mikeleroi Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Κατάλαβα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Εγώ πάντως που του έχω φορτώσει πολύ περισσότερα από τα "πολλά που κυκλοφορούν" δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, το X610 πάει σφαίρα. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ποτέ δεν λέω κάτι χωρίς να έχω δοκιμάσει πρώτα και μιλάω πάντα συγκριτικά με τις υπόλοιπες συσκευές της κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngr00 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για μία τέτοια συσκευή και είμαι ανάμεσα στα χ610 κ χ650... έχω διαβάσει και τα δύο τοπικ και ξέρω ότι δεν "δυνατές" συσκευές. Είμαι πιο κοντά στο χ650, αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας ως ταχύτητα (στα βασικά,σέρνονται?), ποιότητα... Ξέρει κανείς τι γίνεται από μπαταρία? (πόσο κρατάει,γιατί είναι η ίδια νομίζω και το χ650 έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 To X650 λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης έχει περισσότερες ανάγκες σε επεξεργαστική ισχύ, μνήμη, μπαταρία, κτλ. Από τη στιγμή όμως που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά... το Χ610 είναι λογικό να τα πηγαίνει καλύτερα σαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngr00 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ευχαριστώ φίλε, τα έχω διαβάσει, και έχω δει να παίζει video καρέ-καρέ (σε vga ανλυση το χ650). Είδα επίσης και το χ600, το οποίο είναι πιο παλιό μοντέλο και σκέφτομαι να πάω σε αυτό. Εκτός από τον σχεδιασμό και το joystic ξέρεις αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Πήγαινε καλύτερα στο X610. Είναι πιο καινούργιο και με λιγότερα προβλήματα από τον προκάτοχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngr00 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε, μάλλον θα πάω για το χ610. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Το πήρε κανείς τελικά να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiorxos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Κι εγω σκεφτομαι να παρω το Χ610. Το βρισκω στα 200 ευρω. Θεωρειται καλη τιμη; Το εχει κανεις αυτο η το Χ600 να μας πει για ενδεχομενες δυσλειτουργιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Θα συνιστούσα μακρυά πια από συσκευές με 64MB RAM. Συνιστώ καλύτερα το Toshiba Portégé G810 ή το HTC P3470 (Pharos). Ειδικά το Toshiba το βρίσκεις σε εκπληκτική τιμή για τα χαρακτηριστικά του... http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163552 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Απο δευτερα στα ΜΑΚΡΟ με €168 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Πέφτουν πολύ οι τιμές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 καλησπερα ενας κολλητος μου πηρε σημερα το χ610 απο marko 199ευρω,anyway το προβλημα ειναι οτι η μπαταρια δειχνει οτι θελει υπαρχει καποιο fix για αυτο?αν θυμαμαι υπηρχε ενα για το x600 υπαρχει γενικα προβλημα? edit:μετα την πρωτη φορτιση (σταματησε στο 68%)το ξαναεβαλε και πηγε 100% μεχρι τωρα ολα οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngr00 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Έχω ένα μικρό πρόβλημα-απορεία, θέλω να χρησιμοποιώ το live-timing από το formula1.com και δεν μπορώ... Έχω Οpera (κ ιnt_explorer)... Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; (Από τον υπολογιστή τα βλέπω κανονικά) ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 υπαρχει καμια cooked για το χ610?ψαχνει ενας φιλος μου που το αγορασε αλλα τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Συγνώμη παιδιά αλλά hard reset πως στο καλό κάνουμε? Κάνω επαννεκίνηση πατώντας το κουμπί του κλεισίματος και το soft reset και μετα κρατάω πατημένο το κόκκινο κουμπί και με ρωτάει αν θέλω να σβήσουν όλα. Μετά κρατάω πατημένο το πράσινο αλλα δεν αλλάζει να γίνει yes. Τί κάνω λάθος? :blink: Τελικά το κατάφερα.... δεν είναι το πράσινο κουμπί αλλά το ακριβός δίπλα του που έχει ένα σήμα δορυφόρου πάνω...... Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 υπαρχει καμια cooked για το χ610?ψαχνει ενας φιλος μου που το αγορασε αλλα τιποτα Ότι βρει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topithari Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ekswteriko... :O GEIA SOU FILE MIPOS MPORIS NA MOU PIS AN IPARXEI PERIPTOSI NA KANO TO MENOY ELLINIKA,,,,EXO TO X610 ,,,DOSE MOU SITE AN EXEIS STO topithari@hol.gr thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 165.41 euros μαζι με το φ.π.α. απο MAKRO!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alevridis Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Άρα είναι μεγάλο μειονέκτημα της συγκεκριμένης μάρκας... παιδιά πηρα και εγώ το χ610 αλλα εχω το εξης προβλημα ενω μιλαω στο τηλεφωνο εγω ακουω τον αλλο που με καλεσε αλλα αυτος δεν με ακουει μηπως ξερει κανεις τι μπορει να γινει για να λυθει αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 παδιά θέλω να πάρω ένα wm κινητό το οποίο να χρησιμοποιώ σαν gps, ανάγνωση και ελάχιστες δυνατότητες επεξεργασίας word ,και μιας που θα το πάρω άντε να μπαίνω και λίγο στο νετ.Είδα το x610 του οποίου η τιμή έχει πέσει πολύ... Α)Στο forum εδώ είδα να αναφέρεται οτι έχει RAM 64MB ενώ στα specs λεει 128.Τελικά τι ισχύει? Β)Αυτονομία πόσο έχει? Γ)στο internet μπαίνει σε όλα τα site?δηλαδή zoo.gr πχ? Δ)η οθόνη αφής τι λέει στο touch? σκ'εφτομαι και για το pharos (htc p3470) και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.ο λόγος είναι ότι και τα δύο είναι φτηνά...μιας και δεν έχω και πολλές πολλές απαιτήσεις τίνω προς το x610 και θα ήθελα την γνώμη σας.Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το ρ3470 έχει ροδελάκι με το οποίο μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα,πράγμα που το x610 υστερεί, και μιας και έχω και μεγάλα δάκτυλα...:wacko::wacko::wacko: Δεν ξέρει κανείς να απαντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Έχουν παρουσιάσει διάφορα προβλήματα όπως θα διαβάσεις πιο πίσω και δεν συνιστώ την αγορά του. Δες καλύτερα αυτό ή αν θέλεις κοίταξε στα μεταχειρισμένα μια πιο δυνατή και σύγχρονη συσκευή. Υπάρχει πληθώρα επιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Έχουν παρουσιάσει διάφορα προβλήματα όπως θα διαβάσεις πιο πίσω και δεν συνιστώ την αγορά του. Δες καλύτερα αυτό ή αν θέλεις κοίταξε στα μεταχειρισμένα μια πιο δυνατή και σύγχρονη συσκευή. Υπάρχει πληθώρα επιλογών. σε ευχαριστώ athanaso...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoss1 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Καλησπερα,το χρησιμοποιω 7 μηνες και παει σφαιρα,το δε gps του κλειδωνει 3 δορυφορους μεσα στο σπιτι,κοντα στο παραθυρο και στον δρομο τελειο,του εχω βαλει αρκετα πραγματα.Τωρα στο μελλον δεν ξερω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts