Eprahat Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν παει, καταργήθηκαν τα διεθνή δρομολόγια, όπως καταργήθηκε και η κλινάμαξα. Καταργήθηκε;;;;;;;;; Κρίμα. Ήταν μια καλή ευκαιρία και είχα κατά νου να το έψαχνα φέτος μήπως πήγαινα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εγω νομιζα ελεγες για χειμωνα :lol: ε καλοκαιρι βρε ;) απο μενα ειναι μιαμιση-2 ωρες διαδρομη :) σα να λεμε ενα τσιγαρο δρομος σιθωνια εχει απιστευτες παραλιες, αλλα κασσανδρα εχει καλυτερη (νυχτερινη κυριως) ζωη. προσωπικα προτιμω σιθωνια για διακοπες! νικητη, μαρμαρας, σαρτη, αρμενιστης, κλπ, κλπ... ;) στο πρωτο ποδι αξιζει να πας μονο για σ/κ Καβουροτρηπες να πατε και να ερθετε πρωτο ποδι για αμμουλιανη Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εχουμε παει :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Εγώ πέρσι πήγα Κρήτη για πρώτη φορά και γύρισα αρκετά μεγάλο κομμάτι της. Φέτος λέω να πάω προς Ιόνιο. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsitinho Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Φιλικά...Καλησπέρα...Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές... Καταρχάς να σας ενημερώσω ότι είμαι 19 χρονών και αποφάσισα με την παρέα μου να πάμε και φέτος διακοπές...(είμαστε 4 αγόρια ίδιας ηλικίας) Πέρυσι πήγαμε στην Πάρο..Φοβερό νησί ακριβώς για τον λόγο που θέλαμε ήταν ό,τι πρέπει...Για να μην τα πολυλογώ έχουμε 2 επιλογές για το φετινό καλοκαίρι... 1) Ίος 2)Σκιάθος...Με την 1η να μαζεύει περισσότερες ελπίδες... Θέλω αν μπορείτε να με ενήμερωσετε σχετικά με αυτά τα 2 νησιά... Να σας ενημερώσω ό,τι στην ηλικία που είμαστε ψάχνουμε πιο πολύ νυχτερινή ζωή... Πως είναι η Ίος από νυχτερινή ζωή?από γυναίκες? :p , από τιμές(βασικό κι αυτό) Ξενοδοχεία?Παραλίες?Και κόσμο γενικότερα? Επίσης να ρωτήσω που με συμβουλεύεται να μείνω στο νησί... Φιλικά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 περσυ πηγα σκιαθο! ολα τα λεφτα! απο μεσημερακι μεχρι βραδυ θα ειστε μπανανα, ας θελετε Beach bar, χορο, μουσικη, κοσμο... βραδυ μεχρι πρωι στα κλαμπακια, στην δεξια πλευρα της πολης οπως την κοιτας απο το πλοιο! πριν το κλαμπ ομως, επιβαλλεται ενα ποτακι (κοκτε'ι'λ) στις μαξιλαρες (στην αριστερη πλευρα). πρωι μεχρι μεσημερακι υπνος και ξεκουραση ;) επισης καλο ειναι να νοικιασεται μηχανακια. πολυ μικρες αποστασεις, παρκινγκ μηδαμινο(για αμαξι) :( υπαρχει και το κτελ αλλα γινεται πανικος ;) τιμες λογικες. πχ καφες ~3€. να γνωριζετε οτι οι ξαπλωστρες νοικιαζονται :( *υπαρχουν και αλλες παραλιες που αξιζει να δειτε. ονοματα δε θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 να προτεινω και γω με την σειρα μου την πανεμορφη Θασο.. εκπληκτικο νησι με φανταστικες παραλιες και αρκετα φτηνο ! πχ σε μια παραλια (δεν θυμαμαι ονομα) 2-3 ξαπλωστρες και ομπρελα 5 ευρω ενω σε αλλη δωρεαν αν παραγγελνες κατι απο μια ωραια καντινουλα που ειχε και μεζεδακια :) ειχε και ωραια κλαμπακια και γενικα αρκετη νυκτερινη ζωη και πολλλλες τουριστριες ;) κυριως ειδα σερβες, γερμανιδες και ιταλιδες :D επισης πολυ ωραια η φυση και μαλιστα πηγαμε για καφεδακι σε ενα χωριουδακι πανω στα βουνα, υπεροχο τοπιο μεσα στα δεντρα ! πηγα στο νοτιο μερος και σε 1-2 χρονια λεω να παω και στο βοριο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παιδια εχετε καμμια προταση για καλοκαιρινο προορισμο για ζευγαρι? Απο Ελλαδα σκεφτηκα Σαντορινη (εχω παει σε Μυλο,Μυκονο,Παρο,Συρο,Ζακυνθο αλλα πιο παλια).Αν εχετε αλλες προτασεις για εξωτερικο ή Ελλαδα be my guest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παιδια εχετε καμμια προταση για καλοκαιρινο προορισμο για ζευγαρι? Απο Ελλαδα σκεφτηκα Σαντορινη (εχω παει σε Μυλο,Μυκονο,Παρο,Συρο,Ζακυνθο αλλα πιο παλια).Αν εχετε αλλες προτασεις για εξωτερικο ή Ελλαδα be my guest. για ελλαδα: κεφαλλονια .χανια ,κερκυρα, συβοτα . εξωτερικο: πραγα, βουδαπεστη ρωμη βιεννη λονδινο βερολινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Για φυσιολατρεις που θελουνε ενα υσηχο φθηνο νησι στα βορεια και εχουνε ορεξη για καλο ψαρι(πολυ ψαρι)και πετιπατους με ποδια,ποδηλατο και 4*⁴ προτεινω Σαμοθρακη.Πανεμορφο νησι Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παιδια εχετε καμμια προταση για καλοκαιρινο προορισμο για ζευγαρι? Απο Ελλαδα σκεφτηκα Σαντορινη (εχω παει σε Μυλο,Μυκονο,Παρο,Συρο,Ζακυνθο αλλα πιο παλια).Αν εχετε αλλες προτασεις για εξωτερικο ή Ελλαδα be my guest. Θεωρώ ότι για ζευγάρια το καλύτερο μέρος είναι η Μύλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Εγώ θα πρότεινα Κέρκυρα ,Κως , Ίος , Λέσβος & Κρήτη Απο εξωτερικό Ρώμη , Βενετία , Μιλάνο , Χαβάη, ,Παρίσι ,Πράγα ,Λονδίνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Θεωρώ ότι για ζευγάρια το καλύτερο μέρος είναι η Μύλος... +1 για Μύλο.Τρελό ζευγαρονήσι Επίσης, προτείνω Σαντορίνη για πιο ενδιάμεση κατάσταση (αν δεν θες να βλέπεις μόνο ζευγάρια) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 +1 για Μύλο.Τρελό ζευγαρονήσι Επίσης, προτείνω Σαντορίνη για πιο ενδιάμεση κατάσταση (αν δεν θες να βλέπεις μόνο ζευγάρια) Αυτα ειναι τα υποψηφια και για μενα για τις φετινες μου διακοπες. Στη μυλο ομως απο μια μικρη αναζητηση δεν βρηκα καλα ξενοδοχεια. Και επειδη ψαχνω κανενα καλο δεν ξερω αν θα παω προς τα εκει. Απ την αλλη στη Σαντορινη τα καλα ξενοδοχεια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Ετσι προς το παρον εχω κλισει 1 ξενοδοχειο στη Σκιαθο!... Επισης πολυ ωραια περασαμε (ζευγαρι) στη κρητη (απιστευτη οπου και να πατε, με τελειο φαγητο), ροδο(πολυ ωραια ξενοδοχεια), κω(επισης πολυ ωραια ξενοδοχεια), παρο(ομορφο νησι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Αυτα ειναι τα υποψηφια και για μενα για τις φετινες μου διακοπες. Στη μυλο ομως απο μια μικρη αναζητηση δεν βρηκα καλα ξενοδοχεια. Και επειδη ψαχνω κανενα καλο δεν ξερω αν θα παω προς τα εκει. Απ την αλλη στη Σαντορινη τα καλα ξενοδοχεια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Ετσι προς το παρον εχω κλισει 1 ξενοδοχειο στη Σκιαθο!... Επισης πολυ ωραια περασαμε (ζευγαρι) στη κρητη (απιστευτη οπου και να πατε, με τελειο φαγητο), ροδο(πολυ ωραια ξενοδοχεια), κω(επισης πολυ ωραια ξενοδοχεια), παρο(ομορφο νησι) Όταν λες καλό ξενοδοχείο?Εννοείς από 4στερο και πάνω? Γιατί από δωμάτια είναι μια χαρά και έχει αρκετά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 εγω ειμαι αναμεσα σε Σαντορινη και Ζακυνθο. εχει παει κανεις να μου πει εντυπωσεις??? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Εγώ θα πρότεινα Κέρκυρα ,Κως , Ίος , Λέσβος & Κρήτη κερκυρα μονο για πασχα δεν ενδυκνεται για καλοκαιρι :lol: η θαλασσα ειναι παγωμενη αυγουστο μηνα (πηγε ενας φιλος και μου ειπε ουτε τα ποδια του δεν εβαζε μεσα :lol: ιος ειναι καταπληκτικο νησι με απειρες παραλιες και ολες τους φανταστικες, παρολλο που ειναι μικρο νησακι κρητη εξαρταται και που θα πας... για μενα αξιζει να πας χανια και ιεραπετρα (ειδικα το 2ο) εγω ειμαι αναμεσα σε Σαντορινη και Ζακυνθο. εχει παει κανεις να μου πει εντυπωσεις??? η σαντορινη πολυ ωραια, ζακυνθο δεν εχω παει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 κερκυρα μονο για πασχα δεν ενδυκνεται για καλοκαιρι :lol: η θαλασσα ειναι παγωμενη αυγουστο μηνα (πηγε ενας φιλος και μου ειπε ουτε τα ποδια του δεν εβαζε μεσα :lol: Χμμμμμ... :ρ Άκου εκεί που δεν είναι ωραία.. Μάλλον δεν πήγε στον Άι Γιάννη, γι'αυτό. Εγώ πηγαίνω τις περισσότερες φορές εκεί και ιδιαίτερα μετά τις 7 που είναι ζεστά τα νερά. Και πριν ζεστά είναι αλλά είναι καλύτερα εκείνη την ώρα. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.... ;) :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Χμμμμμ... :ρ Άκου εκεί που δεν είναι ωραία.. Μάλλον δεν πήγε στον Άι Γιάννη, γι'αυτό. Εγώ πηγαίνω τις περισσότερες φορές εκεί και ιδιαίτερα μετά τις 7 που είναι ζεστά τα νερά. Και πριν ζεστά είναι αλλά είναι καλύτερα εκείνη την ώρα. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.... :p χαχαχα :lol::lol::lol: δεν ειπα οτι δεν ειναι ωραια :rolleyes: πολυ ωραια νησι:D αλλα σαν ιονιο νησι και αυτο εχει την κρυα του θαλασσα :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 εγω ειμαι αναμεσα σε Σαντορινη και Ζακυνθο. εχει παει κανεις να μου πει εντυπωσεις??? Καλύτερα Κεφαλλονιά παρά Ζάκυνθο. Στο λέω γιατί έχω πάει και στα δύο. Στη Ζάκυνθο αξίζει μόνο το ναυάγιο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 παιζει ν αβρεθω κερκυρα μεσα στο καλοκαιρι. αγνωστο για ποσες μερες. τι να επισκεφθω? που να παω? παραλιες, ταβερνες, μπαρ, καφε, κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Όταν λες καλό ξενοδοχείο?Εννοείς από 4στερο και πάνω? Γιατί από δωμάτια είναι μια χαρά και έχει αρκετά. ναι 4 η 5 αστερια θα ηθελα να κλεισω για διακοπες με την κοπελα μου :) γιατι με την διατροφη μεσα σου ερχεται στο τελος φθηνοτερα η το ιδιο με ενα κατωτερο ξενοδοχειο. Στη Κρητη μπορεις να πας σε 1002 μερη. παω πανω απο 15 χρονια εκει και ακομα υπαρχουν μερη που δεν εχω επισκεφτει :) Τελος Ιος...πολυ ομορφο νησακι..ωραιες παραλιες...αλλα ΔΕΝ ενδεικνυται για ζευγαρια!...μονο παρεες κατα τη γνωμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsitinho Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μπορει καποιος που να ξερει να δωσει πληροφοριες για το νησι της Ίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιζει ν αβρεθω κερκυρα μεσα στο καλοκαιρι. αγνωστο για ποσες μερες. τι να επισκεφθω? που να παω? παραλιες, ταβερνες, μπαρ, καφε, κλπ... Ένα θα σου πω... αμάξι Πολλά χλμ αν θες να γυρίσεις μέσα στην Κέρκυρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 αμαξι ή μηχανακι ουτως ή αλλως θα νοικιασω/παρω σκοπος ειναι να ενημερωθω κυριως για παραλιες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts