Όταν ξεκίνησε η εκπομπή περίμενα με ανυπομονησία να ακούσω για κάτι έξυπνο.
Τελικά εάν βγάλει κανείς τις σάλτσες και τα «wow» όλοι ξύνουν το κεφάλι τους και αναρωτιούνται (?)
Τι μου άρεσε? Τι δε μου αρεσε?
1. Το ότι με ένα μωρουδο(remote) device μπορείς να δείς ένα περίπτερο (??)
2. Χρυσοχοείο με ασύρματο κάμερα? ΕΛΕΟΣ! Αυτος που το έστεισε είναι για σφαλιάρες. Όλοι ξέρουν ότι η συχνότητες ~2200-2700ΜΗζ είναι FREΕ to Air και είναι αναλογικό σήμα , και εάν δε το ξερε καλα να πάθει και να του το κλεψουνε το μαγαζί!! , ακόμα και με ΑΠΛΗ Τηλεώραση (UHF* VHF) μπορείς να πιάσεις σήμα.(Αλήθεια αυτό γιατι δε το είπε?)
3. Μα καλά αυτό το απλό κινητό , ο κοσμάκης δεν έχει να φάει και μας δείχνει ένα κινητό στα 250 ευρώ? Αυτό που ήθελα να κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο στην εκπομπή και να ζητήσω κάτι παρα πολύ απλό. Να βγάλει κάποιος ΤΥΧΑΙΟΣ! Ένα κινητό από την τσέπη του , και να κάνουν το ίδιο πείραμα με την κάμερα..τι λέτε να γινόταν αραγε?
4. Σε αυτήν την εκπομπή παρατήρησα ότι το κινητό το είχε ξετυλιγμένο με την μπαταριουλα του με την καρτούλα του , όλα κομπλε ε? . ΓΙΑΤΙ αυτην την φορά δεν το ξετύλιξε από την ζελατίνα μπροστά στο κόσμο όπως έκανε σε παλαιότερη εκπομπή ?? μμ..
Τώρα τι θα ήθελα ? να βγεί η Νοκια να κάνει μια μήνυση στην μαπα για διαφημιστική δυσφήμιση , και να σταματήσει η Ιστορια με το Bluetooth, εχουν περάσει οι εποχές των cowboy , τωρα εάν αυτός στα 37 του έμαθε για πρωτη του φορά ότι αυτά γινόταν ΚΑΠΟΤΕ και ΕΑΝ,, δεν είναι ανάγκη να ταράζει τον κόσμο.
Προσωπικά ? την εκπομπή την είδα 30 λεπτά και μετά Έβαλα Νικόλα Άσιμο να ακούσω..
Τώρα που το σκέφτομαι , καλύτερα που πανικοβάλει τον κόσμο , αντε ρε να βγάλουμε κανα φράγκο οι εταιρίες πληροφορικής..
Προχώρα ωρέ!!!