Jump to content

Πιστεύετε πως υπάρχουν εξωγήινοι ;

soulmate
 Κοινοποίηση

Υπάρχει αλλού ζωή;  

467 members have voted

1. 1. Υπάρχει αλλού ζωή;

• Ναι!
      311
    • Όχι!
      47
    • Ίσως...
      109

Recommended Posts

Δε χρειαζονται συνεχως οι αποδειξεις...

Εσυ εχεις αποδειξεις οτι σε εφτιαξε ο θεος??

Παντως και εγω πιστευω οτι υπαρχουν εξωγηινοι.

• Απαντήσεις 372
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε χρειαζονται συνεχως οι αποδειξεις...

Εσυ εχεις αποδειξεις οτι σε εφτιαξε ο θεος??

Παντως και εγω πιστευω οτι υπαρχουν εξωγηινοι.

Γιατι ειπα εγω οτι με εφτιαξε ο Θεος;:X

Y.Γ:Αποδειξεις εχετε;

Αποδειξεις εχετε;

:shifty:

The truth is out there...

:alien: :alien: :alien:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εάν προσεγγίσουμε το θέμα με την αυστηρή λογική, τότε η σωστή απάντηση είναι "ίσως/δεν ξέρω". Καλώς ή κακώς, ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ και ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ αποδείξεις για την ύπαρξη νοήμονων εξωγήινων όντων δεν είναι στα χέρια μας.

Προσοχή στον τρόπο που λέω, ό,τι λέω. Είμαι ενήμερος για σχεδόν όλες τις φήμες και τις διάφορες θεωρίες (συνομωσίας και μη) που υπάρχουν. Μπορεί όντως να υπάρχουν, να έχουν βρεθεί και οι κυβερνήσεις να μην μας το λένε. Μπορεί επίσης να μην υπάρχουν και όλα να είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Μπορεί, μπορεί, μπορεί, μπορεί...

Σε κάθε περίπτωση, οι απόλυτες απόψεις καλό είναι να μην υιοθετούνται. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ παιδιά...

Εάν προσεγγίσουμε το θέμα με την αυστηρή λογική, τότε η σωστή απάντηση είναι "ίσως/δεν ξέρω". Καλώς ή κακώς, ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ και ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ αποδείξεις για την ύπαρξη νοήμονων εξωγήινων όντων δεν είναι στα χέρια μας.

Προσοχή στον τρόπο που λέω, ό,τι λέω. Είμαι ενήμερος για σχεδόν όλες τις φήμες και τις διάφορες θεωρίες (συνομωσίας και μη) που υπάρχουν. Μπορεί όντως να υπάρχουν, να έχουν βρεθεί και οι κυβερνήσεις να μην μας το λένε. Μπορεί επίσης να μην υπάρχουν και όλα να είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Μπορεί, μπορεί, μπορεί, μπορεί...

Σε κάθε περίπτωση, οι απόλυτες απόψεις καλό είναι να μην υιοθετούνται. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ παιδιά...

Συμφωνω απολυτα!Εγω πιστευω αυτο που εγραψες :''ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ''.

χαίρομαι που ήρθατε όλοι στη συζήτηση που ξανανοίξαμε...λοιπόν το εξευρευνητικό πνεύμα του ανθρώπου και η περιέργειά του δεν έχει να κάνει με ΝΑSA, USA κτλ...οne way or another η έρευνα είτε έχει αποτελέσματα χειροπιαστά είτε όχι θα γίνει...άλλά ρε παιδιά φανταστείτε ότι υπάρχουν μεταξ'υ των ανθρώπων τόσες κοσμοθεωρίες, επιστήμες, θρησκείες , πεποιθήσεις κτλ. που ακόμα κι αν υπήρχε μια αλήθεια αδιανόητη σε μας σήμερα και μας την φανέρωναν, μας την τρίβανε στη μούρη, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να την δεχτεί...(όπως η Ιστορία με το σώμα του Χριστού στο βιβλίο ΑΜΑΝΤΑ του ΤΟΜ ΡΟΜΠΙΝΣ).

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

kai giati na yparxoyn?????????

tha pei kapoios "siga den ginete na eimaste monoi mas se olo to sympan" kai tha toy pw kai giati na min eimaste???

apopseis einai olo mas kai den prokite na allaksi o enas ton allon , o kathenas exei ta pisteyo toy

egw prosopika leo pos den yparxoyn eksogiinoi , kai ean to paroyme kai apo thrikeytiki apopsh , eimaste oi monoi se olo to sympan , anoikste kana vivlio, oxi tis vlakies poy poylane , alla kana na kalo apo egkires piges (apo kana geronta apo monastiri)

:lol: Φοβερό! :rotfl:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εαν συμφωνήσω με αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν,

τότε πιστεύω ότι είναι τόσο μακριά από μας (εκκατομύρια έτη φωτος) που δεν μπορούν να μας επισκευτούν

Ξέρω πολλοί ότι θα μου απαντήσετε ότι μπορεί να διαθέτουν την τεχνολογία για ένα τέτοιο ταξίδι

αλλά εγώ πιστεύω πως όσο και γρήγορο να είναι το σκάφος αυτό θα αντίκειται σε κάποιους νόμους της φυσικής και της ζωής.

Δηλαδή αν είναι τόσο μακριά και χρειαστούν 75 χρόνια για να φθάσουν τι θα γίνει μόλις προσεδαφιστούν στη γή θα ψοφίσουν ή τι θα τρώνε τόσο καιρό και καύσιμα από που θα βάζουν από την Shell του γαλαξία ;

Εσείς τι λέτε;

σκέφτεσαι συμβατικά με τα ανθρώπινα δεδομένα...είναι όμως ερεύως γνωστό ότι το ανθρώπινο γένος έχει ελάχιστες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, που είναι σταγόνα στον ωκεανό του χρόνου...σκέψου ότι σε 5.000 χρόνια πολιτισμού πάμε στους κοντινούς πλανήτες του Ηλ.συστήματός μας...δηλαδή σε 5.000.000 χρόνια που ξέρεις τι θ αμπορούμε να κάνουμε; Νόμοι της φυσικής; Νομίζεις ότι τους καταλαβαίνουμε όλους ή μαθαίνουμε ακόμα; υπάρχουν πολλά ανεξήγητα ακόμη για την επιστήμη...ας πούμε πως επικοινωνούν τηλεπαθητικά τα σμήνη των πουλιών ή των δελφινιών; νόμοι της ζωής; η ζωή ακόμα είναι για μας ένα μεγάλο μυστήριο...ούτε ο ύπνος καλά καλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς κάνει, πολύ περισσότερο έννοιες όπως τα γειτατειά και ο θάνατος...τα ενεξερεύνητα κομμάτια της αλυσίδας του DNA κ.α.Σκέψου λοιπόν μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ζωή αναπτυγμένη αλλού με άλλους νόμους(βαρύτητας, αερίων κτλ) πόσο δεν θα μπορούμε να την καταλάβουμε...το πνευματικό της μέρος; την ηθική άλλης νοημοσύνης; τις αντιλήψεις για το σύμπαν; Σκέψου να μας σπείραν εδώ γενετικά οι ίδιοι, όπως εμείς αρχίσαμε να φτιάχνουμε ΝΤΟΛΛΥ ζωάκια, σκέψου να ξεκίνησαν οι θρησκείες από τα διδάγματά τους που παραφράστηκαν ΄στους αιώνες...

Καύσιμο; χα χα γεμάτο υδρογόνο είναι όλο το διάστημα...Μην ξεχνάς ότι και ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία αλλά μια κύκλος, μπορεί και λυγίζει...επίσης δεν ξέρουμε τίποτα για 4η διάσταση, αντιύλη, τηλεμεταφορά και άλλα που δεν ανακαλύψαμε ακόμη...Ε όσο νά'ναι εμένα με προβληματίζουν όλα αυτά που δεν ξέρω...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Σωστος ο Jopar.

Και ενα απολιθομενο βακτυριδιο να βρεθει στο δικο μας ηλιακο συστημα δεν νομιζω να αμφισβητησει καποιος και την μορφη ζωης εκτος αυτου.

Εγω παντως και μονο απο την δικια μας υπαρξη αποδεχομαι οτι υπαρχει και αλλου ζωη. Στο συμπαν υπαρχει παντου ζωη και στις πιο ακραιες συνθηκες και η ιδια Γη το αποδεικνυει.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ο ανθρωπος λοιπον ειναι αδυνατον να γινει ποτέ πάνσοφος.Οι γνωσεις που εχει να κατακτησει θα ειναι παντα απειρες,αφου και 10 τρις πληροφοριες να εχουμε για τα γυρω μας και τα μεσα μας παλι θα ειναι ελαχιστες μπροστα στο απειρο. Ισως το κυριο οφελος του αεναου κυνηγιου της γνωσης ειναι η συνηδειτοποιηση οτι οσο και να κυνηγαμε την ''πανσοφία'' θα ειμαστε παντοτε ανικανοποιητοι.Κι όσο κι αν το μοντελο του ανθρωπου ''κυνηγου γνωσης'' προβαλλεται και ενισχυεται,δεν θα πρεπει μερικες φορες να αναρωτιομαστε αν κοροιδευουμε τον εαυτο μας? :O Η γνωση λοιπον οδηγει σε τελμα τις αναζητησεις μας για το λογο της ζωης. Αρκει βεβαια να πιστευουμε οτι η υπαρξη της ζωης εχει καποιο λογο. Μεχρι να αποδειξουν λοιπον οι ''επιστημονες'' οτι η ζωη ειναι κατι τυχαιο χωρις νοημα και δημιουργηθηκε απο το τιποτα κι απο κανεναν εμεις οφειλουμε να αναζητουμε το λογο της ζωης....

Ο ανθρωπος λοιπον ειναι αδυνατον να γινει ποτέ πάνσοφος.Οι γνωσεις που εχει να κατακτησει θα ειναι παντα απειρες,αφου και 10 τρις πληροφοριες να εχουμε για τα γυρω μας και τα μεσα μας παλι θα ειναι ελαχιστες μπροστα στο απειρο. Ισως το κυριο οφελος του αεναου κυνηγιου της γνωσης ειναι η συνηδειτοποιηση οτι οσο και να κυνηγαμε την ''πανσοφία'' θα ειμαστε παντοτε ανικανοποιητοι.Κι όσο κι αν το μοντελο του ανθρωπου ''κυνηγου γνωσης'' προβαλλεται και ενισχυεται,δεν θα πρεπει μερικες φορες να αναρωτιομαστε αν κοροιδευουμε τον εαυτο μας? :O Η γνωση λοιπον οδηγει σε τελμα τις αναζητησεις μας για το λογο της ζωης. Αρκει βεβαια να πιστευουμε οτι η υπαρξη της ζωης εχει καποιο λογο. Μεχρι να αποδειξουν λοιπον οι ''επιστημονες'' οτι η ζωη ειναι κατι τυχαιο χωρις νοημα και δημιουργηθηκε απο το τιποτα κι απο κανεναν εμεις οφειλουμε να αναζητουμε το λογο της ζωης....

Aν ειμαστε οι μονοι στο συμπαν τοτε καποιο λογο υπαρξης θα εχουμε...Αλλα οι επιστημονες θελουν να αποδειξουν οτι η ζωη ειναι αναποσπαστο κομματι του συμπαντος και οχι κατι μεμονομενο στη Γη. Οτι το να υπαρχει και αλλου ζωη ειναι το πιο φυσικο. Το αφυσικο να ειναι να ειμαστε μονοι. Γιατι τοτε αρχιζουν τα ερωτηματα σου..."Γιατι δημιουργηθηκαμε", "Ποιος μας εκανε".

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Aν ειμαστε οι μονοι στο συμπαν τοτε καποιο λογο υπαρξης θα εχουμε...Αλλα οι επιστημονες θελουν να αποδειξουν οτι η ζωη ειναι αναποσπαστο κομματι του συμπαντος και οχι κατι μεμονομενο στη Γη. Οτι το να υπαρχει και αλλου ζωη ειναι το πιο φυσικο. Το αφυσικο να ειναι να ειμαστε μονοι. Γιατι τοτε αρχιζουν τα ερωτηματα σου..."Γιατι δημιουργηθηκαμε", "Ποιος μας εκανε".

Συμφωνώ απόλυτα. Με βάση αυτά που γνωρίζουμε για το σύμπαν, ειδικότερα όσον αφορά το μέγεθος του, είναι πρακτικά αδύνατο να μην υπάρχει άλλη ζωή, εκτός από εμάς. Και με τον όρο "εξωγήινοι" δεν εννοούμε πράσινα ανθρωπάκια με 30 μάτια, 8 χέρια και προβοσκίδα, αλλά ακόμη και βακτήρια, ή μικρόβια, ή κάποιο είδος εντόμων. Κι αυτό ζωή είναι.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Νομιζω δε μπηκατε καθολου στο συλλογισμο μου.Ξαναδιαβαστε.

Και ενα γρηγορο ερωτημα: Απο τι ξεκινησε η υλη? Ή για να μιλησουμε πιο ''προχωρημενα'', πώς δημιουργηθηκε το ''λογισμικο'' της ύλης/προϋλης?

Και ενα γρηγορο ερωτημα: Απο τι ξεκινησε η υλη? Ή για να μιλησουμε πιο ''προχωρημενα'', πώς δημιουργηθηκε το ''λογισμικο'' της ύλης/προϋλης?

Mιλας για το λογο υπαρξης της ζωης...Και? Αυτο θελω να σου πω εγω, οτι οπως υπαρχει η υλη, τα αστρα και οι πλανητες, ετσι αναποσπαστο κομματι ειναι και η ζωη στο συμπαν. Το κοιτας πολυ μεταφυσικα. Και σου λεω, αν αποδειχτει οτι ειμαστε οι μονοι σε ολο το συμπαν, τοτε μονο κατι ιδιαιτερο εχουμε και καποιο σκοπο.

k giati oxi re pedia ego exo akousei anthropo na dhigeite pos eide k na exei anatrixiasei olos bebea borei na mas douleye alla pote den ksereis

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Εμένα θα μου εξηγήσεις όμως πως συνδέονται όλα αυτά με το αν υπάρχει ζωή αλλού στο σύμπαν, που είναι και το ερώτημά μας; Δηλαδή αν βρούμε το λόγο ύπαρξης της ζωής (ή από το που ξεκίνησε η ύλη) θα αποκλείσουμε ή θα βεβαιωθούμε ότι υπάρχει αλλού αυτή; :confused:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Mιλας για το λογο υπαρξης της ζωης...Και? Αυτο θελω να σου πω εγω, οτι οπως υπαρχει η υλη, τα αστρα και οι πλανητες, ετσι αναποσπαστο κομματι ειναι και η ζωη στο συμπαν. Το κοιτας πολυ μεταφυσικα. Και σου λεω, αν αποδειχτει οτι ειμαστε οι μονοι σε ολο το συμπαν, τοτε μονο κατι ιδιαιτερο εχουμε και καποιο σκοπο.

Ρισκαρεις να χασεις την ουσια,περιμενοντας να βρουμε εξωγηινο πολιτισμο ψαχνοντας ολα τα αστερια του κοσμου?!Γιατι μεχρι να αποδειχτει οτι ειμαστε μονοι να μην εχουμε σκοπο, αντι να εχουμε σκοπο μεχρι να αποδειχτει οτι εχουμε...παρεα?

Δε νομιζω οτι η σκοπιά μου ειναι μεταφυσικη.Υπερφυσικη ισως! Θα σου έλεγα,χωρις παρεξηγηση βεβαια, οτι τη δικια σου σκοπια τη βρισκω καπως επιφανειακη!Καλα μη νομιζεις οτι κι εγω εχω βουτηξει μες τη σοφια :D Εξαλλου μεχρι να καταφερω να χωρισω τη μοναδα σε τρια ισα μερη δεν εχω δικαιωμα νομιζω να λεγομαι σοφος ;)

Ρισκαρεις να χασεις την ουσια,περιμενοντας να βρουμε εξωγηινο πολιτισμο ψαχνοντας ολα τα αστερια του κοσμου?!Γιατι μεχρι να αποδειχτει οτι ειμαστε μονοι να μην εχουμε σκοπο, αντι να εχουμε σκοπο μεχρι να αποδειχτει οτι εχουμε...παρεα?
Δεν ειπα οτι ψαχνω να βρουν εναν ανεπτυγμενο πολιτισμο, αλλα οτι και ενα βακτηριο στο δικο μας ηλιακο συστημα εκτος Γης, μου αρκει. Δεν νομιζω να υπαρχει λογο να ψαχνουμε το νοημα της ζωης. Ειναι να σαν να ψαχνεις το νοημα της υπαρξης ολου του συμπαντος. Αφου δεν μπορουμε να το εξηγησουμε ,καθομαι και το απολαμβανω :)

Δε νομιζω οτι η σκοπιά μου ειναι μεταφυσικη.Υπερφυσικη ισως! Θα σου έλεγα,χωρις παρεξηγηση βεβαια, οτι τη δικια σου σκοπια τη βρισκω καπως επιφανειακη!Καλα μη νομιζεις οτι κι εγω εχω βουτηξει μες τη σοφια :D Εξαλλου μεχρι να καταφερω να χωρισω τη μοναδα σε τρια ισα μερη δεν εχω δικαιωμα νομιζω να λεγομαι σοφος ;)

Και ειναι :D Δεν εχω μεταφυσικες ή υπερφυσικες ανησυχιες...

Η σκέψη ότι είμαστε μόνοι σε ένα τόοοοοοοσο τεράστιο σύμπαν, πέρα από εγωιστική, είναι και τρομακτική (νιώθω μια μοναξιά!!!). Κάπου θα υπάρχει κάτι, δεν είναι δυνατόν... Εκτός αν ζουν και ανάμεσά μας... όπως και να'χει... The truth is out there!!! :alien: :alien: :alien:

με εκφράζεις απόλυτα ;)

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι, το βρίσκω αδύνατο να μην υπάρχει ζωή έξω από τη Γη.
Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p

Για το συγκεκριμένο θέμα έχω 2 σκέψεις.

1) Υπάρχουν κάπου στα βάθη του διαστήματος και δεν είναι καθόλου όπως τους φανταζόμαστε..

2) Υπάρχουν, έχουν έρθει, κάποιοι τους ξέρουν και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να πετύχουν μια εξικοίωση με τους ανθρώπους (πχ τηλεόραση) , άρα είναι ακριβώς όπως τους φανταζόμαστε.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• 6 months later...
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ και ζούν ανάμεσά μας. Έχουμε και αποδείξεις. Ο JOHN ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!! "Κατοικεί" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, φοράει ένα μπλέ μπουφάν και φέρει κινητό τύπου sagem. Καπνίζει marlboro τρώει goody's, παίζει manager και είναι Άρης. Συναρτήσει των παραπάνω αποδικνείεται οτι επικοινωνεί με τους δικούς του. Σπουδάζει στο ΤΕΙ Καβάλας και πέρασε όλα τα μαθήματα στην τύχη χωρίς να διαβάσει τίποτα (τον βοήθησαν "εκείνοι" φυσικά). Είναι γεννημένος τον Απρίλιο του 83 (περίεργο!) και έχει θεία αντρική μορφή. Το οτι παραμένει κρυφό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, των Κομμoυνιστών, των Εβραίων, της ομάδας Ε, και των Στρουμφακίων. Τώρα που διαβάζετε αυτό το μήνυμα είμαι ήδη νεκρός

Εγω συμφωνω με καποιον που είχε πει οτι: " Η μόνη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι, είναι πως δεν έχουν μπει καν στο κόπο να έρθουν σε επικοινωνία μαζι μας"...
I don't mind coming to work, but that eight hour wait to go home is a bitch...

Καλά μην τρελένεστε κιόλας!!!! Και να υπάρχουν ΒΛΑΚΕΣ είναι να έρθουν!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.