Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά η συσκευή μου ειναι vf live,ακομα η φορητότητα δεν εχει ολοκληρωθεί και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το βόνταφον αριθμό..στο μεταξύ ενεργοποίησα το cu για την γνωστή προσφορά,με τα 30 ΜΒ... βάζω την sim,αλλά δε μπορεί να συνδεθεί...είναι άλλες οι ρυθμίσεις για καρτοκινητή και άλλες για σύνδεση;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά η συσκευή μου ειναι vf live,ακομα η φορητότητα δεν εχει ολοκληρωθεί και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το βόνταφον αριθμό..στο μεταξύ ενεργοποίησα το cu για την γνωστή προσφορά,με τα 30 ΜΒ... βάζω την sim,αλλά δε μπορεί να συνδεθεί...είναι άλλες οι ρυθμίσεις για καρτοκινητή και άλλες για σύνδεση;

Ναι ειναι αλλες...θα παςστο μενου,ρυθμισεις,συνδεσιμοτητα,ρυθμισεις internet,προφιλ internet,vflive(ειναι για συνδεση)και vflive prepay(ειναι για καρτοκινητο).....

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

το έκανα αυτό,αλλά ακόμα δεν ανοίγει με τον browser του κινητού η σελίδα :(

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εχω πορβλημα με το flash player μπαινω σε μια σελιδα και μου λεει θελει flash player κατεβενει και γινεται εγκατασταση αλλα παλι δεν μπορω να μπω . Δοκιμαζω να τον κατεβαζω manual απο τη adobe και μου λεει does not supported για τη συσκευη μου

ξερει καποιος τι γινεται . αν ξερεται

help please

εχω πορβλημα με το flash player μπαινω σε μια σελιδα και μου λεει θελει flash player κατεβενει και γινεται εγκατασταση αλλα παλι δεν μπορω να μπω . Δοκιμαζω να τον κατεβαζω manual απο τη adobe και μου λεει does not supported για τη συσκευη μου

ξερει καποιος τι γινεται . αν ξερεται

help please

το ειχα ρωτησει κ γω αυτο κ τελικα ξεστραβωθηκα μονος μου κ το εμαθα.

απ'ότι καταλαβα λοιπον δεν υποστηριζεται flash για τη πλατφορμα.

ουτε σε οπερα μινι ουτε στον ενσωματομενο μπραουζερ που εχει το κινητο.

περιμενουμε την επομενη εκδοση οπερα που λενε οτι θα εχει flash replacement

http://www.intomobile.com/2007/06/17/opera-working-on-opera-mini-flash-replacement.html

tha mou pei kapoios giati meta apo anabathmisi otan sindeomai me wifi k anigo mia selida thelei sindesi 2g/3g k fantazomai einai xreosimi...de mou to ekane prin apo tin anabathmisi...ti skata thelei...as pei kapoios,piga k sti selida pou elege ena paidi k den ebgala akri..as apantisi kapoios ipeythina.

και μένα αυτό μου γράφει,άσχετα που δεν έχει καταφέρει να κάνει σύνδεση :p

Καταρχήν,θα πρέπει να βεβαιωθειτε ότι το τηλέφωνο συνδεεται κανονικά με το router και ότι δεν είναι εικονική η συνδεση!Π.χ.:αν η απόσταση είναι υπερβολικά μεγάλη μπορεί να εμφανίζεται μεν κανονικά συνδεδεμένο αλλά στην πραγματικότητα να ειναι τρομερά ασθενές το σήμα.

Αφού βεβαιωθειτε ότι η απόσταση ειναι σωστη,πρέπει,ως γνωστόν,να εισάγετε το σωστό password(αν το δίκτυο απαιτεί κωδικό)

Επισης,σε ορισμένα branded μοντέλα(όπως τα vodafone live),η Vodafone έχει κάνει μλκία και το wi-fi λιετουργεί μόνο με κωδικοποίηση wep και όχι wpa.

Φυσικά,η ασφάλεια wep δεν ειναι τόσο....ασφαλής,αλλά είναι η μόνη λύση προς στιγμή,έως ότου επιδιορθώσει το πρόβλημα αυτό η Vodafone σε μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού!

Οπότε,ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας στο μόντεμ!

Μπορεί αυτό το φαινόμενο να εμφανίζεται και σε branded μοντέλα των Cosmote/Wind,αν και δε γνωριζω σίγουρα!

Ελπίζω αυτό να βοήθησε κάπως!

σε μένα το θέμα ειναι αλλού..πως γινεται σε vf liuve συσκευή,οταν συνδέομαι μέσω wap και όχι μέσω wifi,να ανοίγουν σελίδες μέσω opera,όχι μέσω του πλοηγητή του κινητού,vf life να μην λειτουργεί (με πακέτο cu όλα αυτά) ;

και κάτι άλλο,το gps με το wayfinder μέσα σε αυτοκίνητο έβρισκε 1 ή 2 δορυφόρους,αλλα και πάλι με το wap δε μπορούσε να ανοίξει χάρτες :s

τελευταία ερώτηση γιατί τις έκανα όλες μαζί :P

στο μενού του gps,έχει στις πληροφορίες κατάστασης το "τρέχουσα δραστηριότητα" που δεν εχω βρει ακομα τι ακριβως ειναι,και το την κατάσταση σύνδεσης...Αυτά τα 2 σε τι χρησιμέυουν; Το αρχείο καταγραφής; η υποβοηθούμενη εκκίνηση; Μπορώ να διαμαρτυρηθώ και να ζητήσω βιβλιαράκι οδηγιών ΤΩΡΑ ή να κάνω το κορόιδα? (η συσκευή μέσα,δεν ειχε βιβλιαράκι της se.. μόνο ενα της vf με 4 σελίδες συνολικά..άλλες οδηγίες δεν εχει)

σε μένα το θέμα ειναι αλλού..πως γινεται σε vf liuve συσκευή,οταν συνδέομαι μέσω wap και όχι μέσω wifi,να ανοίγουν σελίδες μέσω opera,όχι μέσω του πλοηγητή του κινητού,vf life να μην λειτουργεί (με πακέτο cu όλα αυτά) ;

και κάτι άλλο,το gps με το wayfinder μέσα σε αυτοκίνητο έβρισκε 1 ή 2 δορυφόρους,αλλα και πάλι με το wap δε μπορούσε να ανοίξει χάρτες :s

τελευταία ερώτηση γιατί τις έκανα όλες μαζί :P

στο μενού του gps,έχει στις πληροφορίες κατάστασης το "τρέχουσα δραστηριότητα" που δεν εχω βρει ακομα τι ακριβως ειναι,και το την κατάσταση σύνδεσης...Αυτά τα 2 σε τι χρησιμέυουν; Το αρχείο καταγραφής; η υποβοηθούμενη εκκίνηση; Μπορώ να διαμαρτυρηθώ και να ζητήσω βιβλιαράκι οδηγιών ΤΩΡΑ ή να κάνω το κορόιδα? (η συσκευή μέσα,δεν ειχε βιβλιαράκι της se.. μόνο ενα της vf με 4 σελίδες συνολικά..άλλες οδηγίες δεν εχει)

Πολύ φασαρία για το τίποτα θα κάνεις... βεβαιώσου πως δουλεύει σωστά η συσκευή σου και τα υπόποιπα άστα... όσο για manual κατέβασε το επίσημο pdf από την σελίδα της SE...

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

δεν είπα οτι θα κάνω φασαρία...πιο πολύ με χιουμοριστική διάθεση το έγραψα

δεν είπα οτι θα κάνω φασαρία...πιο πολύ με χιουμοριστική διάθεση το έγραψα

OK sorry... Αλλά έχω δει πολλά σκηνικά με πελάτες σε καταστήματα που το τόσο το κάνουν τόοοοοοοοσο και μου γυρνάνε τα μυαλά...

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Χαιρετώ όλη την παρέα.

Πριν δύο ημέρες αγόρασα από WIND το C905, Στην έναρξη, αλλά και στο κλείσιμο του τηλεφώνου έχει προ-εγκατεστημένο το logo της WIND. Έχω καταφέρει να βγάλω το logo κατά την έναρξη του τηλεφώνου, αλλά δεν έχω ξέρω πώς να το βγάλω κατά το κλείσιμο.

Έχω δοκιμάσει να διαγράψω τις εικόνες από το τηλέφωνο, αλλά είναι κλειδωμένες.

Καμία ιδέα να αφαιρέσω το logo τις WIND?

Thanks

εχω την εκδοση λογισμικου 038 τις cosmote και οταν παω στο Update Service μεσο του pc μου λεει πως εχω την τελευταια εκδοση τι γινεται? πως γινεται τελικα η αναβαθμιση μου λεει συνεχως πως εχω την τελευταια ενημερωμενη ενω εχω την 038?
Poco F2 Pro 8/256

tha mou pei kapoios giati meta apo anabathmisi otan sindeomai me wifi k anigo mia selida thelei sindesi 2g/3g k fantazomai einai xreosimi...de mou to ekane prin apo tin anabathmisi...ti skata thelei...as pei kapoios,piga k sti selida pou elege ena paidi k den ebgala akri..as apantisi kapoios ipeythina.

α. υπευθυνη απαντηση δεν μπορεις να απαιτεις.

σε διαδικτυακο φορουμ εισαι.

αν βρεθει καποιος να σου απαντησει να το κρινεις κ αυτον απο τα υπολοιπα ποστ του.

β. επι του θεματος, τι σόι αναβαθμιση εκανες?

αν θυμαμαι καλά , δεν εχει βγει επισημη ακομα.

αναμενεται μια εντος φλεβαρη

εχω την εκδοση λογισμικου 038 τις cosmote και οταν παω στο Update Service μεσο του pc μου λεει πως εχω την τελευταια εκδοση τι γινεται? πως γινεται τελικα η αναβαθμιση μου λεει συνεχως πως εχω την τελευταια ενημερωμενη ενω εχω την 038?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μετά από αναβάθμιση ότι έχω την τελευταία έκδοση.

Η έκδοση που έχω τώρα είναι η: 1205-9079 R1BA034 081002 και όχι η 42.

PEDIA NA KANW MIA ERWTHSH?PROSPATHW NA KANW VIDEOKLHSH ME TO C905.VLEPW KANONIKA OPION KALW ,ALLA O ALLOS H VLEPI MAYRH IKONA H TO PROSWPO PU INE SAN KARTUN.MONO TO PROSWPO OMWS XWRIS THN DIKIA MU IKONA MESA.EXI PROVLHMA H BROSTINH MU KAMERA H PREPI NA KANW KAPIA SIGEKRIMENH RITHMISH GIA NA LITHI TO PROVLHMA.DEKTH OPIADHPOTE VOITHIA.
[sIGPIC][/sIGPIC]

PEDIA NA KANW MIA ERWTHSH?PROSPATHW NA KANW VIDEOKLHSH ME TO C905.VLEPW KANONIKA OPION KALW ,ALLA O ALLOS H VLEPI MAYRH IKONA H TO PROSWPO PU INE SAN KARTUN.MONO TO PROSWPO OMWS XWRIS THN DIKIA MU IKONA MESA.EXI PROVLHMA H BROSTINH MU KAMERA H PREPI NA KANW KAPIA SIGEKRIMENH RITHMISH GIA NA LITHI TO PROVLHMA.DEKTH OPIADHPOTE VOITHIA.

Απο σο ξερω δεν εχει μροστα καμερα....ανοιγεις την καμερα πισω και...ετσι γινετε η βιντεο-κληση....

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Φίλε pexths[/member], θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις συνεχόμενα με κεφαλαίους χαρακτήρες. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Επιπλέον, με αυτή τη γραφή τα μηνύματα γίνονται δυσανάγνωστα και κουραστικά, ενώ συν τοις άλλοις η γραφή αποκλειστικά με κεφαλαία αποκωδικοποιείται ως αύξηση του τόνου της φωνής.

Τέλος εάν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος, ο οποίος να μην σου επιτρέπει την εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, μην κάνεις τη χρήση λατινικών αντ' αυτών. Τα greekglish κάνουν τα μηνύματα εξίσου δυσανάγνωστα και κουραστικά, ενώ καθιστούν και άχρηστο το πολύ σημαντικό εργαλείο της αναζήτησης.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

μπορεισ να κανεισ βιντεοκληση με την πισω καμερα?κ πωσ θα βλεπεισ την οθονη για να βλεπεισ την φατσα του αλλου?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΔΕΝ εχει μπροστινη καμερα το 905.

Αυτο που βλεπεις ειναι αισθητηρας φωτος!

Βιντεο κληση κανει κανονικα αλλα για να δουν εσενα πρεπει να χρεισιμοποιησης τη πισω καμερα και να γυρνας το τηλεφωνο!:cry::lol:

Ανοητες οικονομιες τις εποχης!!:D:p

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

για να γινει η βιντεοκλιση.

ΕΧΕΙ μονο μια καμερα και αυτην ειναι ΠΙΣΩ!

για βιντεοκλιση λιγο δυσκολο μονο με κανενα καθρεφτακι!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να σας ρωτήσω αν ξέρει κανείς....Είδα ότι το κινητό έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει κ σαν Modem.Σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή με usb και το Pc Suite βρήκε κατευθείαν οτι εχει Internet.Πάτησα να μπω από internet explorer & Firefox αλλά τπτ. Ενώ στο Κέντρο δικτύου στα Vista εχει βρεί οτι υπάρχει σύνδεση Internet και απο τον browzer του κινητού μπαίνει κανονικά!το χει ψάξει κανείς?
Sony Ericsson For Ever!!!!:)

Πήγαινε:

Ρυθμισεις,Συνδεσιμότητα,USB,Δίκτυο USB,Τύπος δικτύου USB και επέλεξε Τηλέφωνο ως μόντεμ

• The title was changed to Sony Ericsson C905