esykas Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα free που να μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες σαν το resco viewer των smartphone? http://www.binarys.com/Download/2.0/SmartExplorer/SmartExplorerEN_2.0.2.CAB Γιά δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό (smart explorer) Yποτίθετε ότι το resco viewer κάνει την δουλειά του smart explorer............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 http://www.surrealnetworks.com/dl_goto.asp?id=156 Το resco 2003 κατεβασέτο από το ποιό πάνω Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Παιδιά, έχω βάλει τα 2003 και το ArcsoftMMS. Έχω σύνδεση με ΤΙΜ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να λάβω MMS από κινητά Voda, ενώ από τις ΤΙΜ και Cosmote τα παίρνω μια χαρά. Υπάρχει καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 leukos ta 2003 ta vales otan eixes egkatesthmeno to active sync sto pc h prin to egk giati diavasa se palia post pos otan exei perastei to usb modem h smartinf sto pc den mporoun na perastoun ta 2003 apo to upgrade wizard Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 leukos ta 2003 ta vales otan eixes egkatesthmeno to active sync sto pc h prin to egk giati diavasa se palia post pos otan exei perastei to usb modem h smartinf sto pc den mporoun na perastoun ta 2003 apo to upgrade wizard Οχι manolis, με τα 2003 δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, εγκαταστάθηκαν κανονικότατα, παρότι είχα όπως λες τα activesync και modem. Απλά όταν το συνέδεσα πάλι, το αναγνωρίζει σαν μια νέα σύνδεση του Act/sync, αυτό είναι όλο. Το πρόβλημα είναι μόνο στην λήψη MMS από κινητά Voda. Κατά τα άλλα, λαμβάνω κανονικότατα από τις άλλες εταιρίες και εγώ στέλνω επίσης σε όλες μια χαρά.....κουφό έτσι? Υπάρχει άλλος με ΤΙΜ και WM2003, να μου δώσει τα φώτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Οχι manolis, με τα 2003 δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, εγκαταστάθηκαν κανονικότατα, παρότι είχα όπως λες τα activesync και modem. Απλά όταν το συνέδεσα πάλι, το αναγνωρίζει σαν μια νέα σύνδεση του Act/sync, αυτό είναι όλο. Το πρόβλημα είναι μόνο στην λήψη MMS από κινητά Voda. Κατά τα άλλα, λαμβάνω κανονικότατα από τις άλλες εταιρίες και εγώ στέλνω επίσης σε όλες μια χαρά.....κουφό έτσι? Υπάρχει άλλος με ΤΙΜ και WM2003, να μου δώσει τα φώτα του? http://www.tim.com.gr/en/01_01_01.cfm?PageID=623 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 http://www.tim.com.gr/en/01_01_01.cfm?PageID=623 Ευχαριστώ iassael, αλλά αυτό το ρημάδι το ArcsoftMMS δεν έχει πουθενά να βάλεις ρυθμίσεις (εκτός αν δεν το έχω βρει εγώ δηλαδή). Εσύ έχεις ΤΙΜ, και είσαι ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 exei mhpos kaneis to 6th gear oloklhro na mou to steilei sto manolis_varnassinger@yahoo.com giati den mporo na to bro pouthena spasmeno thanks Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marv Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ευχαριστώ iassael, αλλά αυτό το ρημάδι το ArcsoftMMS δεν έχει πουθενά να βάλεις ρυθμίσεις (εκτός αν δεν το έχω βρει εγώ δηλαδή). Εσύ έχεις ΤΙΜ, και είσαι ΟΚ? Πατάς settings και στην επόμενη οθόνη menu,message center και στην επόμενη οθόνη menu,new και βάζεις τις ρυθμίσεις. Μετά σβήνεις τις default ρυθμίσεις που είχε και ενεργ. τις δικές σου επιλέγοντας το profil που έφτιαξες menu,select.Μετά λογικά πρέπει να είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marv Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 'Εχω βάλει σωστές ρυθμίσεις για cosmote gprs αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Πρέπει να περάσω gsmfix?(Έχω αναβαθμίσει σε 2003) imeter και sms scheduler δουλεύουν κανονικά σε σας?γιατί σε μένα με τίποτα.το meter μένει λίγο στην αρχική οθόνη και με πετάει έξω στο μενού και στο sms scheduler δεν μπορώ να βάλω σε ποιά επαφή να στείλει το μήνυμα(πατάω add recipient/individual κάνει πως ψάχνει αλλά τίποτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 http://www.tim.com.gr/en/01_01_01.cfm?PageID=623 K egw tim exw kai eimai ok alla exw mpx220.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 K egw tim exw kai eimai ok alla exw mpx220.... Ευχαριστώ και πάλι iassael. Δεν ξέρω αν το 220 λειτουργεί διαφορετικά, αλλά είχα ήδη κάνει τις ρυθμίσεις αυτές: Message center: http://192.168.200.95/servlets/mms WAP Gateway: 192.168.200.11 Το κουφό όμως είναι ότι λαμβάνω από τις άλλες εταιρίες, εκτός της VODA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ευχαριστώ και πάλι iassael. Δεν ξέρω αν το 220 λειτουργεί διαφορετικά, αλλά είχα ήδη κάνει τις ρυθμίσεις αυτές: Message center: http://192.168.200.95/servlets/mms WAP Gateway: 192.168.200.11 Το κουφό όμως είναι ότι λαμβάνω από τις άλλες εταιρίες, εκτός της VODA. Sto mpx220 prepei prwta na kaneis ena neo data connection... Ekanes??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Sto mpx220 prepei prwta na kaneis ena neo data connection... Ekanes??? Δεν θυμαμαι αν έκανα νεο ή αν διόρθωσα αυτό που είχε default. Λες να δοκιμάσω να το σβήσω και να τι κάνω από την αρχή?.......θα το κάνω τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvadore Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Εμένα πάντως μου έκανε άλλο κουφό. Σε έναν μόνο αριθμό που έχω στον κατάλογο δεν στέλνει με τιπότα μην παρ' όλο που μου έρχεται αναφορά οτι εστάλει κανονικά και μερικές φορές όταν πάω να τον πάρω τηλ μου λέει ότι είναι λάθος το νούμερο. Το έχω σβήσει και το έχω ξαναβάλει με άλλο όνομα κτλ. Έχω κάνει και κανά δυο φορές hard reset και πάλι τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει ????????? :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εμένα πάντως μου έκανε άλλο κουφό. Σε έναν μόνο αριθμό που έχω στον κατάλογο δεν στέλνει με τιπότα μην παρ' όλο που μου έρχεται αναφορά οτι εστάλει κανονικά και μερικές φορές όταν πάω να τον πάρω τηλ μου λέει ότι είναι λάθος το νούμερο. Το έχω σβήσει και το έχω ξαναβάλει με άλλο όνομα κτλ. Έχω κάνει και κανά δυο φορές hard reset και πάλι τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει ????????? :wacko: :blink: Mhpws autos o arithmos einai q??? Giati emena to palio mu mu ekane kati tetoia... Tespa dokimase n tn grapseis alliws tn arithmo xwris/me +30 kpl.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny-Athen Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Πως θα στειλω java games/εφαρμογες στο motorola μου??? Υπαρχει καποιο προγραμμα??? [Εχω το v550] Παράθεση Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Πως θα στειλω java games/εφαρμογες στο motorola μου??? Υπαρχει καποιο προγραμμα??? [Εχω το v550] Enoeis mesw tou mpx220??? An nai dn ginetai nomizw.... Se sony ericsson pantws exw steilei kanonika meso bluetooth..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Alliws ekanes se lathos thread post.... Mesw tou Midway... Alla mesw tou PST prepei na energopoieiseis to java app loader... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvadore Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 iassael Τα έχω δοκιμάσει όλα αλλα και πάλι τζίφος. Το νούμερο που στέλνω είναι της Vodafone. Μέχρι και εκεί πήρα τηλ. μήπως κατά λάθος έβαλα φραγή στο νούμερο αυτό αλλά τίποτα πάλι. Μάλλον είναι κάποιο σφάλμα του κινητού απο αυτά που δεν υπάρχει λύση :) Τι να κάνω, θα ζήσω κι έτσι!!! χιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Άσχετο Σέ ένα φίλο συμβαίνει το εξείς κουφό,δέν μπορεί να πάρει ένα συγκεκριμένο νούμερο βόνταφον από το Τ100 ενό με άλλο τηλέφωνο γίνετε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εχει ασχοληθει κανεις με το pocket controller pro? δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει με τπτ, το εχει κανει κανεις να δουλεψει με το mpx200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 paidia exei vrei kaneis t street duel gia smartphones??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 παρακαλω πολυ τα request να γινονται στο συγκεκριμενο θεμα και οχι σε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά υπάρχη κάνα πρόγραμμα με χάρτες της Αθήνας με πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts