nervous Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Έχω την εντύπωση οτι η συγκεκριμένη τιμή sar δεν αναφέρεται στο 6600 slide αλλά στο παλιό 6600 http://www.forum.nokia.com/devices/pics/6600_main.jpg Ταξιδιώτη, εσύ που το έχεις, επιβεβαίωσέ μας οτι ο κωδικός της συσκευής είναι Nokia 6600 Type RM-414 Καλημερα σας ! :) Αν κατεβασεις το manual του fold θα δεις οτι ειναι αυτο τελικα [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Για το fold παντως, 0.61 sar. Mια χαρα! Nokia 6600f (Type RM-325) CERTIFICATION INFORMATION (SAR) THIS MOBILE DEVICE MEETS GUIDELINES FOR EXPOSURE TO RADIO WAVES. Your mobile device is a radio transmitter and receiver. It is designed not to exceed the limits for exposure to radio waves recommended by international guidelines. These guidelines were developed by the independent scientific organization ICNIRP and include safety margins designed to assure the protection of all persons, regardless of age and health. The exposure guidelines for mobile devices employ a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate or SAR. The SAR limit stated in the ICNIRP guidelines is 2.0 watts/kilogram (W/kg) averaged over ten grams of tissue. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. The actual SAR level of an operating device can be below the maximum value because the device is designed to use only the power required to reach the network. That amount changes depending on a number of factors such as how close you are to a network base station. The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.61 W/kg. Use of device accessories and enhancements may result in different SAR values. SAR values may vary depending on national reporting and testing requirements and the network band. Additional SAR information may be provided under product information at http://www.nokia.com. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 αν και για αναδιπλουμενο κινητο δεν καιγομαι ειναι ωραιο και το fold διχως να σημαινει οτι θα το παρω,προτιμω slide. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Και τα δυο κουκλια ειναι.. Απλα κατα τη γνωμη μου το fold αποπνεει μια μεγαλυτερη αισθηση πολυτελειας..! Τουλαχιστον αυτο ''μου'βγαλε'' οταν το ειδα απο κοντα.. :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 πηρα σημερα το 6600.. απλα καταπληκτικο!! ειναι τοσο μικρο που νομιζεις θα γλυστρισει απο την χουφτα σου. Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 πηρα σημερα το 6600.. απλα καταπληκτικο!! ειναι τοσο μικρο που νομιζεις θα γλυστρισει απο την χουφτα σου. Mε γεια! Τι slide ή το fold πηρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opapous Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Mε γεια! Τι slide ή το fold πηρες? SIGOURA TO SLIDE GITI TO EXO KAI GO KAI INE POLI MIKROTERO APO OTI TO PERIMENA ...KALO SAN TIN KOYTRA TIPOTA STON KOSMO...... :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Πείτε ρε παιδιά και κανένα αρνητικό του 6600 slide! Γιατί εμένα μου φαίνεται too good to be true! :p Άντε και με έχει ψήσει! :D Τα steel covers πόσο ανθεκτικά σε βαθουλώματα από πτώσεις και γρατσουνιές είναι; :worry: http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Αρνητικό ίσως είναι το οτι δεν έχει πλήκτρο στο πλάι για την λήψη φωτο και βίντεο. Για να χρησιμοποιήσεις την αυτόματη εστίαση, πρέπει να κρατήσεις πατημένο το κεντρικό πολυπλήκτρο και μόλις το αφήσεις τραβάει. Αυτή η υλοποίηση δεν μου φαίνεται πρακτική. Πρόλα αυτά, απο φωτο που έχω δει, το αποτέλεσμα με έχει ικανοποιήσει. Ας μας πουν και οι κάτοχοι του 6600 slide, τους βολεύει αυτό το σύστημα; Τυχαίνει να βγαίνουν οι φωτο out of focus; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 βρε παιδια το φλασακι γινετε φακος με το torch το δοκιμασε κανεις?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Απιστευτο το slide! Καταπληκτικη αισθηση στο χερι, και σαν να μην το'χεις στην τσεπη.. Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Xαιρεσαι να το κρατας.. Μια ερωτηση προς τους κατοχους. Στην συσκευασια ειχε λουρακι και cd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Απιστευτο το slide! Καταπληκτικη αισθηση στο χερι, και σαν να μην το'χεις στην τσεπη.. Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Xαιρεσαι να το κρατας.. Μια ερωτηση προς τους κατοχους. Στην συσκευασια ειχε λουρακι και cd? καλα μιλαμε οτι δεν εχει τον παραμικρο τζογο στο slide οντως,μου θυμιζει παλιοτερα samsung η στιβαροτητα του,για μενα ειναι αψογο στα χρηματα του:) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igetis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 να ρωτησω ρε παιδια απο που πηρατε το 6600slide?απο ιντερνετ?και τι τιμες παιζουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 να ρωτησω ρε παιδια απο που πηρατε το 6600slide?απο ιντερνετ?και τι τιμες παιζουν? Δε το έχω πάρει αλλά το έχω δει στο Media Markt στο Μαρούσι τιμή δε θυμάμαι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Δε το έχω πάρει αλλά το έχω δει στο Media Markt στο Μαρούσι τιμή δε θυμάμαι. 279 € στο Mediamarkt. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 να ρωτησω ρε παιδια απο που πηρατε το 6600slide?απο ιντερνετ?και τι τιμες παιζουν? εγω απο καταστημα κοσμοτε το πηρα. 280κατι ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Πλαίσιο... – Nokia 6600 Slide Black –> 279 ευρώ. – Nokia 6600 Fold –> 319 ευρώ. WIND... – Nokia 6600 Slide Black –> 285 ευρώ. – Nokia 6600 Fold –> 323 ευρώ. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ... – Nokia 6600 Slide Black –> 289 ευρώ. – Nokia 3600 Slide Dark Red –> 209 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Λοιπον παιδες ,εχω πιασει πολλα κινητα στα χερια μου,ενα απο τα ομορφοτερα που εβγαλε η νοκια ειναι το 6600 σλαιντ,τα βιντεο στο ιντερνετ το αδικουν,ειναι υπεροχο δε το περιμενα ετσι,παρολο που ειναι Σ40 εχει εξελιγμενο μενου...ομορφα ακουστικα σαν τα σονυ ερικσον γουοκμαν,ας πουν κ'αλλοι τι γνωμη τους, ΜΟΜΠΑΙΛΣΕΝΤΕΡ 273 ευρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Για το fold καμιά άποψη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Για το fold καμιά άποψη? καλημερα. Τι γινεται ρε παιδια? Ειδε κανεις το fold σε κανενα καταστημα σε μαυρο χρωμα? Ολοι το φερανε σ'αυτο το μωβ-ροζ-χάλια-.. Το ειδα στη βουλιαγνενης -βιτρινα- σε μαυρο, και ειναι οοολα τα λεφτα!!! Δεν το βρισκω πουθενα σε μαυρο ομως.. (δεν μιλαμε βεβαια για παραεισαγωγη..) Ξερει κανεις?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 παιδια γνωριζει κανεις μεχρι ποσα gb καρτα μπορω να βαλω στο 6600 slide? γιατι βρηκα κατι με 4gb κ δεν ξερω αν κανει... --για οσους εχουν το κινητο οταν βαζουν να παιξει ενα τραγουδι στον player κ βγενουν στο κεντρικο μενου αν τους κολαει...το τραγουδι οσο χρισημοποιουν το κινητο η κατι παιζει σε μενα??...ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Καλησπερα..Μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου εξηγησει πως δουλευει ο αισθητηρας στο 6600 slide γιατι εκτος του οτι το χτυπαω δυνατα, μονο την ωρα μου βγαζει καποτε...:wacko:??? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Πήγα στην νόκια και το είδα και είναι κουκλί. Η φώτο στο internet το αδικεί. Τώρα μόλις το άνοιξα και το περιεγάζομαι και αρχίζω με τις πρώτες εντυπώσεις. Πολύ σπαστικό hands free, χοντρό καλώδιο, βαρύ, πέφτουν οι ψύρες από τα αυτία και το χειρότερο απ' όλα με τέρμα τον ήχο στα ακουστικά ίσα που ακούω τον άλλο που μου μιλάει. απίστευτα χαμηλός ήχος λέμε. Αν κανείς έχει λύση για αυτό ας μας πει. Το slide έχει πολύ καλή αίσθηση αλλά η καλή εντύπωση χάνετε όταν πατάς τα κουμπιά του. Το ανοιγώμενο τμήμα είναι σταθερό δεξιά - αριστερά, αλλά κουνιέται μπρος - πισω και έχει ένα ενοχλητικό τικ -τικ - τικ και κουνιέτε κάθε φορά που πατάς ένα κουμπί. Τέλος είναι γυαλιστερό και γεμίζει δαχτυλιές αμέσως οι οποίες φεύγουν δύσκολα. Κατά τα άλλα είναι μικρό, ελαφρύ, λεπτό και όμορφο. Ακομη δεν μπορώ να βρω πως βλέπεις τους χάρτες, μου λέει συνέχεια δεν υπάρχει αυτή η διεύθηνση. Αν ξέρει κανείς ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Απο που το πηρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Καλησπερα..Μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου εξηγησει πως δουλευει ο αισθητηρας στο 6600 slide γιατι εκτος του οτι το χτυπαω δυνατα, μονο την ωρα μου βγαζει καποτε...:wacko:??? Ευχαριστω πολυ πρεπει να εχεις ενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις αισθητηρα την επιλογη... οταν σε καλει καποιος χτυπα την οθονη κ δες αν αποκρινετε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts