Jump to content

EricssonS302

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EricssonS302

  1. Παιδιά, όσες φορές έχω πάει σε κατάστημα Wind μονίμως κάποιοι πελάτες τσακώνονται με τους πωλητές.:wacko: Παραπονιούνται για διάφορα θέματα. Και άντε την πρωτη θα ειναι συμπτωση, την δευτερη θα φταιει ο πελατης...αλλα απο εκει και περα... Οι πωλητες μοιάζουν σε πολλες περιπτωσεις να μην γνωριζουν επαρκως τα θεματα, απο την αλλη να θελουν να "βγουν λαδι" Ήμουν συνδρομητής στη Vodafone 5 χρονια και ουδέποτε είχα παρόμοια εμπειρία. Και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό! Απ' οτι εχω καταλαβει υπαρχει προβλημα στην εξυπηρετηση πελατων λογω ελλειπους εκπαιδευσης. Επισης θα ηταν καλο η Wind να παρεχει υπηρεσιες που μπορει να βγαλει εις περας... Δηλαδη, καλυτερα να ειχε λιγοτερες υπηρεσιες αλλα να ηταν ολες σωστες. Ειλικρινα εχω προβληματιστει...Ισως να μην τους πληρωνουν και καλα...Οποτε να μην "σκιζονται"... Εντομεταξυ παρατηρησα οτι τους εχουν ολη την μερα στο "ποδαρι"....δεν καθονται οι χριστιανοι ουτε λεπτο σε μια καρεκλιτσα!!!.......... Αυτο την μαρανε την Wind........Ας ηταν σωστη στα αλλα... Τελος παντων...ειδομεν! (ο λογος που εφυγα απο την Vodafone ήταν λογω μετακομισης γιατι εδω που ηρθα δεν εχει σημα...κανενας αλλος!)
  2. Οταν λες: «ετσι ειναι η πλατφορμα», δεν καταλαβαινω, τι εννοεις? Παντως ευχαριστω για την απαντηση... Αυτο που βλεπω ειναι οτι οταν κανω την εναλλαγη των αριθμων η οθονη γινεται ασπρη για πολυ ωρα και δεν με ενημερωνει οταν εχει ολοκληρωθηκε η διαδικασια... Πραγμα που κανει π.χ στο W200...Ετσι δεν ειναι απολυτως σιγουρος οτι εχει γινει η εναλλαγη.... Επισης δεν εχει δυνατοτητα αναβαθμισης λογισμικου!!!!!!!!!!!:(
  3. Eμενα παιδια, μου εμφανισε προβλημα στην αναφορά παράδοσης των Sms..(η συσκευή μου ericsson S302) Τελικα εφταιγε η sim 2inOne ...την εβγαλα...εβαλα μια αλλη (άσχετη), εκανα την ρυθμιση, εβαλα παλι την 2inOne και μετα ολα ΟΚ... Bεβαια, εξακολουθουσε να μην εμφανιζεται στο μενου η ρυθμιση αναφορα παραδοσης, αλλα επαιρνα επιβεβαιωση οταν εστελνα sms... Τελικα, αυτη η υπηρεσια (2inOne) θελει πολυ δουλεια ακομη απο την Wind... Εχω την εντυπωση οτι βιαστηκαν να την βγαλουν στο εμποριο...
  4. Λογικα απο εδω και στο εξης δεν θα εχω προβλημα... Απλα, KANEIΣ δεν μπορουσε να μου εξηγησει με ακριβεια...Ειναι προφανες οτι οι υπαλληλοι της Wind δεν ειναι καλα εκπαιδευμενοι. Επισης, κανεις δεν με ενημερωσε οτι το Εricsson S302 θα τραβαει ζορι με την εναλλαγη των αριθμων και οτι θα κολλαει... Γενικα πρεπει να προσεξει η Wind με τις διαφορες... κουτοπονηριες της γιατι ΑΥΤΗ θα χασει! Aρκετες φορες αλλαξε ονομα και ιδιοκτητες...δεν τις φτανουν τοσες?
  5. Koλλαει ολη την ωρα και δεν σηκωνει το 2inOne της Wind!!!!
  6. Παιδια, για να μην προωθούνται οι κλησεις απο ενα αριθμο στον αλλο θα πρεπει να σβησετε τον αριθμο στον οποιο δεν θα προωθουνται οι κλησεις και να τον αντικαταστησετε με τον αριθμο του τηλεφωνητη!!! Και αφου κανετε δυο εναλλαγες να ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ τον αριθμο στη θεση του τηλεφωνητη!!! Μου βγηκε η πιστη μεχρι να το καταλαβω γιατι κανεις δεν μπορουσε να το εξηγηγησει!!! Ακομη και στο site της Wind δεν το γραφουν αυτο!!! Επιπλεον οσοι παρετε καρτα 2inOne φροντίστε να παρετε δυνατο κινητο γιατι δεν την "σηκωνουν" ολα και μπλοκαρουν!!!!!!!! :mad::mad::mad:και δυστυχως δεν βρηκα πουθενα στο forum (οταν εψαχνα να δω πως θα κανω τις ρυθμισεις) ΠΩΣ δεν θα προωθουνται οι κλησεις απο το καρτοκινητο μου στην συνδεση... Το site της Wind ελεγε οτι επρεπε να διαγραψω τον αριθμο της συνδεσης απο το μενου ρυθμισεις ΑΛΛΑ πουθενα δεν ελεγε οτι επρεπε να βαλω τον αριθμο του τηλεφωνητη στην θεση του...και ΑΦΟΥ κανω δυο εναλλαγες να ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ τον αριθμο της συνδεσης στην θεση του τηλεφωνητη.... Η εξυπηρετηση πελατων μου ελεγε τα ιδια...Οτι απλα επρεπε να σβησω τον αριθμο της Συνδεσης...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! Σημερα το εμαθα απο καταστημα Wind οταν η πωλητρια πηρε τηλ στην Εταιρεια... Ουτε αυτη το ηξερε!!!!!!!!!!! τοοοοοσο δυσκολο πραγμα ζητουσα............:lol::lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...