Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Απευθύνομαι κυρίως στις γυναίκες του φορουμ, μιας και οι άνδρες ασχολείστε λιγότερο - ίσως και καθολου- με αυτό το θέμα :p

Για πείτε κορίτσια, χρησιμοποιείτε ενυδατικές ημέρας ή/και νυκτός για περιποίηση; Κρέμες ματιών;

Αν μπορείτε προτείνετε μερικές - αν δε θεωρηθεί διαφήμιση :X

Εγώ προσωπικά πήγα πρόσφατα στο φαρμακείο, γιατί προτιμώ κυρίως φαρμακευτικά καλλυντικά και η φαρμακοποιός με έκανε να αισθανθώ άσχημα που έχω μια κρεμα ενυδατική και τη βάζω όποτε μου κατέβει (μόλις έγινα 25). Ωστόσο, άρχισε να μου μιλάει για τις πρώτες ρυτίδες - κατατρόμαξα γενικότερα :wacko: - οπότε πήρα και ορό ματιών - αυτό που το βάζεις για κανα δίμηνο να φύγουν οι μαύροι κύκλοι, και κρέμα προσώπου και ειδικό καθαριστικό. :D:D Τηρώ ευλαβικά το πρόγραμμα - εδώ και 4 ημέρες :cool:

ποτε μου δεν εβαλα συστηματικά κρεμες,εβαζα ενυδατικη οποτε θυμομουν, κατι το οποιο μεταφραζεται σε...1 φορα το 3μηνο(?) και παραπάνω!

Δεν έχω ούτε ρυτιδες, ουτε σπασίματα ούτε κάτι που να μαρτυρα γήρανση του δέρματος.

Τα ίδια και η μαμα μου που είναι 54!Ειναι θέμα επιδερμίδας...Αλλοι είναι 20 και έχουν τις πρώτες ρυτίδες, αλλοι 50 και δεν έχουν καμία.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλησπερα σε ολους... Ειναι το πρωτο ποστ που κανω στο φορουμ για να εκφρασω το εξης προβλημα που με απασχολει. Φετος θα παω Γ λυκειου και εχω αρχισει ηδη να προετοιμαζομαι για τις πανελλαδικες εξετασεις (2015) που προκεται να δωσω. Να σας πω οτι με ενδιαφερει να περασω αρχιτεκτονικη και μαλιστα στο ΕΜΠ. Ξερω τι κατασταση επικρατει στο συγκεκριμενο πολυτεχνειο αλλα γνωριζω την διεθνη αναγνωριση του και το το εχω βαλει στοχο. Γνωριζω οτι υπαρχουν και αλλα εξαιρετα πολυτεχνεια στην Ελλαδα αλλα δυστυχως δεν μου εχουν κινησει το ενδιαφερον. Ξαφνικα λιγο πριν ανοιξουν τα σχολεια εχω αρχισει να αγχονομαι σχετικα με το αν θα καταφερω να μπω. Τα μορια ειναι αρκετα. Οι καθηγητες μου μου λενε οτι ειναι εφικτο και οτι εχω πολλες δυνατοτητες απλα θελει πολυ δουλεια για να μπεις σε τετοιες σχολες. Δουλευω αρκετα εννοειται καθημερινα, αλλα εξακολουθω να αγχωνομαι.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι αν μπορει καποιος που εχει περασει απο αναλογη περιπτωση να με κατατοπισει. Ειναι το αγχος αυτο φυσιολογικο απο τωρα; Και αν υπαρχει καποιος που εχει περασει απο εδω ΕΜΠ θα ηθελα να τον ρωτησω 2-3 πραγματακια.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Το αγχος φυσιολογικο ειναι και μακαρι να σε πιασει τωρα, παρα στις εξετασεις, οπως αλλα παιδια που αντι για 19 που μπορουν γραφουν 13 λογω αγχους... Κακως ομως ανησυχεις :) Αν προετοιμαστεις καταλληλα, μπορεις να περασεις αν εχεις δυνατοτητες. Και αν δε περασεις εκει, υπαρχουν αξιολογοτατες σχολες και στα 18 και στα 17 χιλιαδες μορια που δε θα σε απογοητευσουν :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τουλάχιστον εσύ ξέρεις που θες να μπεις... Εγώ του χρόνου στην θέση σου θα είμαι και δεν έχω ιδέα που θα πάω :(

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Τουλάχιστον εσύ ξέρεις που θες να μπεις... Εγώ του χρόνου στην θέση σου θα είμαι και δεν έχω ιδέα που θα πάω :(

Και εγώ που φέτος θα δώσω δεν ξέρω που θέλω να περασω σαν και εσένα....

Και εγώ που φέτος θα δώσω δεν ξέρω που θέλω να περασω σαν και εσένα....

Βασικά ο Πέτρος δεν είναι υποψήφιος, φοιτητής είναι ο άνθρωπος. Αυτά που λέει είναι σωστά όμως, να τον ακούτε. :p

Και να προσθέσω κι εγώ μια συμβουλή απ' την εμπειρία μου: Το άγχος στους υποψηφίους είναι συνήθως αποτέλεσμα εξωγενών παραγόντων, π.χ. γονείς, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, δάσκαλοι, συμμαθητές κλπ. Όσο δεν αφήνεις τους υπολοίπους να σε επηρεάσουν, και είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, δηλαδή ρίξεις το διάβασμα που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου σε σχέση με τους στόχους που έχεις θέσει, δεν πρόκειται με τίποτα να μπεις για να γράψεις και να χάσεις μονάδες απ' το άγχος. Και μην ξεχνάτε ότι εκεί που σταματάει το δημιουργικό άγχος (αυτό που σε κρατάει σε εγρήγορση ώστε να προετοιμαστείς οργανωμένα και μεθοδικά), ξεκινάει το καταστροφικό άγχος, αυτό που παίρνει μοναδούλες από σένα και τις δίνει στον κλασικό χαβαλέ που έχει διαβάσει πλημμελώς, που όμως πάει χύμα, με θράσος, και με λιγότερη προετοιμασία από σένα και ίσως υπό συνθήκες να γράψει ισότιμα ή και καλύτερα από σένα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις μεχρι τωρα. Το θεμα μου ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να μπω σε αυτη τη σχολη γιατι εκει εχουμε σπιτι κτλ. Το αγχος στην περιπτωση μου δεν ειναι θεμα εξωγενων παραγοντων αφου οι γυρω μου με στηριζουν στην προσπαθεια μου. Ισως ειναι και λαθος που το σκεφτομαι τοσο πολυ απο τωρα αλλα δεν μπορω να το βγαλω και απο το μυαλο μου.

Οσο για εσας παιδια που δεν εχετε αποφασισει ακομα, και εγω αργησα να παρω αυτη την αποφαση μου. Μαλιστα ειχα αρχισει σχεδιο απο την Β λυκειου και προς την μεση της χρονιας ειπα δεν θελω να παω αρχιτεκτονικη και ζητουσα να σταματησω το σχεδιο. Η μανα μου ομως μου προτινε να συνεχισω για 1-2 μηνες ακομα και αν ακομα δεν μου αρεσει να σταματησω επειτα. Τελικα αποδειχτηκε οτι ειχε δικιο μιας και τωρα ειναι η μοναδικη σχολη που με ενδιαφερει και την ευχαριστω που δεν με σταματησε τοτε. Θα ειχα χασει τον μπουσουλα.

Στην περιπτωση που δεν ξερετε τι να αποφασισετε λοιπον σκεφτειτε καλα αν σας ενδιαφερουν σχολες που απαιτουν ειδικο μαθημα. Αν δεν σας τραβαει κατι απο αυτα το ενδιαφερον εχετε καιρο μπροστα σας να αποφασισετε.

Άδειασε το μυαλό σου, συγκεντρώσου σε αυτό που θέλεις να πετύχεις, διάβαζε με πρόγραμμα και μεθοδικά και πάνω απ' όλα, ΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ. Έστω μια φορά τη βδομάδα, να ξεφεύγεις λίγο. Αν έχεις σωστό σύστημα διαβάσματος και γενικότερης ζωής αυτό το χρόνο, μη φοβάσαι τίποτα.

Και μη ξεχνάς. Η ζωή δε τελειώνει στις Πανελλήνιες. Αυτά από μενα και μακάρι να πετύχεις το στόχο σου :)

Και τον Πανο να ακουτε, κοτζαμ καθηγητης! :p

Αν δε περασεις αρχιτεκτονων δε πεθανε και ο κοσμος. Εκτος οτι το ιδιο το ΕΜΠ εχει ποσα τμηματα, διπλα ειναι το ΟΠΑ (οικονομικα, στατιστικη, πληροφορικη που ειμαι), κοντα ειναι και ολες οι σχολες του ΕΚΠΑ... Το σπιτι οποτε μην το βαζεις ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλημέρα στην κοινότητα!

Καλό φθινόπωρο σε όλους!

Ως μέλος του MyPhone εδώ και 4 χρόνια περίπου είχα αντλήσει και συνέχιζω να αντλώ πληροφορίες σε ότι αφορά την τεχνολογία. Επίσης δεν ήταν λίγες οι φορές που με είχαν βοηθήσει σε ότι χρειάστηκα!:)

Να που ήρθε όμως και η ώρα να ζητήσω μια πιο σημαντική(κατά τη γνώμη μου πάντα) βοήθεια.

Είμαι φοιτητής και έχει έρθει επιτέλους -μετά απο αρκετό χρόνο και βάσανα- η ώρα μου για το πτυχίο. Μόνο μια τελευταία "δουλειά" μου έχει μείνει και αυτή είναι η πτυχιακή.

Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση που σπάω το κεφάλι μου για να βρω κάτι αλλά μάταια. Ο καθηγητής στον οποίο θέλω να πάρω πτυχιακή μου έχει δώσει το ελευθέρο να βρω κάτι και να του το προτείνω. Οπότε σκέφτομαι κάτι σε Java εφαρμογή για το λειτουργικό Android αλλά δε μου έρχεται κάτι που να στέκει σαν δυκολία για πτυχιακή και είμαι πελαγωμένος:/ .

Γι αυτό αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Αν έχετε κάτι να προτείνετε -πέρα από παιχνίδια βέβαια- ευχαρίστως να το ακούσω.

Ιδέες για εφαρμογή ζητάς ε? Υπάρχει τομέας στην κατηγορία Android όπου προτείνουμε τέτοια, πάρε ιδέες εκεί!

could you do it again?

δεν χρειαζεται κανενα αγχος. προσπαθεια κανεις και οτι γινει εγινε. οσο πιο πολυ διαβασεις και σχεδιασεις τοσο πιο καλα θα πας τοσο απλο. αν εχεις αγχος για να μπεις σκεψου τι αγχος θα εχεις για να βγεις οταν θα χεις το τελευταιο μαθημα και πιστεψε με τωρα λες ας μπω και βλεπουμε τοτε αλλα επειδη το εζησα ειναι αλλο πραγμα να στο λεω και αλλο να το βλεπεις. στην ελλαδα ειναι ετσι η κατασταση που καμια σχολη σχεδον δεν εχει δουλεια και ειναι ασχημο να εχεις ονειρα για κατι και να στα γκρεμιζει αυτη η κωλοκριση. αν δεν περασεις αθηνα πιστεψε με μια χαρα θα πας οπου σε στειλουν τα μορια σου αρχιτεκτονικη ακομα και ξανθη προκειμενου να μην σπουδασεις κατι αλλο . το κυρος των ελληνικων πανεπιστημιων με τις καταληψεις και ολα αυτα τα πραγματα δεν υφισταται απλα δλδ δεν θα βρεις ευκολοτερα δουλεια επειδη τελειωσες μετσοβειο αντι για δημοκριτειο πχ. ολα τα ιδια χαλια ειναι. εχεις καποιον γονιο αρχιτεκτονα ? γιατι αν δεν εχεις θα προτεινα να πας να δεις τι παιζει στη σχολη να ρωτησεις 1-2 φοιτητες και να πας και σ ενα αρχιτεκτονικο γραφειο να δεις συνθηκες εργασιας. καλο ειναι να ονειρευομαστε πραγματα αλλα η πραγματικοτιτα πολλες φορεσ ειναι τελειως διαφορετικη απ οτι την ειχαμε στο μυαλο μασ. αυτη τη στιγμη ο κατασκευαστικος κλαδος στην ελλαδα ειναι ενα ματσο χαλια και ολοι κοιτανε να βρουν δουλεια εξω. με αυτο το δεδομενο αν δωσεις και δεν περασεις δεν εγινε απολυτως τιποτα γτ ειτε μπαινεις καπου αλλου και βλεπεις( ολες οι σχολες καλα ειναι και ολεσ μπορεισ να τισ αγαπησεις σωροι γνωσης ειναι ) ειτε πας εξωτερικο σε μια χωρα σοβαρη που μετα θα σε αποροφησει και δεν θα σ εχει να σπουδασεις 5 χρονια+ για να πας μεταναστης στο καταρ η για να γινεις γκαρσονι στα γεραματα. καλο κουραγιο απο μενα, κοιτα να απολαυσεις την τελευταια μαθητικη χρονια σου( μετα θα αναπολεις πολλα) κοιτα να βρεις και κανενα μωρο να ξελαμπικαρεις τα σαβατοκυριακα και ποτε μα ποτε μην ξενυχτας μετα τις 10. ειναι καταστροφικο. να δινεις 1-2 ωρες τη μερα στον εαυτο σου να χαλαρωνεις λιγο .

Εγώ πάντως τρίτη λυκείου δεν είχα κανένα άγχος! Ζωάρα λέμε:D

Είχα καλούς καθηγητές βέβαια και διάβαζα αλλά όχι πάρα πολύ.Και δεν έκατσα να ξενυχτήσω ποτέ για να διαβάσω.Η υπερβολή δε βοηθάει ποτέ.

Άγχος δεν χρειάζεται να υπάρχει γιατί πάντα υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες εναλλακτικές κοκ.Δε κρίνεται η ζωή σας από τις πανελλήνιες παιδιά.Όσο κι αν μας βάλανε σε αυτό το τρυπάκι.

Αγαπητέ architect, δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε άγχους αλλά ούτε εμμονής με το ΕΜΠ.Όλα τα πολυτεχνεία στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά (μηχανικός είμαι και εγώ).Μπορεί να ακούγεται περίεργο για μια χώρα σαν την Ελλάδα με τόσα στραβά που έχουμε αλλά σε προπτυχιακό επίπεδο οι οδηγοί σπουδών των Ελληνικών Πολυτεχνείων είναι υπερπλήρεις και όχι μόνο δεν υστερούν από αντίστοιχους του εξωτερικού αλλά σε πολλά σημεία υπερτερούν κιόλας.

Οπότε χαλάρωσε,ηρέμησε, διάβασε και λίγο αλλά δεν θα τελειώσει και η ζωή σου αν δε περάσεις στο Μετσόβειο.

Κι όσο για το θέμα της διεθνούς αναγνώρισης ελάχιστη σημασία έχουν για τον εργοδότη.Εκεί μετράει η εμπειρία,η εξειδίκευση σε διάφορα προγράμματα της αγοράς και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι.

Ακόμα και για ακαδημαϊκή καρίερα δεν παίζει σοβαρό ρόλο το αν τέλειωσες το ΕΜΠ ή κάποιο "διεθνούς αναγνώρισης".Ξέρω παιδιά από περιφερειακά Ελληνικά πολυτεχνεία που τώρα βρίσκονται στο MIT, Cranfield, Delft.

Καλή δύναμη και καλή τύχη:)

Ευχαριστώ teotsi για την απάντησή σου!

Ναι τα έχω κοιτάξει αλλά ήλπιζα στο να γίνει καμία πρόταση εδώ πέρα καθώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να κάτσω να διαβάσω όλο αυτό τον όγκο των posts και επειδή ο χρόνος με πιέζει είπα να στραφώ σε κάτι πιο άμεσο.

Άλλωστε απ' ότι έχω δει πιο πολύ γίνεται αναφορά σε εφαρμογές μόνο με τον τίτλο τους(και πρέπει να τις ψάξω μια μια στο playstore για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται και ο χρόνος για να δηλώσω πτυχιακή με πιέζει:() και εγώ αυτό που χρειάζομαι είναι μια ιδέα για εφαρμογή. Δε ξέρω βέβαια αν μου έχει ξεφύγει κάποιο θέμα.

Καταρχάς θεωρώ ότι πρέπει να έχεις σα βασικό γνώμονα ότι πρέπει να έχει πολύ καλό UI, έτσι; Γιατί ξέρουμε όλοι λίγο πολύ ότι οι εφαρμογές για Android έχουν χάλια UI συνήθως. Είμαι της άποψης ότι, από τη στιγμή που έχει όλο το Holo θέμα το λειτουργικό μπορείς να σταθείς σε αυτό, ή αν θες βάλε και στοιχεία L. Απλά προσωπικά πιστεύω ότι το αισθητικό κομμάτι θα πιάσει πολύ και προτείνω να το προσέξεις :)

Όσον αφορά το θέμα, μακάρι να μπορούσα να φανώ χρήσιμος. Καταρχάς, οι γνώσεις σου σε προγραμματισμό είναι μεγάλες; Μπορείς δηλαδή να δημιουργήσεις μια βασική εφαρμογή με 2-3 γραμμές κώδικα, ή κάτι ολοκληρωμένο κλπ; Πραγματικά δε ρωτώ ειρωνικά, γιατί σα πρώτη σκέψη είχα να ψάξεις μια δημοφιλή εφαρμογή η οποία είναι στο App Store αλλά δεν υπάρχει στο Play Store και να κάνεις κάτι παρεμφερές. Θα μπορούσες, ας πούμε, να χτίσεις μια πολύ καλαίσθητη και ολοκληρωμένη εφαρμογή για το Twitter, που το Android τη χρειάζεται... Έναν music player με πολλά eye candies, ξέρω 'γω. Βασικά προτείνω πολύ δύσκολα πράγματα :p και για αυτόν ακριβώς το λόγο ρώτησα να μάθω για τις ικανότητές σου στον κώδικα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον one_tree_hill:) !

Σαν σχολαστικό άτομο που είμαι θέλω να τα προσέξω όλα και ιδιαίτερα το UI. Όμως επειδή δεν πρόκειται για εφαρμογή που θα ανέβει στο playstore αλλά θα δημιουργηθεί για τους σκοπούς της πτυχιακής, αυτή τη στιγμή το UI μπαίνει σε δεύτερη μοίρα(μπορεί στο μέλλον που δε θα έχω deadline να ασχοληθώ εκτενέστερα).

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό θέλουν φρεσκάρισμα. Κάποτε που είχα το μάθημα Java ασχολούμουν και είχα καλές γνώσεις όμως αναγκαστικά την άφησα(όταν την πέρασα) για να ασχοληθώ και με άλλα μαθήματα για το πτυχίο μου(και όπως είναι γνωστό ότι αφήνεις σε αφήνει). Ξέρω ότι είναι ζόρικα άλλα είμαι διατεθειμένος να δουλέψω.

Τώρα για να σε κατευθύνω όσο μπορώ έχω καταλάβει ότι ο καθηγητής αρέσκεται στις εφαρμογές που μπλέκουν και GPS μέσα. Π.χ. ένας παλιός φοιτητής είχε βρει μια απλή εφαρμογή για λεωφορεία στο playstore και την εξέλιξε βάζοντας 2-3 πράγματα παραπάνω, όπως αναμενόμενη άφιξη του λεωφορείου, τη διαδρομή που ακολουθεί εμφανίζοντάς την σε χάρτη κλπ κλπ.

Άρα και σε φάση να βρω κάποια εφαρμογή και να την εξελίξω(όχι σε επίπεδο UI) θα ήταν αποδεκτό:)

Υ.Γ. Με λίγα λόγια πολύ θα το ήθελα να καινοτομίσω και να φτιάξω μια εμπορεύσιμη εφαρμογή αλλά με το χρόνο που μου δίνεται για να παραδώσω τν πτυχιακή είναι πράγμα αδύνατο

Edited by pch13

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον one_tree_hill:) !

Σαν σχολαστικό άτομο που είμαι θέλω να τα προσέξω όλα και ιδιαίτερα το UI. Όμως επειδή δεν πρόκειται για εφαρμογή που θα ανέβει στο playstore αλλά θα δημιουργηθεί για τους σκοπούς της πτυχιακής, αυτή τη στιγμή το UI μπαίνει σε δεύτερη μοίρα(μπορεί στο μέλλον που δε θα έχω deadline να ασχοληθώ εκτενέστερα).

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό θέλουν φρεσκάρισμα. Κάποτε που είχα το μάθημα Java ασχολούμουν και είχα καλές γνώσεις όμως αναγκαστικά την άφησα(όταν την πέρασα) για να ασχοληθώ και με άλλα μαθήματα για το πτυχίο μου(και όπως είναι γνωστό ότι αφήνεις σε αφήνει). Ξέρω ότι είναι ζόρικα άλλα είμαι διατεθειμένος να δουλέψω.

Τώρα για να σε κατευθύνω όσο μπορώ έχω καταλάβει ότι ο καθηγητής αρέσκεται στις εφαρμογές που μπλέκουν και GPS μέσα. Π.χ. ένας παλιός φοιτητής είχε βρει μια απλή εφαρμογή για λεωφορεία στο playstore και την εξέλιξε βάζοντας 2-3 πράγματα παραπάνω, όπως αναμενόμενη άφιξη του λεωφορείου, τη διαδρομή που ακολουθεί εμφανίζοντάς την σε χάρτη κλπ κλπ.

Άρα και σε φάση να βρω κάποια εφαρμογή και να την εξελίξω(όχι σε επίπεδο UI) θα ήταν αποδεκτό:)

Υ.Γ. Με λίγα λόγια πολύ θα το ήθελα να καινοτομίσω και να φτιάξω μια εμπορεύσιμη εφαρμογή αλλά με το χρόνο που μου δίνεται για να παραδώσω τν πτυχιακή είναι πράγμα αδύνατο

θα σου ελεγα να χρησιμοποιησεις το holo οσο μπορεις. θα ειναι ευκολη στο ματι και θα ειναι πιο ενδιαφερον για τον ιδιο τον ανθρωπο.

τωρα για το Gps, ισως μια εφαρμογη που θα δηλωνεις τοπο, θα σου λεει ποση ωρα θες για να πας με διαφορετικα μεσα μεταφορας, και τοτε navigation με Gps?

could you do it again?

Μετά το μπαμπάς vs γιός, ώρα και για το μαμά vs γιος..

Πείτε, τα έχετε καλά με τη μαμά; Τσακώνεστε συνέχεια ;

Εγώ με την μάνα μου θα μπορούσα ότι τα έχω καλά.. πέρα από ορισμένους μεγάλους καβγάδες που λίγο-πολύ είναι φυσιολογικό.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Όταν είμαστε σε άλλα σπίτια είμαστε σούπερ. Αλλά όταν έρχεται σπίτι μου ξέχνα το.. Δεν τη παλεύω. Πολύ ένταση...

• The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned