Jump to content

Πρόβλημα με usb stick


giorgosaslanidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόβλημα με usb stick

 

έχω ενα usb 4Gb το όποιο δούλευε κανονικά, μέχρι που ξαφνικά το pc το βλέπει σαν cd. οταν πάω να το ανοιξω δλδ, μου λέει "τοποθετήστε μια δισκέτα στη μονάδα". μπήκα απο τη διαχείρηση δίσκων, αλλά εκεί λεει μη αναγνωσιμο. με το partition magic δεν το βλέπει καν.

 

ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Link to comment
Share on other sites

μου ειχε τυχει ακριβως το ιδιο οταν ειχε κολλησει εναν ιο απο καποιο pc που το χα βαλει :worry:

καντου ενα φορματ και λογικα θα στρωσει (ελπιζω να μην ειχες κατι σημαντικο μεσα)

Link to comment
Share on other sites

den exo tipota mesa, duo meres to eixa. to thema einai pos tha kano format? deksi klik diamorfosi den kanei tpt. uparxei kanena allo prog ektos tou partition magic pou na kanei ti douleia?
Link to comment
Share on other sites

den exo tipota mesa, duo meres to eixa. to thema einai pos tha kano format? deksi klik diamorfosi den kanei tpt. uparxei kanena allo prog ektos tou partition magic pou na kanei ti douleia?

 

Δοκίμασε αν θες:

Συνδέεις το usb, my computer>manage>device manager>usb hard drive>properties>policies>optimize for performance>ok

 

Πας πάλι My computer δεξί κλικ στο drive>format

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου εγω εκανα format τα flashακια μου με ενα προγραμμα της hp.δυστυχως ομως δεν θυμαμαι πως ακριβως ονομαζεται.εχει και την δυνατοτητα να αλλαξεις τον τυπο απο fat σε ntfs και το αντιστροφο.ισως να το βρεις με ενα googlαρισμα!check it!
Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

παιδια προβλημα

 

ενω με το φλασακι μου τα πηγαιναμε καλα (το μοναδικο που μου κρατησε τοσο καιρο χωρις να το χασω), ξαφνικα το συνδεω στον υπολογιστη, δειχνει μεσα στο ''υπολογιστης μου'' αφαιρουμενος δισκος, παταω διπλο κλικ να ανοιξει και μου λεει ''τοποθετηστε μια μοναδα δισκου''..προφανως λοιπον δε μπορω να του κανω ουτε φορματ ουτε τιποτα αλλο..στη διαχειρηση δισκων μου εμφανιζει το ονομα μονο αλλα και παλι τα ιδια..κενο χωρις δυνατοτητα να ανοιξει..το προσπαθω με το minitool partition και δε το αναγνωριζει καθολου.εννοειται οτι εχω προσπαθησει απειρα προγραμματακια για φορματ χωρισ κανενα αποτελεσμα..οπως και του εχω αλλαξει γραμμα διαδρομης αλλα και παλι τα ιδια

δε με νοιαζει η αξια του αλλα τα πραγματα που εχω μεσα..καποια λυση??

Le max2 6/64 (rr oreo rom)
Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Εχω το ίδιο πρόβλημα σε στικακι που δούλευε . Οταν εκανα εγκατάσταση τα 11 και τα έβαλα για πρώτη φορά, μου ζήτησε να επιλέξω μεταξύ δυο πραγμάτων (δεν θυμάμαι τι ήταν ) απο τότε το βλέπει σαν εικονικό δίσκο . Ψάχνω να βρω πως θα αλλάξω αυτό που έκανα και δεν μπορώ. Οταν πατά άνοιγμα μου λέει οτι δεν έχει τίποτα μέσα να βάλω κάποιο cd. μου βγάζει το εξής "Τοποθετήστε εναν δίσκο στην μονάδα USB (K:)". Ξέρω οτι το έκανα εγώ, αλλα δεν ξέρω τι έκανα και πως αλλάζει

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Quote

Ενώ η μονάδα flash μου λειτουργούσε καλά (η μόνη που μου κράτησε τόσο πολύ χωρίς απώλειες), ξαφνικά την συνδέω στον υπολογιστή μου, εμφανίζεται στον υπολογιστή μου ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου, κάνω διπλό κλικ πάνω της για να την ανοίξω και μου λέει "εισαγάγετε δίσκο"... προφανώς δεν μπορώ να την διαμορφώσω ή να κάνω κάτι άλλο με αυτήν. Στη διαχείριση δίσκων μου δείχνει μόνο το όνομα, αλλά πάλι το ίδιο πράγμα... άδειο, καμία επιλογή για άνοιγμα. Το δοκιμάζω με το partition minitool, αλλά δεν την αναγνωρίζει καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει αμέτρητα προγράμματα για να την διαμορφώσω, αλλά μάταια. Έχω επίσης αλλάξει το γράμμα της διαδρομής της, αλλά πάλι το ίδιο πράγμα. Δεν με νοιάζει η αξία της, αλλά τι έχω μέσα της... υπάρχει λύση;; Έχω το ίδιο πρόβλημα σε μια μονάδα flash που λειτουργούσε. Όταν εγκατέστησα το 11 και την τοποθέτησα την πρώτη φορά, μου ζήτησε να επιλέξω ανάμεσα σε δύο πράγματα (δεν θυμάμαι ποια ήταν), από τότε την βλέπει ως εικονική μονάδα δίσκου. Προσπαθώ να βρω πώς να αλλάξω αυτό που έκανα, αλλά δεν μπορώ. Όταν το ανοίγω, μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα μέσα, οπότε μπορώ να εισάγω τον δίσκο. Λέει "Insert disc into USB drive (K:)". Ξέρω ότι το έκανα εγώ, αλλά δεν καταλαβαίνω τι έκανα ή πώς άλλαξε. Επιπλέον, θέλω να απολαύσω ξανά τα online παιχνίδια το συντομότερο δυνατό. Μόλις ανακάλυψα την ιστοσελίδα https://mrpunter-el.gr/bonuses/ όπου υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, κάτι που με βοηθάει πολύ.



Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε μια ρύθμιση στα Windows 11 ή σε μια βλάβη του ελεγκτή. Εάν εξακολουθεί να εμφανίζεται κενό σε άλλον υπολογιστή ή σε Linux, τα δεδομένα δεν είναι άμεσα προσβάσιμα. Σε αυτήν την περίπτωση, η λύση είναι να δοκιμάσετε βοηθητικά προγράμματα χαμηλού επιπέδου όπως το ChipGenius για να μάθετε ποιο τσιπ είναι εγκατεστημένο και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης (MPTool) για να χρησιμοποιήσετε ξανά τη μονάδα USB ως συσκευή αποθήκευσης. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε πραγματικά τα αρχεία, είναι καλύτερο να μην πειραματιστείτε και να απευθυνθείτε απευθείας στους επαγγελματίες.

Edited by Jordanos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...