mallllias Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλησπερα σε ολους ,καλο μηνα κ καλο καλοκαιρι να'χουμε... Εδω ενα βιντεακι απο ενα μαγευτικο περιπατο στο μονοπατι της Παλιας Καβαλας προχθες. Πλανα μεσα απο το δασος, διπλα απο το ρεμα που οδηγει στον 'καταρρακτη' της περιοχης. Ολα ειναι απο τραβηγμενα με Sony a7iii mirrorless καμερα. Ειχα να παω 8 χρονια περιπου κατα κει κ ειχα ξεχασει το μεγεθος ομορφιας απο ολο αυτο το παραμυθενιο τοπιο. Οσοι δεν εχετε παει κ σας αρεσουν κατι τετοια να πατε οπωσδηποτε κ ειμαι σιγουρος πως θα εντυπωσιαστειτε. Παρτε μια γευση απο αλλο ενα κομματι φυσικου καλλους στην Ελλαδα. https://www.youtube.com/watch?v=CDPfy6rhl7w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Μόνο ορμόνες για μόνημα αλλά με βαρβάτες παρενέργειες (για αρχή αλλάζει όλο το σωμα προς γιναικειο) και κάποια άλλα κουλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak_do Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μπραβο για την προσπαθεια!!το πετυχες σε ησυχη μερα,χωρις κοσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mallllias Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μπραβο για την προσπαθεια!!το πετυχες σε ησυχη μερα,χωρις κοσμο! Ευχαρηστω φιλε, να'σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneakias Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 How to do google chrome to start fast? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Αφού δεν γράφεις καλά αγγλικά γιατί δεν γράφεις στα ελληνικά; Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 (edited) Εχει καποιος καποια εμπερια απο τον ιδο ή απο γνωστο του για αυτη τη λυση οταν το laser ειναι απαγορευτικο και τα γυαλια και φακοι επαφης ειναι προβληματικοι σε αποτελεσμα ? Φυσικα και εχω παει δικο μου ατομο νεαρης ηλικιας σε 2 ηδη γιατρους και θα παω και σε τριτο αλλα η γνωμη για το ειδος των φακων ειναι διαφορετικη. Τελευταιο αφησα τον Παληκαρη απο Κρητη που ερχεται και Αθηνα . Edited June 6, 2020 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 (edited) Ο ποιο απλός τρόπος είναι να ξυρίζεσαι κάθε μέρα ή κάθε μερικές μέρες, αναλόγως πόσο γρήγορα σου μεγαλώνουν. Αν επιτρέπεται, γιατί δεν θες να βγάζεις γένια; Εγώ έβγαζα γένια από όταν πήγαινα Πέμπτη δημοτικού και δεν είχα κανένα πρόβλημα, ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές μου από 1η λυκείου και μετά (και το έπαιζαν και μάγκες). Edited June 10, 2020 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 το παλικαρι ειναι τρολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 το παλικαρι ειναι τρολ. Είναι στην κατηγορία Chat and Fun, άσε να περάσουμε λίγο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Με yoga επηρεαζεις τις ορμονες τριχοφυιας και το προβλημα παει. Χρειαζεσαι δασκαλο σαι-τσιν επιπεδου γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Plot twist:Αυτός που ρώτησε είναι κοπέλα και δεν τρολλάρει καθόλου...Χαχαχα! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Plot twist:Αυτός που ρώτησε είναι κοπέλα και δεν τρολλάρει καθόλου...Χαχαχα! Ναι, ναι καθολου τρολλ http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=16412825 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Plot twist:Αυτός που ρώτησε είναι κοπέλα και δεν τρολλάρει καθόλου...Χαχαχα! Τοτε μπορεί να κάνει καριέρα σε τσίρκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Αυτό το μαγαζί βρίσκεται στο aliexpress και πουλάει παπούτσια salomon έχει αγοράσει κανείς από αυτό; με προβληματίζει ότι έχει 83.3 feedback Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Με κάθε ζευγάρι δωρο ένα τσαμπί μπανάνες??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Εχεις πάρει κάτι από τον Ισπανό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εχω στον υπολογιστη μου περιπου 30000 φωτογραφιες ταξινιμιμενες σε φακελους ανα εκδηλωση Με ποιο προγραμμα μπορω να κανω tag ονοματα προσωπων σε αυτες και επιλεγοντας ενα ονομα να μου εμφανιζει ολες τις φωτογραφιες αυτου του προσωπου απο ολους τους φακελους ; Θα προτιμουσα να ειναι free, και οχι η εφαρμογη photo της google . Για υπολογιστη με windows ενδιαφερομαι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά διάδρομου γυμναστικής, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Πριν αρχίσουν μερικοί να αντιπαραθετουν τα επιχειρήματα περί χρήσης γυμναστηρίων, να πω ότι με πολυμελή οικογένεια, πολλά παύουν να ισχύουν, σε σχέση με τις - προς τα κάτω όσον αφορά τα μέλη τους - οικογένειες ή τους ελεύθερους. Επιπλέον, αποδεσμεύει τους χρήστες από την διάθεση του καιρού για την άσκηση στην ύπαιθρο. Με ενδιαφέρει η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η εγγύηση. Πρέπει να αντέχει 130 κιλά βάρους τουλάχιστον, να μπορεί να μαζεύει και το κόστος του να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τα 1000€. Στα χαρακτηριστικά του, μετά από λίγη μελέτη, θα προτιμούσα να είναι με μοτέρ 2,75-3ΗΡ, με διάδρομο τουλάχιστον 130Χ48 και αντικραδασμικο όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει να έχει θήκες ροφημάτων, ηχεία και γενικά αξεσουάρ που δεν είναι αναγκαία για την χρήση που θέλω (βελτίωση φυσικής κατάστασης - απώλεια βάρους). Η χρήση του θα είναι πρωτίστως για περπάτημα και ίσως ελαφρύ τζοκινγκ, με το τρέξιμο να είναι πάρα πολύ μικρής διάρκειας (και αυτό αν... στο μέλλον). Θα χρησιμοποιείται δε από 2 ενήλικες + 1 με 2 παιδιά, τουλάχιστον 3 φορές/εβδομάδα. Κυρίως θα ήθελα τη γνώμη / συμβουλή όποιων μελών έχουν ήδη αγοράσει ή έχουν εμπειρία σε αυτό το θέμα. Τέλος, κάθε πρόταση μάρκας/μοντέλου διαδρόμου, είναι ευπρόσδεκτη, όπως και καταστήματος αγοράς (Online με δυνατότητα παράδοσης ή πέριξ της Θεσσαλονίκης για φυσική παρουσία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 οριακα να βρεις με μοτερ 3 ιππων διαδρομο με 1000Ε https://www.skroutz.gr/s/15450041/Pegasus-Elegant.html παρολα αυτά εγω εχω τον marathon της κετλερ. κατασκευη γερμανικη οχι κινεζικος. τον εχω τωρα 10 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. μονο σπρει ριχνω στον ταπητα. πολυ καλος με χοντρο ταπητα και πολυ καλο αντικραδασμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Υπάρχει στο χωριό ένα παλιό δωμάτιο που χρησιμοποιείται το καλοκαίρι.ειναι πολυ παλιό χωρίς κάποιου είδους μόνωση.απο την παλαιοτητα η ταράτσα έχει σκουρινει.εαν το βάψω με απλο άσπρο χρώμα.οχι θερμομονωτικό. θα πέσει λίγο η εσωτερική θερμοκρασία;η αξίζει να πάρω μερικούς έξτρα ανεμιστήρες με το ποσό που θα εδινα;κάποιος γνωστός μου μου είπε να βάλω τούβλα αραιά πάνω στην ταράτσα και θα δω διαφορα.ακουω γνώμες.απλα όπως καταλαβαίνετε χωρίς μεγάλο κόστος και κόπο.δηλαδη όχι μονωσεις και μερεμετια. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Το μόνο σαν χρώμα που μπορεί να βοηθήσει ειναι το hyperdesmo ελαστικομερες μονωτικο που περνιεται σαν μπογιά.Φυσικά τα 10λ κοστιζουν γυρω στα 60-70 ευρω και φυσικα θα πρεπει πρωτα να καθαρίσεις και να πλυνεις την ταρατσα οσο καλυτερα γίνεται.Τζαμπα η με ελαχιστο κόστος τίποτα δεν υπάρχει ωστε να μονώνει ειδικά απο την ζεστη. Αν θες κατι πιο ευκολο πλακες νταου φελιζολ.Και χωσε και τσιμεντόλιθους πάνω να μην στις παρει ο αερας.Η ζεστη στο δωμάτιο υπαρχει γιατι ζεσταίνεται η πλάκα απο τον ήλιο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Μάλιστα.με τις πλάκες αυτές όμως αν βρέχει δεν θα μένει νερό από κάτω;μήπως μετά έχουμε θεματα με υγρασία; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 με ελαστομερες περασα και εγω την ταρατσα. τα 9 κιλα 45 ευρω της isomat θελει καλο πλυσιμο πρωτα η ταρατσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts