TheCardPlayer Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Τι λέει ρε αλάνια? Ηθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανένας απο εσας το Greek Entries - Greek SMS για το MPx200 του γιατι για εμένα είναι λίγο δύσχρηστο... 1.) Το Πλήκτρο Back ή Βackspace δεν δουλεύει στο Greek Entries με αποτέλεσμα αν κάνεις λάθος να πρέπει να να γραψεις Όνομα, Επώνυμο κλπ. απο την Αρχή. 2.) Στον κατάλογο Contacts Τα entries εμφανίζονται μονο με το επίθετο δηλαδή "Παπαδόπουλος" και οχι "Παπαδόπουλος, Κώστας" π.χ. όπως εμφανίζονται κανονικά... 3.) Το τηλέφωνο κατοικίας τοποθετείται απο το MPx200 στο πλαίσιο "Work Phone" και όχι στο "Home Phone"... Το έχει προσέξει κανείς? 'Οτι να 'ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxetypo Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 κατι συμβαινει με το gmail το username και το password δεν δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCardPlayer Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Re seis kserete mipos an iparxei kainouria ekdosi Worms World Party gia smartphone i kanena upgrade pou na exei kai ta epipleon opla pou exei sto WWP sto PC? Allelujah Bomb klp..?:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 τι γινεται παιδες?να σας πω εχετε δοκιμασει αυτο το προγραμμα που ειναι για ανεβαζεις το ρολοϊ του επεξεργαστει?το βαζω στο κινητο και δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Windows Mobile 2005 for Mpx200 :) Total Size: 17.1 MB (.Rar) Download (RapidShare): http://rapidshare.de/files/16833070/Windows_Mobile_2005_for_Mpx200.rar.html Για τυχών παρεξήγηση ή προβλημάτων με το τηλέφωνο δεν το έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCardPlayer Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Windows Mobile 2005 for MPx200 εμένα γιατι μου κατεβάζει ενα αρχείο 11 ΚΒ που δεν κανει τίποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 εμένα γιατι μου κατεβάζει ενα αρχείο 11 ΚΒ που δεν κανει τίποτα??? Για δοκίμασε να το κατεβάσεις τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 στα 2005 δουλευουν τα ελληνικα? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCardPlayer Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 αυτά είναι τα ίδια που βγήκαν εδώ και καιρό που χρειάζονται SD Memory Card για να δουλέψουν ή είναι καινούρια επίσημη έκδοση για MPx200?????:confused: :confused: :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalekis Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 gmail το username και το password δεν δουλευουν υπαρχει καινουργιο?αν ναι θα το ηθελα. και mpx και wmobile5 ti pezei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalekis Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μπορώ να έχω τον κωδικό παρακαλώ του gmail?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 αυτά είναι τα ίδια που βγήκαν εδώ και καιρό που χρειάζονται SD Memory Card για να δουλέψουν ή είναι καινούρια επίσημη έκδοση για MPx200?????:confused: :confused: :D:D:D Den yparxei tipota episimo kai ute prokeite na yparxei den tus symfairei. Kalytera na vgalun neo modelo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 mporo na exo to kodiko xana gia to gmail?pls kai to password thanks Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 mporo na exo to kodiko xana gia to gmail?pls kai to password thanks Mpes sto smartmobile.gr kane 5 post k tha to exeis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 alos tropos den uparxei?:happy: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 alos tropos den uparxei?:happy: Oxi to o thesmos tu gmail einai kathieromenos apo ton filtato @saitas pu tu anikei k to site k exei thesei kapoious orous. I m sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregx Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 hey guys na rotiso exo ta 2003 ta windows sto mpx200 alla den thimame ti pernao gia na grafo kai na exo elliniko menu plz help me kapoios anagki Παράθεση greg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 hey guys na rotiso exo ta 2003 ta windows sto mpx200 alla den thimame ti pernao gia na grafo kai na exo elliniko menu plz help me kapoios anagki katevazeis apo to myFiles tu site ena programataki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 απλά πήγαινε εδώ. έχω βάλει όσα προγράμματα θα χρειαστούν σε περίπτωση hard reset ;) ευτυχώς που υπάρχει ακόμη η διεύθυνση ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Ειμαι σιγουρος οτι εχει γραφτει πως,αλλα επειδη εχω τουλαχιστον 1 χρονο να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο,μπορει να μου πει καποιος εδω ή με πμ πως μπαινουν ελληνικα στο mpx200?(εχει τα windows2002) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Με το Greek Apps μπορείς να βάζεις Ελληνικούς χαρακτήρες στη λίστα με τα contacts αλλά και να στέλνεις Ελληνικά sms. Με το paragon leng μπορείς να γράφεις απ' ευθείας στα μηνύματα Ελληνικά αλλά μπορεί μερικά μηνύματα να τα στέλνει 2 φορές αν είναι πάνω από 80-90 χαρακτήρες. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 genika pantws ola auta tha mplexeis... Ti ta theleis ta ellinika sto katw katw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 genika pantws ola auta tha mplexeis... Ti ta theleis ta ellinika sto katw katw.... Τα θελω για 2-3 λεξικα που εχω περασμενα μεσα. thx Z3RatuL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Μήπως έχει κανείς ιδέα το παίζει με την οθόνη που είναι πολύ σκοτεινή? Σαν να έχει καει το backlight! Με το ζόρι φαίνεται στο φώς της μέρας, ενώ το βράδυ................μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Τό έχετε ξανασυναντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 pithano... parola auta piraxe sto registry to brightness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts