giorgosaslanidis Δημοσιεύτηκε May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2008 Πρόβλημα με usb stick έχω ενα usb 4Gb το όποιο δούλευε κανονικά, μέχρι που ξαφνικά το pc το βλέπει σαν cd. οταν πάω να το ανοιξω δλδ, μου λέει "τοποθετήστε μια δισκέτα στη μονάδα". μπήκα απο τη διαχείρηση δίσκων, αλλά εκεί λεει μη αναγνωσιμο. με το partition magic δεν το βλέπει καν. ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 μου ειχε τυχει ακριβως το ιδιο οταν ειχε κολλησει εναν ιο απο καποιο pc που το χα βαλει :worry: καντου ενα φορματ και λογικα θα στρωσει (ελπιζω να μην ειχες κατι σημαντικο μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 den exo tipota mesa, duo meres to eixa. to thema einai pos tha kano format? deksi klik diamorfosi den kanei tpt. uparxei kanena allo prog ektos tou partition magic pou na kanei ti douleia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 πήγαινέ το πίσω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Θα συμφωνήσω με τον Alexkass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 den exo tipota mesa, duo meres to eixa. to thema einai pos tha kano format? deksi klik diamorfosi den kanei tpt. uparxei kanena allo prog ektos tou partition magic pou na kanei ti douleia? Δοκίμασε αν θες: Συνδέεις το usb, my computer>manage>device manager>usb hard drive>properties>policies>optimize for performance>ok Πας πάλι My computer δεξί κλικ στο drive>format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 πήγαινέ το πίσω. tha to pigaina, alla to pira apo magazi pou ekleine kai ixe ekptoseis. tora exei kleisei. 7 euro to pira. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 φιλε μου εγω εκανα format τα flashακια μου με ενα προγραμμα της hp.δυστυχως ομως δεν θυμαμαι πως ακριβως ονομαζεται.εχει και την δυνατοτητα να αλλαξεις τον τυπο απο fat σε ntfs και το αντιστροφο.ισως να το βρεις με ενα googlαρισμα!check it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 den kanei oute me to hp programma. sto telos tha to petakso apo to parathiro kai telos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 το δοκιμασες σε αλλον υπολογιστη?μονο στον δικο σου παρουσιαζει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. May 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 se allous 3. kai se ubuntu den to vlepei kan. prepei na kaike logika kai den diavazei ti mnimi tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 μα αμα καιγοτανε δεν θα το αναγνωριζε καθολου ο υπολογιστης.τεσπα!παρε αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 παιδια προβλημα ενω με το φλασακι μου τα πηγαιναμε καλα (το μοναδικο που μου κρατησε τοσο καιρο χωρις να το χασω), ξαφνικα το συνδεω στον υπολογιστη, δειχνει μεσα στο ''υπολογιστης μου'' αφαιρουμενος δισκος, παταω διπλο κλικ να ανοιξει και μου λεει ''τοποθετηστε μια μοναδα δισκου''..προφανως λοιπον δε μπορω να του κανω ουτε φορματ ουτε τιποτα αλλο..στη διαχειρηση δισκων μου εμφανιζει το ονομα μονο αλλα και παλι τα ιδια..κενο χωρις δυνατοτητα να ανοιξει..το προσπαθω με το minitool partition και δε το αναγνωριζει καθολου.εννοειται οτι εχω προσπαθησει απειρα προγραμματακια για φορματ χωρισ κανενα αποτελεσμα..οπως και του εχω αλλαξει γραμμα διαδρομης αλλα και παλι τα ιδια δε με νοιαζει η αξια του αλλα τα πραγματα που εχω μεσα..καποια λυση?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsikelis Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Εχω το ίδιο πρόβλημα σε στικακι που δούλευε . Οταν εκανα εγκατάσταση τα 11 και τα έβαλα για πρώτη φορά, μου ζήτησε να επιλέξω μεταξύ δυο πραγμάτων (δεν θυμάμαι τι ήταν ) απο τότε το βλέπει σαν εικονικό δίσκο . Ψάχνω να βρω πως θα αλλάξω αυτό που έκανα και δεν μπορώ. Οταν πατά άνοιγμα μου λέει οτι δεν έχει τίποτα μέσα να βάλω κάποιο cd. μου βγάζει το εξής "Τοποθετήστε εναν δίσκο στην μονάδα USB (K:)". Ξέρω οτι το έκανα εγώ, αλλα δεν ξέρω τι έκανα και πως αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts