RAVER Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Λοιπον πηρα το τηλεφωνο χθες. Κατ'αρχην το περιμενα κατι σαν ενα φθηνο κ750. Ψιλοαπογοητευτηκα ομως. Ειναι σε ολα 3 κλασεις κατωτερο, τουλαχιστον. Μετρια οθονη, ακομη πιο μετρια ποιοτητα φωτογραφιων, χαμηλη ενταση στον ηχο κλησης και τερμα να το βαλεις, ακουγεται πολυ σιγα. Αθλιος ο ηχος απο τα ακουστικα.. Μπαταρια δν ξερω, σημερα το πρωι το φορτισα πρωτη φορα. Εχει και καποια μπαγκς απ'οτι ειδα.. Α, ειναι και κοσμοτε, οποτε πρεπει να πεσει και ενα ντιμπραντινγκ.. Στα θετικα, η εμφανιση του, ομορφουλικο ειναι με αυτη την γκλος ασημι εμφανιση. Ποτε ξανα σε τοσο χαμηλη κλαση τιμης... :wacko: Σε καταλαβαινω απολυτα! καλυτερα να επαιρνες το w302,ειναι καπως καλυτερο στον ηχο και στην οθονη. το S302 που το δοκιμασα μου φανηκε "ψευτικο",παντως απο υπστηριξη wap,mms θα τα βρεις σκουρα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Σε καταλαβαινω απολυτα! καλυτερα να επαιρνες το w302,ειναι καπως καλυτερο στον ηχο και στην οθονη. το S302 που το δοκιμασα μου φανηκε "ψευτικο",παντως απο υπστηριξη wap,mms θα τα βρεις σκουρα :whistle: Τπτ για το προβλημα με το sms??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Παίδες, ξέρει κανείς αν παίρνει παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 το w302 παιρνει αρα θα παιρνει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Παίδες, ξέρει κανείς αν παίρνει παιχνίδια? χωρις να εχω το κινητο,ειμαι σιγουρος οτι δεν παιρνει! (παλιος κατοχος w302) το w302 παιρνει αρα θα παιρνει και αυτο. πως τα εβαλες??? :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 α, δεν τα εβαλα εγω.... ενας φιλος μου το ειπε που το εχει και μαλιστα ειδα να εχει παιχνιδια μεσα. και αν δεν κανω λαθος μου το ειπαν και στο πλαισιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 δεν φορτωνει java.επισης εκει στο plaisio και σε αλλα καταστηματα τετοιου ειδος..δεν εχουν ιδεα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 καλα ναι, για αυτα τα καταστηματα δεν αμφιβαλω... μηπως αυτα που ειδα εγω ειναι "κατεβασμενα" στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 δεν ξερω τι ειδες..αλλα εγω το κινητο το ειχα 2μηνες και ουται παιχνιδια μπορεσα να βαλω,αλλα ουτε και θεματα.πρωτη φορα μου συμβαινει σε κινητο αυτο :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και αυτό και το W302(στην ουσία το ίδιο τηλέφωνο είναι και τα 2 μοντέλα,για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους ;) ),η οποία ονομάζεται Neptune και θα ειναι η εξαιρετικά low-end πλατφόρμα.Και το F305 σ'αυτήν βασίζεται.Η κατασκευή και των 3 αυτών μοντέλων γίνεται από την Sagem. Πιστεύω πάντως πως έχουν λίγο υψηλή τιμή για τις δυνατότητές τους.Έπρεπε να έχουν περί τα 80-90 ευρώ max,ώστε μαζι και με το Τ303 να χτυπήσουν την Νοκια πρωτίστως σ'αυτήν την κατηγορία τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Θα συμφωνήσω και εγώ με την τιμή,λίγο πιο κάτω εάν ήταν,θα υπήρχε ισάξιος ανταγωνισμος. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 den pairnei themata to S302???egw k pou vrhka den katafera na ta perasw!kanw kt lathos???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 από πού τα βρήκες? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 den pairnei themata to S302???egw k pou vrhka den katafera na ta perasw!kanw kt lathos???:confused: δεν κανεις λαθος! ουτε κι'εγω μπορεσα να περασω στο w302 που ειναι το ιδιο κινητο :wacko: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonS302 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Koλλαει ολη την ωρα και δεν σηκωνει το 2inOne της Wind!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Δε κολλάει φίλε μου, είναι έτσι η πλατφόρμα... κ το w302 έτσι είναι, δοκιμασμένο, το είχα το κινητό.. δε σηκώνει τι εννοείς? εμένα την cosmote 2in1 την έπαιρνε κανονικά κι έκανε εναλλαγή... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonS302 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Δε κολλάει φίλε μου, είναι έτσι η πλατφόρμα... κ το w302 έτσι είναι, δοκιμασμένο, το είχα το κινητό.. δε σηκώνει τι εννοείς? εμένα την cosmote 2in1 την έπαιρνε κανονικά κι έκανε εναλλαγή... Οταν λες: «ετσι ειναι η πλατφορμα», δεν καταλαβαινω, τι εννοεις? Παντως ευχαριστω για την απαντηση... Αυτο που βλεπω ειναι οτι οταν κανω την εναλλαγη των αριθμων η οθονη γινεται ασπρη για πολυ ωρα και δεν με ενημερωνει οταν εχει ολοκληρωθηκε η διαδικασια... Πραγμα που κανει π.χ στο W200...Ετσι δεν ειναι απολυτως σιγουρος οτι εχει γινει η εναλλαγη.... Επισης δεν εχει δυνατοτητα αναβαθμισης λογισμικου!!!!!!!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο.Εχω το Τ303.Εχουν ιδια πλατφορμα;Γιατι αν εχουν ιδια τοτε μακρια.Το Τ303 ειναι αργο και πολλες φορες οταν πας να παρεις τηλεφωνο κανει restart.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο.Εχω το Τ303.Εχουν ιδια πλατφορμα;Γιατι αν εχουν ιδια τοτε μακρια.Το Τ303 ειναι αργο και πολλες φορες οταν πας να παρεις τηλεφωνο κανει restart.:mad: ακριβως την ιδια.παρε καλυτερα αλλο κινητο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ακριβως την ιδια.παρε καλυτερα αλλο κινητο. Μπορεις να μου πεις ποια πλατφορμα της SE δεν ειναι αργη και δεν τρωει κολληματα;Απο που βλεπουμε ποια πλατφορμα εχει το καθε μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Κοίταξε, εκτός από αυτήν, τα υπόλοιπα μοντέλα είναι ΟΚ. Πχ τα T303,S302,S312,W302 και κάτι άλλα ποταπά με ανάλυση 176*220 είναι πολύ αργά. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts