John_Locke Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ποια η διαφορα μεταξυ των Nokia N82 (Type RM-313) και Nokia N82 (Type RM-314); το δευτερο εχει μικροτερο sar.1,07. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 To sar του RM-313 ειναι 1.35 W/kg Το sar του RM-314 ειναι 1.07 W/kg Πας εδω και βλεπεις :) http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Νομίζω έχουν σημαντικές διάφορες τα δύο τηλέφωνα. Το RM-314 απ' ό,τι θυμάμαι προορίζεται για τις ασιατικές αγορές και δεν έχει 3G/WiFi. Ίσως γι' αυτό δεν έχει τόσο υψηλό δείκτη ακτινοβολίας όσο το RM-313. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ποια η διαφορα μεταξυ των Nokia N82 (Type RM-313) και Nokia N82 (Type RM-314); το δευτερο εχει μικροτερο sar.1,07. Το Ν82 Type RM-314 είναι για την αγορά της Ασίας, αν δεν κάνω λάθος, και δεν διαθέτει wi-fi γι' αυτό έχει και μικρότερο sar. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ok. Ξαναρωταω το ιδιο. Την Δευτερα παω για κινητο.ειχα καταληξει σε αυτο,αλλα με αυτα που ακουω για το sar,εχω πολλες αμφιβολιες. Τι κανω;ειναι τοσο σοβαρο το θεμα με το sar ή και παλι το ολο ζητημα το "χοντραινουμε"; ο κοσμος που κινει διαδικασιες αντικαταστασης ειναι γιατι φοβαται για την υγεια του ή για τον εμπαιγμο της Νοκια; τι να κανω;να το παρω ή οχι; και αν οχι ποιο να παρω,πανω κατω στα ιδια αλλα με μικρο sar; i m lost!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ok. Ξαναρωταω το ιδιο. Την Δευτερα παω για κινητο.ειχα καταληξει σε αυτο,αλλα με αυτα που ακουω για το sar,εχω πολλες αμφιβολιες. Τι κανω;ειναι τοσο σοβαρο το θεμα με το sar ή και παλι το ολο ζητημα το "χοντραινουμε"; ο κοσμος που κινει διαδικασιες αντικαταστασης ειναι γιατι φοβαται για την υγεια του ή για τον εμπαιγμο της Νοκια; τι να κανω;να το παρω ή οχι; και αν οχι ποιο να παρω,πανω κατω στα ιδια αλλα με μικρο sar; i m lost!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2451252#post2451252 ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 @John_Locke εαν θελεις μπορεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα στους Διαξιφισμους http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλησπέρα παδιά..Είμαι κάτοχος του Ν82 silver απο τον περασμένο Φεβρουάριο..Όντως το εγχειριδιο λέει 0.62 αλλά το site 1.35..Τώρα διάβασα τα λεγόμενα και είδα οτι επικρατεί "μπάχαλο"...Πρέπει να προβώ σε παράπονα για αντικατάσταση η το θέμα θεωρείται οτι έχει κλείσει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 αστο φιλε μου αν δεν εχεις σκοπο να μπλεξεις με δικιγορους μην το ψαχνεις ...ολοι σχεδον πηραμε την ιδια απαντησει απο την νοκια Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ποια η διαφορα μεταξυ των Nokia N82 (Type RM-313) και Nokia N82 (Type RM-314); το δευτερο εχει μικροτερο sar.1,07. πάντως ξέροντας ότι η μέτρηση γίνεται με όλα ανοικτά και στο μέγιστο εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι όταν μιλάμε σε ένα ευρωπαικό Ν82 σε GSM χωρίς ανοικτά εννοείται (και γιατί να είναι άλλωστε την ώρα που μιλάμε) wifi, bt κτλ ότι η ακτινοβολία που εκπέμπει σε μέρος με καλό σήμα σχετικά είναι σίγουρα κάτω από 1.00. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δεν ξέρω αλλά εγώ αυτό που πρόσεξα το αυτί μου κ το κεφάλι μου δεν με πονάει (δεν νιώθω χτυπημένος απο ακτινοβολία αν μιλήσω πολύ ώρα) με το Ν82... Ενώ με του πατέρα μου το 6230i σε 30 λεπτά νομίζω πως έχω ψηθεί τελείως στον εγκέφαλο... Αυτό μετράει.. Αυτό μου έδειξε πως δεν εκπέμπει πολύ δυνατή ακτινοβολία γιατί ήδη το δοκίμασα μιλώντας 2 ώρες και μου φάνηκε μια χαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δεν ξέρω αλλά εγώ αυτό που πρόσεξα το αυτί μου κ το κεφάλι μου δεν με πονάει (δεν νιώθω χτυπημένος απο ακτινοβολία αν μιλήσω πολύ ώρα) με το Ν82... Ενώ με του πατέρα μου το 6230i σε 30 λεπτά νομίζω πως έχω ψηθεί τελείως στον εγκέφαλο... Αυτό μετράει.. Αυτό μου έδειξε πως δεν εκπέμπει πολύ δυνατή ακτινοβολία γιατί ήδη το δοκίμασα μιλώντας 2 ώρες και μου φάνηκε μια χαρά.... εγω παντως οτι κινητο εχω απο δω και περα ειτε με χαμηλο ειτε με υψηλο σαρ....δεν βγαζω το hands free απο το αυτι μου.......:) τα αντιμετωπιζω ολα το ιδιο........και απλα σταματησα να ασχολούμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 +1 η καλητερη δουλεια...Ουτως ή αλλως τρωμε τετοια ακτινοβολια καθημερινα που κανει το σαρ σαν τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 εγω παντως οτι κινητο εχω απο δω και περα ειτε με χαμηλο ειτε με υψηλο σαρ....δεν βγαζω το hands free απο το αυτι μου.......:) τα αντιμετωπιζω ολα το ιδιο........και απλα σταματησα να ασχολούμαι.... καλά σίγουρα! Εχω πάντα το Νοκια ΒΗ902 και στο αμάξι ένα εγκατεστημένο Parrot. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts