Aifel_tower Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Ας ξαναρωτήσω λοιπόν. Στο forum εδώ είδα να αναφέρεται οτι έχει RAM 64MB ενώ στα specs λεει 128.Τελικά τι ισχύει? Αυτονομία πόσο έχει? στο internet μπαίνει σε όλα τα site?δηλαδή zoo.gr πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εχω το χ610 και ενω με τον φορτιστη του σπιτιου φορτιζει μια χαρα οταν το βαζω στο αμαξι ενω δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια,το εικονιδιο κινειται,αυτο δεν φορτιζει δοκιμασα και εναν φορτιστη με usb απο μοτορολα και παλι τα ιδια δεν φορτιζει,ξερει κανεις τι μπορει να φταιει η μηπως για φορτιση αυτοκινητου κανουμε καμια ρυθμιση αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Στο forum εδώ είδα να αναφέρεται οτι έχει RAM 64MB ενώ στα specs λεει 128.Τελικά τι ισχύει? 64MB RAM 128MB ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 64MB RAM 128MB ROM thnx athanaso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos71 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Ενώ μιλώ με το Χ610, ξαφνικα χάνει το σήμα αδικαιολόγητα. Άλλες φορές ξαφνικά ο συνομιλητής μου δεν με ακούει ενώ εγώ τον ακούω. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα?? Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ?(εκτός από το να αλλάξουμε κινητό που απ'ότι φαίνεται ότι πληρώνεις παίρνεις...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και με μερικές ρομ για το Χ600(συνήθως στις παλαιότερες official). Οπότε με αλλαγή ρομ, είτε με νεότερη official, είτε με κάποια μαγειρεμένη, μπορεί να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Τώρα μπορώ να βρώ πουθενά το x610? Το πλαίσιο δεν έχει διαθέσιμα προιόντα glofiish τουλάχιστον στο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PDA/Glofiish-X610-Greek-Os-SPG60013.htm Thanks Ironwolf! Πάντως έκανα αναζήτηση και δεν έβγαζε τίποτα εγώ πήγαινα Plaisio.gr > Τηλεφωνία & Internet > Κινητή τηλεφωνία > Κινητά τηλέφωνα > Κατασκευαστής: Glofiish(X) όπου δεν έβγαζε κανένα αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GLOWX610 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum. Πήρα μεταχειρισμένο το GLOFIISH X610 και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να κάνω restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του??? Επίσης το manual του ξέρετε πως μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ, Γιάννης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Καλώς ήρθες! Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε αυτές τις συσκευές ονομάζεται hard reset. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στο Χ600 με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_kal83 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα!!! είμαι νέος στο forum και μόλις απέκτησα αυτό το κινητό αλλά έχω ένα προβληματάκι. το ανοίγω και μου βγάζει το εξής μήνυμα "emergency phone calls can be made" χωρίς να μου ζητήσει το pin της κάρτας μου. ξέρει κανείς τι τρέχει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Θα έλεγα να δοκιμάσεις και με άλλη SIM. Κάνε πρώτα ένα hard reset όμως και ξαναδοκίμασε. http://www.hardreset.eu/eten_glofiish_x600_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 παίδες το κιν μου κολλάει στο logo των windows γιατί μου έβγαλε μυν ότι δεν έχω καθόλου χώρο στο κιν αφού δεν έσβηνα παλιά μυν (ως word αποθηκεύονται) και είπα να το κάνω επανεκκίνηση και από τότε και την μπαταρία έβγαλα και το reset πάτησα και πάλι τίποτα. Δεν λέει να μπει. Υπάρχει κάποιος συνδιασμός πλήκτρων για να μπω σε ειδικό μενού safe mode, recovery, για να διορθώσω το πρόβλημα από κει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Δοκίμασε να κάνεις hard reset με τη μέθοδο του συνδυασμού πλήκτρων... http://www.hardreset.eu/eten_glofiish_x600_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts