druides Δημοσιεύτηκε May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2008 Ψάχνω πρόγραμμα για wm6 που να ηχογραφεί κλήσεις. Με μια μικρή λεπτομέρεια: αυτός που καλεί θέλω να ηχογραφείται "κατευθείαν". Τα resco audio recorder, vito audio notes, livepvr που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής ηχογραφούν μόνο απ' το μικρόφωνο (γι' αυτό και θέλουν να ακούγεται η κλήση απ' το μεγάφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση διότι ο σχεδιασμός του PPC απαγορεύει την εσωτερική ηχογράφηση - μόνο από το μεγάγωνο μπορείς να ηχογραφήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 υπάρχουν κάποια κινητά ppc που το επιτρέπουν, αλλά είναι πολύ λίγα... δες πχ gigabyte :rolleyes: στο δικό μου πχ έχει και αυτόματο τηλεφωνητή και εφαρμογή για ήχους στο background (!) της συνομιλίας... Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Φιλε μου με το VITO Audio Notes Touch σε ενα x500 ηχογραφω αυτοματα ολες τις κλησεις χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το μεγαφωνο. Ακομη και οταν μιλαω με bluetooth η ηχογραφηση γινετε κανονικα. Εχω την εκδοση 1.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Από το site The features that Audio Notes Touch inherited from VITO AudioNotes are the following: the ability to record MP3 files (low, middle, and high quality), calls auto record (where hardware permits) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Φιλε μου με το VITO Audio Notes Touch σε ενα x500 ηχογραφω αυτοματα ολες τις κλησεις χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το μεγαφωνο. Ακομη και οταν μιλαω με bluetooth η ηχογραφηση γινετε κανονικα. Εχω την εκδοση 1.01 Πολύ ενδιαφέρον αυτό... θα το ψάξω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts