Jump to content

Παραεισαγωγή κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα το B5722 από το kinitomania.com. Η συσκευασία ήταν ανοιγμένη, είχαν βάλει μέσα μια φωτοτυπία του manual και πάνω από το αυτοκόλλητο είχαν βάλει άλλο αυτοκόλλητο. Μπορώ να κάνω κάτι;

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το "άλλο αυτοκόλλητο" είναι ίδιο με το προηγούμενο; Τι γράφει πάνω;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Αγόρασα το B5722 από το kinitomania.com. Η συσκευασία ήταν ανοιγμένη, είχαν βάλει μέσα μια φωτοτυπία του manual και πάνω από το αυτοκόλλητο είχαν βάλει άλλο αυτοκόλλητο. Μπορώ να κάνω κάτι;

Το κινητό προφανώς ήρθε ως παραεισαγωγή από το εξωτερικό χωρίς ελληνικό software και χωρίς ελληνικό manual. Το άνοιξαν στο κατάστημα για να περάσουν το ελληνικό firmware και να βάλουν το manual φωτοτυπημένο.

Επικοινώνησε με το κατάστημα για να το επιβεβαιώσεις αν θέλεις.

Τα παραπάνω δεν νομίζω ότι είναι μεμπτά, άλλωστε το πήρες σε πολύ χαμηλή τιμή φαντάζομαι.

• 1 year later...
Θέλω να αφήσω και εγώ το πετραδάκι μου σε αυτό το νήμα. Το ebw.gr πουλάει κινητά παραεισαγωγής. Την έπαθα με το Nokia c3-00 που είχα αγοράσει απο εκεί, ήταν κλειστό με ένα αυτοκόλλητο, το βιβλιαράκι στα Ρώσικα μόνο. Χάλασε και το πήγα στην ΝΟΚΙΑ όπου έμαθα ότι είναι απο Αραβικά Εμιράτα, το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι μου. Τους το επέστρεψα μου είπαν θα το φτιάξουν και τους ζήτησα καινούριο απο Ευρώπη κινητό. Τελικά μου έδωσαν το ίδιο, αρνήθηκα και τους ζήτησα Ευρωπαϊκό. Περίμενα από τις 18 Νοεμβ. ως τις 23 Δεκεμβρίου. Τελικά πήρα τηλέφωνο και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και τότε θυμήθηκαν ότι θα μου το έδιναν πίσω την επόμενη εβδομάδα. Αλλά τα ζήτησα πίσω και τα πήρα πίσω. Σας πληροφορώ όλη η ιστορία τράβηξε απο τον Ιούλιο ως το Δεκέμβριο για ένα κινητό παραεισαγωγής. Μακριά απο αυτούς, τα πουλάνε φτηνά τα κινητά να το προσέχετε. Εγώ πήρα το μάθημά μου αλλά εκείνοι όχι... Θα συνεχίζουν αυτό που κάνουν.