redders60 Δημοσιεύτηκε April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2008 Καλησπέρα,ποιοί κατά τη γνώμη σας είναι οι κορυφαίοι μποξέρ όλων των εποχών? Εγώ ξέρω κυρίως Αμερικάνους, Βρεττανούς και κάποιους άλλους διαφόρων εθνικοτήτων (Ντουράν, Χούλιο Σέζαρ Τσάβεζ κτλ). Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα λεγα... Σούγκαρ Ράι Λέοναρντ Μάρβιν Χάγκλερ Μάικ Τάισον (όσο κι αν φρόντισε ο ίδιος να γελοιοποιηθεί). Μάλλον βέβαια είναι αρκετά δύσκολη η απάντηση καθώς έχουμε πολλές κατηγορίες και η ιστορία αυτή πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Forman, Fraizer, Ali, Marciano, Tyson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redders60 Δημ. April 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Φίλε μήπως αδικούμε και το Joe Lewis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Φίλε μήπως αδικούμε και το Joe Lewis? Ναι φιλε εχεις δικιο.;) Τον ξεχασα τον Lewis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Δεν ξέρω και πολλά από πυγμαχία, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάπου και ο Μοχάμεντ Άλι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Muhammad Ali Lennox Lewis Sugar Ray Robinson Rocky Marciano Mike Tyson Evander Holyfield George Foreman Joe Frazier Sugar Ray Leonard Oscar de la Hoya Floyd Mayweather, Jr ( Ο μεταξύ τους αγώνας πέρυσι ήταν όλα τα λεφτά) και πολλοί-πολλοί άλλοι και οι δικοί μας Μιχάλης Αρναούτης Μιχάλης Κατσίδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Muhammad Ali Lennox Lewis Sugar Ray Robinson Rocky Marciano Mike Tyson Evander Holyfield George Foreman Joe Frazier Sugar Ray Leonard Oscar de la Hoya Floyd Mayweather, Jr ( Ο μεταξύ τους αγώνας πέρυσι ήταν όλα τα λεφτά) και πολλοί-πολλοί άλλοι και οι δικοί μας Μιχάλης Αρναούτης Μιχάλης Κατσίδης :up: Σωστός !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εγω θα προσθετα και τον panikk στους καλυτερους:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Mike Tyson και παλι Mike Tyson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εγω θα προσθετα και τον panikk στους καλυτερους:D ΧΑΧΑΧΑΧ :lol::lol::lol::lol: Αστο καλό σου με έκανες και γέλασα !!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Εγω θα προσθετα και τον panikk στους καλυτερους:D Μην ξεχνας ότι μιλάμε για μποξέρ και όχι για kickboxer. Αλλιώς θα έβαζα και τον panikk και τον άλλο δικό μας Μιχάλη ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μην ξεχνας ότι μιλάμε για μποξέρ και όχι για kickboxer. Αλλιώς θα έβαζα και τον panikk και τον άλλο δικό μας Μιχάλη ;-) you are right...:O δεν το σκεφτηκα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Oscar de la Hoya Floyd Mayweather, Jr ( Ο μεταξύ τους αγώνας πέρυσι ήταν όλα τα λεφτά) ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ !!!! Μόλις είδα τρειλερ σον ΣΚΑΙ οτι δειχνει τον αγώνα σήμερα (κυριακή μεσάνυχτα προς δευτέρα) στις 00:15 http://www.skai.gr/master_story_tv.php?id=80179 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redders60 Δημ. May 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 το είδα και εγώ. Ίσως και να χεις δίκο, και οι δύο είναι πολύ καλοί, απλά έχω επιφυλάξεις και για τους δύο και κυρίως για τον De la Hoya, o οποίος είναι μάλλον ένα σκαλί κάτω από τον Floyd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Ο OdlH είναι ο πιό ακριβοπληρωμένος μποξέρ όλων των εποχών και έχει νικήσει σχεδόν 15 παγκόσμιους πρωταθλητές. Από την άλλη ο FM Jr θεωρείται ένας από τους καλύτερους μποξέρ όλων των εποχών και σίγουρα ο καλύτερος της γενιάς του. Και όλα αυτά στην δυσκολότερη κατηγορία....... Μήπως δεν έχεις δει τον αγώνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts