plankton69 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 απο το http://www.s60certkey.com/unauthorised.php δεν μπορουμε να το κατεβασουμε; εγω το εκανα και εκει. Κανει μονο online πιστοποιηση;γιατι αν κανει με βολευει....(κανω την ολη διαδικασια απο κινητο...) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Κανει μονο online πιστοποιηση;γιατι αν κανει με βολευει....(κανω την ολη διαδικασια απο κινητο...) δεν ξερω τι κανει! ακριβως παντως εγω εβαλα ιμει και περιμενω διοτι ειμαι ασχετος απο αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 πρέπει να κοιτάς στο site της opda που και που μέχρι να βγει το πιστοποιητικό σου:lol: Ναι ρε ,ελεος ,και τωρα παλι το ιδιο Model Remark IMEI Apply/Upload(Time) Expire Time state Operate u5 pc u5 *************************** Being produced delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Δεν ξέρω τι έκανα,πάντως από http://www.opda.net.cn αφού επέλεξα αγγλικά με έστειλε http://www.shoujizu.net/en/ και εδώ και 15 μέρες περιμένω.Μάλλον κάπου χάθηκα μέσα στο opda... Edited August 4, 2011 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Δεν ξέρω τι έκανα,πάντως από http://www.opda.net.cn αφού επέλεξα αγγλικά με έστειλε http://www.shoujizu.net/en/ και εδώ και 15 μέρες περιμένω.Μάλλον κάπου χάθηκα μέσα στο opda... σωστα σε πηγε εκει και εμενα εκει με ειχε παει και ακομα περιμενω . τι να πω ισως εχουνε παει διακοπες αυτοι για αυτο δεν μας βγαζουνε τα κλειδια τι να πω .. αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 3 μερες και ακομα τιποτα.Κανα αλλο site υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 3 μερες και ακομα τιποτα.Κανα αλλο site υπαρχει? Υπομονή.Με τη σημερινή, 16 ημέρες εγώ.Μάλλον διακοπές πήγαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Υπομονή.Με τη σημερινή, 16 ημέρες εγώ.Μάλλον διακοπές πήγαν... Mαλλον δεν πηγαν διακοπες.... Πολυ απλα πρεπει να κοψαν το τζαμπα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Mαλλον δεν πηγαν διακοπες.... Πολυ απλα πρεπει να κοψαν το τζαμπα.... Eγώ τους έκανα και donate αλλά το status από απλό member δεν μου το άλλαξαν.Κάτι δεν πάει καλά...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Eγώ τους έκανα και donate αλλά το status από απλό member δεν μου το άλλαξαν.Κάτι δεν πάει καλά...:mad: Και με donate κιολας 16 μερες;;;;:blink: Eκανες μεγαλο ποσο ή το πιο μικρο;γιατι μπορει να εχουν βαλει σε καθε τιμη το αναλογο χρονικο διαστημα....και εμεις που δεν καναμε να περιμενουμε μηνες....!!!! Hθελα να ρωτησω αν εκανε καποιος donate εδω και τι εγινε,αλλα με καλυψες απολυτα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Και με donate κιολας 16 μερες;;;;:blink: Eκανες μεγαλο ποσο ή το πιο μικρο;γιατι μπορει να εχουν βαλει σε καθε τιμη το αναλογο χρονικο διαστημα....και εμεις που δεν καναμε να περιμενουμε μηνες....!!!! Hθελα να ρωτησω αν εκανε καποιος donate εδω και τι εγινε,αλλα με καλυψες απολυτα.... και τωρα τι κανουμε παιδια; πωσ μπορουμε να κατεβασουμε το πιστοποιητικο και το κλειδι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Και με donate κιολας 16 μερες;;;;:blink: Eκανες μεγαλο ποσο ή το πιο μικρο;γιατι μπορει να εχουν βαλει σε καθε τιμη το αναλογο χρονικο διαστημα....και εμεις που δεν καναμε να περιμενουμε μηνες....!!!! Hθελα να ρωτησω αν εκανε καποιος donate εδω και τι εγινε,αλλα με καλυψες απολυτα.... Nα τα βάλω σε μία σειρά. Στο opda περιμένω 11 (λάθος έγραψα 16) ημέρες αλλά donate έκανα στις 2/8/11 το ποσό των 20$ Στο s60certkey έκανα donate 10$ και περιμένω μόνο 2 ημέρες. Πουθενά όμως δεν έγινε κάποια αλλαγή στο member status. Edited August 5, 2011 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Nα τα βάλω σε μία σειρά. Στο opda περιμένω 11 (λάθος έγραψα 16) ημέρες αλλά donate έκανα στις 2/8/11 το ποσό των 20$ Στο s60certkey έκανα donate 10$ και περιμένω μόνο 2 ημέρες. Πουθενά όμως δεν έγινε κάποια αλλαγή στο member status. υπεροχα ...και τωρα τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 υπεροχα ...και τωρα τι κανουμε; Yπομονη...κι αρχιζουμε το ψαξιμο μπας και βρουμε τιποτα αλλο..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πάντως μην τους κάνετε donate όπως εγώ.Μετά από μέρες το δικό μου Membership είναι ακόμα Standard.Υποτίθεται ότι όταν πληρώνεις κάπου, έχεις κάποια πλεονεκτήματα.Επίσης από τις 8/8 στις 6 το απόγευμα μέχρι τώρα που γράφω έχουν δώσει στο s60certkey 30 πιστοποιητικά και στην αναμονή είναι 35.509.Οπότε κάντε υπολογισμό...θ΄ασπρισουν τα μαλλιά σας μέχρι να πάρετε Certificate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πάντως μην τους κάνετε donate όπως εγώ.Μετά από μέρες το δικό μου Membership είναι ακόμα Standard.Υποτίθεται ότι όταν πληρώνεις κάπου, έχεις κάποια πλεονεκτήματα.Επίσης από τις 8/8 στις 6 το απόγευμα μέχρι τώρα που γράφω έχουν δώσει στο s60certkey 30 πιστοποιητικά και στην αναμονή είναι 35.509.Οπότε κάντε υπολογισμό...θ΄ασπρισουν τα μαλλιά σας μέχρι να πάρετε Certificate... ωχ καταλαβα. παει και αυτο σιτε θα πρεπει να βρουμε αλλο ετσι οπως το πανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpavl Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 γεια σας και καλος σας εχω το nokia n95 8gb θα ηθελα να βαλω την εφαρμογη rocknscroll εκανα ολη τη διαδικασια και εκανα signed με το imei μου την εφαρμογη... εκανα κανονικα εγγατασταση το προβλημα ομως ειναι οτι δεν λειτουργει η εφαρμογη οσο και αν παταω στο εικονιδιο... ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας καθε προταση δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 ''Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. '' Μετα απο μια βδομαδα,παραμενει η ιδια κατασταση.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpavl Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 δεν εχει περασει μια βδομαδα...αλλα μετα απο πολυ επιμονη και πατημα μονο δυο φορες καταφερα και μπηκα αλλα μετα παλι δεν ανοιγε ...πρεπει να περιμενω μια βδομαδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 δεν εχει περασει μια βδομαδα...αλλα μετα απο πολυ επιμονη και πατημα μονο δυο φορες καταφερα και μπηκα αλλα μετα παλι δεν ανοιγε ...πρεπει να περιμενω μια βδομαδα ; εχει περασει σχεδον 2 με 3 εβδομαδες και ακομα τιποτα .εσυ πως πηρες το πιστοποιητκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μετα απο μια βδομαδα,παραμενει η ιδια κατασταση.... Τζάμπα περιμένεις.Διάβασε τι έγραψα παραπάνω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Τζάμπα περιμένεις.Διάβασε τι έγραψα παραπάνω...:( Πάντως μην τους κάνετε donate όπως εγώ.Μετά από μέρες το δικό μου Membership είναι ακόμα Standard.Υποτίθεται ότι όταν πληρώνεις κάπου, έχεις κάποια πλεονεκτήματα.Επίσης από τις 8/8 στις 6 το απόγευμα μέχρι τώρα που γράφω έχουν δώσει στο s60certkey 30 πιστοποιητικά και στην αναμονή είναι 35.509.Οπότε κάντε υπολογισμό...θ΄ασπρισουν τα μαλλιά σας μέχρι να πάρετε Certificate... ναι το ξερω το ειδα ειχα μια ελπιδα αλλα απο το φαινεται το κοψανε και αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpavl Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Τζάμπα περιμένεις.Διάβασε τι έγραψα παραπάνω... αν καταλαβα καλα θα πρεπει να περιμενω 3-5εργασιμες για να λειτουργησει η πολυ απλα πρεπει να πληρωσεις επηδει δεν εχω ασχοληθει με το θεμα help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Τζάμπα περιμένεις.Διάβασε τι έγραψα παραπάνω... αν καταλαβα καλα θα πρεπει να περιμενω 3-5εργασιμες για να λειτουργησει η πολυ απλα πρεπει να πληρωσεις επηδει δεν εχω ασχοληθει με το θεμα help!!! Mην κανεις το λαθος και πληρωσεις...Δες πιο πανω ενα παιδι που πληρωσε,και δεν εγινε τπτ απολυτως...ακομα περιμενει... Oπως και γω που δεν πληρωσα,ακομα περιμενω...και θα περιμενω,οπως ολοι... Mαλλον παιζει απατη τελικα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpavl Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 οκ...ξερεται που μπορω να βρω apps για το n95 που δεν χρειαζοντα πιστοποιητικο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts