akis_k Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ας πούμε ότι είμαι ένας απλός αγοραστής. Γιατί να δώσω 500 ευρώ για να πάρω το C905; Μα ο απλός αγοραστείς θα κοιτάξει να πάρει κινητό το πολύ μέχρι 300ε!! Και ο -ψιλό- άσχετος θα δώσει τα 500+ για τα 8 megapixel (;)) ..Που στην ουσία θα του είναι και άχρηστα (:lol:), γιατί η φωτογραφία που θα εμφανίσει θα έχει διάσταση 10x15 :). (Ξέρω αρκετά τέτοια άτομα που το περιμένουν πως και πως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 PDA και Smartphones.Για τα κινητά της εταιρίας θα φανεί μέσα στο χρόνο. Εννοούσα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Το τόνισα και με έντονα γράμματα. Λοιπόν; Τι το ιδιαίτερο έχει τ συγκεκριμένο κινητό που να δικαιολογεί την τιμή του; Είναι τα 8 ΜΡ λόγος να δώσει κάποιος 500 ευρώ; Αλήθεια, έχει συνειδητοποιήσει κανείς τι ποσό ακριβώς είναι αυτά τα 500 ευρώ; Μήπως μπερδεύετε μερικοί τα ευρώ με τα στραγάλια; Ρωτάω γιατί μερικές φορές με αυτά που διαβάζω έχω την αίσθηση ότι έχουμε χάσει την αίσθηση του μέτρου. Εγώ π.χ. το μεγαλύτερο ποσό που έδωσα ποτέ για φορητή συσκευή ήταν 800 ευρώ, για πλήρη φορητό υπολογιστή. Αμέσως πιο πριν έδωσα 400 για το 720, που όμως το κράτησα 4 χρόνια. Και τέλος έχω δώσει 300 ευρώ για κινητό και μου κακοφάνηκε γιατί το θεώρησα μεγάλο ποσό. Άξιζε όμως γιατί μου έβγαλε 2 χρόνια. Παντως η ευκολία με την οποία μερικοί μιλάνε για πεντακοσάρες και εξακοσάρες είναι εντυπωσιακή. Αυτά τα χρήματα, για κάποιους είναι ένα ολόκληρο μηνιάτικο. :worry: Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω, είναι ότι δεν έχω πρόβλημα να δώσω και 500 ευρώ. Το θέμα είναι: Τι παίρνω με αυτά τα 500 ευρώ? 8 ΜΡ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ο καθένας με τις ανάγκες του,αν κάποιος θέλει να κοκορεύεται και να λέει ότι έχει 8mpx στο κινητό το παίρνει,αν ο άλλος δεν τον καλύπτουν οι εναλλακτικές λύσεις (λέμε τώρα) για wifi και GPRS επίσης το αγοράζει,αν έχει κόλλημα με την SE και θέλει το καλύτερο πάλι το παίρνει. Μα ο απλός αγοραστείς θα κοιτάξει να πάρει κινητό το πολύ μέχρι 300ε!! Και ο -ψιλό- άσχετος θα δώσει τα 500+ για τα 8 megapixel (;)) ..Που στην ουσία θα του είναι και άχρηστα (:lol:), γιατί η φωτογραφία που θα εμφανίσει θα έχει διάσταση 10x15 :). (Ξέρω αρκετά τέτοια άτομα που το περιμένουν πως και πως) Δηλαδή μου λέτε ότι εγώ, ο απλός και ανίδεος αγοραστής, θα δώσω 500 ευρώ για τους εξής λόγους: 1) Να κάνω φιγούρα 2) Επειδή έχω κόλλημα με την SE 3) Είμαι ψιλοάσχετος και νομίζω ότι επειδή έχει κάμερα στα 8 MP τραβάει καλές φωτογραφίες. ΟΚ, καλύφθηκα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είπα πότε ότι το C905 αξίζει τα λεφτά του και ότι ο απλός αγοραστής θα το πάρει (για μόστρα,φωτός,κόλλημα κ.λπ).Ο (σκεφτόμενος κυρίως) αγοραστής θα πάρει ένα κινητό που να τον καλύπτει στις ανάγκες του(όπως έγραψα παραπάνω και λίγοι το είδαν). Δεν θα δώσει 500 ευρώ για ένα κινητό αν το θέλει απλά για να μιλαέι και να κάνει τα βασικά,θα πάρει ένα μέσης κατηγορίας (K530,K770,w660,w610 αν μιλάμε για SE).Αν κάποιος θέλει να βγάλει καλές φωτογραφίες και τον ενδιαφέρει τότε θα πάρει ψηφιακή όχι κινητό με 8mpx.Και για να πω την αλήθεια,αν είχα τα 500ευρώ και κοιτούσα να αγοράσω κινητό δεν θα έπερνα SE,αυτό είναι δεδομένο,αφού πιστεύω ότι το C905 είναι απλά μια φουσκίτσα που θα σκάσει :lol: @Trobocop® Κυρίως gps,wifi και δεν συμμαζεύεται 8α ενσωματωθούν στα επόμενα κινητά της SE και στα "μικρότερα" μοντέλα της. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Να ρωτησω κατι να μου πειτε;ποσο θα επρεπε να κοστολογηθει η συγκεκριμενη συσκευη πιστευετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 400 euro καλά θα ήταν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μαζι σου.ομως επειδη μαλλον θα κανει συν 50 με 100 ευρω παραπανω δε χρειαζεται να μηδενιζεται τη συσκευη.εμενα με νοιαζει να ειναι κ ποιοτικη πραγμα που Πχ Ν95 κ Ν82 δεν ηταν αλλα αν θυμαστε τιμες που ξεκινησαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μαζι σου.ομως επειδη μαλλον θα κανει συν 50 με 100 ευρω παραπανω δε χρειαζεται να μηδενιζεται τη συσκευη.εμενα με νοιαζει να ειναι κ ποιοτικη πραγμα που Πχ Ν95 κ Ν82 δεν ηταν αλλα αν θυμαστε τιμες που ξεκινησαν. Όταν λες «ποιοτική» τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ποιοτητα κατασκευης... Τα δυο παραπανω κινητα που ανεφερα σε αυτο το τομεα ηταν επιεικως αθλια.γ διαλογης πλαστικα.θυμασαι τιμες;600 και βαλε το ενα.500 και το αλλο.Το c905 δειχνει ναναι στιβαρο απ οτι εχουν πει κ τα παιδια που το χουν στα χερια τους κ απ οτι εχω καταλαβει κ απο τις φωτογραφιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ποιοτητα κατασκευης... Τα δυο παραπανω κινητα που ανεφερα σε αυτο το τομεα ηταν επιεικως αθλια Για το N95 συμφωνώ.. Αλλά το Ν82 έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Το κεντρικο πολυπληκτρο ενιωθες οτι θα φυγει.ετριζε πολυ.παντως σεβαστη η αποψη σου.απλα μη μηδενιζουμε μια συσκευη επειδη θα κανει 50 κ κατι παραπανω απ οτι πιστευουμε πως αξιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Άμα κάνει 50 παραπάνω ok.. άλλα κάτσε να δεις ότι θα είναι 150 παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ποιοτητα κατασκευης... Τα δυο παραπανω κινητα που ανεφερα σε αυτο το τομεα ηταν επιεικως αθλια.γ διαλογης πλαστικα.θυμασαι τιμες;600 και βαλε το ενα.500 και το αλλο.Το c905 δειχνει ναναι στιβαρο απ οτι εχουν πει κ τα παιδια που το χουν στα χερια τους κ απ οτι εχω καταλαβει κ απο τις φωτογραφιες. Στιβαρό με την έννοια π.χ. του C702 ή του C902 δεν είναι. Το καπάκι της μπαταρίας είναι μαλακό και εύκαμπτο. Εάν το συγκρίνεις με τα sliders της Samsung, υστερεί. Εάν το συγκρίνεις με ορισμένα από τα sliders της Nokia ναι, είναι καλύτερο. Φυσικά, εξ'ορισμού μην περιμένεις την στιβαρότητα και αξιοπιστία ενός candybar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ε αμα κανει 550 ευρω θα παει πατο...ενοοειται αυτο.δε πιστευω οτι θα φτασει εκει.γυρω στα 480 πιστευω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 550 δεν νομίζω, αν και ποτέ δεν ξέρεις ... Αυτό το κινητό δεν αξίζει ούτε και τα 8mp που έχει ... Ένα που αξίζει αλλά όχι τα λεφτα του (γιατί θα είναι σίγουρα καμια 800 ευρώ και βάλε) είναι το samsung I8510 Innov8 ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παντως πολλοι εδω μεσα(συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) δεν προκειται να δωσουν 750 με 800 ευρω για κινητο εστω κι αν εχει 15 mp καμερα!!θα προτιμησουν να δωσουν 500 κι ας απολαβανουν λιγοτερα προνομια αλλα με την ιδια περιπου καμερα με το innov8...αυτο ισως ειναι και το δελεαρ της ερικσον και του c905 εναντι της samsung στον "πολεμο" των πωλησεων των 8 mp κινητων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Λογικά θα έχει πάνω-κάτω την ίδια τιμή με το Κ850 όταν πρωτοκυκλοφόρησε,δηλαδή μεταξύ 500-550 ευρώ!Δε χρειάζεται να είναι μάντης κανείς για να το υποθέσει!Το αν αξίζει ή όχι δεν είναι ερώτημα που μπορεί κα΄ποιος να το απαντήσει!Όσοι γουστάρουν θα τα δώσουν τα λεφτά όπως γίνεται πάντα με τα ακριβά τηλέφωνα όλων των εταιριών!Ας μην ξεχάσουμε τι κράξιμο έφαγε από πολλούς π.χ. το Ν95 για την τιμή,το slider και άλλα διάφορα θέματα.Το αποτέλεσμα όμως;Πούλησε σαν τις τυρόπιτες στους φούρνους και απεδείχθη εκπληκτικό παρά τους επικριτές!(Το φέρνω ως παράδειγμα άκρως επιτυχημένης συσκευής η οποία από πολλούς δέχθηκε ‘‘επίθεση‘‘,άδικη αν θέλετε την άποψή μου διότι απ’τη μια ήταν μια πάρα πολύ εξελιγμένη συσκευή,απ’την άλλη όμως όλο και κάτι θα έβρισκε κάποιος να του προσάψει.Δεν παραλληλίζω το 905 με το Ν95 βέβαια.). Τέλος,δεν τίθεται θέμα καποιος να είναι ψώνιο,βλάκας,αδαής ή ό,τι άλλο θέλετε ώστε να αποκτήσει το 905...Είναι θέμα προτίμησης και οι (σεβαστές) απόψεις κάποιων μελών του myphone δεν είναι και δεν πρέπει οι ίδιοι να τις κάνουν να φαίνονται ως τις πλέον σωστές.Διότι το έχετε παρουσιάσει ως μια άχρηστη συσκευή η οποία δεν πρέπει να ανήκει στην κατηγορία high-end...Αυτήν την εντύπωση τουλάχιστον αποκομίζει καποιος που διαβάζει τα σχόλια κάποιων που δοκίμασαν συσκευές που δεν έχουν καν την έκδοση λογισμικού με την οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά.(Στο θέμα hardware σαφώς οι acceptance units είναι όπως και η συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά,αλλά στο λογισμικό όχι).Πιο πολλά δηλαδή είναι τα σχόλια και οι ερωτήσεις για το αν αξίζει τα χρήματα που θα κοστίζει,παρά σχόλια αναφορικά με τις δυνατότητες του και το πως λειτουργεί π.χ. το GPS ή το Wi-Fi ή τι λειτουργίες έχει η κάμερα ή κάτι άλλο πέρα από σχόλια του τύπου:Δεν αξίζει κλπ .Και στις συσκευές με κλειστο λειτουργικό(στην κατηγορία του δηλαδή)είναι η πιο πλήρης συσκευή προς το παρόν. andreas_ku990, Όσο για το InnoV8,έχει πολύ περισσότερες δυαντότητες απ’το C905 αλλά στο θέμα φωτογραφία δεν είναι τόσο ειδικευμένο όσο το 905..Έχεις διαβάσει χρόνους έναρξης κάμερας,εστίασης και αποθήκευσης φωτό;Επίσης,απουσιάζει το πραγματικό φλας!Μόνο στο θέμα βίντεο υπερτερεί(στα χαρτιά τουλάχιστον,στην πράξη δεν ξέρω!).Επίσης,έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό ό,τι σχεδόν εισήγαγε η ΝΟΚΙΑ με το Ν95 1,5 χρόνο πριν και η οποία ΝΟΚΙΑ έχει τεράστια πείρα με το Symbian... Στιβαρό με την έννοια π.χ. του C702 ή του C902 δεν είναι. Το καπάκι της μπαταρίας είναι μαλακό και εύκαμπτο. Εάν το συγκρίνεις με τα sliders της Samsung, υστερεί. Εάν το συγκρίνεις με ορισμένα από τα sliders της Nokia ναι, είναι καλύτερο. Φυσικά, εξ'ορισμού μην περιμένεις την στιβαρότητα και αξιοπιστία ενός candybar. Επειδή έχω το W910,το οποίο έχει την ίδια φόρμα σχεδιασμού με το 905 έχω να πω απ’τη δική μου εμπειρία ότι πιο γερό κινητό δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου.Και το συγκρίνω με όλους τους τύπους:slider,candybar,swivel κλπ.Όπως και το 95% των αγοραστών του.Ούτε το παραμικρό κούνημα δεξιά-αριστερά στο καπάκι δεν έχω βιώσει.Και τις τούμπες του τις έχει φάει το καημένο.. :( Όμως έχω λειτουργήσει και κινητά slider της SE που ήταν μάπα το slider,όπως S500.Όπως υπάρχουν και candybar,π.χ. το Κ800,απ’το οποίο δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος απ’την ποιότητα κατασκευής και άλλα,όπως το Κ850 που έχω τώρα και απ’το οποίο έχω μείνει κατενθουσιασμένος με τη στιβαρότητά του! Επομένως,αν ειναι να ακολουθεί τα πρότυπα του 910 με το καλο να έρθει!Αν είναι να ακολουθεί τα βήματα του S500,μη σώσει και κυκλοφορήσει. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 andreas_ku990, Όσο για το InnoV8,έχει πολύ περισσότερες δυαντότητες απʼτο C905 αλλά στο θέμα φωτογραφία δεν είναι τόσο ειδικευμένο όσο το 905..Έχεις διαβάσει χρόνους έναρξης κάμερας,εστίασης και αποθήκευσης φωτό;Επίσης,απουσιάζει το πραγματικό φλας!Μόνο στο θέμα βίντεο υπερτερεί(στα χαρτιά τουλάχιστον,στην πράξη δεν ξέρω!).Επίσης,έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό ό,τι σχεδόν εισήγαγε η ΝΟΚΙΑ με το Ν95 1,5 χρόνο πριν και η οποία ΝΟΚΙΑ έχει τεράστια πείρα με το Symbian... μπορεί να μην είναι τόσο ειδικευμένο όμως είδες τις φωτογραφίες που βγάζει και τις συγκρινες με το c905 ???? εμένα δεν με νοιάζουν οι χρόνοι έναρξης κάμερας , εστίασης και αποθήκευσης αλλά το τελικό αποτέλεσμα (και ασε να τα δούμε πρώτα, για τους χρόνους) ... απουσιάζει το πραγματικό φλας από το samsung αλλά πιστεύω υπερτερεί αλλού ... δεν το λες και άχρηστο αυτό που έχει πάνω ... Το είπες και μόνος σου βέβαια (μόνο για το βίντεο όμως) , στα χαρτία είναι ίδια στην πράξη όμως ?? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 500 ευρω ειναι 500 ευρω . Ειναι ενα ποσο που μπορει να χρησιμοποιηθει για την αγορα πολλων πραγματων . Στον κοσμο της τεχνολογιας μπορεις με αυτα τα λεφτα να αγορασεις αξιοπρεπη επιτραπεζιο υπολογιστη χωρις οθονη , μπορεις να αγορασεις λαπτοπ κατω του μετριου αλλα πληρως λειτουργικο σε καθημερινη οχι απαιτητικη χρηση . Με λιγο περισσοτερα λεφτα μπορεις να παρεις μια DSLR Canon 450D χωρις επιπλεον φακο , και να βγαζεις πραγματικα καλες φωτογραφιες (αν και η φωτογραφια ειναι και θεμα.... φωτογραφου ) . Μπορεις να αγορασεις 32ιντσων HD ready τηλεοραση και μαλιστα πολλες απο αυτες μπορουν να παιξουν και σε 1080i (ενταξει το 1080p ειναι μια αλλη ιστορια) Μπορεις να αγορασεις ακομα και ενα PS3 . Αν φυγεις τωρα απο τον κοσμο της τεχνολογιας με αυτα τα λεφτα μπορεις να αγορασεις πλυντηριο , ηλεκτρικη κουζινα ή ακομα και ενα μικρο ψυγειο . Ενας ανθρωπος που ξεκινα να μεινει μονος του με αυτα τα λεφτα μπορει να αγορασει κρεβατι και καναπε μαζι . 500 ευρω ειναι ενα ποσο που μπορει να φανει πολυ πιο χρησιμο απο το να αγορασεις με αυτο ενα κινητο τηλεφωνο . Τωρα σε οτι εχει να κανει με το ιδιο το C905 . Οι κατηγοριες τιμων δεν οριζονται αποκλειστικα και μονο με τις δυνατοτητες μιας συσκευης . Μπορουν να οριστουν και με βαση το στυλ της , το wow factor κλπ κλπ . Με βαση τα χαρακτηριστικα του οχι δεν μπορει το C905 να δικαιολογησει αυτη την τιμη , αφου και η καμερα του δεν προσφερει απολυτως τιποτα το νεο σε ποιοτητα φωτογραφιας . Το wi-fi απο μονο του ή σε συνδιασμο με την καμερα επισης δεν δικαιολογει αυτη την τιμη και φυσικα κανενα αλλο χαρακτηριστικο της συσκευης δεν μπορει να την δικαιολογησει . Το GPS με τον τροπο που παρεχεται σε αυτες τις συσκευες δεν ειναι ιδιαιτερα αποδοτικο αφου το μεν way finder ειναι μια Java εφαρμογη που δεν εχει προεγκατεστημενους χαρτες και το Google maps ειναι μονο για... εμενα που δεν πληρωνω το data. Ε τωρα αν το να αποθηκευει την τοποθεσια που βγηκε μια φωτογραφια ειναι τοσο σημαντικο τι να πω.... Η οθονη της συσκευης δεν ειναι τιποτα το εντυπωσιακο και το ιδιαιτερο , η ενσωματωμενη μνημη δεν ειναι της ταξης των GB και η καρτα μνημης που θα προσφερεται στην συσκευασια δεν θα ειναι μεγαλυτερη απο 2GB . Και σε οτι εχει να κανει με την μουσικη αποδοση της συσκευης η κατασταση ειναι σχεδον η ιδια και εκει . Ε τωρα για την ποιοτητα κατασκευης τι να πω , τα παραδειγματα της SE ειναι πολλα και διαφορα . Απο το K850 και το Blue ring of death (sick) και τα ελαττωματικα καπακια της καμερας γενικοτερα , μεχρι το W880 και τα καμενα ηχεια που αλλαζαν μαζι με την πισω και την μπροστα καμερα σαν ενα ανταλλακτικο . Για το πληκτρολογιο του S500 ουτε λογος .... Αν τωρα ποιοτητα κατασκευης θεωρουμε την εξωτερικη εμφανιση και την ποιοτητα συναρμολογησης μονο τοτε ναι ενταξει σαφως και τα περισσοτερα SE ειναι πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα nokia , αλλα το ιδιο καλα ειναι και τα Samsung και ακομα περισσοτερο η πλειοψηφια των κινητων της motorola ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο ολα τα αλλα μαζι και ας οφειλεται κατα κυριο λογο στα υλικα κατασκευης τους . Και φυσικα οσοι το αγορασουν περα απο τις φωτογραφικες του... επιδοσεις θα πρεπει πανω απο ολα να χαιρονται για τις επιδοσεις του στην εγγραφη των βιντεο σε 320x240 και σε εως 30fps οταν οι συνθηκες φωτισμου δεν το αναγκαζουν να ενισχυσει ψηφιακα την εικονα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 μπορεί να μην είναι τόσο ειδικευμένο όμως είδες τις φωτογραφίες που βγάζει και τις συγκρινες με το c905 ???? εμένα δεν με νοιάζουν οι χρόνοι έναρξης κάμερας , εστίασης και αποθήκευσης αλλά το τελικό αποτέλεσμα (και ασε να τα δούμε πρώτα, για τους χρόνους) ... απουσιάζει το πραγματικό φλας από το samsung αλλά πιστεύω υπερτερεί αλλού ... δεν το λες και άχρηστο αυτό που έχει πάνω ... Το είπες και μόνος σου βέβαια (μόνο για το βίντεο όμως) , στα χαρτία είναι ίδια στην πράξη όμως ?? γιατι,τις ειδες εσυ?εκτος απο καποια samples που υπαρχουν σε κανα-δυο ξενα site??παντως βασικο προτερημα σε ενα φωτοκινητο εκτος απο την δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων,μεγαλυτερο ρολο παιζει η ευχρηστια και οι δυνατοτητες που προσφερει η καμερα του καθως και οι χρονοι φορτωσης καμερας και φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Επειδή έχω το W910,το οποίο έχει την ίδια φόρμα σχεδιασμού με το 905 έχω να πω απ’τη δική μου εμπειρία ότι πιο γερό κινητό δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου.Και το συγκρίνω με όλους τους τύπους:slider,candybar,swivel κλπ.Όπως και το 95% των αγοραστών του.Ούτε το παραμικρό κούνημα δεξιά-αριστερά στο καπάκι δεν έχω βιώσει.Και τις τούμπες του τις έχει φάει το καημένο.. :( Όμως έχω λειτουργήσει και κινητά slider της SE που ήταν μάπα το slider,όπως S500.Όπως υπάρχουν και candybar,π.χ. το Κ800,απ’το οποίο δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος απ’την ποιότητα κατασκευής και άλλα,όπως το Κ850 που έχω τώρα και απ’το οποίο έχω μείνει κατενθουσιασμένος με τη στιβαρότητά του! Επομένως,αν ειναι να ακολουθεί τα πρότυπα του 910 με το καλο να έρθει!Αν είναι να ακολουθεί τα βήματα του S500,μη σώσει και κυκλοφορήσει. :mad: Για τα δικά μου μέτρα (για χρόνια αγόραζα tough phones, Siemens ME45, M65, ME75, μετά είχα τα SE K610, K530 και τώρα έχω το Nokia E51) κινητά όπως το W910 ή και το C905 τα τοποθετώ στην μεσαία κατηγορία από πλευράς συναρμολόγησης και ποιότητας κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα της εν λόγω εταιρίας να υποβιβάζει το βίντεο σε ανάλυση QVGA τη στιγμή που το υλικό υποστηρίζει και VGA!Το μόνο που πετυχαίνει με αυτήν την κίνηση είναι η αρνητική κριτική απ’όλους και το γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται πλέον ως καινοτομική εταιρία όπως παλιότερα...Δεν είπα ότι τα άλλα κινητά που υποστηρίζουν μεγαλύτερες αναλύσεις μπορούν να χτυπήσουν στα ίσα ακόμη και φωτογραφικές μηχανές χαμηλής τιμής,αλλά είναι ηλίθιο να μη βάζουν τετοια ανάλυση χωρίς λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα της εν λόγω εταιρίας να υποβιβάζει το βίντεο σε ανάλυση QVGA τη στιγμή που το υλικό υποστηρίζει και VGA!Το μόνο που πετυχαίνει με αυτήν την κίνηση είναι η αρνητική κριτική απ’όλους και το γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται πλέον ως καινοτομική εταιρία όπως παλιότερα...Δεν είπα ότι τα άλλα κινητά που υποστηρίζουν μεγαλύτερες αναλύσεις μπορούν να χτυπήσουν στα ίσα ακόμη και φωτογραφικές μηχανές χαμηλής τιμής,αλλά είναι ηλίθιο να μη βάζουν τετοια ανάλυση χωρίς λόγο... Και τι θα βάλουν στο C910; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 +1!Και θα το παρουσιάσουν ως το υπερ-μοντέλο,το οποίο εχει ανάλυση VGA στην εγγραφή βίντεο! Πέρα απ’την πλάκα όμως,δεν μπορούν να καταλάβουν ότι επιδέχεται αρνητική κριτική αυτό το γεγονός από όλους;;Είναι ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο κλειστού λειτουργικού και το μόνο που το χαλάει από άποψης λειτουργιών είναι η χαμηλή ανάλυση στην εγγραφή βίντεο..Οι περισσότεροι θα σκεφτούν ότι δεν μπορεί ως εταιρία να υλοποιήσει εξελιγμένα κινητά ή ότι πλέον δεν προσπαθεί...Δε θα κάτσει ο καθένας να σκεφτεί μήπως δεν την εισάγουν για διάφορους λόγους...Αυτό μόνο κακό κάνει στο image της εταιρίας(Θα μου πεις δεν είναι και η πρώτη φορά,αλλά δε χρειάζεται να δημιουργεί κακές εντυπώσεις...)Διότι μετά θα ψάχνουν με το κυάλι τον πελάτη...Και το χειρότερο όλων είναι ότι η ίδια η Sony που έφερε την κοινοπραξία στην 5η θέση τον τελευταιο 1 χρόνο με φθηνά μαρκετινίστικα κόλπα τύπου Cyber-shot κλπ. και χωρίς ουσία,πετάει το μπαλάκι στην Ericsson για την κατάσταση αυτή...Έλεος.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 +1!Και θα το παρουσιάσουν ως το υπερ-μοντέλο,το οποίο εχει ανάλυση VGA στην εγγραφή βίντεο! Πέρα απ’την πλάκα όμως,δεν μπορούν να καταλάβουν ότι επιδέχεται αρνητική κριτική αυτό το γεγονός από όλους;;Είναι ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο κλειστού λειτουργικού και το μόνο που το χαλάει από άποψης λειτουργιών είναι η χαμηλή ανάλυση στην εγγραφή βίντεο..Οι περισσότεροι θα σκεφτούν ότι δεν μπορεί ως εταιρία να υλοποιήσει εξελιγμένα κινητά ή ότι πλέον δεν προσπαθεί...Δε θα κάτσει ο καθένας να σκεφτεί μήπως δεν την εισάγουν για διάφορους λόγους...Αυτό μόνο κακό κάνει στο image της εταιρίας(Θα μου πεις δεν είναι και η πρώτη φορά,αλλά δε χρειάζεται να δημιουργεί κακές εντυπώσεις...)Διότι μετά θα ψάχνουν με το κυάλι τον πελάτη...Και το χειρότερο όλων είναι ότι η ίδια η Sony που έφερε την κοινοπραξία στην 5η θέση τον τελευταιο 1 χρόνο με φθηνά μαρκετινίστικα κόλπα τύπου Cyber-shot κλπ. και χωρίς ουσία,πετάει το μπαλάκι στην Ericsson για την κατάσταση αυτή...Έλεος.... :rolleyes: Την ύπαρξη ή μη-ύπαρξη μιας λειτουργίας για μαρκετίστικους λόγους είναι κάτι που το κάνουν όλες οι εταιρείες. Για παράδειγμα, το Ε51 δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις, ενώ τα μεταγενέστερα Ε71 και Ε66 έχουν. Είναι απλό: κάθε εταιρεία προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο μπορεί ότι ο αγοραστής που την προτιμάει θα ξαναπάρει κάποιο προϊόν της και μετά από Χ χρονικό διάστημα. Εάν η SE έβαζε 2η κάμερα στο C905, VGA ανάλυση video, καλύτερη οθόνη ή δεν ξέρω και γω τι άλλο, φαντάσου σε πόσο καιρό θα το άλλαζε ένας χρήστης. Γενικά, δεν συμφέρει τις εταιρείες να αφήνουν τα κινητά τους στην αγορά πέραν ορισμένου χρονικού διαστήματος, ακριβώς για να κινούν την αγορά, άρα το χρήμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts