Treloparea Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Προφανώς δε κατάλαβες ότι δε μιλούσα για το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων και της εκκλησίας αλλά σχολίασα μόνο συγκεκριμένα λόγια.Δε μ'αρέσουν οι απολυταρχίες και προφανώς οι απόψεις της εκκλησίας δεν είναι αποδείξεις.Αν ήταν έτσι όλοι θα πιστεύανε.Όμως δεν απορρίπτεις τη χριστιανική θρησκεία επειδή υπάρχει παπάς μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλα,κλοπές κλπ Μα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... :ninja: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Μα το θεμα ειναι οτι πλεον στην εκκλησια τα παραπανω φαινομενα τεινουν να γινουν κανονας, αν οχι σε τοσο ακραιες μορφες, σε αλλες μορφες τολαχιστον προκλητικες. Παραδειγμα στο χωριο μου ο νεος παπας αρνηθηκε να ερχεται γιατι πρεπει να περναει απο χωματοδρομο κι εχει μερσεντες καμπριο:blink: (σοβαρα μιλαω)..Ελεος δηλαδη.. Θελω να καταληξω οτι πως μπορουν να ζητουν να λαβουμε σοβαρα υπ'οψιν μας τις υποδειξεις τους σε τετοια θεματα, οταν μεγαλο μερος απο τους ιδιους συμπεριφερονται ετσι. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Μα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... :ninja: Και η κεφαλή της εκκλησίας είναι αυτός ο παπάς και γενικά ο οποιοσδήποτε παπάς?Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είναι ο Χριστός?Ας μην υποκρινόμαστε.Όσοι τρέφουν μίσος ή αντιπάθεια για την εκκλησία στη πράξη έχουν άλλους λόγους.Έτσι εγώ πιστεύω. Μα το θεμα ειναι οτι πλεον στην εκκλησια τα παραπανω φαινομενα τεινουν να γινουν κανονας, αν οχι σε τοσο ακραιες μορφες, σε αλλες μορφες τολαχιστον προκλητικες. Δε το δέχομαι.Για παράδειγμα ο παπάς της εκκλησίας στη περιοχή μου είναι πολύ καλός άνθρωπος και οι γονείς μου και διαμέσω αυτών και εγώ τον γνωρίζουμε προσωπικά.Πολύ φιλικός και άνετος στη συζήτηση.Το ίδο και σε ένα μοναστήρι που πηγαίνω σχετικά συχνά.Οι άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί.Μπορείς να μιλήσεις άντε μαζί τους,να σε φιλοξενήσουν,να σε βοηθήσουν όπου μπορούν.Το ζήτημα είναι ότι η χριστιανική διδασκαλία δε προέρχεται από τους διεφθαρμένους παπάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Και η κεφαλή της εκκλησίας είναι αυτός ο παπάς και γενικά ο οποιοσδήποτε παπάς?Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είναι ο Χριστός?Ας μην υποκρινόμαστε.Όσοι τρέφουν μίσος ή αντιπάθεια για την εκκλησία στη πράξη έχουν άλλους λόγους.Έτσι εγώ πιστεύω. No, εγώ δεν μιλάω για τωρινούς παπάδες. Αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος και κυρίως το κατάλληλο τόπικ, για να επεκταθώ. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 No, εγώ δεν μιλάω για τωρινούς παπάδες. Αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος και κυρίως το κατάλληλο τόπικ, για να επεκταθώ. Αν θες με πμ δεν έχω κανένα πρόβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Τελικα ειχα δικιο ποιο παλια που το ειχα αναφερει....:D Καποια ατομα γραφουν για να εκφρασουν το ''μισος'' τους για την εκκλησια,,, πιστευω το εχετε καταλαβει οτι ειστε οφ τοπικ,,,,,στο θεμα μας καλυτερα παιδια;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Μα κι εγω δεν θελω να ειμαι αρνητικος αλλα οταν λεω κανονας εννοω οτι η εκκλησια ειναι που θα πρεπει να ειναι πιο σωστη και στο ειναι και στο φαινεσθαι, προκειμενου να δωσει το καλο παραδειγμα και να τραβηξει και τη νεολαια, επομενως δεν ειναι επιτρεπτο να υπαρχουν τετου ειδους φαινομενα σε τετοια εκταση (γιατι δεν ειναι μικρη). Κι ο προηγουμενος παπας που ειχαμε ειναι πολυ καλος, σαν παραδειγμα το εφερα.;) Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Βρε παιδια ΕΛΕΟΣ:cry: Πολλοι εχετε μπερδεψει τον Χριστιανισμο (την θρησκεια δηλαδη) με την διοικηση που κανουν οι ''παπαδες'' στην εκκλησια,(οπου πολλοι εχουν προσθεσει δικους τους κανονες) Επισης ,οπως υπαρχουν ''καλοι'' παπαδες υπαρχουν και ''κακοι'' οπως σε ολους τους τομεις υπαρχουν καλοι και κακοι σε αυτο που κανουν... Επισης πολλοι παρασυρονται και κρινουν τους παπαδες απο αυτο που βλεπουν στις τηλεορασεις,,, Λοιπον, στο θεμα μας τωρα, το θεμα με τους ομοφυλοφιλους και τα δικαιωματα τους ειναι ΚΑΘΑΡΑ για μια νομικη πραξη, η εκκλησια δεν εχει σχεση(αλλα εχει το δικαιωμα να εχει μια αποψη) Ας συνεχισουμε στο θεμα λοιπον...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Βρε παιδια ΕΛΕΟΣ:cry: Πολλοι εχετε μπερδεψει τον Χριστιανισμο (την θρησκεια δηλαδη) με την διοικηση που κανουν οι ''παπαδες'' στην εκκλησια,(οπου πολλοι εχουν προσθεσει δικους τους κανονες) Επισης ,οπως υπαρχουν ''καλοι'' παπαδες υπαρχουν και ''κακοι'' οπως σε ολους τους τομεις υπαρχουν καλοι και κακοι σε αυτο που κανουν... Επισης πολλοι παρασυρονται και κρινουν τους παπαδες απο αυτο που βλεπουν στις τηλεορασεις,,, Λοιπον, στο θεμα μας τωρα, το θεμα με τους ομοφυλοφιλους και τα δικαιωματα τους ειναι ΚΑΘΑΡΑ για μια νομικη πραξη, η εκκλησια δεν εχει σχεση(αλλα εχει το δικαιωμα να εχει μια αποψη) Ας συνεχισουμε στο θεμα λοιπον...:) Ναι ρε theo αλλα δε νομιζω οτι καταλαβαινεις κατι τετοιο απο αυτα που λεμε.. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 auta ta lathi einai pou kanoun oi perisoteroi edo mperdevoun ta themata kai apotravoun allou ti sizitisi.ti doulia exoun ta peri eklisias me to dikeoma tou gamou se omofilofila zeugaria lete argotera omofilofili tou eklisiastiko kuklou na theloun gamo plaka tha exei!!!!:D o gamos einai thesmos tis koinonias einai apodoxi tou zeugariou,meta erxonte ta ipolipa ola tora me to allo kolpo pou skeutonte kai zitane tin iothesia,edo einai allo to anekdoto ekeini kai enoo tous omofilofilous os epixirima exoun oti tha dosoun oti dinoun ola ta normal zeugaria (agapi,storgi,zestasia,prosoxi,asfalia,ktl) to thema loipon einai oti opos ola ta paidakia tha paei kai ekino na triposi sto krevati ton gonion tou kapio vradi rotao loipon ti sinesthimata tha exei to paidi auto anamesa ston baggeli & ston manoli i sti maria & tin eleni :X den einai sovara pramata auta prospathoun tin anomalia tous na tin kanoun fisiologiki :cry::cry: afiste kai tous trelous eleutherous paidia exoun kai auti ta idia dikeomata:ninja: Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 afiste kai tous trelous eleutherous paidia exoun kai auti ta idia dikeomata:ninja: Ένας ομοφυλόφιλος το μόνο που κάνει διαφορετικό από σένα, από μένα κι από την πλειονότητα, είναι η σεξουαλική πράξη. Όμως στέκει στα μυαλά του, είναι νοήμων άνθρωπος, μπορείς να συζητήσεις μαζί του. Ένας τρελός μπορεί να σε σκοτώσει και να μην καταλάβει τι έκανε. Ας μην τα συγχαίουμε... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ρε συ Treloparea, γιατί ασχολείσαι;; Τι προσπαθείς να εξηγήσεις; Αμα έχουμε φτάσει σε σημείο να συγχαίουμε τους τρελούς με τους gay, δεν αργεί η ώρα που θα αρχίσουμε (ξανά!) να συγχαίουμε τους μαύρους με σκουπίδια και τους αλλόθρησκους με προδότες... και αυτό, δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε. Ξέρεις πως οι άνθρωποι λειτουργούν έτσι για ότι δεν καταλαβαίνουν ή γιατί τους είπανε και τους μάθανε πως έτσι πρέπει να αντιδρουν. Μαζί σου είμαι σε όσα έχεις πει αλλά ειλικρινά άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις. Κουράζεσαι άδικα. Το ξέρω γιατί με πολλούς από αυτούς που παίρνουν μέρος σε αυτή τη συζήτηση έχουμε ξανασυζητήσει για άλλα παρόμοια θέματα και βλέπεις πως η στάση τους είναι δεδομένη σε όλα. Take my advice, μην ασχολείσαι. Για αυτούς πάντα θα είμαστε εμείς οι φυσιολογικοί και οι gay οι προβληματικοί και τα αποβρασματα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ρε συ Treloparea, γιατί ασχολείσαι;; Τι προσπαθείς να εξηγήσεις; Αμα έχουμε φτάσει σε σημείο να συγχαίουμε τους τρελούς με τους gay, δεν αργεί η ώρα που θα αρχίσουμε (ξανά!) να συγχαίουμε τους μαύρους με σκουπίδια και τους αλλόθρησκους με προδότες... και αυτό, δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε. Ξέρεις πως οι άνθρωποι λειτουργούν έτσι για ότι δεν καταλαβαίνουν ή γιατί τους είπανε και τους μάθανε πως έτσι πρέπει να αντιδρουν. Μαζί σου είμαι σε όσα έχεις πει αλλά ειλικρινά άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις. Κουράζεσαι άδικα. Το ξέρω γιατί με πολλούς από αυτούς που παίρνουν μέρος σε αυτή τη συζήτηση έχουμε ξανασυζητήσει για άλλα παρόμοια θέματα και βλέπεις πως η στάση τους είναι δεδομένη σε όλα. Take my advice, μην ασχολείσαι. Για αυτούς πάντα θα είμαστε εμείς οι φυσιολογικοί και οι gay οι προβληματικοί και τα αποβρασματα. Προσπαθώ να μην ασχοληθώ και έχω πάψει πλέον να απαντάω σε κακεντρεχή σχόλια ενός μέλους που δείχνει βέβαια ότι έχει προσωπικό πρόβλημα με εμένα. Αλλά όταν βλέπω πως κάποιοι έχουν τόσο στενόμυαλες απόψεις και πάνε να βγάλουν ότι εμείς είμαστε η άρρια φυλή και όποιος παρεκκλίνει έστω και στο ελάχιστο από τα "standar", πρέπει να περιθωροποιείται, ε τότε ... :X Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Σε καταλαβαίνω. Πίστεψέ με έχω απίστευτες φορές μπει σ' αυτό το τριπάκι (ρώτα τον Xourxou πόσες φορές με έχει ρωτήσει "τι ασχολείσαι;"). Απλά στο λέω γιατί δε θα βγάλεις τίποτα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 θα πω και εγω για μια ακομα φορα οτι δεν ειναι θεμα πολιτισμου και παμε μπροστα και οχι πισω και τετοιες μπουρδες που θελουν να μας περασουν οι νεοπλουτοι φουστιδες με τα κατα τα αλλα υποστατα επιειρηματα τους!!ελεος...οτι προωθουν αυτοι με τα λεφτα τους τα δεχομαστε εμεις και λεμε και ευχαριστω! εχει σχεση με τα παιδια μας αλλα και με τα παιδια ολλου του κοσμου! αν μεγαλονουν τα παιδια μας με τετοιες ιδεες,αν δεν καταλαβουν ποσο εναντια στην φυση μας,στην θρησκια μας,στον πολιτισμο μας ειναι αυτα τα πραγματα και τους τα δωσουμε στο πιατο,τοτε ηρθε και το τελος του πολιτι σμου μας και η αρχη της καταστροφης! απο κατι τετοια κατα τα αλλα αθωα συμφωνητικα δινουν τροφη για μεγαλες αλλαγες που εμεις θα φτεμε στο τελος! Τα συγκεκριμενα γραφτηκαν παλιοτερα σε αντιστοιχη συζητηση απο τον Chris_7 τα οποια ειναι πολυ σωστα.Καθιστε λοιπον και σκεφτειτε ποια θα ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα απο αυτες τις ενεργειες στο μελλον.Μην κολλατε στο τωρα,δειτε και λιγο μπροστα πως θα καταλειξει η κοινωνια αν εφαρμοστουν τετοια μετρα και επισης σκεφτειτε πως θα αντιδρουσατε αν συνεβαινε στο παιδι σας(και μην πειτε το κλασσικο:Ε..ενταξει αμα συνεβαινε στο παιδι μου αλλιως θα αντιδρουσα).Επιπλεον αν ειστε συμφωνοι με γαμο,υοθεσια των ομοφυλοφιλων μονο και μονο για να πατε κοντρα στους παπαδες η για να μην χαρακτηριστητε παλαιομοδιτες,οπισθοδρομικοι η ρατσιστες(λεξη πολυ της μοδας τελευταια οταν δεν ξερουμε τι να απαντησουμε στον αλλο) απλα ωριμαστε και σκεφτειτε πιο ορθα.Οσο για το αν σας αρεσει να σας χαρακτιριζουν προοδευτικους και φιλελευθερους μη νομιζετε πως ειναι καποιος τιμητικος τιτλος και πως με αυτον θα πατε μπροστα. Και κατι τελευταιο.Συμφωνω να κατοχυροθουν νομικα οι ομοφυλοφιλοι αλλα μεχρι εκει,ουτε γαμοι ουτε υοθεσιες.Και αν νομιζετε πως ειμαι παλαιων αρχων τι να πω,20 χρονων ειμαι,λιγο δυσκολο να ειμαι παλαιομοδιτης ουτε εχω συζυτησει με γονεις και μεγαλυτερους αυτο το θεμα ωστε να υοθετησω τις αποψεις τους,απλα καθισα και σκεφτηκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Τα συγκεκριμενα γραφτηκαν παλιοτερα σε αντιστοιχη συζητηση απο τον Chris_7 τα οποια ειναι πολυ σωστα.Καθιστε λοιπον και σκεφτειτε ποια θα ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα απο αυτες τις ενεργειες στο μελλον.Μην κολλατε στο τωρα,δειτε και λιγο μπροστα πως θα καταλειξει η κοινωνια αν εφαρμοστουν τετοια μετρα και επισης σκεφτειτε πως θα αντιδρουσατε αν συνεβαινε στο παιδι σας(και μην πειτε το κλασσικο:Ε..ενταξει αμα συνεβαινε στο παιδι μου αλλιως θα αντιδρουσα).Επιπλεον αν ειστε συμφωνοι με γαμο,υοθεσια των ομοφυλοφιλων μονο και μονο για να πατε κοντρα στους παπαδες η για να μην χαρακτηριστητε παλαιομοδιτες,οπισθοδρομικοι η ρατσιστες(λεξη πολυ της μοδας τελευταια οταν δεν ξερουμε τι να απαντησουμε στον αλλο) απλα ωριμαστε και σκεφτειτε πιο ορθα.Οσο για το αν σας αρεσει να σας χαρακτιριζουν προοδευτικους και φιλελευθερους μη νομιζετε πως ειναι καποιος τιμητικος τιτλος και πως με αυτον θα πατε μπροστα. Και κατι τελευταιο.Συμφωνω να κατοχυροθουν νομικα οι ομοφυλοφιλοι αλλα μεχρι εκει,ουτε γαμοι ουτε υοθεσιες.Και αν νομιζετε πως ειμαι παλαιων αρχων τι να πω,20 χρονων ειμαι,λιγο δυσκολο να ειμαι παλαιομοδιτης ουτε εχω συζυτησει με γονεις και μεγαλυτερους αυτο το θεμα ωστε να υοθετησω τις αποψεις τους,απλα καθισα και σκεφτηκα. Είμαστε εδώ και τόσες σελίδες και επιχειρηματολογούμε υπέρ των γάμων και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, και το τελικό σου επιχείρημα είναι ότι "δεν το έχουμε σκεφτεί καλά το θέμα" και ότι έχουμε αυτές τις απόψεις επειδή "μας αρέσει να μας χαρακτηρίζουν προοδευτικούς και φιλελεύθερους" και επειδή "θέλουμε να πάμε κόντρα στους παπάδες"; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Nαι,γιατι τα επειχηρηματα ειναι η θεωρητικα η copy/paste by Google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ε ναι ενω το δικο σου επιχειρημα τωρα ειναι σοβαρο..Θεωρητικα επιχειρηματα;Εμεις εχουμε δωσει ερευνες ..τι πιο θεωρητικο επιχειρημα απο το οτι οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι φυσιολογικοι η ειναι εκδιωκομενοι απο την εκκλησια;Μην πω για το τρομερο επιχειρημα οτι θελουμε να παμε αντιθετα στην εκκλησια η στην θρησκεια..Προσωπικα ειμαι χριστιανη αλλα καθε φορα που ακουω απο παπαδες για ανθρωπους καταραμενους μου φαινεται οτι βρισκομαστε στο μεσαιωνα και οπου πουλανε συγχωροχαρτια στους αμαρτωλους..Αυτα ειναθ δημιουργηματα αρρωστων ανθρωπινων μυαλων η θρησκεια πρεσβευει την αγαπη..Οχι τον φοβο και το τι πρεπει να εισαι η να δωσεις για να πας στον παραδεισο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Nαι,γιατι τα επειχηρηματα ειναι η θεωρητικα η copy/paste by Google. ΟΚ τότε μάλλον το πρόβλημα στην κρίση το έχεις εσύ. Όταν σκοπός είναι να νομοθετήσεις πάνω σε κάτι, δεν βασίζεται σε προσωπικές απόψεις και "what-if"s τα οποία βγάζεις από το μυαλό σου, αλλά σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες. Το ότι κάποιος μπορεί να χρησιμοποίησε το Google για να βρει τις συγκεκριμένες μελέτες αναιρεί την ισχή της επιχειρηματολογίας του; Να το ξέρω δηλαδή όταν κάνω την πτυχιακή μου να μην βάλω papers μέσα που βρήκα από το Google... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 ΟΚ τότε μάλλον το πρόβλημα στην κρίση το έχεις εσύ. Όταν σκοπός είναι να νομοθετήσεις πάνω σε κάτι, δεν βασίζεται σε προσωπικές απόψεις και "what-if"s τα οποία βγάζεις από το μυαλό σου, αλλά σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες. Το ότι κάποιος μπορεί να χρησιμοποίησε το Google για να βρει τις συγκεκριμένες μελέτες αναιρεί την ισχή της επιχειρηματολογίας του; Να το ξέρω δηλαδή όταν κάνω την πτυχιακή μου να μην βάλω papers μέσα που βρήκα από το Google... Στατιστικά σημαντικό = πιθανώς σημαντικό, με μέγιστη πιθανότητα!!! Στατιστική = η ανθρώπινη επιστήμη καταθέτει τα όπλα. Όσο η πρόγνωση του καιρού είναι σήμερα αξιόπιστη, άλλο τόσο είναι και τα συμπεράσματα της στατιστικής σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Μη κρίνουμε από τις εκλογές, εκεί μιλάμε για πρόγνωση ημέρας με πιθανά αποτελέσματα 2 ή 3. Σε πολυδυναμικά συστήματα, όπου οι παράγοντες που αλληλεπιδρούν είναι άπειροι και τα πιθανά αποτελέσματα άπειρα, είμαστε γιούχου. Οπότε δεν μπορείς να βασιστείς στην έρευνα που παρέθεσες γιατι ουτε καν στατιστική δεν είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 :lol::lol::lol:Τα επιχειρηματα ενανια στη στατιστικη και στην ερευνα τα σπανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 shodanjr_gr, μην ασχολείσαι. Εμείς έχουμε παραθέσει τόσες έρευνες, απλά εκείνοι δεν τις διαβάζουν γιατί δεν τους συμφέρει. Κι άλλωστε για να καταλάβεις για τι μιλάμε, θυμήσου απλά ότι ο zyp3r ήταν αυτός που σε ρώτησε αν είσαι ομοφυλόφιλος απλά και μόνο επειδή υποστήριζες τα δικαιώματά τους :lol::lol::p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 shodanjr_gr, μην ασχολείσαι. Εμείς έχουμε παραθέσει τόσες έρευνες, απλά εκείνοι δεν τις διαβάζουν γιατί δεν τους συμφέρει. Κι άλλωστε για να καταλάβεις για τι μιλάμε, θυμήσου απλά ότι ο zyp3r ήταν αυτός που σε ρώτησε αν είσαι ομοφυλόφιλος απλά και μόνο επειδή υποστήριζες τα δικαιώματά τους :lol::lol::p Οταν καποιος κανει προσωπικη επιθεση δειχνει το αντιθετο μαλλον(ελλειψη επιχειτηματων) αυτη η ερευνα δεν λεει απολυτος τιποτα... και προκαλω τον shodanjr_gr να μου δειξει τα νουμερα της ερευνας,,σε ποσες οικογενειες ομοφυλοφιλων εγινε και σε ποια ηλικια ηταν τα παιδια,.... ΓΙατι δεν αναφερει η ερευνα τιποτα απο αυτα,,, αντε γιατι πολλοι δηθεν ειναι ολοι εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Aμαν τα μεγαλα σε 3,4 διαφορετικα μεγεθη γραμματα..Η τα χρωματα..1,2,3 καταντα ενοχλητικο..Δεν χρειαζεται να εχετε ξεχωριστη γραμματοσειρα απο τους υπολοι[ους για δουμε το μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 και προκαλω τον shodanjr_gr να μου δειξει τα νουμερα της ερευνας,,σε ποσες οικογενειες ομοφυλοφιλων εγινε και σε ποια ηλικια ηταν τα παιδια,.... ΓΙατι δεν αναφερει η ερευνα τιποτα απο αυτα,,, αντε γιατι πολλοι δηθεν ειναι ολοι εδω Αναπνεέις οξυγόνο. Δεν το βλέπεις, αλλά το αναπνέεις. Να σου φέρω και έρευνες που αποδεικνύουν ότι υπάρχει; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts