soublaki-3 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ποτέ...Στη χειρότερη να το βάλω στο αθόρυβο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 τις περισσοτερες φορες κι εγω το κλεινω λογω αυτονομιας μονο...!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια θα έχουν αλλάξει πολύ την επιλογή τους σε: Ποτέ...:lol: Εγω με το Ε51 την ειχα "ποτε" αφου δεν ειχα προβλημα αυτονομιας καθως το φορτιζω καθε 5 μερες. Τωρα με το Ν900 το κλεινω γιατι το φορτιζω το βραδυ και εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια στρωνει καλυτερα οταν γινεται ετσι φορτιση. Οσο για το boot , μεχρι να γυρισεις απο την τουαλετα ειναι ετοιμο το κινητο. Ευτυχως που στα nokia χτυπανε οι ειδοποιησεις ακομα και οταν ειναι κλειστα. Κατι που προσφατα ανακαλυψα οτι δεν γινεται σε αλλα smartphones και εβαλαν ακομη ενα - στη λιστα μου με επιλογες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ανοιχτο μερα νυχτα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Στη λειτουργία πτήσης, απ΄όσο γνωρίζω, δεν δέχεται ούτε πραγματοποιεί κλήσεις. Τότε ποιος ο λόγος να μη το απενεργοποιείτε; Να ακούς μουσική,να παίξεις κανα παιχνιδάκι να χαλαρώσεις... Αν ξυπνήσεις μέσα στο βράδυ να μπορείς να δεις άμεσα τι ώρα είναι από το να περιμένεις να ανοίξει (αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο ρολόι) κτλ... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 ποτε γιατι είναι εταιρικο και μιλαω και την νυχτα οσοι εχουν ξερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ποτέ γιατί το βράδυ δε με ενοχλούν! Το χρησιμοποιώ και σαν ξυπνητήρι και βρίσκεται στο φορτιστή του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ανοιχτος 24ωρες το 24ωρο και το βραδυ στο αθορυβο :D Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Το εχω ανοικτο αλλα με φιτρα για να με καλουν μονο οποιοι θέλω .. Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Πότε. Δεν ενοχλεί κανέναν ανοιχτό και μπορεί να προκύψει καμιά έκτακτη ανάγκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Το έχω όλοι μέρα ανοιχτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustUnlucky Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δεν υπάρχει βράδυ που να το έχω αφήσει ανοιχτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Οταν είμαι σπίτι πάντα κλείνει το βράδυ. Θα μείνει ανοιχτό (και σε κανονική λειτουργία) μόνο όταν λόγω δουλειάς, είμαι εκτός σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ανοιχτό όλη μέρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Το βραδυ σε airplane mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 οταν δουλευω πρωι το αφηνω ανοιχτο για να χτυπαει το ξυπνητηρι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 οταν δουλευω πρωι το αφηνω ανοιχτο για να χτυπαει το ξυπνητηρι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μσ το ξυπνητήρι λειτουτργεί ακόμα και κλειστό να είναι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καθημερινές ανοιχτό πάντα μπας και μας πάρουν κανα τηλέφωνο από κάποια δουλειά να φανούμε πρωινοί τύποι!!:p Τα Σαβ/κα πάντα κλειστό να χορτάσουμε ύπνο!!!! @soublaki-3 στα smartphones(τουλάχιστον στα android) δεν λειτουργεί αν είναι κλειστό(δυστυχώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 @soublaki-3 στα smartphones(τουλάχιστον στα android) δεν λειτουργεί αν είναι κλειστό(δυστυχώς) Δεν το γνώριζα...Eυτυχώς που δεν έχω smartphone...:lol: Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Το εχω πάντα ανοιχτό. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Γιατί συμβαίνει αυτό; Έλα μου ντε!!Ούτε εγώ έχω καταλάβει για πιο λόγο δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δεν το γνώριζα...Eυτυχώς που δεν έχω smartphone...:lol: Γιατί συμβαίνει αυτό; στα συμπιαν μια χαρα δουλευει :D εδω και πολλα χρονια :whistle: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Οταν θελω ξυπνητηρι το βαζω σε flight mode αλλιως παντα κλειστο..Και μαλιστα σκεφτομαι να παρω κανα καλο ξυπνητηρι ωστε να το σβηνω παντα το κινητο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εγώ το έχω πάντα ανοικτό. Μσ το ξυπνητήρι λειτουτργεί ακόμα και κλειστό να είναι το τηλέφωνο. στο g900 δεν χτυπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 εγώ ποτέ δεν το εκλεινα, τώρα όμως με το android το κλείνω που και που λόγω του οτι κάνει καλό ενα reboot καθε τόσο:clap: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts