Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να εγκαταστησω το GARMIN για να παιζει σ'αυτη τη συσκευη και που θα βρω τους χαρτες για ελλαδα.

Ευχαριστω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Garmin Maps Mobile™ XT

Καλό διάβασμα...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Garmin Maps Mobile™ XT

Καλό διάβασμα...

Ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση.

παρατηρησα σημερα οτι το πρωι που εβαλα 2 ξυπνητηρια να χτηπησουν μονο το ενα χτηπησε και το αλλο χτηπησε οταν ανοιξα το κινητο. τι γινεται? πως φτιαχνεται? αληθεια λιγο ασχετο αλλα αν θελω να βρω καποιο ποστ τι βαζω στο search? γιατι αν θυμαμαι καλα καπου ειχα ξαναδει αυτην την ερωτηση αλλα μπορω να κανω search στο θεμα και να μου βγαλει σε ποιο ποστ θα παω?

Πάνω, στην κάθε σελίδα των θεμάτων, πατάς εκεί που λέει Αναζήτηση στο Θέμα και βάζεις τις λέξεις κλειδιά. Τα αποτελέσματα είναι τα ποστ που περιέχουν αυτές τις λέξεις.

καλημερα.το πηγα σε νοκια σοπ οπου το επανεφεραν και μολις το παρελαβα.μου ειπαν οτι χρειαζοταν αναβαθμιση για αυτο κολλησε.μετα απο 20 λεπτα ξαναεκλεισε.τωρα πρεπει να το ξαναπαω.μια απορια εχω,γιατι ακουσα τους φιλους μου και πηρα νοκια?καλα δεν ημουν με το σονυ?τοσα λεφτα τζαμπα...Παρολα αυτα το σερβις του νοκια σοπ πολυ καλο.να ηταν και τα τηλεφωνα!!!!

Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρετε αν γίνεται να μειωθεί η "ευαισθησία" του acceloremeter?

Το κινητάκι πραγματικά δεν παίζεται!!! Βέβαια 6300 είχα πριν οπότε είναι μεγάλη αναβάθμιση για μένα ούτως ή άλλως, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικό.

Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρετε αν γίνεται να μειωθεί η "ευαισθησία" του acceloremeter?

Το κινητάκι πραγματικά δεν παίζεται!!! Βέβαια 6300 είχα πριν οπότε είναι μεγάλη αναβάθμιση για μένα ούτως ή άλλως, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικό.

Δεν υπάρχει ρύθμιση για την ευαισθησία της περιστροφής οθόνης. Απλά θα πρέπει να το συνηθήσεις δυστυχώς.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

3η μέρα με το Ε66 και οι πρώτες εντυπωσεις παραμένουν θαυμασιες. Σήμα full, ποιότητα ήχου μια χαρά και η πλοήγηση είναι το κάτι άλλο, ταχύτατη και λειτουργική. Από ομορφιά (υποκειμενική) και ποιότητα κατασκευης πιστεύω είναι ίσως το κορυφαίο στην γκάμα του, τουλάχιστον συγκρίνοντας το με άλλα που έχουν βρεθεί στα χέρια μου.

Η κάμερα σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και η μπαταρία θέλει τις παραχωρήσεις που έχουν προαναφερθεί (WLAN off, όχι animation themes κλπ.), αλλά αν τις κάνεις η αυτονομία φτάνει σε καλά επίπεδα. Αλήθεια, το 3G από που κλείνει?

Εχω το version 102.07.81, 2 upgrades πίσω δηλαδή, αλλά όλα δουλεύουν ρολόι. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει λόγος να κάνω το upgrade, θα δώ ουσιαστικές βελτιώσεις?

Για να θέσεις επι μονίμου βάσης το GSM δίκτυο πας ρυθμίσεις - τηλέφωνο - δίκτυο - λειτουργία δικτύου και επιλέγεις GSM.

Για να θέσεις επι μονίμου βάσης το GSM δίκτυο πας ρυθμίσεις - τηλέφωνο - δίκτυο - λειτουργία δικτύου και επιλέγεις GSM.

Ευχαριστώ φίλε.

Πάντως ακόμα και με το 3G ανοιχτό και 1μιση ώρα ομιλίας, περίπου 2 ραδιόφωνο, κάνα 20λεπτο πλοήγηση και αρκετό ψάξιμο στις εφαρμογές του κινητού, μιας και είναι καινούργιο, οδεύουμε αισίως για το 48ωρο. Μια χαρά είναι νομίζω, έχω και παλιά sim που απ'ότι έχω ακούσει δεν βοηθάει στο θέμα μπαταρία.

Παιδια μπορει να δωσει καποιος λινκ να κατεβασουμε προγραμμα και χαρτες για το κινητακι μας.

Αυτο που εδωσε ο φιλος παραπανω δεν δουλευει καλα.

Ευχαριστω πολυ.

ΛΙΝΚΣ απαγορευονται !

Δες τα αντίστοιχα θέματα, όπου υπάρχουν οδηγίες.

Garmin Maps Mobile™ XT

Sygic GPS Navigator Mobile

Smart2go Navigator - Nokia Maps

Που θα τα βρεις το μαθαίνεις εδώ: S60 Platform FAQ:: Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ολα καλα μεχρι καποιο σημειο αλλα δε βρισκει το εσωτερικο gps.Τι γινεται;

Ολα καλα μεχρι καποιο σημειο αλλα δε βρισκει το εσωτερικο gps.Τι γινεται;

Καταρχα πιο προγραμμα εβαλες? Να φανταστω garmin? Αν ναι μαλλον εχεις κανει καποιο λαθος με το UNL του..Κοιτα στο θεμα να βρεις πως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ολα οκ παιδια τα εφτιαξα τελικα ολα καλα.

Ολα οκ παιδια τα εφτιαξα τελικα ολα καλα.

Tελος καλο ολα καλα :)

Εαν εχεις ξανα προβλημα με το Garmin καλυτερα να ρωτησεις στο επισημο θεμα οπως κανουμε ολοι μας. Τα προηγουμενα post σου εχουν χαρακτηριστει εκτος θεματος μαζι και ολων που σε βοηθησαν.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=237436

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Για την ιστορια παντως..

κ επειδη πιο πολυ σχεση με τη συσκευη εχει παρα με την κατασκευαστρια του software..

απο προσωπικη εμπειρια, το sygic δουλευει αψογα με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο garmin

στο συγκεκριμενο κινητο.

Οι τελευτεες εκδοσεις και των δυο δοκιμαστηκαν και το garmin φενετε αλλες φορες να ψιλοκολλαει,

αλλες να μην εχει ακριβες στιγμα κτλ..

Για καποιο ανεξηγητο λογω (που δεν ειναι ο επεξεργαστης) στο E66 μου το sygic δουλευει καλυτερα απο ολα τα αλλα.

Κλεινοντας να πω και εγω τη γνωμη μου σαν κατοχος του εδω και 3 μηνες..

Αψογο business phone. Oλα καλα ολα τελεια..

εκτος απτο υψηλο SR.

6510 kai ta miala sth dixromia! :cool:

Πώς μπορώ να κάνω format την κάρτα μνήμης μου;

Έχω ήδη κάνει "backup" ότι χρειαζόμουν από το τηλέφωνο για τυχόν προβλήματα που προκύψουν!

Πώς μπορώ να κάνω format την κάρτα μνήμης μου;

Έχω ήδη κάνει "backup" ότι χρειαζόμουν από το τηλέφωνο για τυχόν προβλήματα που προκύψουν!

Θα πας στο εικόνιδιο της κάρτας μνήμης και θα πατήσεις Επιλογές > Μορφοπ. Κάρτας Μνήμης.

Να υποθέσω ότι πάνω στην κάρτα μνήμης δεν υπάρχει κάτι σημαντικό όσον αφορά το λειτουργικό της συσκευής, εκτός από κάτι τραγούδια και φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες;

Να υποθέσω ότι πάνω στην κάρτα μνήμης δεν υπάρχει κάτι σημαντικό όσον αφορά το λειτουργικό της συσκευής, εκτός από κάτι τραγούδια και φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες;

Όχι δεν κρατάει τίποτα άλλο η κάρτα μνήμης. Υπάρχει μόνο ό,τι αποθηκεύεις εσύ στην κάρτα μνήμης όπως είναι π.χ. φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα κ γενικά τέτοια δεδομένα.

παιδια καλησπερα σας. Εκανα αναβαμιση λογισμικου στην τελευταια εκδοση 200.21.118 26-11-2008 μηπως ξερει κανενας πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση;; Ευχαριστω!