nikosgidas Δημοσιεύτηκε May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 8, 2008 Kserei kaneis pws tha mporousa na egkatastisw se ena Asus p535 me windows mobile 6 to touch flo pou xrisimopoioun oi siskeues tis htc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 TouchFlo - Cube - CubeSettings To egkathistas me diki sou efthini mias kai den to exw dokimasei se alli syskevi ektos HTC. Pare ena backup prwta mipws kati den paei kala kai xreiasteis hard reset. Ean theleis anafere ta apotelesmata meta edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgidas Δημ. May 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Se eyxaristw,tha to dokimasw kai tha sou pw..na se rwtisw, xreiazete kapoioi kwdikoi i tipota tetoio paromoio?episis thelw na rwtisw to egkathistw panw sta windows?ti glwses ypostirizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Κωδικοί όχι, φυσικά το βάζεις όπως είναι πάνω στα Windows και γλώσσα... σε αγγλικές συσκευές το έχω φορέσει μόνο. Δοκίμασε το και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgidas Δημ. May 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 loipon to evala..alla tipota..de mou anoigei automata otan anoigw to pda..de kserw mipws exw kanei kapoio lathos..perasa to cab pou mou edwses stin ekswteriki karta kai ekana install sto pda..kai tipota..de kserw giati.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ψάξτο λίγο... θα σε παιδέψει λίγο μέχρι να το βρεις αλλά μετά δεν είναι τίποτα. Δεν το έχω αυτή τη στιγμή φορτωμένο σε κάποια συσκευή μου για να σου πω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 loipon to evala..alla tipota..de mou anoigei automata otan anoigw to pda..de kserw mipws exw kanei kapoio lathos..perasa to cab pou mou edwses stin ekswteriki karta kai ekana install sto pda..kai tipota..de kserw giati.. Προσπαθησε να το ξανακανεις εγκατασταση στην κυρια μνημη και οχι στη memory card και πες μας Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Εννοείται αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 kana touch flo gia to vario pou perasa tin wm6 iparxi ??? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 To pio panw den sou kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Τώρα τελευταία προσπάθησα να στήσω το touchflo στο hx2790 μου (wm6.1) χωρίς καμμία επιτυχία.... Συμβιβάστηκα με το SPB Mobile Shell (το οποίο πλεον θεωρώ πως είναι και πολύ καλύτερο απο το touchflo...) Τρέχει με την πρώτη, είναι παραμετροποιήσιμο και έχει και πολλές moddies... Γιατί δεν του δίνετε καμμιά ευκαιρία; :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Oi epiloges einai polles pleon. To Ultimate Launcher to exeis dei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 To pio panw den sou kanei? tsou den litourgi distixos Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Τώρα τελευταία προσπάθησα να στήσω το touchflo στο hx2790 μου (wm6.1) χωρίς καμμία επιτυχία.... Συμβιβάστηκα με το SPB Mobile Shell (το οποίο πλεον θεωρώ πως είναι και πολύ καλύτερο απο το touchflo...) Τρέχει με την πρώτη, είναι παραμετροποιήσιμο και έχει και πολλές moddies... Γιατί δεν του δίνετε καμμιά ευκαιρία; :) gen tou dinoume kamia efkeria giati mesa se 2 meres ine spastiko programa ki den kani ali plaka ... Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 gen tou dinoume kamia efkeria giati mesa se 2 meres ine spastiko programa ki den kani ali plaka ... Αρχηγέ, θα σε παρακαλούσα, όταν κρίνεις κάτι να τεκμηριώνεις κιόλας την άποψη σου... Εγώ βρίσκω το παραπάπω χρήσιμο (και το προτείνω) γιατί: 1. Δεν έχω HTC όπως εσύ για να έχω το touchflo 2. Είναι ταχύτατο και πανέμορφο 3. Είναι παραμετροποιήσιμο μέχρι αηδίας (έστω και με modding) 4. Κάνει αυτό που υπόσχεται! :happy: Φιλικά, Δημήτρης Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Oi epiloges einai polles pleon. To Ultimate Launcher to exeis dei? Το πέτυχα σε ένα στέκι, άλλα δεν έκανα τον κόπο να το κατεβάσω γιατί με χάλασαν τα γραφικά του στα screenshots... Αν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να το δοκιμάσω :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Παιδιά touchflo λένε την εφαρμογή που βοηθάει να κινήσε στα μενού χωρίς τα scroll bar. Touch Cube λέγεται ο κύβος που έχουν τα htc touch με τα διάφορα πραγματάκια και htc home το today plugin με τον καιρο κτλ κτλ Ποιό από τα 3 θετε ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Αν θεωρείς ότι είναι καλύτερο να το δοκιμάσω :) Γούστα είναι αυτά. Εγώ ούτως ή άλλως έχω πιο "γυμνές" ROMs στη συσκευή μου για τους δικούς μου λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Γούστα είναι αυτά. Εγώ ούτως ή άλλως έχω πιο "γυμνές" ROMs στη συσκευή μου για τους δικούς μου λόγους. leo afto to vitsio na to arxiso ki ego siga siga i apodosi ton programmaton(navi soft.) me endiaferi pio poli para ta diakosmitika mb fagosima dithen programmata pou xriazese Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Φάσεις είναι... και τις περνάμε όλες! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts