Street Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Γεια σας. Φετος τελειωσα τις πανελληνιες και λεω να παω καπου διακοπες με εναν φιλο μου. Εγω ειμαι 18 και ο φιλος μου ειναι 23. Λεμε για καμια Μυκονο μιας και εχει και πολυ τουρισμο και θα βρουμε και παρεα (τουριστριες). Εσεις τι λετε? Αξιζει? Δεν εχει κανεις μας αυτοκινητο, αρα θα ειμαστε με τα ποδια. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Γεια σας. Φετος τελειωσα τις πανελληνιες και λεω να παω καπου διακοπες με εναν φιλο μου. Εγω ειμαι 18 και ο φιλος μου ειναι 23. Λεμε για καμια Μυκονο μιας και εχει και πολυ τουρισμο και θα βρουμε και παρεα (τουριστριες). Εσεις τι λετε? Αξιζει? Δεν εχει κανεις μας αυτοκινητο, αρα θα ειμαστε με τα ποδια. Για μένα η Μύκονο δεν λέει μια,ήμουν πριν μέρες ξανά εκεί.πανάκριβη γι αυτά που προσφέρει. Για τύπους που γουστάρουν οφθαλμολουτρο και αλλά πράγματα αν το σηκώνει η τσέπη τους καλή είναι.με προσοχή βέβαια γιατί οι αρρώστιες δίνουν και παίρνουν ειδικά εκεί. Προτιμώ κανένα άλλο νησάκι πάντως. Πήγα απλά και μόνο για την παρέα μου,απογοητεύτηκαν με την ποιότητα της και φύγαμε,προσωπικά δε θα πήγαινα ξανά καθώς θεωρώ πως έχω γούστο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 παληκαρι εαν δεν εχεις παει πρεπει να πας για την εμπειρια και μονο να δεις πως ειναι.το εαν θα περασεις καλα η' οχι εξαρταται απο τις προσδοκιες σου και το τι γυρευεις εκει.εγω ειχα παει μεγαλυτερος λιγο στα 21 μου και περασα πολυ καλα με την παρεα μου.πηγα απο περιεργεια και για τους ιδιους λογους που αναφερεις.ηταν διαφορετικα,πολυ κοσμικα,πολλες φυλες,χλιδη,πολλοι νεοι αλλα και πολλοι καυγαδες,πολυ ακριβεια.παντως αυτο που ψαχνεις νασαι σιγουρος οτι θα το βρεις.;) προσοχη μονο οπως ειπε ο φιλος ...καμμια φορα οταν βρισκεσαι σε τετοιο περιβαλλον θαμπωνεσαι και κανεις τρελλες.νομιζω οτι ειναι καλα να πας εκει λιγο πιο μεγαλος στα 21 και μετα γιατι εχεις πιο πολλες εικονες και εμπειριες και ξερεις γιατι πας εκει. υπαρχουν ομως και καλυτερα μερη απο αυτο που ειναι πολυ υπερτιμημενο για μενα .μερη που μαζευουν καλυτερη νεολαια.ιος,επτανησα,ροδος (οχι φαληρακι),σαντορινη και το καλυτερο απο ολα για μενα σκιαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 @Street πάνε σκιάθο και θα περάσεις πολύ καλύτερα από τη μύκονο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Γεια σας. Φετος τελειωσα τις πανελληνιες και λεω να παω καπου διακοπες με εναν φιλο μου. Εγω ειμαι 18 και ο φιλος μου ειναι 23. Λεμε για καμια Μυκονο μιας και εχει και πολυ τουρισμο και θα βρουμε και παρεα (τουριστριες). Εσεις τι λετε? Αξιζει? Δεν εχει κανεις μας αυτοκινητο, αρα θα ειμαστε με τα ποδια. Να πατε. Ειναι απο τα ομορφοτερα κυκλαδονησια και με τις καλυτερες παραλιες. Δεν εγινε τυχαια προορισμος των πρωτων κοσμικων Αθηναιων που την ανακαλυψαν. Τουριστριες παντου θα βρειτε παντως,απλα στην μυκονο θα βρειτε και τουριστες ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εκ των υστέρων σημαίνει κάτι που τοποθετείται χρονικά στο μέλλον και όχι στο παρελθόν όπως προφανώς εννοούσες. Όταν λες τσιμπημένες τιμές, μπορείς να δώσεις και μερικά παραδείγματα; Ποτο 12 ευρω, cocktail στις μαξιλαρες 12 ευρω, δωματια κατω απο 60 ευρω ειναι κυριολεκτικα κοτετσια, 2 ξαπλωστρες 8 ευρω καπως ετσι ειναι. αλλα αν πας περνας τελεια με την προυποθεση οτι σαρεσουν αυτες οι διακοπες. δηλ. παρα πολυς κοσμος, παρτυ ολη την μερα και νυχτα παντου στην Σκιαθο, κουκουναριες η καλυτερη παραλια απο ομορφια και με παααρα πολυ κοσμο και πιο ησυχα απο μπανανα και αν εισαι fan των παρτυ εισαι μονο για μπανανα. η Μυκονος ειναι πολυ λιγη μπροστα στην Σκιαθο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 σκιαθο,σκοπελο,ιο,χανια ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ποτο 12 ευρω, cocktail στις μαξιλαρες 12 ευρω, δωματια κατω απο 60 ευρω ειναι κυριολεκτικα κοτετσια, 2 ξαπλωστρες 8 ευρω καπως ετσι ειναι. αλλα αν πας περνας τελεια με την προυποθεση οτι σαρεσουν αυτες οι διακοπες. δηλ. παρα πολυς κοσμος, παρτυ ολη την μερα και νυχτα παντου στην Σκιαθο, κουκουναριες η καλυτερη παραλια απο ομορφια και με παααρα πολυ κοσμο και πιο ησυχα απο μπανανα και αν εισαι fan των παρτυ εισαι μονο για μπανανα. η Μυκονος ειναι πολυ λιγη μπροστα στην Σκιαθο Τα ποτα καλα ηταν στα κλαμπς Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Σκεφτόμαστε με την παρέα μου να κατασκηνώσουμε σε κάποια παραλία για ένα βράδυ, ανάβοντας φωτιά κτλπ κτλπ. Ξέρει κάποιος καμιά παραλία της Χαλκιδικής που να προσφέρεται για κάτι τέτοιο; δε θέλουμε να έρθει κάποιος να μας την πει....:happy: να πας στα τηγανια ...στο δευτερο ποδι ,κοντα στην μυτη ειναι .θαλασσα παραδεισενια.δες λινκ http://www.toronaios.gr/index.php/el/component/gmapfp/article/37-beach-tigania?view=gmapfp. γενικα εαν θες καπινγκ ελευθερο η' οργανωμενο ,μονο δευτερο ποδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπερα! θα ηθελα πληροφοριες για Αιγινα! Αυτο που με ενδιαφερει ειναι ενα ξενοδοχειο πανω σχεδον στην παραλια. Που αξιζει? Βαθυ? Αγια Μαρινα? Θα με βοηθουσατε πολυ δεν εχω ιδεα. Με γυναικα παω πληροφοριακα αν θα βοηθησει στις συμβουλες και για ξενοδοχειο αλλα και για χωριο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Πήγα πριν λίγες μέρες Αίγινα και έμεινα με την κοπέλα μου.Μείναμε Αγία Μαρίνα!Με λίγα λόγια τα μέρη που αξίζει να μείνεις γιατί έχουν λίγο κόσμο παραπάνω είναι το λιμάνι,η Αγία Μαρίνα και η Πέρδικα(ανάλογα αν έχεις μεταφορικό κ.α.)! Για παραλίες αξίζουν αυτές που είναι ακριβώς μετά το λιμάνι αλλά όχι από την πλευρά που "κοιτάζει" προς Πειραιά....!Δηλαδή παραλίες που αξίζουν περισσότερο είναι Μαραθώνα(Μικρή & Μεγάλη δίπλα δίπλα είναι στην ουσία),Κλειδί και Αιγινήτισσα.Για την Πέρδικα....δεν κάναμε μπάνιο εκεί και δεν μπορώ να σου πω σίγουρα (αν και δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια...αντιθέτως!).Αγία Μαρίνα καλά είναι αλλά όχι κάτι το φοβερό.Απλά έχει πολύ πιο βαβούρα και σχετικά μικρή παραλία (έχουν θέμα με διάβρωση του εδάφους και η παραλία μέσα σε 10 χρόνια έχει "μικρύνει" αρκετά μέτρα...!). Όσον αφορά τα ξενοδοχεία.....από ότι είδα όλα περίπου στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται.Τα περισσότερα είναι ψιλοπαλιά αλλά όπου κι αν πας (αφού διαλέξεις μέρος!) δες πρώτα φωτογραφίες. Αυτά! :) Υ.Γ.: Υπόψιν.....δεν είναι ότι φθηνότερο συνολικά...!Εγώ προσωπικά την προτείνω ΜΟΝΟ αν βρεις κάνα ξενοδοχείο με προσφορά για να "καλύψεις τα σπασμένα"!Και για πιο φθηνά εισιτήρια καραβιού(ειδικά αν έχεις και αυτοκίνητο) είναι μέσω της εταιρείας ANES,απλά έχει πολύ λιγότερα δρομολόγια από την Hellenic Seaways! Edited August 19, 2012 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Κι εγω για Αγ. Μαρινα ελεγα.. Εχει κανεις να προτεινει κατι κοντινο στην Αθηνα (1-2 ωρες μαξ) και πιο οικονομικο απο Αιγινα?? Το σκπετικο ειναι ξενοδοχειο πανω σε παραλια σχεδον και μια τυπικη ζωη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Κι εγω για Αγ. Μαρινα ελεγα.. Εχει κανεις να προτεινει κατι κοντινο στην Αθηνα (1-2 ωρες μαξ) και πιο οικονομικο απο Αιγινα?? Το σκπετικο ειναι ξενοδοχειο πανω σε παραλια σχεδον και μια τυπικη ζωη... -Το Αγκίστρι είναι πιο νορμάλ σε τιμές. -Επίσης Ναύπλιο...εκεί είναι λίγο ακριβό περισσότερο στα ενοικιαζόμενα αλλά σίγουρα κάτι θα βρεις σε καλή τιμή ανάλογα και την περιοχή (μπορείς να μείνεις Τολό αφού θέλεις παραλία και είσαι και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο). -Ξυλόκαστρο κοίτα αλλά δεν ξέρω τι παίζει φέτος από τιμές. -Αν θες κάτι φθηνό συνολικά αλλά είναι κάνα 3ωρο είναι Βόρεια Εύβοια όπως το Πευκί και οι γύρω περιοχές. Κοίτα και τις προσφορές στα διάφορα site για να πάρεις και μια ιδέα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ευχαριστω.. πανω κατω κι εγω αυτα ειδα αν και το αγκιστρι ειναι κολωνακι πλεον.... Με βλεπω για Ναυπλιο. Εχω φαει τον τοπο να βρω ενα site να υπολογιζει κοστος διαδρομης διοδια κτλ. ξερει κανεις κατευθειαν ποσο βγαινουν τα διοδια για ναυπλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ευχαριστω.. πανω κατω κι εγω αυτα ειδα αν και το αγκιστρι ειναι κολωνακι πλεον.... Με βλεπω για Ναυπλιο. Εχω φαει τον τοπο να βρω ενα site να υπολογιζει κοστος διαδρομης διοδια κτλ. ξερει κανεις κατευθειαν ποσο βγαινουν τα διοδια για ναυπλιο? Καλά για Ναύπλιο θα τα φας τα λεφτά σε βενζίνες και διόδια. Μόνο κάμπινγκ αν θες για οικονομικά στο Τολο. Αλλιώς δεν πιστεύω να είναι πολύ φτηνότερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ευχαριστω.. πανω κατω κι εγω αυτα ειδα αν και το αγκιστρι ειναι κολωνακι πλεον.... Με βλεπω για Ναυπλιο. Εχω φαει τον τοπο να βρω ενα site να υπολογιζει κοστος διαδρομης διοδια κτλ. ξερει κανεις κατευθειαν ποσο βγαινουν τα διοδια για ναυπλιο? σε ios την ειχα παλια αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται. οποις θυμαται ας βοηθησει το παιδι Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Ευχαριστω.. πανω κατω κι εγω αυτα ειδα αν και το αγκιστρι ειναι κολωνακι πλεον.... Με βλεπω για Ναυπλιο. Εχω φαει τον τοπο να βρω ενα site να υπολογιζει κοστος διαδρομης διοδια κτλ. ξερει κανεις κατευθειαν ποσο βγαινουν τα διοδια για ναυπλιο? Drive Safe λέγεται μια εφαρμογή σε android που υπολογίζει τα διόδια. Όσον αφορά το Ναύπλιο.....αν μείνει στο Τολό δεν έχει ανάγκη να χρησιμοποιεί συνεχώς το αυτοκίνητο!Η βενζίνη πήγαινε-έλα και τα διόδια είναι περίπου τα ίδια με το να δώσει λεφτά για εισιτήρια στο καράβι(πιστεύω πολύ λιγότερα!Ενδεικτικά Αίγινα πήγαινε έλα 2 άτομα με αυτοκίνητο με την ΑΝΕΣ που είναι φθηνότερη έρχεται κοντά στα 70€)!Η μετακίνηση στην Αίγινα ΑΝ μείνει Αγία Μαρίνα είναι πολύυυυυ μεγαλύτερη!Ρώτα εμένα να σου πω....!Επίσης στο Τολό έχω βρει κατά καιρούς πολλές προσφορές αλλά και πάλι είναι πιο φθηνά από το κέντρο! Edited August 20, 2012 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 νομιζω ειναι κατω απο 3 ευρω τα διοδια κορινθου... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στο θέμα καθαρή παραλία. Φέτος πάω Χαλκιδική κ είμαι ανάμεσα σε 3 μέρη, Σαρτη, Δεβελικι και Γερακινη. Έχω ακούσει ότι η τελευταία έχει βρώμικη παραλία κ νερό παρόλο που έχει γαλάζια σημαία (;). Θέλω πραγματικά καθαρή παραλία με άμμο η έστω πολύ ψιλό χαλίκι κ όχι ρηχή για παιδάκια. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μου απαντήσει :-D Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 -Το Αγκίστρι είναι πιο νορμάλ σε τιμές. -Επίσης Ναύπλιο...εκεί είναι λίγο ακριβό περισσότερο στα ενοικιαζόμενα αλλά σίγουρα κάτι θα βρεις σε καλή τιμή ανάλογα και την περιοχή (μπορείς να μείνεις Τολό αφού θέλεις παραλία και είσαι και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο). -Ξυλόκαστρο κοίτα αλλά δεν ξέρω τι παίζει φέτος από τιμές. -Αν θες κάτι φθηνό συνολικά αλλά είναι κάνα 3ωρο είναι Βόρεια Εύβοια όπως το Πευκί και οι γύρω περιοχές. Κοίτα και τις προσφορές στα διάφορα site για να πάρεις και μια ιδέα! Τελικά κατέληξα Β. Εύβοια, συγκεκριμένα Μακρύ Γιαλό (κοντά στη Βλαχιά Ευβοίας). Το μέρος ήταν καταπληκτικό… αλλά ο κόσμος ήταν "αντι-κάμπερς" θα έλεγα. Πολύ ρακέτα, πολύ βρωμιά, φωνές και φασαρία … μη εξοικειωμένοι με "free spirits" :p … και με πολύ χλαπατσίμπανο (τύπου ηχεία με γεννήτρια στην παραλία, λαϊκά και σκυλάδικα όλο το βράδι - δις) no offence με τη μουσική, αλλά δεν πιστεύω ότι ταίριαζε στην όλη φάση … Ωστόσο το τοπίο και πάλι ήταν καταπληκτικό .. τα νερά πολύ καθαρά .. το προτείνω, σε όποιον ενδιαφέρεται .. αν δεν έχει θέμα με όλα τα παραπάνω … Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos69 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μετά από 2 χρονάκια σερί ήρθε η ώρα να πάρω το παιδάκι μου (7 μηνών) και την σύζυγο και για 10 μέρες να ξεκουράσουμε ψυχή και σώμα... http://r22.imgfast.net/users/2214/10/20/07/smiles/3260690584.gif Εύχομαι σε όσους δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές, με το καλό να πάτε και σε όσους έχουν πάει ήδη, να ξαναπάτε παιδιά... Καλή συνέχεια σε όλους... τα λέμε από 06/08/2012.... Παράθεση It's just me.Nothing else. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 linaki_gr και οι 3 δεν λενε τιποτα μπροστα σε αυτες που θα σου υποδειξω.εαν ειναι να πας χαλκιδικη να πας σε παραλιες που θα καταλαβεις γιατι λενε οτι σαν την χαλκιδικη δεν εχει...οχι στην ελλαδα στον κοσμο ολο. λοιπον σου βαζω ολες τις παραλιες και διαλεγεις.ολες εχουν τα καλυτερα νερα,εγγυημενα.για βαθος σου γραφω εγω και διαλεγεις.εαν θες παραπανω πληροφοριες χτυπα τες στο γκουκλ να δεις εικονες. 1ο ποδι-κασσανδρεια νεα ποτιδαια- ατελειωτη παραλια ,ησυχη με ενα μικρο χωριο διπλα.θαλασσα κανονικο βαθος. καλιθεα-ιδια θαλασσα με πολυ κοσμο αν και τωρα που πας εχει αραιωσει.χωριο με την καλυτερη νυχτερινη ζωη σε ολη την χαλκιδικη.εχει τα παντα. πευκοχωρι-μεγαλο χωριο απλωμενο στην παραλια.κανονικο βαθος. μετα το πευκοχωρι στην περιοχη αναμεσα γλαροκαμπο και παλιουρι υπαρχει το πρωην ξενοδοχειο ξενια με την παραλια του πρωην μπαρ ναυαγου-τωρα μπλουφις απο το νεο μπαρακι.το λες και ακτη ξενια απο το παλιο ομωνυμο ξενοδοχειο.θαλασσα? δεν εχω λογια.γαλαζοπρασινα νερα ασπρη αμμο που δεν κολλαει.ενας κολπος παραδεισος!!!ειδικα αυτην την εποχη χωρις κοσμο. απο την αλλη πλευρα του ποδιου προς αιγαιο πελαγος διαλεγω εγω μονο την παραλια του σαννυ μπιτς απο το ομωνυμο ξανοδοχειο-καμπινκ.παραλια μεγαλη θαλασσα ονειρο αλλα πολυ ρηχη και αμμος που κολλαει. 2ο ποδι-σιθωνια μετα την γερακινη τα ψακουδια που εχουν καλη θαλασσα αλλα ψιλη αμμο και ρηχη.μεγαλη παραλια. μετα την νικητη, η λαγομανδρα.αυτο που ζητας.μεγαλη παραλια ασπρη χοντρη αμμος που δεν κολλαει και βαθια θαλασσα.και το καλυτερο,δεν χρειαζεσαι ομπρελλα γιατι εχει ενα μεγαλο δασος ακριβως διπλα στην παραλια.μπανιο και μετα κατω απο πευκο!!! κοντα η ακτη αι-γιαννη καλη θαλασσα αλλα ερημια.μονο κατι ελιες εχει. κοντα η ακτη καλογριας.ωραια παραλια με λιγα μπαρακια και ενοικιαζομενα και ενα βραχονησακι κοντα.κανονικο βαθος. καλαμιτσι καμπινκ.θαλασσα βαθια,μπορει να σηκωσει και κυματα οταν φυσαει μεχρι 3 μετρα.χαλικακι αμμος.μεγαλη παραλια.εχει στον διπλανο κολπο και χωριουδακι να μεινεις. βουρβουρου γαλαζοπρασινη θαλασσα με πιο ωραια την ακτη αρμενιστη που ειναι καμπινκ. αγιος νικολαος,περιοχη - ακτη ορμος παναγιας.θα ξετρελαθεις.θαλασσα να την πιεις,τεραστια παραλια με αμουδια χαωδης ,δεν θυμαμαι για την υφη της.εχει και σπιτια για ενοικιαση και ωραιες ταβερνες. 3ο ποδι -αθος εγω απο εδω προτεινω μονο ουρανουπολη και αμμουλιανη το νησακι απεναντι. διαλεγεις και παιρνεις,αυτες για μενα ειναι οι καλυτερες συν τις καβουροτρυπες η' τα τηγανια αλλα εκει μονο ελευθερο καμπινκ εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 linaki_gr και οι 3 δεν λενε τιποτα μπροστα σε αυτες που θα σου υποδειξω.εαν ειναι να πας χαλκιδικη να πας σε παραλιες που θα καταλαβεις γιατι λενε οτι σαν την χαλκιδικη δεν εχει...οχι στην ελλαδα στον κοσμο ολο. λοιπον σου βαζω ολες τις παραλιες και διαλεγεις.ολες εχουν τα καλυτερα νερα,εγγυημενα.για βαθος σου γραφω εγω και διαλεγεις.εαν θες παραπανω πληροφοριες χτυπα τες στο γκουκλ να δεις εικονες. 1ο ποδι-κασσανδρεια νεα ποτιδαια- ατελειωτη παραλια ,ησυχη με ενα μικρο χωριο διπλα.θαλασσα κανονικο βαθος. καλιθεα-ιδια θαλασσα με πολυ κοσμο αν και τωρα που πας εχει αραιωσει.χωριο με την καλυτερη νυχτερινη ζωη σε ολη την χαλκιδικη.εχει τα παντα. πευκοχωρι-μεγαλο χωριο απλωμενο στην παραλια.κανονικο βαθος. μετα το πευκοχωρι στην περιοχη αναμεσα γλαροκαμπο και παλιουρι υπαρχει το πρωην ξενοδοχειο ξενια με την παραλια του πρωην μπαρ ναυαγου-τωρα μπλουφις απο το νεο μπαρακι.το λες και ακτη ξενια απο το παλιο ομωνυμο ξενοδοχειο.θαλασσα? δεν εχω λογια.γαλαζοπρασινα νερα ασπρη αμμο που δεν κολλαει.ενας κολπος παραδεισος!!!ειδικα αυτην την εποχη χωρις κοσμο. απο την αλλη πλευρα του ποδιου προς αιγαιο πελαγος διαλεγω εγω μονο την παραλια του σαννυ μπιτς απο το ομωνυμο ξανοδοχειο-καμπινκ.παραλια μεγαλη θαλασσα ονειρο αλλα πολυ ρηχη και αμμος που κολλαει. 2ο ποδι-σιθωνια μετα την γερακινη τα ψακουδια που εχουν καλη θαλασσα αλλα ψιλη αμμο και ρηχη.μεγαλη παραλια. μετα την νικητη, η λαγομανδρα.αυτο που ζητας.μεγαλη παραλια ασπρη χοντρη αμμος που δεν κολλαει και βαθια θαλασσα.και το καλυτερο,δεν χρειαζεσαι ομπρελλα γιατι εχει ενα μεγαλο δασος ακριβως διπλα στην παραλια.μπανιο και μετα κατω απο πευκο!!! κοντα η ακτη αι-γιαννη καλη θαλασσα αλλα ερημια.μονο κατι ελιες εχει. κοντα η ακτη καλογριας.ωραια παραλια με λιγα μπαρακια και ενοικιαζομενα και ενα βραχονησακι κοντα.κανονικο βαθος. καλαμιτσι καμπινκ.θαλασσα βαθια,μπορει να σηκωσει και κυματα οταν φυσαει μεχρι 3 μετρα.χαλικακι αμμος.μεγαλη παραλια.εχει στον διπλανο κολπο και χωριουδακι να μεινεις. βουρβουρου γαλαζοπρασινη θαλασσα με πιο ωραια την ακτη αρμενιστη που ειναι καμπινκ. αγιος νικολαος,περιοχη - ακτη ορμος παναγιας.θα ξετρελαθεις.θαλασσα να την πιεις,τεραστια παραλια με αμουδια χαωδης ,δεν θυμαμαι για την υφη της.εχει και σπιτια για ενοικιαση και ωραιες ταβερνες. 3ο ποδι -αθος εγω απο εδω προτεινω μονο ουρανουπολη και αμμουλιανη το νησακι απεναντι. διαλεγεις και παιρνεις,αυτες για μενα ειναι οι καλυτερες συν τις καβουροτρυπες η' τα τηγανια αλλα εκει μονο ελευθερο καμπινκ εχει. Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις είναι ας το πούμε "εμπορικά" μέρη. Ψάχνω ησυχία κ όχι να βλέπω τον κ@λο του δίπλα, χαχα. Επίσης θέλω να συνδυαστεί κ με αποδεκτά σε κόστος καταλύματα (όχι κάμπινγκ). Πολλά ζητάω ε;;; :-D Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Τελικά κατέληξα Β. Εύβοια, συγκεκριμένα Μακρύ Γιαλό (κοντά στη Βλαχιά Ευβοίας). Το μέρος ήταν καταπληκτικό… αλλά ο κόσμος ήταν "αντι-κάμπερς" θα έλεγα. Πολύ ρακέτα, πολύ βρωμιά, φωνές και φασαρία … μη εξοικειωμένοι με "free spirits" :p … και με πολύ χλαπατσίμπανο (τύπου ηχεία με γεννήτρια στην παραλία, λαϊκά και σκυλάδικα όλο το βράδι - δις) no offence με τη μουσική, αλλά δεν πιστεύω ότι ταίριαζε στην όλη φάση … Ωστόσο το τοπίο και πάλι ήταν καταπληκτικό .. τα νερά πολύ καθαρά .. το προτείνω, σε όποιον ενδιαφέρεται .. αν δεν έχει θέμα με όλα τα παραπάνω … Μιας και προσφατα ημουν στη Β. Ευβοια θα ελεγα πως εχει αρκετους "free-campers" εστω κι αν υπαρχει απαγορευση του ελευθερου camping (απ'οτι εμαθα δεν τους "κυνηγανε"). Εγω εμενα Φραγκακη και επειδη γυρισα λιγο τις κοντινες περιοχες ειδα πολλους campers στη παραλια στα Βασιλικα (παραλια Ψαροπουλι), στη παραλια της Αγιας Αννας και στη Κρυα Βρυση. Στα Βασιλικα ειδικα ειχε πολλες σκηνες και οι κατασκηνωτες ηταν απο οικογενειες μεχρι νεα παιδια. Στη Κρυα Βρυση στη παραλια μου εκανε εντυπωση το οτι κανανε camping ολο ξενοι τουριστες. Στην Αγια Αννα ειδα λιγοτερους αλλά θα το προτιμουσα σαν μερος μιας και εχει και κανα μαγαζι να πιεις 1-2 (λεμε τωρα) μπυρες (προτεινω το Βινυλιο, μου αρεσε αρκετα). Edited August 24, 2012 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 6-8?? wtf. ανακαλυψες κανα ταιμ μασιν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts