Jump to content

Motorola ZN5

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,πανευτυχης κατοχος ενος ZN5.

θελω να ρωτησω,ξερει κανεις κανενα τροπο (με firmware λκπ) να ρυθμιζουμε το shutter speed του τηλεφωνου?

http://en.wikipedia.org/wiki/File:M3_at_Night_1.jpg ενα παραδειγμα με μεγαλο χρονο εκθεσης.

• Απαντήσεις 511
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις δικιο τελικα, στα κοκκινα ματια αναβει μια φορα. Εχεις περασμενο το pink mod + το patch? Υποθετω οτι ευθυνονται αυτα, μαλλον εχουν αλλαξει τις ρυθμισεις! Το ενεργο παντως λειτουργει κανονικα, οπως και το αυτοματο. Αρα προσωπικα δεν μ'ενοχλει...

ναι αυτα τα 2 εχω περασμενα κι εγω.δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερο προβλημα οντως.δεν θυμαμαι ομως στην αρχη αναβε κανονικα 2 φορες?

Στην αρχη ειμαι σιγουρος οτι αναβε γιατι το ειχα δοκιμασει. Μη χαλιεσαι ομως.. ενεργο και εισαι οκ! Το αυτοματο δεν το συνιστω γιατι πολλες φορες αναβει χωρις να χρειαζεται.

το φλασαρα απο την αρχη και απο περιεργια δοκιμασα αλλα και παλι μια φορα αναβε το φλας στην επιλογη κοκκινα ματια.το δοκιμασα πριν περασω το πατς και το pink mode.παρατηρησα οτι αναβει πρωτα το φως της εστιασης σαν πρωτο φλας ας πουμε και μετα το φλας.επισης καταφερα να βρω και τα αρχεια που ηταν περασμενα πριν το pink mode αν και με παιδεψε πολυ...εξου και η ωρα......

παιδιά που μπορώ να το βρω με εκατό ευρώ το ψαχνω σε site αλλά τίποτα , καμιά βοήθεια ?

ευχαριστώ

παιδιά που μπορώ να το βρω με εκατό ευρώ το ψαχνω σε site αλλά τίποτα , καμιά βοήθεια ?

ευχαριστώ

Πάρε τηλέφωνο στο 800-11-40000 (Γραμμή επικοινωνίας

με καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ) και ρώτησε σε ποια καταστήματα υπάρχουν

ακόμη ΖΝ5 με 100 Ευρώ. Ίσως έχει μείνει κάποιο ...

Όχι! Το VE66 χρησιμοποιεί άλλη έκδοση firmware.

Το ZN5 τρέχει firmware σειράς R6637 ενώ το VE66 τρέχει firmware σειράς R6743.

Μη διανοηθείς να προσπαθήσεις να περάσεις firmware για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κινητού στο VE66 σου εκτός από τα δικά του!

Το VE66 σου έχει μάλλον την έκδοση R6743_G_74.13.04RPL.

Αν τρέξεις το Motorola Software Update θα κατεβάσει την έκδοση R6743_G_74.31.03R_PRD, εμένα τουλάχιστον αυτή μου βρήκε σε retail έκδοση του κινητού. Εγώ δεν την έχω περάσει ακόμα επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς βελτιώνει ή επιδεινώνει.

Με το αρχειο αυτο, που το κανετε εγκατασταση με τον ιδιο τροπο οπως φορτωνουμε το firmware με το RSD lite,η κινηταρα δεχεται ολα τα αρχεια java προ εγκατασταση ελευθερα χωρις συνδεση στο internet.

ΕΙναι για τα κινητα που εχουν 062A RSA or NO RSA bootloader.

Το εβαλα και δουλευει μια χαρα.

Λοιπόν, το αρχείο που έδωσε ο pols παραπάνω καθώς και η σχετική συζήτηση είναι από εδώ:

http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=9624

Καθ'ότι αντικαθιστά το CG44 μου φαίνεται περίεργο να τρέχει σε RSA enabled bootloaders, δοκιμές στο κινητό μου πάντως κατέληξαν σε Bootloader error. Η λύση είναι να φλασαριστεί πρώτα ο No_RSA bootloader και στη συνέχεια μπορεί να φλασαριστεί το παραπάνω αρχείο.

Μιας και ο συνδυασμός του ελληνικού retail firmware (R6637_G_81.03.05R) και του java breakthrough δίνουν λύση στο δίλημμα java εφαρμογές ή 160 ελληνικοί χαρακτήρες στα SMS ενσωμάτωσα το java breakthrough στο ελληνικό firmware και το ανέβασα εδώ. *

Έτσι όποιος θέλει μπορεί να έχει ένα πλήρες πακέτο για φλασάρισμα. Μην ξεχάσετε να φλασάρετε το No_RSA bootloader πρώτα από εδώ. Πρόκειται για την έκδοση 06.2Α που απ'όσο ξέρω είναι η μόνη που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου για πλήρη ελληνική και java λειτουργικότητα και σε μεταγενέστερες εκδόσεις firmware. Stay tuned...

* ΠΡΟΣΟΧΗ! Το link για το firmware δεν ισχύει. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στη λειτουργία του firmware και θα διορθωθεί. Μόλις ξαναφτιαχτεί θα επιστρέψει και το σωστό link.

Λοιπόν, το αρχείο που έδωσε ο pols παραπάνω καθώς και η σχετική συζήτηση είναι από εδώ:

http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=9624

Καθ'ότι αντικαθιστά το CG44 μου φαίνεται περίεργο να τρέχει σε RSA enabled bootloaders, δοκιμές στο κινητό μου πάντως κατέληξαν σε Bootloader error. Η λύση είναι να φλασαριστεί πρώτα ο No_RSA bootloader και στη συνέχεια μπορεί να φλασαριστεί το παραπάνω αρχείο.

Μιας και ο συνδυασμός του ελληνικού retail firmware (R6637_G_81.03.05R) και του java breakthrough δίνουν λύση στο δίλημμα java εφαρμογές ή 160 ελληνικοί χαρακτήρες στα SMS ενσωμάτωσα το java breakthrough στο ελληνικό firmware και το ανέβασα εδώ.

Έτσι όποιος θέλει μπορεί να έχει ένα πλήρες πακέτο για φλασάρισμα. Μην ξεχάσετε να φλασάρετε το No_RSA bootloader πρώτα από εδώ. Πρόκειται για την έκδοση 06.2Α που απ'όσο ξέρω είναι η μόνη που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου για πλήρη ελληνική και java λειτουργικότητα και σε μεταγενέστερες εκδόσεις firmware. Stay tuned...

Ναι λαθος μου που δεν ανεφερα οτι εγω εχω το NO RSA bootloader καθως και την πηγη του αρχειου.Αλλα ηταν απο την χαρα μου για την διορθωση του ενοχλητικου προβληματος.:O:O

Καλά ντε, μη στενοχωριέσαι, εγώ για καλό τα είπα :)

Έτσι το ΖΝ5 μας αρχίζει και γίνεται ακόμα καλύτερο. Μακάρι τα αστέρια που ασχολούνται με το Freedom firmware να βρουν λύση και για το θέμα της ανάλυσης του βίντεο χωρίς απώλεια της ποιότητας της φωτογραφίας. Τότε θα γίνει χαμός!

Η Wind το έχει στον κατάλογό της για 267 ευρώ.

Η προσφορά των 100 ευρώ στο e-cosmote.gr και e-germanos.gr δεν είναι πια διαθέσιμη online. Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα Cosmote ή Γερμανού και να τους ρωτήσεις αν είναι διαθέσιμο εκεί ή αν μπορούν να ψάξουν στο σύστημά τους.

Υπάρχουν και μια-δυο αγγελίες εδώ στο forum που πουλάνε καινούργια ΖΝ5 για κάτω από 150 ευρώ, ρίξε μια ματιά.

Δεν είναι αρκετά μεγάλο το ποσό των 267 €, για μια συσκευή που κοστίζει με προσφορά ...100 €;

Μόλις το βρήκα στη σελίδα του oteshop στην τιμή των 149 €. Θα κοιτάξω όμως πρώτα σε Γερμανό - Cosmote μήπως τα καταφέρω να το πάρω στα 100€. Εσύ από που και πότε το αγόρασες; -αν επιτρέπεται-

Για δες το post μου #409 λίγο πιο πάνω.

Στην πόλη που μένω έχουμε μόνο ένα κατάστημα Γερμανός, οπότε θα πάρω απευθείας εκεί να ρωτήσω.

@ Eastwood and pols :

Πέρασα τα patches και έχω good news and bad news .

First the good news : Το τηλέφωνο τώρα φορτώνει Java applets από τον

υπολογιστή άψογα και στελνει SMS, γραμμένα στα Αγγλικά, τέλεια.

Now the bad news : Όταν το SMS είναι γραμμένο στα Ελληνικά, τότε

μετά τον τέταρτο χαρακτήρα το μήνυμα αυτόματα μετατρέπεται σε

MMS 2 Kb και αποστέλλεται ως MMS ! ( Το δοκίμασα ο ίδιος ).

Για κοιτάτε βρε παιδιά τι γίνεται εδώ ; Μήπως κάνω λάθος εγώ ;

Έχεις δίκιο! Χρησιμοποίησα μη τροποποιημένη έκδοση του java breakthrough που εμφανίζει αυτό το πρόβλημα. Το ξαναφτιάχνω τώρα, μόλις το έχω έτοιμο θα το ποστάρω.

Έχει βρει κανείς τρόπο να κάνει πλήρες backup της συσκευής όπως γίνεται πχ στα Nokia με το Data Suite ή στα SonyEricsson με το myphone explorer? Το ΜΡΤ αντιγράφει μόνο τις επαφές. Θα ήθελα να έχω ένα αντίγραφο των μηνυμάτων...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παιδια? Πηρα Εχθες ενα zn5 και προσπαθησα να του βγαλω το myview.

Αλλα οταν παταω *# και μετα το κοκκινο μπαινει στο dos και καλα.. αλλα οταν το συνδεο με το καλωδιο δεν μου βγαζει ποτε connect τι φταιει?

τελικα το εφτιαξα .. του περασα το αλλο και το my view παει... !

απλα δεν διαβασε το κινητο ο υπολογιστης..

• The title was changed to Motorola ZN5