Jump to content

Καλοκαιρινές διακοπές

leo123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον Ιούλιο θέλουμε με τισ φιλες, αφου θα εχουμε πλεον τελειωσει με τισ πανελληνιες να παμε διακοπες. Έχω στο μυαλό μους την Ίο, τη Σίφνο και την Νάξο, αλλά δεν εχω πάει σε κανένα από τα 3 για να έχω άποψη. Εσείς τι προτείνετε.....;

Χαλκιδική ή Σκιάθο να πάτε..

Αν και δεν είναι καιρός να σκέφτεστε τέτοια :P

Καλό κουράγιο με το διάβασμα!!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 958
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω πάει σε κάποια νησάκια..κυρίως προτιμώ νησιά μικρά με νορμάλ διασκέδαση έως υσηχια..από βόρεια Ελλάδα πάω συνέχεια αμμουλιανη...Μυτιλήνη ωραίο νησάκι Η Κως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα..Η Κάλυμνος είναι αρκετά όμορφη μιας και διατηρεί τον ρυθμό τον Δωδεκανήσων..φέτος επέλεξα Κάρπαθο και Ρόδο για να δούμε..

Φιλικά Γιώργος

Εγω παλι αν προκειται για κυκλαδες θα προτυνα Συρο.Συνδυαζει ωραια τοπια,πανεμορφες παραλιες,αξιοθεατα και διασκεδαση.Ειναι κατι το μοναδικο,που δεν το βλεπεις σε κανενα αλλο νησι.Η Ερμουπολη τα σπαει,ειναι η ωραιοτερη προτευουσα νησιου με μοναδικη αρχιτεκτονικη που συνδυαζει το αρχοντικο στυλ με το νησιωτικο.Και η θεα απο την Ανω Συρο σου κοβει την ανασα.Αν παλι γουσταρεις φαση καμπινγκ,τζερτζελο κτλ. μια καλη ιδεα θα ηταν η Σεριφος. Edited by NetSurfer_g7

Έχω πάει σε κάποια νησάκια..κυρίως προτιμώ νησιά μικρά με νορμάλ διασκέδαση έως υσηχια..από βόρεια Ελλάδα πάω συνέχεια αμμουλιανη...Μυτιλήνη ωραίο νησάκι Η Κως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα..Η Κάλυμνος είναι αρκετά όμορφη μιας και διατηρεί τον ρυθμό τον Δωδεκανήσων..φέτος επέλεξα Κάρπαθο και Ρόδο για να δούμε..

δε θα διαφωνησω, αλλα η αμμουλιανή(στην οποια παω καθε χρονο ανελλιπώς) το εχει ξεφτιλίσει στις τιμές.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Τον Ιούλιο θέλουμε με τισ φιλες, αφου θα εχουμε πλεον τελειωσει με τισ πανελληνιες να παμε διακοπες. Έχω στο μυαλό μους την Ίο, τη Σίφνο και την Νάξο, αλλά δεν εχω πάει σε κανένα από τα 3 για να έχω άποψη. Εσείς τι προτείνετε.....;

Από τα 3 νησιά που αναφέρεις μόνο στην Ίο έχω πάει πάνω από 1 φορά. Οπότε μπορώ να σου πω την άποψή μου μόνο για αυτό. Πολύ ωραίο νησί, ωραίες παραλίες και καλές τιμές. Μπορείτε να συνδιάσετε και τζέρτζελο αλλά και ηρεμία...εξαρτάται που θα πάτε. Γενικά μαζεύει νέο κόσμο πάντως (20αρηδες).

Η Σίφνος απ' ότι έχω ακούσει, είναι πιο πολύ για οικογένειες ή για γυναικοπαρέες. Πάντως για μένα το καλοκαίρι αν δεν πας Κυκλάδες....ΔΕΝ ΛΕΕΙ! Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες :)

Πολύ όμορφο νησί και η αλλονησος, αλλά ξεχνάς την νυχτερινή ζωή.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

δε θα διαφωνησω, αλλα η αμμουλιανή(στην οποια παω καθε χρονο ανελλιπώς) το εχει ξεφτιλίσει στις τιμές.

Στα δωμάτια γενικά βρίσκεις καλές τιμές ,ειδικά αν αναλογιστείτε το χάλι που υπάρχει Στα υπόλοιπα ενοικιαζόμενα της Χαλκίδικης...βέβαια στις υπηρεσίες και στους καφέδες γενικά είναι πολύ ακριβή..

Φιλικά Γιώργος

Προσωπικά φέτος λέω να μείνω Ρέθυμνο και το καλοκαίρι. Εσείς τι λέτε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι;

Στα δωμάτια γενικά βρίσκεις καλές τιμές ,ειδικά αν αναλογιστείτε το χάλι που υπάρχει Στα υπόλοιπα ενοικιαζόμενα της Χαλκίδικης...βέβαια στις υπηρεσίες και στους καφέδες γενικά είναι πολύ ακριβή..
τι να σου πω.

Πέρυσι πήγα πριν το δεκαπεντάυγουστο και βρήκα με τα 1000 ζόρια ενοικιαζόμενο με 70 ευρώ/βράδυ.Δεν τα άξιζε τα χρήματα ,αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.

Σε φαγητό νορμαλ μου είχε φανεί, καφέδες δε θυμάμαι.

Υπηρεσίες ενοικίασης βάρκας/τζετ σκι/θαλ. ποδήλατο κτλ μου φάνηκαν νορμαλ οι τιμές..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Προσωπικά φέτος λέω να μείνω Ρέθυμνο και το καλοκαίρι. Εσείς τι λέτε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι;

να σου ρθουμε στο πανεμορφο Ρεθυμνο :lol:

να σου ρθουμε στο πανεμορφο Ρεθυμνο :lol:

:lol::lol:

Είναι όντως πανέμορφο. Ειδικά το καλοκαίρι που κυκλοφορεί ακόμη περισσότερος κόσμος, τουρίστες και έχει πολύ καλύτερο καιρό. Όποιος δεν έχει έρθει, χάνει!!

κανενα σχολιο δεν ειδα για την φιλοξενια σου ομως ε :mad:

εχω ερθει καλοκαιρι ρεθυμνο και χανια και ειναι και τα 2 πανεμορφα! μιλαω για τις παλιες πολεις!:cool:

ηρακλειο μια μικρη αθηνα. τιποτα το ιδιαιτερο:confused:

εχω ερθει καλοκαιρι ρεθυμνο και χανια και ειναι και τα 2 πανεμορφα! μιλαω για τις παλιες πολεις!:cool:

ηρακλειο μια μικρη αθηνα. τιποτα το ιδιαιτερο:confused:

:lol::lol::lol:

Περίμενα την απάντησή σου αν δε μίλαγα για φιλοξενία και έπεσα μέσα :p

Όποτε θες έλα να σε φιλοξενήσουμε!

Ηράκλειο ούτε εμένα μου αρέσει. Για ψώνια είναι καλό!

Ντεμέκ κρητικός :p

Πιθανό να κατέβω Και γω φέτος

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αφού λες ότι έχεις έρθει, θα ξέρεις ότι είναι πολύ όμορφα. Ειδικά αν έχεις μεταφορικό μέσο για να γυρίσεις σε διάφορα μέρη είναι φανταστική!

Ρέθυμνο είναι ο μόνος νομός που δεν έχω γυρίσει, Χανιά και Λασίθι έχω περάσει πολλά καλοκαίρια από μικρός

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

πηγα το ενα καλοκαιρι ρεθυμνο(σπουδαζε φιλος) και το επομενο χανια.

μονο καλα εχω να θυμαμαι και απ τα 2 μερη.

ηρακλειο φρικαρα λογω κινησης και δε θελω να ξαναπαω.

αγιο νικολαο δε ξερω καν τι εχει απο μερη και αν αξιζει να πας με κοπελα ή παρεα.

Άγιο Νικόλαο και γενικά προς Σητεία είναι ωραία.

Εγώ πάλι δεν θα εμένα ΑΕ τίποτα Χανιά.δεν μου αρέσουν τόσο οι άνθρωποι εκεί,λίγοι ξεχωρίζουν.

Ρέθυμνο πάλι,σχετικά καλά χωρίς να με τρελαίνει κιόλας.

Στην λίμνη του Κουρνά είναι ωραία και με ωραίο φαγητό.

Το Ηράκλειο όντως έχει γίνει σαν μία σμίκρυνση της Αθήνας,όπως και να το κάνουμε όμως,είναι κι η πρωτεύουσα της Κρήτης.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρέθυμνο είναι ο μόνος νομός που δεν έχω γυρίσει, Χανιά και Λασίθι έχω περάσει πολλά καλοκαίρια από μικρός

Χάνεις! Πρέπει κάποια στιγμή να έρθεις. Ειδικά με παρέα είναι πολύ ωραία!

Άγιο Νικόλαο και γενικά προς Σητεία είναι ωραία.

Εγώ πάλι δεν θα εμένα ΑΕ τίποτα Χανιά.δεν μου αρέσουν τόσο οι άνθρωποι εκεί,λίγοι ξεχωρίζουν.

Ρέθυμνο πάλι,σχετικά καλά χωρίς να με τρελαίνει κιόλας.

Στην λίμνη του Κουρνά είναι ωραία και με ωραίο φαγητό.

Το Ηράκλειο όντως έχει γίνει σαν μία σμίκρυνση της Αθήνας,όπως και να το κάνουμε όμως,είναι κι η πρωτεύουσα της Κρήτης.

Μεταξύ μας Γιάννη, έχετε και μια κοντρίτσα εσείς οι Ηρακλειώτες με τους Χανιώτες :p

Μεταξύ μας Γιάννη, έχετε και μια κοντρίτσα εσείς οι Ηρακλειώτες με τους Χανιώτες :p

Αναποδα τα λες.ναι η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι ειχανε φαει τα κομματια τους που ειναι το Ηρακλειο πρωτευουσα της Κρητης.Αν καποιος εμενε Κρητη θα καταλαβαινε.Προσωπικα δεν εχω προβλημα,παντου καλοι,παντου κακοι.

Και να σου πω κατι?παντου μου αρεσει αρκει να μην με ενοχλουν,οταν με ενοχλουν,αλλαζω χαρακτηρα.

Αν καθαριζε και το μερος απο τους και καλα καπετανιους που υπαρχουν στην Κρητη,τι καλα που θα ηταν.

Η κρητη εχει πανεμορφα τοπια κι οχι τοσο ονομαστα,που αξιζει καποιος να δει απο κοντα.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 4 months later...
Ξερει κανεις αν υπαρχει ακτοπλοϊκη γραμμη που να συνδεει Συρο-Σεριφο?Φετος εχω προγραμματισει να παω διακοπες στην Συρο, αλλα θελω να την συνδυασω και με λιγες μερες Σεριφο.Εχω ψαξει για εισητηρια σε ολα τα γνωστα sites,αλλα παντου μου λεει οτι το συγκεκρειμενο δρομολογιο δεν βρεθηκε.Και περσι που ειχα παει παλι στην Συρο θυμαμαι οτι ειχε δρομολογιο για Σεριφο.

Ξερει κανεις αν υπαρχει ακτοπλοϊκη γραμμη που να συνδεει Συρο-Σεριφο?Φετος εχω προγραμματισει να παω διακοπες στην Συρο, αλλα θελω να την συνδυασω και με λιγες μερες Σεριφο.Εχω ψαξει για εισητηρια σε ολα τα γνωστα sites,αλλα παντου μου λεει οτι το συγκεκρειμενο δρομολογιο δεν βρεθηκε.Και περσι που ειχα παει παλι στην Συρο θυμαμαι οτι ειχε δρομολογιο για Σεριφο.

Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βλέπω να υπάρχει κάτι...! Πολύ πιθανό να είχε πέρσυ και να καταργήθηκε!