Jump to content

agnostos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agnostos13

  1. Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα που με καιει... Χθες ξαφνικα το nokia n73 μου σταματησε να βγαζει ειδοποιησεις για τα μηνυματα και τις αναφορες!!!:cry: Δηλαδη οταν λαμβανω ενα μηνυμα η ερχεται μια αναφορα δεν κανει τιποτα... Και πρεπει να παω μονος μου στα μηνυματα να το δω(η στις αναφορες αντιστοιχα) Ξερετε τι μπορει να φταιει? :( Να αναφερω επισης οτι εφαγε μια μικρη τουμπα λιγες ωρες πριν σταματησει να δειχνει τις ειδοποιησεις... Αλλα και μετα τη τουμπα δουλευε... Υστερα απο 2-3 ωρες τα επαι3ε... :wacko: Να πω πως δεν εχω αλλη συσκευη και τα μηνυματα που λαμβανω ειναι πολυ σημαντικα για να τα χανω...
  2. Παιδια ξερετε καμια καλη θηκη που να ειναι διακριτικη και να προστατευει το iphone απο σκονη,υγρασια,μικροχτυπηματα και χαρακιες???:confused:
  3. Επισημα δεν παιζει... μηπως ειναι hi-phone?! Εκτος αν εχει κανει πατεντα... παντως 18gb και iphone δεν υπαρχει.... τωρα ελληνικο μενου μπορει να εχει (οχι σφραγγισμενο)... Μαλλον δεν σου ειπε σωστα τα στοιχεια αλλιως ειναι replica... :)
  4. Eγω πηγα χθες σε ενα καταστημα Vodafone και μου ειπαν οτι το 8gb εχει τελειωσει σε ολα τα καταστηματα και θα φερουν παλι τον Απριλη! Διαθεσιμο ειχαν μονο το 16gb δυο κομματια και μετα σου το φερναν σε μια εβδομαδα... Εχετε ακουσει κατι σχετικο η μηπως ηθελε να πουλησει 16gb που ειχε στο ραφι... :confused:
  5. Σοβαρα?? Μπορεις να μου βρεις και εμενα μια bmw 316 coupe μαυρη 2000-2004 σε τιμη 10000-12000e??? :grin:
  6. Παιδια ξερει κανεις αν γινεται πατεντα για να μπει compact flash καρτα σαν μνημη σε iphone ωστε να γινει 32 η 64 gb?? Εχω ακουσει οτι στα περισσοτερα ipod γινεται... στο iphone ομως???
  7. Νομιζω τοσο ειχε απο τοτε που βγηκε στις ΗΠΑ... Τοσο παει με το συμβολαιο της ΑΤ&Τ (2χρονη δεσμευση) και αποτελει μερος προσφορας... Εδω αντιστοιχα προγραμματα προς το παρων βγαζει μονο η vodafone (νομιζω αντιστοιχο απο αποψη επιδοτησης ειναι το iPhone 500 super plus με αγορα απο το ηλεκτρονικο καταστημα της vodafone)...;)
  8. παιδια εχω ενα προβλημα με το n73 ΜΕ μου... μερικες φορες κλεινει μονο του... πχ παω να πατησω ενα κουμπι να το 3εκλειδωσω και σβηνει η ο8ονη... και οταν παταω το κουμπι να ενεργοποιη8ει ξανα στην αρχη μου βγαζει το περιβαλλον που ηταν οταν εκλεισε με γραμμες ,μετα γινεται μαυρη και μετα ανοιγει εμφανιζοντας το logo της νοκια... τι μπορει να φταιει??? η συσκευη ειναι hacked με hellocarbide...
  9. Εχω το n73me και το εχω κανει hacked με τον 1o τροπο (HelloCarbide) τωρα επειδη κλεινει μερικες φορες μονο του(ελπιζω να μην φταιει το hack) 8α παει για αναβαθμιση.... χρειαζεται να κανω κατι πριν την αναβαθμιση?? Αν το αφησω ετσι θα εχω προβλημα με τη Nokia?? Θα έχει προβλημα να αναβαθμιστει???
  10. Δεν εχω προβλημα αρκει να βρω πως 8α το κανω, να φτασει καποια στιγμη... να δουλευει να κανει οσο λεει και να πληρωσω με αντικαταβολη (για να ειμαι σιγουρος):D
  11. 8α μου το παρεις κ εμενα και τα 20Ε δικα σου:D?!?!?!!!!! Αγορα δεν γινεται να κανεις διαδικτυακα??? Κατι ειδα οτι ελεγε για e-bay αλλα δεν πολυκαταλαβα (δεν τα παω καλα με τα ιταλικα)...
  12. Εσυ πως το πειρες? ειναι αξιπιστο το site??:happy:
  13. Και εγω ενδιαφερομαι... για πες... :happy: ps. για το 3g λες η το 2g?
  14. Βασικα για αγορα απο καταστημα ενωω μιας και 8α παει ενας φιλος μου προς τα εκει... Αλλα νομιζω στο Apple Store κανεις συμβολαιο επιτοπου (με τιμη 199$)... :confused:
  15. Ξερετε μηπως ποσο κοστιζει η αγορα του iphοne 3g απο ΗΠΑ και αν υπαρχει δυνατοτητα να το παρεις χωρις να φορτω8εις το συμβολαιο των 2 χρονων???:confused:
  16. Γεια σε ολους.... Θελω να κανω μερικες ερωτησεις και σορρυ αν εχουν απαντηθει αλλου, αλλα δεν βρηκα κατι... 1 Ισχυει οτι το iphone 3g 8gb στις ΗΠΑ κοστιζει 199$(περιπου 140€)? 2 Επειδη υπαρχει μια δυνατοτητα να παει ενας φιλος εκει 8α μπορεσει να το αγορασει η 8α εχει προβληματα(π.χ συμβολαια και τετοια) 3 Ειναι συμβατο με ελληνικες sim και συγκεκριμενα με της cosmote? 4 Αν παθει κατι, ισχυει η εγγυηση στο ελληνικο apple store η τουλαχιστον γινεται να επισκευαστει εδω? 5 Ειναι ευκολο να το κανω unlock o ιδιος η θα πρεπει να το βρω ξεκλειδωτο? 6 Θα μπορεσει να το περασει ο φιλος στο τελωνειο η 8α πληρωσω εκει ολη την διαφορα της τιμης του απο το ελληνικο (500€)... Αυτα τα ολιγα:happy: οποιος γνωριζει παρακαλω να απαντησει...
  17. Ναι ! ! ! ;) Τελικα βρηκα τι εφταιγε... Κατοπιν αναζητησης σε fotum του ε3ωτερικου διαπιστωσα οτι υπαρχει instalserver.exe σε pre_FP1 εκδοση και αυτος που ειχα βαλει ηταν μαλλον ο FP1... Κατοπιν τον αντικατεστησα και δουλεψε μια χαρα... ;) Ευχαριστω πολυ παντως για την βοιη8εια και συγνωμη για την ταλαιπορια...:happy:
  18. Ε αυτο κανω... (ο φακελος DATA ειναι ο φακελος που εχει τα αρχεια της συσκευης) αλλα δεν πετυχαινει...:worry:
  19. Σορυ αν δεν ε3ηγω κατι σωστα... και παρα8ετω το σημειο του οδηγου που δεν εχω καταλαβει "2. Περνάμε το αρχείο «installserver.exe» στο κινητό." οταν λεει περναμε... πως ακριβως γινεται αυτο??? με αντιγραφη του αρχειου απο το pc και επικοληση σε καποιο σημειο της μνημης(για να το κανουμε copy και paste μετα μεσω x-plore στο c:\sis\bin) η καπως αλλιως??:confused:
  20. Τι ενωει το περναμε στο κινητο γιατι και χυμα που το εβαλα στο data παλι corupted τα βγαζει τα αρχεια capsOn-Off... Δεν μπορω να καταλαβω:(
  21. Το 3ανακανα αλλα και παλι corupted τις βγαζει τις εφαρμογες... Γιατι μ συμβαινει αυτο???:cry: Για installation unsigned εφαρμογων χρειαζεται μονο το installserver???:confused: 3ερει κανεις καποια δοκιμασμενη με8οδο για n73??
  22. Εγω εκανα την με8οδο με το install server και το caps on-of σε ν73 αλλα δεν μπορω να κανω install τα caps 0n-off γιατι τα βγαζει corupted... τι μπορει να πηγε λα8ος?? α επισης δεν αναγνωριζει το pc την συσκευη μεσω nokia suite...
×
×
  • Create New...