Jump to content

WIMP, mobile justice, ultimate theft alert


kagelar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά, δουλεύουν?

 

pocket justice [FREE]

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=180654

 

ultimate theft alert

http://www.pocketpc-live.com/pocketpc-softwares/ultimate-theft-alert-v3-for-pocket-pcs.html

 

wimp

http://www.wimp-software.co.uk/

 

Στέλνουν μήνυμα με συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται η συσκευή μετά την αποστολή κρυφού μηνύματος από τον ιδιοκτήτη,τον νέο αριθμό σε περίπτωση που αλλάξει η SIM, link σε googlemaps κα...Σκέφτομαι να βάλω κάποιο (ποιό?) αλλά ήθελα να ρωτήσω πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

Κανενα μη βαλεις.Αν αυτος που θα βρει/κλεψει,ξερει απο Windows Mobile το πρωτο πραγμα που θα κανει ειναι Hard Reset.... Απλα προσεχε το κινητο σου..
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Αν αυτος που θα βρει/κλεψει,ξερει απο Windows Mobile το πρωτο πραγμα που θα κανει ειναι Hard Reset....

 

Symfwnw, alla statistika aftos pou tha to klepsei i tha to brei... den tha kserei kan ti einai WM syskevi... kai kata synepeia apokleietai na kserei na kaneis hard reset.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειχα το WIMP αλλα το εβγαλα επειδη μου ετρωγε πολυ μνημη.Παντως για να το ανιχνευσεις πρεπει να βρει σημα το GPS.Α και οταν στειλεις το μυνημα η οθονη αναβει,οπως και το λαμπακι του GPS,oποτε αν καποιος ειναι λιγο ψαγμενος θα το καταλαβει,αλλα οπως ειπε και ο athanaso κατα 99% δεν θα ξερει καν τι ειναι το WM.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια, αφήστε το GPS. Το καλύτερο όλων είναι το ότι στέλνει SMS μόλις αλλάξει η SIM, οπότε έχεις τον αριθμό του άλλου. Τα άλλα μπορεί να τα αναλάβει η αστυνομία.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
στο n95 το nokia που φοραει symbian s60 υπηρχε ενα προγραμμα που με το που καποιος εβαζε νεα sim το κινητο βουηζε και εστελνε μυνημα με coordinates
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800
Link to comment
Share on other sites

Έχω δεί ότι τα καινούργια Omnia με WM της Samsung έχουν μια λειτουργία antitheft, το λεγόμενο Mobile Tracker...Όταν ενεργοποιήσεις την εν λόγω ρύθμιση, σε περίπτωση που γίνει αλλαγή της κάρτας sim, στέλνει sms σε προκαθορισμένους αριθμούς (μέχρι και 2) για να με ενημερώσει για την αλλαγή και το νέο αριθμό!! Το πιο τρελλό όμως είναι ότι ακόμα και Hard Reset να το κάνεις το τηλέφωνο, το Mobile Tracker θα λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει;; Επίσης, μπορείς να στείλεις sms και να εντοπίσεις τη θέση του;;;(κοιτάξτε εδώ: http://www.samsungcdma.in/t-mobile-tracker.aspx)

Η ενεργοποίηση του γίνεται μόνο μέσω του Touchwiz;;Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει άλλος τρόπος μέσα από το κλασσικό μενού των Windows.Αλλά αυτό σημαίνει ότι αν εγώ θέλω να απενεργοποιήσω το Touchwiz για να βάλω το Mobile Shell η λειτουργία του Mobile Tracker θα απενεργοποιηθεί;;;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μετα απο προσωπικη εμπειρια, φανταζομαι οτι ό,τι προγραμμα και να βαλουμε σε οποιο κινητο, απο την στιγμη που κλαπει, τελος. Παει.

 

Η αστυνομια δεν ασχολειται σχεδον καθολου με αυτα(με προσωπικη εμπειρια, δεν την παραθετω γιατι απλα θα βγουμε offtopic). Το μονο θετικο θα ηταν αν γινοταν να σβησουμε τα παντα απο καρτα μνημης και τηλεφωνο εξ'αποστασεως, ακομα και μετα απο hardreset.

Γιατι, και συντεταγμενες στο google maps να σου στειλει, θα πρεπει να εχει καθαρη θεα στον ουρανο για να υπαρχει μια ακριβεια. Οποτε..

Αλλα και να σου στειλει, θα εχει καμια 10αρια μετρα αποκλιση. 10m αποκλιση σε εναν κυκλο ειναι 100m² τουλαχιστον επιφανεια. Σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά ειναι πολλα σπιτια και διαμερισματα. Η αστυνομια να κανει τι? Να χτυπαει πορτες και να ρωταει«Μηπως κλεψατε ενα ΤΑΔΕ κινητο?»...;)

 

Πιστευω άπαξ και εκλάπη το κινητό, πάμε για άλλα...:(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...