TN97 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μονο ρε παιδια σε αυτο οταν παταω την οθονη του καμια φορα κατα λαθος(κακια συνηθεια απ τα αφης που εχω:p) σα να κανει νερα,στο 1ο μου φαινετε δε μου τα εκανε! Τα κανει σε κανεναν αλλο? Αυτό συμβαίνει ανάλογα με την παρτίδα, μου το κανε σε μένα και στο πρωτότυπο που είχα, το είχα αναφέρει κιόλας. Μην το πολυπατάς εκεί μην τρέχεις στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Και όπως όλοι ξέρουμε τα service της SE είναι να μην τα χρειαστεις καλύτερα....Γιατί αν τα χρειαστείς,την έβαψες....Πιο ανοργάνωτη εταιρία σ'αυτό το θέμα δεν έχω ξαναδει... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Και όπως όλοι ξέρουμε τα service της SE είναι να μην τα χρειαστεις καλύτερα....Γιατί αν τα χρειαστείς,την έβαψες....Πιο ανοργάνωτη εταιρία σ'αυτό το θέμα δεν έχω ξαναδει... :rolleyes: συμφωνω Κωστη και επαυξανω!!! αλλα οπως ειχα πει και παλιοτερα με το κ850 το σερβις της se με εξεπληξε!! ειχα στειλει 2 κ850 το ενα με προβλημα στα πληκτρα αφης και το αλλο νεκρο μετα την γνωστη αναβαθμιση που ειχαν δωσει τα τζιμανια της εταιρειας και πεθαιναν ολα τα κ850 που αναβαθμιζονταν σε αυτην :lol: πρεπει να ομολογησω πως επαθα πλακα οταν μου ηρθαν 2 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ κινητα πισω :blink: και μαλιστα με χαρτι που δικαιολογουσε την αλλαγη ΙΜΕΙ των συσκευων για να συνεχισει να ισχυει η εγγυηση :blink: να τονισω κατι που μαλλον εχει σημασια.....:rolleyes: τα κινητα ηταν σε αθλια κατασταση απο χτυπηματα και σημαδια(τα ειχε περιλαβει ο γιος μου και τα 2...) :lol: και παρολα αυτα....εγινε αντικατασταση και στα 2!!! να μην λεμε μονο τα στραβα ετσι? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Τότε(και συγνώμη για την έκφραση)αλλά είχες τεράστιο φάρδος που ξεμπλεξες γρήγορα και εύκολα!Διότι ένας λόγος αποφυγής της SE είναι η υποστήριξη από τα σέρβις,αν τα χρειαστείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Τότε(και συγνώμη για την έκφραση)αλλά είχες τεράστιο φάρδος που ξεμπλεξες γρήγορα και εύκολα!Διότι ένας λόγος αποφυγής της SE είναι η υποστήριξη από τα σέρβις,αν τα χρειαστείς :p μια μικρη λεπτομερεια που ξεχασα να αναφερω.... τα ειχα στειλει μεσω γερμανου και τα πηρα μετα απο 40 μερες :lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ωραία,τότε απ'την παραπάνω απάντησή μου αφαίρεσε το:γρήγορα :p Και άλλη φορά,να σου γίνει πάθημα!Ποτέ δε στελνουμε μέσω Vodafone/Cosmote/Wind/T-Mobile/O2/Orange κλπ.κλπ :p τη συσκευή!Προτιμούμε πάντα να ξεκλέψουμε 10 λεπτά να την πάμε οι ίδιοι ώστε να ξέρουμε και ποιον θα βρίζουμε :) Διότι τι φταιει η καημένη η υπάλληλος στα καταστηματα να τα ακούει;Άσε που δεν είναι τόσο ικανοποιητικό το βρισίδι..Ενώ στο σέρβις μπορείς να τα χώσεις πιο άνετα για τις βλακείες που θα κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ενώ στο σέρβις μπορείς να τα χώσεις πιο άνετα για τις βλακείες που θα κάνει! επρεπε να εβλεπες σε τι αθλια κατασταση ηταν οι συσκευες :worry: να βλεπα αν θα ειχες τα κοτσια να πας να τους την πεις και απο πανω !! :lol::lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 το τηλέφωνο αυτό,branded απο VF τι "άβολα" σημεία έχει; πχ,αυτό που ίσχυε σε αλλα τηλεφωνα (πχ Κ750) οτι δε μπορείς να βάλεις τα mp3 σαν ήχους κλήσης κλπ εν ισχύει σε αυτό έτσι; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 το τηλέφωνο αυτό,branded απο VF τι "άβολα" σημεία έχει; πχ,αυτό που ίσχυε σε αλλα τηλεφωνα (πχ Κ750) οτι δε μπορείς να βάλεις τα mp3 σαν ήχους κλήσης κλπ εν ισχύει σε αυτό έτσι; σε αυτο μπορει να σου απαντησει μονο καποιος με ιδια συσκευη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αυτό συμβαίνει ανάλογα με την παρτίδα, μου το κανε σε μένα και στο πρωτότυπο που είχα, το είχα αναφέρει κιόλας. Μην το πολυπατάς εκεί μην τρέχεις στο service. ΩΧ ΩΧ μη μου λες τετοια!!:cry: Δε φταιω εγω απο συνηθεια παει!:p Μου φαινετε πολυ την εχω φουμιση τελευταια τη SE και φοβαμαι μη μου βγει σε ξινο η χαρα μου!!:lol: Παντως ειναι εβδομαδας 50,ελπιζω μια και ειναι φρεσκο να τη σκαπουλαρω! Παντως το 1ο που ειχα ΔΕΝ το ειχε αυτο!:O Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ΩΧ ΩΧ μη μου λες τετοια!!:cry: Δε φταιω εγω απο συνηθεια παει! Μου φαινετε πολυ την εχω φουμιση τελευταια τη SE και φοβαμαι μη μου βγει σε ξινο η χαρα μου!!:lol: Παντως ειναι εβδομαδας 50,ελπιζω μια και ειναι φρεσκο να τη σκαπουλαρω! Παντως το 1ο που ειχα ΔΕΝ το ειχε αυτο! πηγαινε και ξανα παρτο Μανο :lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ΩΧ ΩΧ μη μου λες τετοια!!:cry: Δε φταιω εγω απο συνηθεια παει!:p Μου φαινετε πολυ την εχω φουμιση τελευταια τη SE και φοβαμαι μη μου βγει σε ξινο η χαρα μου!!:lol: Παντως ειναι εβδομαδας 50,ελπιζω μια και ειναι φρεσκο να τη σκαπουλαρω! Παντως το 1ο που ειχα ΔΕΝ το ειχε αυτο!:O Απλά όταν πατάς το πλαστικό κοντά στην οθόνη, πατιέται από κάτω κάτι (δεν ξέρω τι) που ακουμπάει στην οθόνη με αποτέλεσμα να βλέπεις αυτά τα «νερά». Αν δεν βαριέσαι, καλό θα ήταν να το πας για αντικατάσταση γιατί μετά μπορεί να μην στο φτιάχνουν μιας και αν χαλάσει ίσως να μην μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ευθύνεσαι εσύ. Είναι θέμα κατασκευής... εμένα στο πρωτότυπο που είχα το έκανε όταν πατούσα τα δύο πάνω soft keys. Για πάτα στο δικό σου να δεις. το τηλέφωνο αυτό,branded απο VF τι "άβολα" σημεία έχει; πχ,αυτό που ίσχυε σε αλλα τηλεφωνα (πχ Κ750) οτι δε μπορείς να βάλεις τα mp3 σαν ήχους κλήσης κλπ εν ισχύει σε αυτό έτσι; Φυσικά και μπορείς να βάλεις MP3 σαν ήχους κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 οπότε δεν εχει καποιο πρόβλημα με το vf live? ή κάποιον άλλον λόγο του να μην πάρει κάποιος branded συσκευή; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 οπότε δεν εχει καποιο πρόβλημα με το vf live? ή κάποιον άλλον λόγο του να μην πάρει κάποιος branded συσκευή; Κοίτα, καλό είναι να αποφεύγεις τα branded τηλέφωνα και ειδικά τα VF live, μιας και συνήθως αλλάζουν την Παναγία στο λειτουργικό, ακόμα και σε τομείς που δεν βλέπεις άμεσα εσύ ως χρήστρια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχεις κινητό με το λειτουργικό του κατασκευαστή, την στιγμή που τα VF live πολλές φορές έχουν προβλήματα αστάθειας. Και μιας και σε καίει αν δέχεται MP3 ως ήχους κλήσεων, έχει συμβεί στο παρελθόν στο ίδιο μοντέλο η Χ έκδοση του VF live να μην δέχεται MP3 και η Y ναι. Μόνο και μόνο για αυτό, πάρε ένα κανονικό C905. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Απλά όταν πατάς το πλαστικό κοντά στην οθόνη, πατιέται από κάτω κάτι (δεν ξέρω τι) που ακουμπάει στην οθόνη με αποτέλεσμα να βλέπεις αυτά τα «νερά». Αν δεν βαριέσαι, καλό θα ήταν να το πας για αντικατάσταση γιατί μετά μπορεί να μην στο φτιάχνουν μιας και αν χαλάσει ίσως να μην μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ευθύνεσαι εσύ. Είναι θέμα κατασκευής... εμένα στο πρωτότυπο που είχα το έκανε όταν πατούσα τα δύο πάνω soft keys. Για πάτα στο δικό σου να δεις. Τα πατησα και τα ξαναπατησα,δε το κανει. Μονο οταν παταω την οθονη η κατα λαθος η επιτηδες! Αλλα πλεον ισως ειμαι και λιγο ψυρας μιας και εχει φοβηθη το ματι μου με αυτα που διαβαζω εδω για τα "μαργαριταρια" της εταιριας!:D Για επιστροφη μαλλον δε θα το παω μιας και βαριεμε τα σαινια του Πλαισιου(εφυγε και η γνωστη απ το Μολ!) Παντως που να δειτε το Ν85! Ετριζε ολοκληρο σε καθε πατημα των soft keyes και του navi!:X Αφου σε καθε πλοηγηση στο μενου του ετρεμα μη μου μεινη στα χερια!!:cry: Το 905 ειναι ΒΡΑΧΟΣ,αλλα ειπαμε..ειμαστε ψειρες!:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 το τηλέφωνο αυτό,branded απο VF τι "άβολα" σημεία έχει; πχ,αυτό που ίσχυε σε αλλα τηλεφωνα (πχ Κ750) οτι δε μπορείς να βάλεις τα mp3 σαν ήχους κλήσης κλπ εν ισχύει σε αυτό έτσι; Eγω που ειχα Κ750 εμπαιναν κανονικοτατα τα mp3 σαν ηχοι κλησης... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 πηγαινε και ξανα παρτο Μανο :lol::lol::p Πιστεψε με Δημητρη αν δε βαριομουν να στρωνω μπαταριες θα το κανα:lol::D:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Από ποιά εβδομάδα κατασκευής και μετά δεν εντοπίζεται το πρόβλημα χαλάρωσης του slider; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλησπερα παιδια μια ερωτηση για το c905,πως μπορω να κανω minimize τον browser,προσπαθω να κανω paste ενα link στο note χωρις να κλεισει η σελιδα αλλα δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλησπέρα..έκανα αίτηση φορητότητας σήμερα στη vf και ακομα δε παρελαβα την συσκευη...ζήτησα το μαύρο,και αν ειδα καλα,το πακετο λεει πανω Night Black.. είναι το κλασσικό μαύρο έτσι; όχι αυτο με τα μωβ πληκτρα που ειδα στο προσπέκτους της vf Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μην ανησυχείς,το κλασικό μαύρο είναι,πιο μαύρο δε γίνεται :) Έχει μια μικρη αχρωματοψία η Vf,γι’αυτό το δειχνει έτσι στα φυλλάδια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 πάντως,όπως το είδα στο φυλλάδιο,ήταν ελεεινό :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλησπέρα..έκανα αίτηση φορητότητας σήμερα στη vf και ακομα δε παρελαβα την συσκευη...ζήτησα το μαύρο,και αν ειδα καλα,το πακετο λεει πανω Night Black.. είναι το κλασσικό μαύρο έτσι; όχι αυτο με τα μωβ πληκτρα που ειδα στο προσπέκτους της vf ολα τα μαυρα εχουν μωβ πληκτρα...δεν υπαρχουν με μαυρα πληκτρα,ουτε branded ουτε unbranded συσκευες... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ολα τα μαυρα εχουν μωβ πληκτρα...δεν υπαρχουν με μαυρα πληκτρα,ουτε branded ουτε unbranded συσκευες... δε νομίζω... είναι ίδιο αυτό: http://new-cell-phone.org/wp-content/uploads/2008/06/sony-ericsson-c905.jpg με αυτό: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/paintLargeImage.action?skuImageId=1115 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εγώ πάντως το πάνω έχω με τα μαύρα πλήκτρα :p Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts