dimitrissa Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τον Ιούλιο θέλουμε με τισ φιλες, αφου θα εχουμε πλεον τελειωσει με τισ πανελληνιες να παμε διακοπες. Έχω στο μυαλό μους την Ίο, τη Σίφνο και την Νάξο, αλλά δεν εχω πάει σε κανένα από τα 3 για να έχω άποψη. Εσείς τι προτείνετε.....; Χαλκιδική ή Σκιάθο να πάτε.. Αν και δεν είναι καιρός να σκέφτεστε τέτοια :P Καλό κουράγιο με το διάβασμα!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foteino Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Προτείνω Ζάκυνθο, έχω πολύ καλές αναμνήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Έχω πάει σε κάποια νησάκια..κυρίως προτιμώ νησιά μικρά με νορμάλ διασκέδαση έως υσηχια..από βόρεια Ελλάδα πάω συνέχεια αμμουλιανη...Μυτιλήνη ωραίο νησάκι Η Κως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα..Η Κάλυμνος είναι αρκετά όμορφη μιας και διατηρεί τον ρυθμό τον Δωδεκανήσων..φέτος επέλεξα Κάρπαθο και Ρόδο για να δούμε.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Εγω παλι αν προκειται για κυκλαδες θα προτυνα Συρο.Συνδυαζει ωραια τοπια,πανεμορφες παραλιες,αξιοθεατα και διασκεδαση.Ειναι κατι το μοναδικο,που δεν το βλεπεις σε κανενα αλλο νησι.Η Ερμουπολη τα σπαει,ειναι η ωραιοτερη προτευουσα νησιου με μοναδικη αρχιτεκτονικη που συνδυαζει το αρχοντικο στυλ με το νησιωτικο.Και η θεα απο την Ανω Συρο σου κοβει την ανασα.Αν παλι γουσταρεις φαση καμπινγκ,τζερτζελο κτλ. μια καλη ιδεα θα ηταν η Σεριφος. Edited February 9, 2015 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω πάει σε κάποια νησάκια..κυρίως προτιμώ νησιά μικρά με νορμάλ διασκέδαση έως υσηχια..από βόρεια Ελλάδα πάω συνέχεια αμμουλιανη...Μυτιλήνη ωραίο νησάκι Η Κως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα..Η Κάλυμνος είναι αρκετά όμορφη μιας και διατηρεί τον ρυθμό τον Δωδεκανήσων..φέτος επέλεξα Κάρπαθο και Ρόδο για να δούμε.. δε θα διαφωνησω, αλλα η αμμουλιανή(στην οποια παω καθε χρονο ανελλιπώς) το εχει ξεφτιλίσει στις τιμές. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Τον Ιούλιο θέλουμε με τισ φιλες, αφου θα εχουμε πλεον τελειωσει με τισ πανελληνιες να παμε διακοπες. Έχω στο μυαλό μους την Ίο, τη Σίφνο και την Νάξο, αλλά δεν εχω πάει σε κανένα από τα 3 για να έχω άποψη. Εσείς τι προτείνετε.....; Από τα 3 νησιά που αναφέρεις μόνο στην Ίο έχω πάει πάνω από 1 φορά. Οπότε μπορώ να σου πω την άποψή μου μόνο για αυτό. Πολύ ωραίο νησί, ωραίες παραλίες και καλές τιμές. Μπορείτε να συνδιάσετε και τζέρτζελο αλλά και ηρεμία...εξαρτάται που θα πάτε. Γενικά μαζεύει νέο κόσμο πάντως (20αρηδες). Η Σίφνος απ' ότι έχω ακούσει, είναι πιο πολύ για οικογένειες ή για γυναικοπαρέες. Πάντως για μένα το καλοκαίρι αν δεν πας Κυκλάδες....ΔΕΝ ΛΕΕΙ! Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πολύ όμορφο νησί και η αλλονησος, αλλά ξεχνάς την νυχτερινή ζωή. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 δε θα διαφωνησω, αλλα η αμμουλιανή(στην οποια παω καθε χρονο ανελλιπώς) το εχει ξεφτιλίσει στις τιμές. Στα δωμάτια γενικά βρίσκεις καλές τιμές ,ειδικά αν αναλογιστείτε το χάλι που υπάρχει Στα υπόλοιπα ενοικιαζόμενα της Χαλκίδικης...βέβαια στις υπηρεσίες και στους καφέδες γενικά είναι πολύ ακριβή.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Προσωπικά φέτος λέω να μείνω Ρέθυμνο και το καλοκαίρι. Εσείς τι λέτε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Στα δωμάτια γενικά βρίσκεις καλές τιμές ,ειδικά αν αναλογιστείτε το χάλι που υπάρχει Στα υπόλοιπα ενοικιαζόμενα της Χαλκίδικης...βέβαια στις υπηρεσίες και στους καφέδες γενικά είναι πολύ ακριβή..τι να σου πω. Πέρυσι πήγα πριν το δεκαπεντάυγουστο και βρήκα με τα 1000 ζόρια ενοικιαζόμενο με 70 ευρώ/βράδυ.Δεν τα άξιζε τα χρήματα ,αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Σε φαγητό νορμαλ μου είχε φανεί, καφέδες δε θυμάμαι. Υπηρεσίες ενοικίασης βάρκας/τζετ σκι/θαλ. ποδήλατο κτλ μου φάνηκαν νορμαλ οι τιμές.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Προσωπικά φέτος λέω να μείνω Ρέθυμνο και το καλοκαίρι. Εσείς τι λέτε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι; να σου ρθουμε στο πανεμορφο Ρεθυμνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 να σου ρθουμε στο πανεμορφο Ρεθυμνο :lol: :lol::lol: Είναι όντως πανέμορφο. Ειδικά το καλοκαίρι που κυκλοφορεί ακόμη περισσότερος κόσμος, τουρίστες και έχει πολύ καλύτερο καιρό. Όποιος δεν έχει έρθει, χάνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 κανενα σχολιο δεν ειδα για την φιλοξενια σου ομως ε :mad: εχω ερθει καλοκαιρι ρεθυμνο και χανια και ειναι και τα 2 πανεμορφα! μιλαω για τις παλιες πολεις!:cool: ηρακλειο μια μικρη αθηνα. τιποτα το ιδιαιτερο:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 κανενα σχολιο δεν ειδα για την φιλοξενια σου ομως ε :mad: εχω ερθει καλοκαιρι ρεθυμνο και χανια και ειναι και τα 2 πανεμορφα! μιλαω για τις παλιες πολεις!:cool: ηρακλειο μια μικρη αθηνα. τιποτα το ιδιαιτερο:confused: :lol::lol::lol: Περίμενα την απάντησή σου αν δε μίλαγα για φιλοξενία και έπεσα μέσα :p Όποτε θες έλα να σε φιλοξενήσουμε! Ηράκλειο ούτε εμένα μου αρέσει. Για ψώνια είναι καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 κανενα σχολιο δεν ειδα για την φιλοξενια σου ομως ε :mad: Ντεμέκ κρητικός :p Πιθανό να κατέβω Και γω φέτος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ελάτε παιδιά να κάνουμε και κανένα meeting εδώ το καλοκαίρι με guest stars εσάς από τα βόρεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 περα απ την πλακα, θα κοιταξω να κατεβω κρητη για διακοπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Αφού λες ότι έχεις έρθει, θα ξέρεις ότι είναι πολύ όμορφα. Ειδικά αν έχεις μεταφορικό μέσο για να γυρίσεις σε διάφορα μέρη είναι φανταστική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρέθυμνο είναι ο μόνος νομός που δεν έχω γυρίσει, Χανιά και Λασίθι έχω περάσει πολλά καλοκαίρια από μικρός Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 πηγα το ενα καλοκαιρι ρεθυμνο(σπουδαζε φιλος) και το επομενο χανια. μονο καλα εχω να θυμαμαι και απ τα 2 μερη. ηρακλειο φρικαρα λογω κινησης και δε θελω να ξαναπαω. αγιο νικολαο δε ξερω καν τι εχει απο μερη και αν αξιζει να πας με κοπελα ή παρεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Άγιο Νικόλαο και γενικά προς Σητεία είναι ωραία. Εγώ πάλι δεν θα εμένα ΑΕ τίποτα Χανιά.δεν μου αρέσουν τόσο οι άνθρωποι εκεί,λίγοι ξεχωρίζουν. Ρέθυμνο πάλι,σχετικά καλά χωρίς να με τρελαίνει κιόλας. Στην λίμνη του Κουρνά είναι ωραία και με ωραίο φαγητό. Το Ηράκλειο όντως έχει γίνει σαν μία σμίκρυνση της Αθήνας,όπως και να το κάνουμε όμως,είναι κι η πρωτεύουσα της Κρήτης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρέθυμνο είναι ο μόνος νομός που δεν έχω γυρίσει, Χανιά και Λασίθι έχω περάσει πολλά καλοκαίρια από μικρός Χάνεις! Πρέπει κάποια στιγμή να έρθεις. Ειδικά με παρέα είναι πολύ ωραία! Άγιο Νικόλαο και γενικά προς Σητεία είναι ωραία. Εγώ πάλι δεν θα εμένα ΑΕ τίποτα Χανιά.δεν μου αρέσουν τόσο οι άνθρωποι εκεί,λίγοι ξεχωρίζουν. Ρέθυμνο πάλι,σχετικά καλά χωρίς να με τρελαίνει κιόλας. Στην λίμνη του Κουρνά είναι ωραία και με ωραίο φαγητό. Το Ηράκλειο όντως έχει γίνει σαν μία σμίκρυνση της Αθήνας,όπως και να το κάνουμε όμως,είναι κι η πρωτεύουσα της Κρήτης. Μεταξύ μας Γιάννη, έχετε και μια κοντρίτσα εσείς οι Ηρακλειώτες με τους Χανιώτες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Μεταξύ μας Γιάννη, έχετε και μια κοντρίτσα εσείς οι Ηρακλειώτες με τους Χανιώτες :p Αναποδα τα λες.ναι η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι ειχανε φαει τα κομματια τους που ειναι το Ηρακλειο πρωτευουσα της Κρητης.Αν καποιος εμενε Κρητη θα καταλαβαινε.Προσωπικα δεν εχω προβλημα,παντου καλοι,παντου κακοι. Και να σου πω κατι?παντου μου αρεσει αρκει να μην με ενοχλουν,οταν με ενοχλουν,αλλαζω χαρακτηρα. Αν καθαριζε και το μερος απο τους και καλα καπετανιους που υπαρχουν στην Κρητη,τι καλα που θα ηταν. Η κρητη εχει πανεμορφα τοπια κι οχι τοσο ονομαστα,που αξιζει καποιος να δει απο κοντα. Edited February 20, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ξερει κανεις αν υπαρχει ακτοπλοϊκη γραμμη που να συνδεει Συρο-Σεριφο?Φετος εχω προγραμματισει να παω διακοπες στην Συρο, αλλα θελω να την συνδυασω και με λιγες μερες Σεριφο.Εχω ψαξει για εισητηρια σε ολα τα γνωστα sites,αλλα παντου μου λεει οτι το συγκεκρειμενο δρομολογιο δεν βρεθηκε.Και περσι που ειχα παει παλι στην Συρο θυμαμαι οτι ειχε δρομολογιο για Σεριφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ξερει κανεις αν υπαρχει ακτοπλοϊκη γραμμη που να συνδεει Συρο-Σεριφο?Φετος εχω προγραμματισει να παω διακοπες στην Συρο, αλλα θελω να την συνδυασω και με λιγες μερες Σεριφο.Εχω ψαξει για εισητηρια σε ολα τα γνωστα sites,αλλα παντου μου λεει οτι το συγκεκρειμενο δρομολογιο δεν βρεθηκε.Και περσι που ειχα παει παλι στην Συρο θυμαμαι οτι ειχε δρομολογιο για Σεριφο. Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βλέπω να υπάρχει κάτι...! Πολύ πιθανό να είχε πέρσυ και να καταργήθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts