Jump to content

Πρόβλημα με την... ώρα σε WM6: αλλάζει συνεχώς!

kosimo20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το εξης προβλημα. εχω παρατηρησει οτι το τελευταιο καιρο αλλαζει ι ωρα του κινητου απο μονη της. και δεν αλλαζει μονο η ωρα αλλα και τα λεπτα.εχει κανεισ λυση;

Ποιά συσκευή έχεις, τι προγράμματα έχει εγκαταστήσει και ειδικά navigation...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Φίλε kosimo20 γράψε αν θες το πρόβλημά σου στο thread που υπάρχει για τη συσκευή σου μιας και δεν ενδείκνυται να ανοίγουμε καινούργιο με κάθε πρόβλημα που μας παρουσιάζεται. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα εάν κάναμε όλοι το ίδιο;

Modpic.gif

Εμένα μου προκαλούσε το ίδιο πρόβλημα το iGo ρύθμισα την ώρα από το ρολόι 2 ώρες πίσω, έπειτα στα settings του όρισα Athens+2 και ήρθε κανονικά στην ώρα του..

Περίεργο αλλά αν το έβαζα μία ώρα πίσω πήγαινε μία ώρα μπροστά...

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

• Administrators
Καλή η παρατήρησή σου και καλό είναι να την έχουμε στην άκρη του μυαλού μας εάν βρεθούμε σε παρόμοια περίπτωση αλλά ο φίλος ανέφερε ότι έχει εγκαταστήσει Destinator μόνο και ίσως η λύση για το δικό του πρόβλημα να βρίσκεται στο post που έδωσα πιο πάνω.

Modpic.gif

Το προβλημα εναι με τα προγραμματα navigator, το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις της κεραιας gps του καθε προγραμματος και να βγαλεις off το TMC,ετσι και αλλιως αχρηστο ειναι στην Ελλαδα,αν ομως το εχεις on παει και παιρνει την ωρα απο τον δορυφορο και την αλλαζει και στο ppc;)
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Αντιμετοπιζω και εγω το ιδιο προβλημα μονο που δεν νομιζω οτι φταιει το dest η καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης γιατι η ωρα σε εμενα αλλαζει παντα βραδι (που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο πλοηγο) δηλαδη το εχω τσεκαρει πριν κοιμηθω και ειναι σωστη η ωρα και δεν ξερω πως γινεται και κατα την διαρκεια της νυχτας αλλαζει και μου χτηπαει το ξυπνητηρι μια ωρα πριν. Στην αρχη νομιζα οτι χανοντε οι ρυθμησεις της αφυπνησης μεχρι που ειδα οτι εχει αλλαξει η ωρα της συσκευης και γι'αυτο βαραει οτι ωρα θελει.

Aπο το destinator ειναι το προβλημα.

Εμενα μου αλλαζε καθε φορα που το ανοιγα την ωρα στο παγκοσμιο ρολοι πρωτα οπου απο εκει χτυπαγε και το ξυπνητηρι και το κανονικο ρολοι εδειχνε την σωστη ωρα.Αλλαξε την θερινη ωρα και θα στρωσει.

Start --> Settings --> Phone --> Time Zone (tab)

Έχεις απενεργοποιήσει το "Automatic change time zone and clock";

Δεμ εχει τετοιο tab στο μενου phone της συσκευης μου.

Το αλλα κουφο που μου εκανε σημερα ειναι οτι ενω του ειχα απενεργοποιησει το alarm αυτο χτυπισε κανονικα

Τι μπορω να κανω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.

Και κατι αλλο αν γνωριζει κανεις η συσκευη μου ειναι η eten glofiish m700 υπαρχει καποιος τροπος να την κανω shutdown γιατι στο manual αναφερει μονο για reset και για hard reset. Υπαρχει δηλαδη τροπος να κλεινει τελειος η συσκευη?

• Administrators
Το αλλα κουφο που μου εκανε σημερα ειναι οτι ενω του ειχα απενεργοποιησει το alarm αυτο χτυπισε κανονικα

Τι μπορω να κανω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.

Outws i allws na mi xrisimopoieis to default alarm tis syskevis mias kai einai entelws anaksiopisto. Tha proteina afto pou xrisimopoioun oi perissoteroi (anamesa tous kai egw) xwris to paramikro problima... pTravelAlarm.

Και κατι αλλο αν γνωριζει κανεις η συσκευη μου ειναι η eten glofiish m700 υπαρχει καποιος τροπος να την κανω shutdown γιατι στο manual αναφερει μονο για reset και για hard reset. Υπαρχει δηλαδη τροπος να κλεινει τελειος η συσκευη?

H syskevi den kleinei entelws. To kalytero pou mporeis na kaneis gia na mi doulevei to tilefwno einai na tin baleis se flight mode.

Pantws mias kai antimetwpizeis diafora problimata... tha synistousa ena hard reset.

Modpic.gif