tseapis Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θέλω να πάω στην Ύδρα γιατί ξετρελάθηκα που δεν έχει τροχοφόρα και είναι απίστευτα ήσυχα, σαν να ζεις πριν την ανακάλυψη της μηχανοκίνησης! Πήγα ημερήσια εκδρομή από τις Σπέτσες όπου ήμουν διακοπές και όπου ήταν μια φρίκη με τα μηχανάκια που κινούνται συνεχώς σε κάθε σοκάκι και η Ύδρα μου φάνηκε σαν παράδεισος με τα γαϊδουράκια... Σημείωση: και οι Σπέτσες είναι γενικά ακριβές, αλλά μας βοήθησαν με πληροφορίες και μεσολάβηση φίλοι ντόπιοι και έτσι την βγάλαμε πολύ καλά και οικονομικά, γι' αυτό ρωτάω εδώ για πληροφορίες για την Ύδρα, για καλές συστάσεις από γνώστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Νάξος-Πάρος λέω για φέτος με την γυναίκα. Έχω 6 βράδια διαθέσιμα για Σεπτέμβρη. Λέω 4 βραδιές στην Νάξο και 2 στην Πάρο. Πού είναι καλύτερα στην Πάρο; Παροικιά ή Νάουσα; Δεν θα έχω μεταφορικό, οπότε είναι σημαντικό να έχει αρκετά πράγματα κοντά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Υπάρχει κάποια πρόταση για δωμάτια ή ξενοδοχείο στην Αλονησσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ααααααααχ διακοπες..... για πειτε, πηγατε, θα πατε? που? ουτε φετος θα παω κάπου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Σε 1 μήνα Αθήνα/Νάξο/Πάρο, σύνολο 10 μέρες. Δεν μπορώ να περιμένω. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fm344 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Γνωριζετασι,αν υπαρχει σε μορφφη pdf πληροφοριες για διακοπες στα ελληνικα νησια;που μπορω να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Κοίταξες στο taxidologio.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 ααααααααχ διακοπες..... για πειτε, πηγατε, θα πατε? που? ουτε φετος θα παω κάπου :( Ευτυχώς άλλαξαν τα δεδομενα και φετος θα παω! Τελος καλοκαιριού βεβαια! Εκει μετα τις 20 Αυγούστου. Το που και ποσο θα αποφασιστεί τελευταιες μερες. Αν και το πιο πιθανο ειναι κάμπινγκ :D Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 για Β-ΔΥΤΙΚΗ Πελλοπόνησο πια μερη-παραλιες αξιξει να επισκευτεις καποιος. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts