soublaki-3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Αγόρασα το B5722 από το kinitomania.com. Η συσκευασία ήταν ανοιγμένη, είχαν βάλει μέσα μια φωτοτυπία του manual και πάνω από το αυτοκόλλητο είχαν βάλει άλλο αυτοκόλλητο. Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Το "άλλο αυτοκόλλητο" είναι ίδιο με το προηγούμενο; Τι γράφει πάνω; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Αγόρασα το B5722 από το kinitomania.com. Η συσκευασία ήταν ανοιγμένη, είχαν βάλει μέσα μια φωτοτυπία του manual και πάνω από το αυτοκόλλητο είχαν βάλει άλλο αυτοκόλλητο. Μπορώ να κάνω κάτι; Το κινητό προφανώς ήρθε ως παραεισαγωγή από το εξωτερικό χωρίς ελληνικό software και χωρίς ελληνικό manual. Το άνοιξαν στο κατάστημα για να περάσουν το ελληνικό firmware και να βάλουν το manual φωτοτυπημένο. Επικοινώνησε με το κατάστημα για να το επιβεβαιώσεις αν θέλεις. Τα παραπάνω δεν νομίζω ότι είναι μεμπτά, άλλωστε το πήρες σε πολύ χαμηλή τιμή φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Θέλω να αφήσω και εγώ το πετραδάκι μου σε αυτό το νήμα. Το ebw.gr πουλάει κινητά παραεισαγωγής. Την έπαθα με το Nokia c3-00 που είχα αγοράσει απο εκεί, ήταν κλειστό με ένα αυτοκόλλητο, το βιβλιαράκι στα Ρώσικα μόνο. Χάλασε και το πήγα στην ΝΟΚΙΑ όπου έμαθα ότι είναι απο Αραβικά Εμιράτα, το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι μου. Τους το επέστρεψα μου είπαν θα το φτιάξουν και τους ζήτησα καινούριο απο Ευρώπη κινητό. Τελικά μου έδωσαν το ίδιο, αρνήθηκα και τους ζήτησα Ευρωπαϊκό. Περίμενα από τις 18 Νοεμβ. ως τις 23 Δεκεμβρίου. Τελικά πήρα τηλέφωνο και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και τότε θυμήθηκαν ότι θα μου το έδιναν πίσω την επόμενη εβδομάδα. Αλλά τα ζήτησα πίσω και τα πήρα πίσω. Σας πληροφορώ όλη η ιστορία τράβηξε απο τον Ιούλιο ως το Δεκέμβριο για ένα κινητό παραεισαγωγής. Μακριά απο αυτούς, τα πουλάνε φτηνά τα κινητά να το προσέχετε. Εγώ πήρα το μάθημά μου αλλά εκείνοι όχι... Θα συνεχίζουν αυτό που κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts