση με igo8 και 7.0.12 είναι τόσο αργό, ειδικότερα σε 3D πλοήγηση, σχεδόν σαν να υποφέρει το μηχανάκι. Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο τραγική η υστέρηση με My routes ενεργοποιημένο. Οτι καθυστερεί κάπως ναι αλλά όχι υπερβολικά...από κει και πέρα είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μόνο για όσους έχουν iPhone +Navigon για να ταιριάζουν :lol: .iPhone_menu.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Λοιπόν μόλις το τεστάρισα και πλέον το λογισμικό του 7310, το βγάζω από το μηχανάκι εντελώς. Το έβαλα και μου χάραξε διαδρομή από Ελευσίνα προς μια οδό κάπου κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Όσο ακολουθείς τις οδηγίες του δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα. Μόλις κάνεις καμιά τανζανιά και πας αλλού, καθυστερεί υπερβολικά τον επανυπολογισμό της διαδρομής, είχα φύγει 3 χλμ κάτω και αυτό ακόμη είχε κολλήσει στην στροφή που δεν έστριψα. Επίσης είχε μια επιμονή να με γυρίσει στο Χαϊδάρι να πάρω τον αρχικό δρόμο που μου είχε προτείνει, ενώ εγώ είχα περάσει την Αχιλλέως και ήμουν κοντά στο κέντρο. Το panorama view μου άρεσε αρκετά, αν και κάποια στιγμή, σε ένα φανάρι, με έδειχνε επάνω σε μια ταράτσα κτηρίου! Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι δουλεύει καλά μόνο αν το ακούς, αν πάρεις άλλο δρόμο, την πάτησες, σέρνετε στην κυριολεξία. Νομίζω πως η καλλίτερη λύση για το μαξάκι μας είναι το λογισμικό του 7210, το οποίο ήδη έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Για σε όλους Παιδιά για αυτό έχουμε ανεβάσει αυτά τα λογισμικά 7.3 και 7.4 ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει της εκδόσεις και να τις κρίνει μόνος του. Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται τα πράγματα αλλιώς. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η έκδοση 7.3 είναι η τέλεια για το 2110 την χρησιμοποιώ κάθε μέρα επαγγελματικά (τουριστικό λεωφορείο) και μπορώ να την εμπιστευτώ απόλυτα Την γνήσια 7.0.13 δεν την χρησιμοποιώ καθόλου. Όσον αφορά την έκδοση 7.4 το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο βαρύ με τόσα feature που έχουν φορτώσει. Άλλα μπορώ να πω ότι το MAXάκι τα πάει πολλή καλά .ειδικά μέσα στην Αθήνα θα πρότεινα 3Δ πόλη όχι. Επανυπολογισμός της διαδρομής είναι γρηγορος Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι το 7.4 δουλεύει καλά ,σε 3D και PANORAMA 3D χωρίς κανένα κόλλημα Αν κάποιος έχει κολλήματα και άλλα τέτοια παράξενα προτινο ένα FORMAT συνήθως το πρόβλημα είναι η κάρτες… .....από κει και πέρα είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Έλενα εσύ καλά κάνεις και ανεβάζεις διάφορα λογισμικά ώστε να κρίνουμε τι μας ταιριάζει καλλίτερα. Εγώ κατέληξα σε αυτό του 7210, το 7.3.4 δηλαδή. Σαφώς και δεν χρειάζεται να απολογηθείς για κάτι. Αυτό με το Τουριστικό λεωφορείο μου άρεσε, θα μας πας καμιά εκδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αυτό με το Τουριστικό λεωφορείο μου άρεσε, θα μας πας καμιά εκδρομή; :lol::lol::lol::lol::lol: Αλήθεια τι "εργαλείο" είναι το λεωφορείο;; Κανένα από τα καινούρια bluetech που πετάνε;;:shifty::whistle: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ρε παιδιά πολύ γέλιο έπεσε εδώ ,σας άκουσα και έξω από το INTERNET :lol: ΜΟΝΟ ΓΙΑ λογισμικό 7.4.0.787 αντικαταστούμε το MobileNavigator.res στο φάκελο NAVIGON κάνουμε πρώτα Backup το MobileNavigator.res Skin_blue_Transparent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εντόπισα το λεωφορείο της Έλενας (αποκλειστικό): :lol::lol::lol: http://img5.imageshack.us/img5/4605/bussg.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εντόπισα το λεωφορείο της Έλενας (αποκλειστικό): :lol::lol::lol: http://img5.imageshack.us/img5/4605/bussg.jpg Τρομερό αν και νομίζω θα έπρεπε το λεωφορείο να γράφει κάτι σαν "wild und reizvoll" :lol: Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, φταίνε οι μεταφραστές :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Γειά σας και πάλι… Πέρασα το 7.3.4 (eleniko) στο maxaki και δουλεύει ρολόι. Θέλω να περάσω και iGO και dest. 7 για πειραματισμό περισσότερο (igo8 βρήκα εύκολα – το nav7 για pna με ταλαιπωρεί…) Το μηχανάκι έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά!!! Καθυστερήσεις δεν έχω τσεκάρει καθώς το πρώτο τεστ ήταν «μπαλκονάτο». Στα μενού πάντως μια χαρά, ελαφρά πιο αργό αλλά σε λογικά επίπεδα. Το σ/κ θα το δουλέψω περισσότερο. Πιθανά απενεργοποιώντας τα πολλά γραφικά (σε λίγο τα pna θα φοράνε κάρτες τύπου GTX όπως πάει…) να ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο και πολύ πιο όμορφο σε εμφάνιση. Το μενού δε…υποβάλλω τα σέβη μου!!! Ερωτίξεις: - Χρειάζεται κάτι ιδιάιτερο για να τρέξουν οι επιπλέον εφαρμογές πλοήγησης? Ανοίγεις κάποιο φάκελο στην SD? Το μενού πως βρίσκει το .exe? - Που θα μπορούσα να βρω το skin με το λογότυπο της Ford??? Thanx in advance lads & gals, σας είμαι ειλικρινά υπόχρεος…ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Επίσης… Από το μενού της Ελένης αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το media player (πάνω δεξί icon)… Κατά πρώτον αργεί πολύ να ανοίξει και όταν τελικά το κάνει δεν ανταποκρίνεται στο «άγγιγμα» μου…με δυσκολία κατάφερα να το κλείσω από το file-> exit. Κάποια πρόταση??? Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Για σου grmaster ευχαριστώ για την υπόδειξη.Το έψαξα λίγο, τώρα είναι εντάξει. Για να μην έχουμε άλλες ερωτήσεις..... όλα πρέπει να δουλεύουν ρολόι :D Το αρχείο με τα λογότυπα στο skin εξακολουθεί να λέει πως επιτρέπεται να κατέβει μόνο 10 φορές... Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 διάφορα λογότυπα που ταιριάζουν στο μενού . εδω (Παλιά απάντηση και δεν γινόταν άλλο τροποποίηση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Χίλια ευχαριστώ!!! Θα σχολιάσεις και τα υπόλοιπα θεματάκια που θίγω πιο πάνω pls ??? :O Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts