Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπες στο μενου υπηρεσιών myview απ'τον browser του κινητού(Ίντερνετ-->Επιλογές-->Μετάβαση-->Cosmote-ή όπως αλλιώς το αναφέρει) και επέλεξε ενεργοποίηση του μηνιαίου πάσου my web and view(έτσι το αναφέρει),μέσα απ'το μενού υπηρεσιών.Αν είναι ήδη ενεργοποιημένο,θα σου εμφανίσει σχετικό μήνυμα.Αν δεν είναι,θα σε ενημερώσει για τη χρέωση των 4 ευρω και θα στα αφαιρέσει απ'την κάρτα!Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα και όποτε θες το απενεργοποιείς

Με έβαλε απευθείας στο Cosmote my view. Δεν βλέπω καμια επιλογή Ενεργοποίηση του μηνιαίου ποσού my web and view. Επίσης γράφει στο site Τελευταία νέα(νέα ταινία, τραγούδια κτλ) και απο πάνω γράφει με πορτοκαλί γράμματα "Δωρεάν πλοήγηση μέχρι 08/02

EDIT: Το βρήκα αλλά λέει μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Μηνιαίο Πάσο my view 'n web (40 MB) μετά της 08/02

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α ναι,δικιο εχεις!Για τις πρώτες 2 βδομάδες στο παρεχουν χωρις πάγιο.Ισχυει παρ'όλα αυτα το όριο των 40 ΜΒ!Μην ξεγελαστεις ότι επειδή δε σου χρεωνουν το παγιο δεν εχουν και περιορισμο ;) Από τις 8 και μετα,θα πρεπει να το ενεργοποιήσεις χειροκινητα μόνος σου μεσα απ'το Cosmote my view.

Αν παρω ενα C905 απο Αγγλια και ειναι κλειδωμενο να παιζει σε συγκεκριμενο δικτυο μονο, μπορω να το ξεκλειδωσω και να του περασω και Ελληνικα? Εγγυηση θα εχω απο την εδω αντιπροσωπεια?

Αν παρω ενα C905 απο Αγγλια και ειναι κλειδωμενο να παιζει σε συγκεκριμενο δικτυο μονο, μπορω να το ξεκλειδωσω και να του περασω και Ελληνικα? Εγγυηση θα εχω απο την εδω αντιπροσωπεια?

εγγύηση δεν νομίζω να έχει εδώ,αλλά λογικά ολο και κάποιο τρυπάκι για ξεκλείδωμα θα βρεις...;)

Hip Hop.

εγγυηση θα εχει κανονικα...ειναι 2 χρονια ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..την εγγυηση δε τη δινει η καθε αντιπροσωπεια,αλλα ειναι υποχρεωτικη λογω ευρωπαικης ενωσης ;)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Εφόσον το κινητό ξεκλειδωθεί,παύει να ισχυει η εγγύηση.

Για ξεκλείδωμα,κοιτα το http://www.davinciteam.com

Εκεί θα μπορεσεις να το ξεκλειδώσεις.Αλλά χάνεις την εγγύηση,καθώς επεμβαίνεις στο τηλέφωνο,έστω και από άποψης λογισμικού :(

Για ξεκλείδωμα,κοιτα το http://www.davinciteam.com

Εκεί θα μπορεσεις να το ξεκλειδώσεις.Αλλά χάνεις την εγγύηση,καθώς επεμβαίνεις στο τηλέφωνο,έστω και από άποψης λογισμικού :(

όντως έτσι είναι!;)εννοούσα δε θα βρεις εγγύηση εδώ αφού το ξεκλειδώσεις...:):O

Hip Hop.

Για ξεκλείδωμα,κοιτα το www.davinciteam.com

Κωστη μια απορια :)

το εχω καμια βδομαδα τωρα το κινητο...

αναβαθμισμενο και ξεκλειδωμενο μεσω davinci..

κατι δεν παει καλα με την καμερα του...

αλλες φωτο βγαινουν κρυσταλλο και αλλες με παρα (μα παρα )πολυ θορυβο :O

τι τρεχει??:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Α ναι,δικιο εχεις!Για τις πρώτες 2 βδομάδες στο παρεχουν χωρις πάγιο.Ισχυει παρ'όλα αυτα το όριο των 40 ΜΒ!Μην ξεγελαστεις ότι επειδή δε σου χρεωνουν το παγιο δεν εχουν και περιορισμο ;) Από τις 8 και μετα,θα πρεπει να το ενεργοποιήσεις χειροκινητα μόνος σου μεσα απ'το Cosmote my view.

Δηλαδή να κατεβάσω τους χάρτες στο Wayfinder μετά της 08/02 έτσι?:yawn:

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Κωστη μια απορια :)

το εχω καμια βδομαδα τωρα το κινητο...

αναβαθμισμενο και ξεκλειδωμενο μεσω davinci..

κατι δεν παει καλα με την καμερα του...

αλλες φωτο βγαινουν κρυσταλλο και αλλες με παρα (μα παρα )πολυ θορυβο

τι τρεχει??

Γεια σου Μήτσο :p Καιρό έχουμε να σε ακούσουμε :)

Καταρχήν,από πού το πήρες και ηταν κλειδωμένο;; :confused: Μήπως εννοείς customized?

Έχεις το R1BA042 λογισμικό;Για πόσταρε εδώ μερικές φωτό κρύσταλλο και άλλες με τον πολύ θόρυβο,αν έχεις χρόνο φυσικά,γιατί έτσι δεν μπορει να αποφανθει ο ειδικός :p

A!Και αν μπορείς,διαβασε τις τελευταιες 2-3 σελίδες..2 άτομα αναφέρουν πρόβλημα στο ακουστικό,το οποίο οφείλεται σε χαλάρωση(προφανώς)κάποιας καλωδιοταινίας που συνδέει το πάνω μέρος με τον κύριο κορμό του κινητου!Το αναφέρω για να είσαι προετοιμασμένος αν συμβεί κάτι τέτοιο(μακρια από μας δηλαδή,αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!)

Δηλαδή να κατεβάσω τους χάρτες στο Wayfinder μετά της 08/02 έτσι?

Και τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wayfinder,ο δωρεάν όγκος δεδομένων των 40 mb ισχύει μέχρι τις 8 του μήνα,χωρίς να σε χρεώσουν τα 4 ευρώ!Ειναι προσφορά καλωσορίσματος στην υπηρεσία! :) Είπα απλά πιο πάνω ότι μετά τις 8,αν θες να συνεχίσεις να έχεις 40 ΜΒ δωρεάν κάθε μήνα,θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα απ'το μενού του Cosmote My View!

Γεια σου Μήτσο :p Καιρό έχουμε να σε ακούσουμε :)

Καταρχήν,από πού το πήρες και ηταν κλειδωμένο;; Μήπως εννοείς customized?

Έχεις το R1BA042 λογισμικό;Για πόσταρε εδώ μερικές φωτό κρύσταλλο και άλλες με τον πολύ θόρυβο,αν έχεις χρόνο φυσικά,γιατί έτσι δεν μπορει να αποφανθει ο ειδικός

A!Και αν μπορείς,διαβασε τις τελευταιες 2-3 σελίδες..2 άτομα αναφέρουν πρόβλημα στο ακουστικό,το οποίο οφείλεται σε χαλάρωση(προφανώς)κάποιας καλωδιοταινίας που συνδέει το πάνω μέρος με τον κύριο κορμό του κινητου!Το αναφέρω για να είσαι προετοιμασμένος αν συμβεί κάτι τέτοιο(μακρια από μας δηλαδή,αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!)

Και τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wayfinder,ο δωρεάν όγκος δεδομένων των 40 mb ισχύει μέχρι τις 8 του μήνα,χωρίς να σε χρεώσουν τα 4 ευρώ!Ειναι προσφορά καλωσορίσματος στην υπηρεσία! Είπα απλά πιο πάνω ότι μετά τις 8,αν θες να συνεχίσεις να έχεις 40 ΜΒ δωρεάν κάθε μήνα,θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα απ'το μενού του Cosmote My View!

αυτην την εκδοση λογισμικου εχω Κωστη :)

για το ακουστικο...μου τριζει ...λες??:blink:

customized(my view menu απο την cosmote..) ηταν σορυ ..λαθος εκφραση :)

οσο για την πλοηγηση δεν τιθεται θεμα ...εχω το HD για αυτην την δουλεια :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Κοίτα,εγώ έχω δει 2 περιπτώσεις με ακουστικό που δε λειτουργούσε!Για την ακριβεια,τα ακουστικά λειτουργούν μόνο αν πιέσεις έντονα τη μεριά του slider που βρίσκεται προς το πλήκτρο C.Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ακουστικό αυτό καθ'εαυτό δεν έχει πρόβλημα,αλλά ότι κάτι χαλαρώνει μέσα στο slide(και τι πιο προφανές από κάποια καλωδιοταινία; ;) ).Όλα καλά ως εδώ,θα σκεφτεί κανείς!Το πάω στο service και σε 1 μέρα είναι έτοιμο,σφιγμένο και περιποιημένο!Το θέμα είναι πως τα σέρβις παγκοσμίως έχουν εντολή απ'τα κεντρικά στην Αγγλία να γίνεται αντικατάσταση ακουστικού!Το αποτέλεσμα είναι ανύπαρκτα ανταλλακτικά,περιμένεις σε κάποιες περιπτώσεις έως και 2 μήνες(τα τηλέφωνα που είδα εγώ ήταν από τα μέσα Δεκέμβρη και ακόμη περιμένουν το ανταλλακτικό) και γενικά ταλαιπωρείσαι ενώ τα πράγματα είναι πιο απλά!

2 συμφορουμίτες μας στις 2 προηγούμενες σελίδες είχαν την ίδια ακριβώς περίπτωση(άρα 4 συνολικά οι περιπτώσεις που εχουν αναφερθεί εδω μεσα).Θα δούμε τι θα τους πουν κι αυτούς απ'τα σέρβις..Μπορεί να άλλαξε η τακτική απ'τα κεντρικά και να τη γλιτώσουν και σε 1 μέρα να είναι έτοιμο το κινητο!Είδωμεν....

Τα προβλήματα βέβαια έχουν αναφερθεί με συσκευές που παρασκευάστηκαν την 44η βδομάδα και σε 1 απ'τις συσκευές που είδα εγώ στην 46η.Η δική σου λογικά θα είναι πιο πρόσφατα φτιαγμένη,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχει διορθωθεί αυτό το κατασκευαστικό ελάττωμα!Το τρίξιμο δεν είναι ενδεικτικό του προβληματος!Για πες μου πότε κατασκευαστηκε η δική σου!

Για πες μου πότε κατασκευαστηκε η δική σου!

που να το βρω αυτο Κωστη?:O

Κάτω απ'την μπαταρία,θα δεις το αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του κινητού(ΙΜΕΙ κλπ.)

Στην 3η σειρά,θα δεις την εξής ένδειξη:08Wxx,όπου xx η εβδομάδα παραγωγής.Μπορεί να γράφει π.χ. 08W47.Αυτό πες μου :)

Κάτω απ'την μπαταρία,θα δεις το αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του κινητού(ΙΜΕΙ κλπ.)

Στην 3η σειρά,θα δεις την εξής ένδειξη:08Wxx,όπου xx η εβδομάδα παραγωγής.Μπορεί να γράφει π.χ. 08W47.Αυτό πες μου :)

08W47 :cry::lol:

Δεν έπαιζα κανα τζόκερ καλύτερα; :lol:

Ε,εντάξει,μην τα παίρνεις και τοις μετρητοίς αυτά περί βλαβών!!(παρηγοριά στον άρρωστο) :lol:

Αν έχεις χρόνο,ανέβασε και φωτό να τις δούμε!Και απ'αυτές που λες ότι είναι καλές και από τις κακες ;)

Δεν έπαιζα κανα τζόκερ καλύτερα; :lol:

Ε,εντάξει,μην τα παίρνεις και τοις μετρητοίς αυτά περί βλαβών!!(παρηγοριά στον άρρωστο) :lol:

Αν έχεις χρόνο,ανέβασε και φωτό να τις δούμε!Και απ'αυτές που λες ότι είναι καλές και από τις κακες ;)

τοσο καλα ε ? :lol:

η πορεια (η η νεκροψια οπως συνηθιζω να λεω εγω ) θα δειξει ...

παντως ειναι καλο το τηλ! δεν του το χα :blink:

Δεν είναι πραγματικά πρωτοποριακό ότι για 1η φορά σε τηλέφωνο της SE δεν υπάρχουν εμφανή bugs σε κανενα σημείο του λογισμικου; :p Ποιος θα το πίστευε!!Κι όμως...συμβαινουν και θαύματα τελικά!!:)

Φωτό μόνο δε μας πόσταρες για να σου πούμε αν τρεχει κάτι ή όχι με την κάμερα :)

Δεν είναι πραγματικά πρωτοποριακό ότι για 1η φορά σε τηλέφωνο της SE δεν υπάρχουν εμφανή bugs σε κανενα σημείο του λογισμικου; :p Ποιος θα το πίστευε!!Κι όμως...συμβαινουν και θαύματα τελικά!!:)

Φωτό μόνο δε μας πόσταρες για να σου πούμε αν τρεχει κάτι ή όχι με την κάμερα :)

πραγματικα ειναι αξιοπροσεκτο!!

οσο για τις φωτο δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ειναι προσωπα (παιδια μου κλπ) και καταλαβαινεις...

θα βγαλω ομως αλλες και θα σας τις δειξω :)

καπου βρηκα κατι cam drivers για το c905 :O

τι ειναι αυτοι? μηπως τους εχει παρει το ματι σου?

Τι να σου πω;Από modding δε σκαμπάζω και πολλά!!Δεν εχω ασχοληθεί με το σπορ,γιατί θέλω τα τηλέφωνα να έχουν το αυθεντικό λογισμικό,όπως γράφεται απ'τους προγραμματιστές τους!Αν ήταν εύκολα τα πράγματα ν'αλλάξουν,θα άλλαζαν!Οι οποιεσδήποτε τροποποιήσεις μπορεί και να επιφέρουν μειωμένη απόδοση ή και να κάνουν το τηλέφωνο να μπλοκάρει σε ανυποψίαστη στιγμή και όταν το χρειάζομαι,οπότε,δεν το επιχείρησα ποτέ!Βασικα,δε γνωρίζω αν τροποποιείται προς το παρόν η πλατφόρμα του 905(είναι αναβάθμιση αυτής του Κ850 και έχει μικρές αλλαγές στο hardware).Αν γνωρίζει κάποιος,ας δώσει τα φώτα του!Απεδείχθη άχρηστος ο Κώτσος λοιπόν στον τομέα του modding!!

Στο Wayfinder που πατάω για να κατεβάσω τους χάρτες? δεν μπορώ να το βρώ.

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Τι να σου πω;Από modding δε σκαμπάζω και πολλά!!Δεν εχω ασχοληθεί με το σπορ,γιατί θέλω τα τηλέφωνα να έχουν το αυθεντικό λογισμικό,όπως γράφεται απ'τους προγραμματιστές τους!Αν ήταν εύκολα τα πράγματα ν'αλλάξουν,θα άλλαζαν!Οι οποιεσδήποτε τροποποιήσεις μπορεί και να επιφέρουν μειωμένη απόδοση ή και να κάνουν το τηλέφωνο να μπλοκάρει σε ανυποψίαστη στιγμή και όταν το χρειάζομαι,οπότε,δεν το επιχείρησα ποτέ!Βασικα,δε γνωρίζω αν τροποποιείται προς το παρόν η πλατφόρμα του 905(είναι αναβάθμιση αυτής του Κ850 και έχει μικρές αλλαγές στο hardware).Αν γνωρίζει κάποιος,ας δώσει τα φώτα του!Απεδείχθη άχρηστος ο Κώτσος λοιπόν στον τομέα του modding!!

παντως Κωστη κατι που δουλευει καλα ΔΕΝ το πειραζεις!!

μπορει να ειναι θεμα ρυθμισεων δικων μου ...θα το δω σημερα και θα σας ανεβασω καποιες φωτο να δουμε τι γινεται.

μου αρεσει ομως το κινητο!!

δεν το ειχα στην SE ....να βγαλει κινητο χωρις προβληματα αλλα και να κανει επιτελους (μετα το κ800) και ενα κινητο που συγχρονιζει σωστα το ξενον φλας της με το κλειστρο της καμερας!!:lol:

Aυτό λένε όσοι το αγόρασαν :lol:

Μήπως(λεω,μήπως)είχε δημιουργήσει με τις προηγούμενες συσκευες της η SE την αίσθηση ότι είναι άχρηστη ως εταιρία; :p (Ελπίζω να μην πέσει να με φαει κανενας!!)

@zaharakis,

και τι φλας,ε?Πανίσχυρο!

παντως Κωστη κατι που δουλευει καλα ΔΕΝ το πειραζεις!!

μπορει να ειναι θεμα ρυθμισεων δικων μου ...θα το δω σημερα και θα σας ανεβασω καποιες φωτο να δουμε τι γινεται.

μου αρεσει ομως το κινητο!!

δεν το ειχα στην SE ....να βγαλει κινητο χωρις προβληματα αλλα και να κανει επιτελους (μετα το κ800) και ενα κινητο που συγχρονιζει σωστα το ξενον φλας της με το κλειστρο της καμερας!!:lol:

Καλως το Μητσαρα και απ τα μεροι μας!!

Ελεγα και εγω θα αντεξει πολυ χωρις κορυφαιο καμεροφωνο!!:D

Δεν ειναι η επιτομη της απλοτητας και λειτουργικοτητας το μενου του?!

Εγω παντως το ειχα παρει στην αρχη,το πουλησα εδω μεσω του φορουμ αλλα μετα απο ΠΟΛΥ περιπλανηση σε αλλα κινητα ΔΕΝ αντεξα και το ξαναπηρα και μαλιστα ευτυχως φρεσκο(εβδομαδα παραγωγης 50!)

Μονο ρε παιδια σε αυτο οταν παταω την οθονη του καμια φορα κατα λαθος(κακια συνηθεια απ τα αφης που εχω:p) σα να κανει νερα,στο 1ο μου φαινετε δε μου τα εκανε!

Τα κανει σε κανεναν αλλο?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Aυτό λένε όσοι το αγόρασαν :lol:

Μήπως(λεω,μήπως)είχε δημιουργήσει με τις προηγούμενες συσκευες της η SE την αίσθηση ότι είναι άχρηστη ως εταιρία; (Ελπίζω να μην πέσει να με φαει κανενας!!)

@zaharakis,

και τι φλας,ε?Πανίσχυρο!

οντως ειναι καλο Κωστη...:)

παντως το ηχειο του μου τριζει μερικες φορες σαν να παραμορφωνει απο την πολλη ενταση...:O

Καλως το Μητσαρα και απ τα μεροι μας!!

Ελεγα και εγω θα αντεξει πολυ χωρις κορυφαιο καμεροφωνο!!

Δεν ειναι η επιτομη της απλοτητας και λειτουργικοτητας το μενου του?!

Εγω παντως το ειχα παρει στην αρχη,το πουλησα εδω μεσω του φορουμ αλλα μετα απο ΠΟΛΥ περιπλανηση σε αλλα κινητα ΔΕΝ αντεξα και το ξαναπηρα και μαλιστα ευτυχως φρεσκο(εβδομαδα παραγωγης 50!)

Μονο ρε παιδια σε αυτο οταν παταω την οθονη του καμια φορα κατα λαθος(κακια συνηθεια απ τα αφης που εχω:p) σα να κανει νερα,στο 1ο μου φαινετε δε μου τα εκανε!

Τα κανει σε κανεναν αλλο?

Μανο δεν το πηρα επειδη ειναι το κορυφαιο φωτοκινητο(δεν το εχω δει ακομη μεταξυ μας...)

απλα μου αρεσε εμφανισιακα,εμπιστευτηκα και τα λεγομενα του Κωστη (kotsianis7) και το πηρα..

τωρα αν κατι δεν παει καλα....ξερετε ποιον θα κυνηγαω :lol::p

• The title was changed to Sony Ericsson C905