nicnos Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ναι, το "απλο" εκανα, με το installserver.exe που με τον xplorer to εβαλα στα C\sys\bin ... οποτε θα το δοκιμασω ετσι. Παιδια, αν το αφησω οπως ειναι, χωρις πιστοποιητικο, και περναω εφαρμογες.. ποιο το προβλημα αργοτερα ? γιατι ο φιλος Itchrist86 ειπε Προσωπική εκτίμηση είναι πως δεν αξίζει να το κάνεις εφόσον κάνεις τη δουλειά σου τώρα. Ποιο το προβλημα αργοτερα .... ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parasense Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Γεια σας παιδιά, παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 358064015409455 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ναι, το "απλο" εκανα, με το installserver.exe που με τον xplorer to εβαλα στα C\sys\bin ... οποτε θα το δοκιμασω ετσι. Παιδια, αν το αφησω οπως ειναι, χωρις πιστοποιητικο, και περναω εφαρμογες.. ποιο το προβλημα αργοτερα ? γιατι ο φιλος Itchrist86 ειπε Προσωπική εκτίμηση είναι πως δεν αξίζει να το κάνεις εφόσον κάνεις τη δουλειά σου τώρα. Ποιο το προβλημα αργοτερα .... ? Απλα σε μελλοντικη αναβαθμιση μπορει να μην λειτουργει το installserver.exe και θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να βγαλουν κατι καινουριο. Εαν βολευεσαι προς το παρον αφησε το ετσι και βλεπουμε.. Γεια σας παιδιά, παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 358064015409455 Σας ευχαριστώ! @parasense o αριθμος σου ειναι 244827 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parasense Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 σ'ευχαριστώ m8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Γεια σας παιδιά, παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 355739024250692 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Γεια σας παιδιά, παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 355739024250692 Σας ευχαριστώ! @indian_ o αριθμος σου ειναι 245403 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_kioy Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354193028939085 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Bicycling...saves fuel. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354193028939085 Σας ευχαριστώ! @mak_kioy ο αριθμος σου ειναι:245556 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καλησπερα παιδια Λοιπον, εχω κανει την μεθοδο με το hack ( installserver.exe κτλ ..) καποιες εφαρμογες που θελω πολυ δεν περνανε σε εγκατασταση λογο πιστοποιητικου, και το κυριοτερο ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ "ΤΡΕΧΟΥΝ" px Donttouch κ.α (τα python ktl υπαρχει κανονικα) δεν ξερω γιατι βγαινει αυτο... τελος παντων επιδη ισως κουρασα μερικους (πχ gianpithio) και δεν μπορω να βρω τι φταιει θα ηθελα νεο πιστοποιητικο, γιατι με το πρωτο που δοκιμασα κατι παει στραβα και δεν περνανε οι εφαρμογες, το imei μου ειναι 356983013403115 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcvaggr Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 352921024579436 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καλησπερα παιδια Λοιπον, εχω κανει την μεθοδο με το hack ( installserver.exe κτλ ..) καποιες εφαρμογες που θελω πολυ δεν περνανε σε εγκατασταση λογο πιστοποιητικου, και το κυριοτερο ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ "ΤΡΕΧΟΥΝ" px Donttouch κ.α (τα python ktl υπαρχει κανονικα) δεν ξερω γιατι βγαινει αυτο... Καλησπερα μολης δοκιμασα και λειτουργει κανονικα! Εχω στην μνημη της συσκευη μου = C το Donttouch τα παρακατω αρχεια: 1. Python+ScriptShell_1_4_4_3rdEd 2. megapymodulepack_by_smart4n_v1_5_2_124 Υ.Γ. Καλυτερα να συνεχισουμε στις εφαρμογες γιατι εδω ειμαστε εκτος θεματος. Εαν το προσπαθησεις θα βγαλεις ακρη. Εγω συναντω αρκετες φορες τετοια προβληματα αλλα επειδη επιμενω στο τελος τα καταφερνω.. τελος παντων επειδη ισως κουρασα μερικους (πχ gianpithio) και δεν μπορω να βρω τι φταιει Δεν κουρασες κανενα μην ανησυχεις για αυτο ειναι τα forum :) θα ηθελα νεο πιστοποιητικο, γιατι με το πρωτο που δοκιμασα κατι παει στραβα και δεν περνανε οι εφαρμογες, το imei μου ειναι 356983013403115 @nicnos ο αριθμος σου ειναι 245982 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 που ειναι τα cer .... πηρα το κωδικο και κατεβασα το αρχειο αλλα katebasa kai eixe mesa mono 3 arxeia security certificate,registration entries,text me αριθμους τι κανω λαθος? βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μολης κατεβασα τα αρχεια σου και ειναι σωστα.. Κατεβασε τα απο εδω και ακολουθησε την διαδικασια που υπαρχει στο 1 ποστ του παροντος.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 352921024579436 Σας ευχαριστώ! @mcvaggr ο αριθμος σου ειναι:246034 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcvaggr Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ευχαριστώ harley Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ποιος ειναι ο καλυτερος και ασφαλέστερος τρόπος ωστε μια και καλη ολες οι εφαρμογες που εγκαθιστουνται στο κινητο να γινονται αυτοματα signed?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 356983010882675 Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ποιος ειναι ο καλυτερος και ασφαλέστερος τρόπος ωστε μια και καλη ολες οι εφαρμογες που εγκαθιστουνται στο κινητο να γινονται αυτοματα signed?? 1. Nα παρεις κανονικο πιστοποιητικο. 2. Δοκιμασε τον τροπο που ονομαζετε : Προσβαση στους φακελους Sys, Private και εγκατασταση unsigned εφαρμογων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362113#post2362113 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 356983010882675 Ευχαριστω προκαταβολικα!! @blusprint ο αριθμος σου ειναι 246345 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apodrak Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354172020540620 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354172020540620 Σας ευχαριστώ! Καταρχην καλως ηλθες.. :) @apodrak o αριθμος σου ειναι 246884 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsadia Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για την συσκευή μου με αριθμό ΙΜΕΙ 356442014933695 σας ευχαριστώ πολύ:yahoo::bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnostos13 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εγω εκανα την με8οδο με το install server και το caps on-of σε ν73 αλλα δεν μπορω να κανω install τα caps 0n-off γιατι τα βγαζει corupted... τι μπορει να πηγε λα8ος?? α επισης δεν αναγνωριζει το pc την συσκευη μεσω nokia suite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εγω εκανα την με8οδο με το install server και το caps on-of σε ν73 αλλα δεν μπορω να κανω install τα caps 0n-off γιατι τα βγαζει corupted... τι μπορει να πηγε λα8ος?? α επισης δεν αναγνωριζει το pc την συσκευη μεσω nokia suite... Καταρχην καλως ηλθες.. :) Aλλες unsigned εφαρμογες μπορεις να κανεις εγκατασταση? Μηπως δεν εβαλες το αρχειο installserver.exe στην σωστη θεση? Δοκιμασε να κανεις την διαδικασια απο την αρχη τον οδηγο θα τον βρεις στο τελος αυτου του link με ονομα: Προσβαση στους φακελους Sys, Private και εγκατασταση unsigned εφαρμογων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 to ιδιο τα ιδια αρχεια... ποιες ειναι οι προεκτασεις δε γραφουν κατι τα .cer , .....poy einai ? κατεβαζω το ζιπ signis kai to ξεζιπαρω στο υπολογιστη σε φακελο κατεβαζω το αρχειο το οποιο εχει μεσα Security Certificate Registration Entries κανενα δεν εχει προεκτασεις key ,cer θεωρω οτι το πρωτο ειναι το cer ara ftiaxnv xyz.cer kai ομοιως το αλλο xyz.key παιρνω μια εφαρμογη την βαζω στο φακελο (πως ξερω αν ειναι sis h sisx?) dokimasa και τα δυο πατησα το batch alla τιποτα... μηπως επρεπε να κανω κατι πριν?(χ-πλορε) βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts