Jump to content

Vodafone Καρτοπρόγραμμα

TakeOverNet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

anyone:worry:;;;

edit: ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μάλλον λάθος έγινε και μου χρέωσαν το μισό ποσό,

αλλά το καλό κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι δε θα το πληρώσω ποτέ, ούτε στον επόμενο λογαριασμό.

Edited by juno12

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 931
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νεες αλλαγες συντομα στο καροπρογραμμα, θετικες αλλαγες :)
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Σαν τι δηλαδή; Σήμερα γύρισα το καρτοκινητό σε καρτοπρογραμμα, με 20 Ε απεριόριστα προς βοντα και περίπου 60 λ. Ομιλίας η' μηνύματα προς όλους.

• 2 weeks later...
αν θέλεις να βάλεις περισσότερα MB (γιατι τα 30 που δίνει ειναι αστεία) πόσο κάνει και μπορεί να μπαίνει αυτοματα αυτο το πρόγραμμα καθε μήνα ?

αν θέλεις να βάλεις περισσότερα MB (γιατι τα 30 που δίνει ειναι αστεία) πόσο κάνει και μπορεί να μπαίνει αυτοματα αυτο το πρόγραμμα καθε μήνα ?

υπάρχει το SURF & EMAIL 100 π.χ. που έχει προσφορά 500MB μέχρι τέλος του μήνα.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10881

Νεες αλλαγες συντομα στο καροπρογραμμα, θετικες αλλαγες :)

τι αλλαγες? ειμαι ετοιμη να το κανω καρτοκινητο..

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

τι αλλαγες? ειμαι ετοιμη να το κανω καρτοκινητο..

καροπρόγραμμα λέει ρε παιδιά, οχι καρτοπρόγραμμα.

με κάθε νέο κάρο δώρο 4 έξτρα νικελ ρόδες για τις βραδινές μας εξόδους

και 500Kg σανο για το άλογο:lol::lol::lol:.

Mε πηρανε τηλ σημερα απο voda και μου ειπαν οτι αν κανω καρτοπρογραμμα 20(απο καρτοκινητο cu) θα μου δωσουν 2 μηνες δωρεαν και το smart2!

Tι λετε αξιζει η μεταβαση?Μεχρι τωρα εβαζα μια 10αρα και ενεργοποιουσα το combo του cu με τα μην-ομιλια-internet!Τα λεπτα προς αλλους τελειωναν πριν 30 μερες και τα mb με ζορι μου εφταναν,με τα υπολοιπα ημουν οκ!Και κατι ακομα με τα 20Ε μπορω να ενεργοποιω τα πακετα του cu ή ισχυουν αλλα με καρτοπρογραμμα?

Και κατι ακομα με τα 20Ε μπορω να ενεργοποιω τα πακετα του cu ή ισχυουν αλλα με καρτοπρογραμμα?

ναι μπορείς να ενεργοποιείς πακέτα του cu.

δε σου είπαν ότι τους 2 πρώτους μήνες μπορείς να το δοκιμάσεις και μετά αν θές το σταματάς;

Μετα την αυξηση του παγιου σκεφτομαι να το κοψω να το ξανακανω συμβολαιο. Το εχει κοψει κανεις αλλος?

Τα ευρω που δε χρησιμοποιουμε ισχυουν για 2 μηνες οπως ισχυε παλιοτερα γιατι τωρα παιρνω το 1252 και δε μου λεει μεχρι ποτε ισχυουν. Επισης, αυτο με το mobile internet ισχυει γιατι με 30 μβ δε γινεται.

ναι μπορείς να ενεργοποιείς πακέτα του cu.

δε σου είπαν ότι τους 2 πρώτους μήνες μπορείς να το δοκιμάσεις και μετά αν θές το σταματάς;

Δεν μπορει γιατι θα παρει συσκευη, :) + τα παγια που θα παρει σαν δωρο.

Πρακτικα αξιζει, γιατι σκεψου περνεις και συσκευη και εχεις και ομιλια, και σταθερος λοαριασμος και μπορεις να βαλεις πακετα.

Edited by noodlah
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

• 1 month later...

Αν θέλω να διακόψω το καρτοσυμβόλαιο και να το μεταρέψω σε CU, θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι αν το διακόψω πριν το πέρας των 12 μηνών;

Δεν εχω πάρει επιδότηση για συσκευή.

Mε πηρανε τηλ σημερα απο voda και μου ειπαν οτι αν κανω καρτοπρογραμμα 20(απο καρτοκινητο cu) θα μου δωσουν 2 μηνες δωρεαν και το smart2!

Tι λετε αξιζει η μεταβαση?Μεχρι τωρα εβαζα μια 10αρα και ενεργοποιουσα το combo του cu με τα μην-ομιλια-internet!Τα λεπτα προς αλλους τελειωναν πριν 30 μερες και τα mb με ζορι μου εφταναν,με τα υπολοιπα ημουν οκ!Και κατι ακομα με τα 20Ε μπορω να ενεργοποιω τα πακετα του cu ή ισχυουν αλλα με καρτοπρογραμμα?

Λογικά θα σου είπαν ότι θα έχεις απεριόριστα για Vodafone και 75 λεπτά προς αλλους με ελάχιστη χρέωση το λεπτό... (παίζει ένα τέτοιο πρόγραμμα)

Αν είναι έτσι σε σε συμφέρει.

• 4 weeks later...
έχω το καρτοπρόγραμμα 20 με unlimitet προς την vodafon (1500 λεπτά) , τα οποία όμως μου τελείωσαν. Ταυτόχρονα έχω 15 ευρώ για χρήση όπως θέλω. <μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορά πακέτου ομιλίας όπως στα καρτοκινητά; Στο κατάστημα δε γνωρίζανε και με παραπέμπτουν στο 1286, το οποίο έχει πακέτα ανανέωσης sms και data και όχι ομιλίας. Ξέρει κανείς εάν γίνεται να βάλουμε κάποιο επιπλέον πακέτο ομιλίας προς vodafon από τον υπολοιπόμενο ποσό που έχουμε;

Το vodafone cu με τις ισχύουσες προσφορές είναι πιο οικονομικό από οποιδήποτε κατροπρόγραμμα. Ακόμα κι αν σου κάνουν έκπτωση 50% και δώρο το unlimited.

έχω το καρτοπρόγραμμα 20 με unlimitet προς την vodafon (1500 λεπτά) , τα οποία όμως μου τελείωσαν. Ταυτόχρονα έχω 15 ευρώ για χρήση όπως θέλω. <μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορά πακέτου ομιλίας όπως στα καρτοκινητά; Στο κατάστημα δε γνωρίζανε και με παραπέμπτουν στο 1286, το οποίο έχει πακέτα ανανέωσης sms και data και όχι ομιλίας. Ξέρει κανείς εάν γίνεται να βάλουμε κάποιο επιπλέον πακέτο ομιλίας προς vodafon από τον υπολοιπόμενο ποσό που έχουμε;

Όχι φίλε, δυστυχώς δεν έχει πακέτα ομιλίας

Καλά σου τελείωσαν τα λεπτά ομιλίας προς vofafone; Πως το κατάφερες αυτό;; :)

Edited by marduk132003

Όχι φίλε, δυστυχώς δεν έχει πακέτα ομιλίας

Καλά σου τελείωσαν τα λεπτά ομιλίας προς vofafone; Πως το κατάφερες αυτό;; :)

ερωτευμένος , γαρ....

ερωτευμένος , γαρ....

Τελικα δεν ειμαι ο μονος! Το μηνα θελω καπου στα 2000 μνματα και τα λεπτα τα εξαφανιζω!!!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ερωτευμένος , γαρ....

Πάρε εσύ κ η κοπέλα σου ένα καρτοκινητό βόνταφον και βάλτε ο ένας τον άλλον στη χρέωση 1 λεπτό το λεπτό ομιλίας... Και τελειωσες!

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043

Πάρε εσύ κ η κοπέλα σου ένα καρτοκινητό βόνταφον και βάλτε ο ένας τον άλλον στη χρέωση 1 λεπτό το λεπτό ομιλίας... Και τελειωσες!

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043

Μπα... Μόλις τελείωσε 1500' • 0.01 €/λεπτό = 15€...

Vodafone cu και πάλι

Με τρια πακέτα cu talk a lot 3•5€=15€ με 3•500' προς cu καο 3•100' προς όλους

Κι έχει κι αλλά λεφτά με sms

Αλλά θα πάθετε τίποτα ρε παιδιά. :-)

• 2 weeks later...
με πηρανε τηλεφωνο απο την vodafone οτι μου δινουν 120mb.και μου ειπανε για μυνημα ενεργοποιησης...το οποιο δεν ηρθε σημερα..τι παιζει εδω?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Τα χρηματα που ειναι διαθεσιμα κάθε μήνα σε μια γραμμή VODAFONE καρτόπρογραμμα μπορώ να τα μεταφέρω σε ένα νούμερο cu που εχω, πχ 10€;

Επίσης το καρτόπρογραμμα δίνει έκπτωση στη hol ή μόνο τα συμβόλαια με κανονικό πάγιο;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Τα χρηματα που ειναι διαθεσιμα κάθε μήνα σε μια γραμμή VODAFONE καρτόπρογραμμα μπορώ να τα μεταφέρω σε ένα νούμερο cu που εχω, πχ 10€;

Επίσης το καρτόπρογραμμα δίνει έκπτωση στη hol ή μόνο τα συμβόλαια με κανονικό πάγιο;

Το πρώτο δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν τα κατάφερα, μπορεί όμως να γίνεται. Το δεύτερο ισχύει δίνει έκπτωση στο hol αλλά πρέπει να έχεις καρτοσυμβόλαιο νομίζω πάνω από 15 ευρώ (αυτό αλλάζει, πρέπει να ρωτήσεις στο κατάστημα. Εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο με 19,10 ευρώ και στην hol πληρώνω 20-5=15 ευρώ. Εάν κόψεις το πρόγραμμα όμως επανέρχεσαι στην παλιά τιμή.

• The title was changed to Vodafone Καρτοπρόγραμμα