Jump to content

karoto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karoto

  • Ημ. Γέννησης 13/05/1981

karoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καθε μερα περνάω απο τον Ant1 λες να παω να κολλήσω κανα Χαρτι? ?? "Ευαγγελάτο εισαι μεγαλο Τσαρούχι! , με αγάπη ο "ετσι" "
  2. Όταν ξεκίνησε η εκπομπή περίμενα με ανυπομονησία να ακούσω για κάτι έξυπνο. Τελικά εάν βγάλει κανείς τις σάλτσες και τα «wow» όλοι ξύνουν το κεφάλι τους και αναρωτιούνται (?) Τι μου άρεσε? Τι δε μου αρεσε? 1. Το ότι με ένα μωρουδο(remote) device μπορείς να δείς ένα περίπτερο (??) 2. Χρυσοχοείο με ασύρματο κάμερα? ΕΛΕΟΣ! Αυτος που το έστεισε είναι για σφαλιάρες. Όλοι ξέρουν ότι η συχνότητες ~2200-2700ΜΗζ είναι FREΕ to Air και είναι αναλογικό σήμα , και εάν δε το ξερε καλα να πάθει και να του το κλεψουνε το μαγαζί!! , ακόμα και με ΑΠΛΗ Τηλεώραση (UHF* VHF) μπορείς να πιάσεις σήμα.(Αλήθεια αυτό γιατι δε το είπε?) 3. Μα καλά αυτό το απλό κινητό , ο κοσμάκης δεν έχει να φάει και μας δείχνει ένα κινητό στα 250 ευρώ? Αυτό που ήθελα να κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο στην εκπομπή και να ζητήσω κάτι παρα πολύ απλό. Να βγάλει κάποιος ΤΥΧΑΙΟΣ! Ένα κινητό από την τσέπη του , και να κάνουν το ίδιο πείραμα με την κάμερα..τι λέτε να γινόταν αραγε? 4. Σε αυτήν την εκπομπή παρατήρησα ότι το κινητό το είχε ξετυλιγμένο με την μπαταριουλα του με την καρτούλα του , όλα κομπλε ε? . ΓΙΑΤΙ αυτην την φορά δεν το ξετύλιξε από την ζελατίνα μπροστά στο κόσμο όπως έκανε σε παλαιότερη εκπομπή ?? μμ.. Τώρα τι θα ήθελα ? να βγεί η Νοκια να κάνει μια μήνυση στην μαπα για διαφημιστική δυσφήμιση , και να σταματήσει η Ιστορια με το Bluetooth, εχουν περάσει οι εποχές των cowboy , τωρα εάν αυτός στα 37 του έμαθε για πρωτη του φορά ότι αυτά γινόταν ΚΑΠΟΤΕ και ΕΑΝ,, δεν είναι ανάγκη να ταράζει τον κόσμο. Προσωπικά ? την εκπομπή την είδα 30 λεπτά και μετά Έβαλα Νικόλα Άσιμο να ακούσω.. Τώρα που το σκέφτομαι , καλύτερα που πανικοβάλει τον κόσμο , αντε ρε να βγάλουμε κανα φράγκο οι εταιρίες πληροφορικής.. Προχώρα ωρέ!!!
  3. Εμενα ρε με ξεχνας? ΧΑ ΧΑ! Χρονια πολλααααα!!!!!!!
  4. Γεια σας παιδια, ειδατε την καινούρια διαφήμιση του Johnie Walke ? ΕΧΩ Παθει πλακα τα ατομα γράψανε!!! Ρε σεις υπάρχει δυνατότητα να την κατεβάσουμε απο πουθενά ? η έστω την μουσική της ? Βρήκα site http://www.theandroid.com
  5. Μαλλον εμεις οι δυοθα την κανουμε την δοκιμη :) να σου πω..καποιοι μου ειπαν οτι μπορω να πιασω Αλεξανδρουπολη με Amplifier στα 50mhz ισχυει ?
  6. Εχω :) ο πατερας μου ειχε πολυ καλο CB με ολες αυτες τις μαγκιες αλλα εγω δε το κατεχω πολυ το αθλημα τωρα μπαίνω στο τριπακι , οποτε πιστευω να το καταφερω :) auto exw http://www.northerntool.com/images/product/images/162200_lg.gif (mallon miazei)
  7. Βασικά θα προσπαθήσω να το φέρω σύντομα κανενα μήνα πιστεύω. :)
  8. Να κάνω μια ερωτησούλα . Πως μπορώ να ρυθμίσω το CB μου ετσι ώστε να πιάνω Αλεξανδρούπολη απο την Αθήνα? τι κεραία? τι στήσιμο της κεραίας ? τι συχνότητα ? τι μπαντα? σας ευχαριστώ
  9. Fileeeeee :)))) kai egw Glifada menw.. distixos to CB mou de to exw ferei akoma edw:( opote molis to ferw apo tin alexandroupoli se enimerwnw..euxaristos na ta poume live :)
  10. Σας ευχαριστώ για την απαντησούλα παιδια τελικα θα το πάω στο συνεργείο.
  11. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Η εφαρμογή της Java εαν εννοεις το JRE το εγκαταστεί το update της SonyEricson, αλλα εκτώς αυτού το εχω και εγώ. με την βάση έχω δοκιμάσει τα παντα δε δουλεύει με τίποτα..:(
×
×
  • Create New...