Theodore41 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Επειδή θέλω να πάρω κάποιο ταξί πολύ πρωινή ώρα,γιατί λόγω νύχτας φοβάμαι να περπατήσω,ξέρετε κάτι για το taxibeat,και πως γίνεται να το κλείσω από πριν,για να είμαι σίγουρος ότι θα έλθει κάποιος στις 5 το πρωί,και να μη χάσω το καράβι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το χα χρησιμοποιήσει μια φορά. Έδειχνε σε χάρτη κάθε ταξί που ήταν κοντά, και καλεις το κοντινότερο. Δεν ξέρω βέβαια πόσα θα κυκλοφορούν στην περιοχή σου τέτοια ώρα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Αν του δείχνει τα κοντινότερα, όλο και κάποιο θα εμφανιστεί εκεί κοντά. Ειδικά αν μένει σε περιοχή του κέντρου. Εγώ τελευταία φορά το χρησιμοποίησα στις 3 τα ξημερώματα στα Κάτω Πατήσια και ήρθε άμεσα. Παίζει να μην πέρασε ούτε 5λεπτο από τη στιγμή που το ζητήσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 ραδιοταξι εκει δεν εχετε, να παρεις τηλεφωνο απο τη προηγουμενη μερα και να το κλείσεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στην εφαρμογή λίγο νωρίτερα (5-10 λεπτά) από την στιγμή που θέλεις να φύγεις και να καλέσεις το κοντινότερο ταξί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Καλύτερα πάρε ράδιο ταξί από το βράδυ να είσαι σίγουρος, εγώ αυτό κάνω. Τα ραδιοταξί της Αθήνας ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ INTER TAXI 210 9212800 ΑΣΤΕΡΑΣ 210 6144000 ΕΛΛΑΣ 210 6457000 / 18180 ΕΡΜΗΣ 210 4115200 ΕΥΡΩΠΗ 210 5029764 ΑΚΡΟΠΟΛΗ 210 8695000 ΑΛΦΑ ΠΡΟΟΔΟΣ 210 3451200 ΑΠΟΛΛΩΝ 210 3636508 ATTICA 210 3410553 ΓΛΥΦΑΔΑ 210 9605600 ΕΝΟΤΗΤΑ 210 6459000 ΙΚΑΡΟΣ 210 5152800 ΚΗΦΙΣΙΑ 210 8084000 ΚΟΣΜΟΣ 210 5200020 / 18300 ΠΑΡΘΕΝΩΝ 210 5323300 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210 4182333 ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 210 2221623 PLANET 210 5123333 Edited September 3, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ρε παιδια καποιος απο αθηνα με Netteler να μου περασει 10€!!!!!!!Και του τα δινω σε συναντηση Επειγον........Υπαρχει???????Εχω 2 μερες μονο και δεν βρισκω αλλη Λυση.......???? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Το χα χρησιμοποιήσει μια φορά. Έδειχνε σε χάρτη κάθε ταξί που ήταν κοντά, και καλεις το κοντινότερο. Δεν ξέρω βέβαια πόσα θα κυκλοφορούν στην περιοχή σου τέτοια ώρα... Τελικά τα κατάφερα και το χρησιμοποίησα,και ήταν πολύ καλό.Νάναι καλά τα παιδιά που το φτιάξανε. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι γινετε με την αγορα μεταχειρισμενων smartphone,,χρειαζετε αλλαγη ιμει για παν ενδεχομενο;ειναι εφικτο να γινει η αλλαγη;αν εχει απαντηθει καπου αλλου ας βαλετε ενα λινκ να κοιταξω.συγνωμη για το of topic αλλα δεν ηξερα που αλλου να το ανεβασω...ευχαριστω εκ των προτερων .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι παράνομη η αλλαγή ιμει. Γιατί να το αλλάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Καλημερα και σε ευχαριστω για την αποκριση,να το αλλαξω για το ενδεχομενο που αγορασω μεταχειρισμενο και μου το κλειδωσει ο αλλος,κουφο ακουγετε το ξερω αλλα .....φυλαγε τα ρουχα σου...σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο αν βρω καποια καλη τιμη και ειχα αυτο τον προβληματισμο .... Edited September 9, 2015 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γιατί να το κλειδώσει;Θα το δηλώσει κλεμμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Κι ομως,αυτη η ιδεα μου περναει απ το μυαλο ,1 στο εκατομυριο να κατσει ...θα μου πεις οτι με την ιδια λογικη γιατι να αγορασει καποιος δικο μου κινητο ,αλλα λεω εγω τωρα αν κατσει ττα στραβη; Edited September 9, 2015 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Μήπως πλαγίως μας ρωτάς πως να αλλάξεις imei από κλεμμένη συσκευή;:lol: Πάντως απάντηση στο myphone δεν θα βρείς. Btw αν σου τυχει αυτη η περιπτωση που λες και στο κλειδωσει, θα εχεις καταγεγραμμενη τη συναλλαγή (μηνύματα, κλήσεις συννενόησης για παραλαβή) ότι το αγόρασες και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά πολυ απιθανο κάτι τέτοιο να γίνει. Edited September 9, 2015 by valadis.k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Σ ευχαριστω ,το ολο σκεπτικο ειναι τι γινετς σε μια ττα περιπτωση,η απαντηση ηταν αυτη που εδωσες,αλλα λιγο διορθωμενη, Θα πρεπει ..........να εχω κανει αυτα που ειπες Κατι αλλο αυτο που εχω δει οτι ψαχνουν για αλλαγη imei ειναι οτι λογω custom roms κτλ αλλαζει κατι;νομιζω οτι κατι ττο εχω δει Οχι δεν θελω να βρω τροπι αλλαγης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Προσωπικά τα μόνα smartphone που έχω δει να αλλάζει εύκολα το imei τους χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση είναι με τα κινέζικα με τον mtk επεξεργαστή.Oπως επίσης πάλι σε mtk κινητό μου έτυχε μετά απο φλασάρισμα ρομ να μου χάσει τα imei και τα επανέφερα απο το backup που είχα.Υπάρχει και η σελίδα imei.info οπου βάζεις το imei της συσκευής και έτσι βλέπεις αν αντιστοιχεί στο μοντέλο που έχεις.Μου έχει τύχει με αρκετά κινέζικα κατασκευαστών της πλάκας να βάλω τo imei εκεί και να μου δείχνει ότι αντιστοιχεί σε κάποιο παλιό κινητό 10ετιας+ που λογικά σημαίνει ότι οι κινέζοι πήραν με το κιλό τις παλιές συσκευές για να μην πληρώσουν δικαιώματα για νέο imei Edited September 9, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos805 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα. Σχεδιάζω να ξεκινήσω μια νέα επιχειρηση και συγκεκριμένα ενα καταστημα ρούχων στη Ροδο, εκτος πόλης. Θέλω όμως να φέρω το εμπόρευμα απο Πολωνία ( αγορά μέσω Ίντερνετ απο το αντίστοιχο site). Γνωρίζετε να μου πείτε σχετικά με τη νομοθεσία για αγορά και προώθηση προιοντων απο το εξωτερικό; Θα χρειαστεί να πληρώσουμε τελωνείο; Ειδικό φόρο; Θα πρεπει να δηλωθεί απο το κατάστημα στην εφορία οτι τα προϊόντα είναι εισαγωγής απο το εξωτερικό; Αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο το θεμα ας μου απαντησει παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katiatt Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 αλημέρα παιδια... Ειμαι 20 χρόνων και θελω να σπουδάσω δημοσιογραφία... Ειμαι απο γιαννενα και εδω έχουμε μονο τα ΙΕΚ δέλτα ομως με λιγο ψάξιμο που έκανα στο σάιτ τους είδα οτι ειναι λιγο ανοργάνωτοι... Κι ετσι σκέφτηκα να παω στο εργαστηρι ελεύθερων σπουδών του αντ1... Θελω να μου πείτε τη γνώμη σας... Ποιο απο τα δυο ειναι καλύτερο; Ποιο απο τα δυο θα με βοηθήσει για να βρω μια δουλεια στο μέλλον; Ποιο απο τα δυο εχει καλύτερη φήμη στην πιάτσα; Αν κάποιος ειχε μια παρόμοια εμπειρία, ακομα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 αλημέρα παιδια... Ειμαι 20 χρόνων και θελω να σπουδάσω δημοσιογραφία... Ειμαι απο γιαννενα και εδω έχουμε μονο τα ΙΕΚ δέλτα ομως με λιγο ψάξιμο που έκανα στο σάιτ τους είδα οτι ειναι λιγο ανοργάνωτοι... Κι ετσι σκέφτηκα να παω στο εργαστηρι ελεύθερων σπουδών του αντ1... Θελω να μου πείτε τη γνώμη σας... Ποιο απο τα δυο ειναι καλύτερο; Ποιο απο τα δυο θα με βοηθήσει για να βρω μια δουλεια στο μέλλον; Ποιο απο τα δυο εχει καλύτερη φήμη στην πιάτσα; Αν κάποιος ειχε μια παρόμοια εμπειρία, ακομα καλύτερα... Καλησπέρα! Στα Γιάννενα υπάρχει και στο ΙΕΚ Orange τομέας Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ αν σε ενδιαφέρει σαν μια επιπλέον επιλογή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημέρα!! Ξέρετε απο που μοορώ να κατεβάσω βοηθημα γλωσσας συγκεκριμένα για δ δημοτικού? Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ανοργανωτοι? Μα για τα Ιεκ σημερα ανακοινωνονται τα τμηματα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ήρθε λοιπόν η ώρα των αποκαλύψεων για όσα μέλη του myphone.gr θα ήθελαν να συστηθούν στην κοινότητά μας μέσω κάποιας φωτογραφίας τους! Υπάρχει μόνο ένας απαράβατος κανόνας σε αυτό το θέμα: Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πραγματικές και δικές σας. Απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση φωτογραφιών τρίτου προσώπου. Ετοιμάστε λοιπόν την κάμερα της συσκευής σας για selfie ή βρείτε από το αρχείο σας μία φωτογραφία και συστηθείτε μας... μην ντρέπεστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Λέω να κάνω την αρχή. Selfie εργασίας :p http://i59.tinypic.com/jpxvzn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Selfie με τον έρωτα... Kia ProCeed GT! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Πάρε κάτι μούτρα που θέλουν και Selfie....:lol: Kαλημέρα στους συνφορουμίτες!:) http://s16.postimg.org/758ft0l2d/20150314_111149.jpg Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts